Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

فکر کنم منظور ـش اون چهار خونه هاست ، بابا اونا افکت بازی هست ، سانسور نیست .
درضمن اگه منظور اون خانم مرحله اول هست نمیتونستن (ل خ ت) نشون بدن که بنده خدا ها ./:)
نه عزیزم این سانسور به دلیل نگرفتن AD به بازی هست و برای فزوش بیشتر زمانی که بازی سانسور میشه M بگیره فکنم شما از این چیزا اصلا خبری نداری این مثل سانسور SIMS و FEAR2 و TIME SHIFT و.....که چند روز بعد روش پچ به اصطلاح FULL VIOLENCE میاد اگه دقت کرده باشی وقتی سری رو میترکونه هی روش عقب جلو بری سرو نشون میده که چه بلایی سرش اومده این که افک نیست داداش!!!!!!!!!!!!!!
اگه 1 سرچ تو نت کنین میبینید trailer بازی بدون سانسور بوده این بنده خداها که میگه فقط دنبال پولن.

آخرین ویرایش:
خوب استیم بک آپه ارور میده دیگه مشکل اینجاس
اگه به نت وصلی قطع شو اگرم انتی ویروس داری خاموشش کن به خاطره اونا هم ممکنه باشه.اگه اینا نبود فایلت اشکال داره احتمالا زمانی که داشتی EX میکردی بازی رو ارور PART1 ذاشتی اگه اینطوره دوباره بازی رو EX کن.

نه عزیزم این سانسور به دلیل نگرفتن AD به بازی هست و برای فزوش بیشتر زمانی که بازی سانسور میشه M بگیره فکنم شما از این چیزا اصلا خبری نداری این مثل سانسور SIMS و FEAR2 و TIME SHIFT و.....که چند روز بعد روش پچ به اصطلاح FULL VIOLENCE میاد اگه دقت کرده باشی وقتی سری رو میترکونه هی روش عقب جلو بری سرو نشون میده که چه بلایی سرش اومده این که افک نیست داداش!!!!!!!!!!!!!!
اگه 1 سرچ تو نت کنین میبینید trailer بازی بدون سانسور بوده این بنده خداها که میگه فقط دنبال پولن.
نه خبر دارم ، درست میگی .
اگه بیاد خوب میشه .
نه آخه فکر کردم افکت باشه چون روی کاور هم بعضی جاها رو چهرخونه کرده اند .:-/

اگه به نت وصلی قطع شو اگرم انتی ویروس داری خاموشش کن به خاطره اونا هم ممکنه باشه.اگه اینا نبود فایلت اشکال داره احتمالا زمانی که داشتی EX میکردی بازی رو ارور PART1 ذاشتی اگه اینطوره دوباره بازی رو EX کن.
مودم رو کلا بستم
بازی رو دوبتره اکس کردم ولی ارور میده باز
اینم اسکرین شات اکسترکت شده و اجرای فایل و ارور
حجم کل فولدر هم 7.23گیگه
bd1d8d0e9e734cd29b1b.JPG

مودم رو کلا بستم
بازی رو دوبتره اکس کردم ولی ارور میده باز
اینم اسکرین شات اکسترکت شده و اجرای فایل و ارور
حجم کل فولدر هم 7.23گیگه
انتی ویروست رو اف کن نوشته دیگه تو اروری که داری یا فایل خرابه یا ویروسی...
اگه انتی ویروس داری اف کن دوباره تست کن اگه شد که هیچ نشد 1سایت برای اپلود فایل پ.خ کن این فایلو برات بذارم خیالتم راحت تا مشکلت حل نشه نمیرم فردا مسافری ضد حال نخوری:d

انتی ویروست رو اف کن نوشته دیگه تو اروری که داری یا فایل خرابه یا ویروسی...
اگه انتی ویروس داری اف کن دوباره تست کن اگه شد که هیچ نشد 1سایت برای اپلود فایل پ.خ کن این فایلو برات بذارم خیالتم راحت تا مشکلت حل نشه نمیرم فردا مسافری ضد حال نخوری:d
ای که فدات بشم من
دمت گرم
دادا این عکس کامپوتره خونس
رو لپ تاپمم همین اروره میده
اونجا 7 دارم فایر والو همه چیو خاموش کردم اینترنتم قطع
بازم نشد
دیگه نمیدونم چیکار کنم:-/

بچه ها به دادم برسید !!!!!!
این ارور از چیه !؟
steam.exe(main exception):unable to load library steam.dll
موقع نصب این پیغامو میده و یه دکمه اوکی هم بیشتر نداره !

بچه ها به دادم برسید !!!!!!
این ارور از چیه !؟
steam.exe(main exception):unable to load library steam.dll
موقع نصب این پیغامو میده و یه دکمه اوکی هم بیشتر نداره !
باید از steambackup.exe نصب کنی چندتا پوست قبلت رو میخوندی بود....
احتیاج به خود استیم نیست خود استیم برای ان لاینه.

2 نوع شطرنج در بازي وجود داره اولي كه كم رنگه ودايم روي صفحه ديده ميشه كه اون افكت هست كه به نظر من خيلي افكت ضايعي هم هست انگار داري بازي بي گرافيك ميري!
دومي كه شطرنج هاي خيلي پر رنگ هست كه اونا رو در نقاط حساس !:"> ميبينيم كه مربوط به سانسور ميشه وربطي به افكت نداره ! پس اين دوستمون درست ميگن .

باید از steambackup.exe نصب کنی چندتا پوست قبلت رو میخوندی بود....
احتیاج به خود استیم نیست خود استیم برای ان لاینه.

سلام
دوست عزیز منم همین فایلی که شما گفتید را اجرا کردم و ارور داد !!!
یعنی steambackup.exe کاملا درست نصب میشه و پیغام میده که برم بازی رو نصب کنم ولی در پوشه ی بازی یک فایل steam هست که اجرایی هستش و ظاهرا برای نصب بازی باید اونو اجرا کنم ! مگر اینکه فایل نصب بازی اسم دیگه ای داشته باشه که من نمی دونم .

سلام
دوست عزیز منم همین فایلی که شما گفتید را اجرا کردم و ارور داد !!!
یعنی steambackup.exe کاملا درست نصب میشه و پیغام میده که برم بازی رو نصب کنم ولی در پوشه ی بازی یک فایل steam هست که اجرایی هستش و ظاهرا برای نصب بازی باید اونو اجرا کنم ! مگر اینکه فایل نصب بازی اسم دیگه ای داشته باشه که من نمی دونم .

نکته ی دیگه ای که بد نیست به مطالب قبلیم اضافه کنم اینه که ویندوزم 7 هستش و بعد از نصب steambackup.exe این پیغام رو میده :
reload software companief. efu play this game " buy it.

سلام دوستان من تازه عضو این فروم شدم. مشکل اساسی با نصب بازی دارم. وقتی steambackup.exe را نصب می کنم و کرک را هم کپی می کنم وقتی روی فایل بازی کلیک می کنم سیستمم ریست میشه!!! مطمئنم اشکال از سیستمم نیست چون بازیه ای خفن تری را با سیستمم بازی کردم که آخریش هم Singularity بود. میشه راهنمایی کنید؟ فایل های کرکم هم KL2.EXE ، STEAM_API.DLL و Language است. اینا رو تو محل نصب بازی باید بریزم دیگه؟
لطفا راهنمایی کنید ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or