Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

اون یه تیکه انگلیسی رو از کجا آوردی؟البته میدونم منبع داری ولی مسخره ترین دلیلی که میشه آورد همینه(بیستر مثل عذر و بهونه میاد تا دلیل)
ویکی
به منم نچسبید.بهتر بود
یا کلا می مرد یا پایان دومی رو برمی داشتن برای ادامه

واقعا تاسف برانگیزه و همچنین چندش آور!همه جا از فیلم گرفته تا موسیقی و البته چند سالی هم صنعت بازی که به همه چیز کشورهای دیگه توهین میکنن ! روسیه از این نظر در صدره! اینجا هم خیلی زیبا میبینیم که هر چیزی از دهن این دو شخصیت بازی در میاد و حواله میشه به چین و چینی!
همون چیزی که ترس من ازش زیاده (ورود سیاست یه این صنعت) که البته رخ داده!
دوست من. اگه دقت کرده باشی اول بازی مینویسه بازی هیچ ربطی به شخص یا کشور خاصی نداره و حرفای این دوتا شخصیت دلیلی نمیشه برای سیاسی بودن بازی.
اگه همه بخوان از دید شما نگاه کنن باید لوکیشن ها و ملیت شخصیت بازی هارو یه چیز خیالی که وجود خارجی نداره در نظر بگیرن.
.............
به نظر من بازی خیلی جالب بود. بسیار زیاااات. مخصوصا این تم گرافیکیش. انگار داشتی از یوتوب بازیو نگاه میکردی. تازه با هندی کم هم گرفته بودنش :d
اتمسفر بازی هم به نظرم خیلی خوب با داستانش سازگار بود.
بدبختی محض این دوتا.
شخصیت پردازیشم جالب بود. قشنگ میشد احساس کنی که واقعا از این وضعیت بیزارن. مخصوصا لینچ.
دیالوگاشون منو کشته ...........

دوست من. اگه دقت کرده باشی اول بازی مینویسه بازی هیچ ربطی به شخص یا کشور خاصی نداره و حرفای این دوتا شخصیت دلیلی نمیشه برای سیاسی بودن بازی.
اگه همه بخوان از دید شما نگاه کنن باید لوکیشن ها و ملیت شخصیت بازی هارو یه چیز خیالی که وجود خارجی نداره در نظر بگیرن.
.............
به نظر من بازی خیلی جالب بود. بسیار زیاااات. مخصوصا این تم گرافیکیش. انگار داشتی از یوتوب بازیو نگاه میکردی. تازه با هندی کم هم گرفته بودنش :d
اتمسفر بازی هم به نظرم خیلی خوب با داستانش سازگار بود.
بدبختی محض این دوتا.
شخصیت پردازیشم جالب بود. قشنگ میشد احساس کنی که واقعا از این وضعیت بیزارن. مخصوصا لینچ.
دیالوگاشون منو کشته ...........
بله !!! از این به بعد بیایم همه کار بکنیم همه جور توهینی بکنیم بعد یه خط هم اون اول بنویسیم که آقا این یه داستان خیالیه و منظور با شخص و کسه خاصی نیست!
توجیه خوبی نیست!

این بحثا برای چیه اخه؟؟؟؟
1سوال Square Enix یا edios (هر گیمری این دو شرکت غول بازی سازی رو میشناسه) اگه میخواستن گرافیک بازی خیلی خفنتر باشه نمیتونستن؟؟؟
این بازی بر اساس 1اتفاقات واقعی که تو اسیای شرقی داره رخ میده.....
این همه مستند وجود داره مگه چیزیه که بگیم وجود نداره و بخوایم مخفیش کنیم؟؟؟
همین چین که میگید , داره اقتصاد همه دنیا به ویژه کشور ما رو به فنا میده طرفداری نداری که...
بازیم دقیقا مثل دیدن 1مستند از زمان بازی گرفته فیلم برداری صحبتها و دیالوگهای به جا و طبیعی.
سیا ست خیلی ساله وارد بازی شده..

آخرین ویرایش:
من یه سوالی داشتم ؟
اگر امکانش هست که بازی بعضی صحنه هاش شطرنجی نباشه وقت بذاریم براش ؟؟

uncensor patch هست براش ؟
هنوز نیومده
آقا بازی در کل خوب بود و نسبت به اول خیلی پیشرفت کرده.
فقط نمی دونم این آخرش چرا اینقد تخیلی تموم شد.
تایید میشه نظر من هم همینطوره.

تا اینجا که من بازی کردم روند بازی تکراریه ولی با این وجود به خاطر نوآوری گرافیکی و دوربین به نظرم ارزش یک با رفتنو داره!
بازی 4 ساعت بیشتر نیست اونقدر وقت نداده که حس کنی بازی تکراری میشه.
در مورد گرافیک نظر من هم همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or