Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

اینکار رو انجام میدم همه چیز انگلیسی میشه صدای محیط هم هست ولی صدای حرف زدن شخصیت ها نیست
يعني صداي حرف زدن كاراكتر ها روسي ميمونه؟
خب بهتره كلا وقتتو هدر ندي بجاش Subtitle رو on كن ...
راستي دوستان خودمم يه سوال داشتم :
تنظيمات دتيل هارو با توجه به سيستمم روي كدوم حالت ها بزارم كه بدون افت فريم بازي كنم؟(گرافيك برام مهم نيست فقط ميخوام بدون افت فريم بازي كنم)
Ram:1.5
VGA:nvidia 9400 geforce
windows:xp sp2

این بازی گرافیک آنچنانی ای نداره همرو high بذار ببین افت نداری ؟(البته 9400ـت منو به شک میندازه)

از Presentation بازی انتظار بیشتری داشتم!
مدل سازی شخصیت ها سطح پایینی داره به خصوص بدن خود کین ولینچ تو اولین سکانس که عین پلاستیکه!
ولی در کل یه تجربه ی خاص محسوب میشه که نباید از دستش داد.

مصاحبه اختصاصی پردیس گیم با اولیور ویندینگ نویسنده Kane & Lynch 2: Dog Days

به تازگی Kane & Lynch 2: Dog Days را بازی كردم و واقعا باید گفت با یك شاهكار از Io-Interactive طرف هستیم. شخصیت پردازی كین و لینچ بسیار زیبا كار شده كه نشان از حضور یك نویسنده حرفه ای است. به همین منظور به سراغ اولیور ویندینگ (Oliver Winding) رفتم و با او یك مصاحبه جالب داشتم. بیشتر سعی کردم به شخصیت اولیور در این مصاحبه پی ببرم و ببینم كه ایدئولوژی های او در نویسندگی از كجا و چطور شكل می گیرد.

979997_20100818_790screen002.jpg

پردیس گیم: خودتان را معرفی كنید و بفرمایید که چند وقت است با Io-Interactive كار می كنید؟
ویندینگ: اسم من اولیور ویندینگ است و بیش از هفت سال است كه اول به عنوان تستر و بعد QA (مسئول بررسی كیفی بازی ها) و در نهایت نویسنده سناریو با Io كار می كنم.
پردیس گیم: دقیقا شما در نقش سناریو نویس چه كار می كنید؟
ویندینگ: همانطور كه گفتم، من نویسنده سناریوی Kane & Lynch 2: Dog Days هستم و وظیفه ام بررسی داستان و هماهنگ كردن آن با مراحل است. نوشته ها و دیالوگ های بازی را هم من می نویسم.
پردیس گیم: بزرگترین كار شما در Dog Days چه بوده است؟
ویندینگ: من شخصیت ها را تعریف می كنم، مثلا این كه لینچ چه كاری باید انجام دهد. او باید چه چیزی بگوید و چه كاری انجام دهد. من باید یك بالانس در بازی ایجاد کنم كه صحنه های احساسی خیلی پیش پا افتاده نباشند. از آنجایی كه من كار نویسندگی K&L 1 را هم بر عهده داشته ام، به خوبی این حرام زاده های كوچك را می شناسم.

979997_20100818_790screen001.jpg

پردیس گیم: شخصیت های این بازی خیلی خشن و دیوانه هستند. چطور آن ها را طراحی كرده اید؟
ویندینگ: وقتی من كار روی Kane & Lynch را آغاز كردم، شخصیت كین خیلی دلسنگ نوشته شده بود و به خوبی شخصیت پردازی شده بود. هدف ها و خواسته های او خیلی واضح بودند (البته او رازهای زیادی دارد). لینچ خیلی فرق می كرد، وقتی من روی كار آمدم، او یك روانی معتاد و قاتل و در کل یك هیولای واقعی بود. او خیلی شبیه به وانگرو (Wangro) در فیلم Heat بود. او شخصیت پردازی خوبی داشت، ولی برای قرار گیری در جایگاه شخصیت اصلی مناسب نبود و من فكر كردم كه باید بیشتر روی شخصیت او كار شود. اگر او شبیه به وانگرو می شد، مسلما خیلی كسل كننده بود. سعی كردم كمی حس دلسوزی برای او خلق كنم. فكر كردم كه اگر او را شخصیت پر سر و صدایی خلق كنیم، خیلی ترسناك تر خواهد شد و بعضی وقت ها واقعا قاطی كند و اگر این طور شود شما بهتر است سریعا از سر راه او كنار بروید! این مسائل خیلی خوب می توانستند روی داستان تاثیر بگذارند. لینچ مثل كین خونسرد نیست، ولی اتفاقا او وجدان هم دارد و ما همه واقعا از او خوشمان آمد. منظورم این است كه چطور یك روانی می تواند با وجدان باشد؟ این موضوع در كنار ناامیدی های كین خیلی خوب جواب می داد. دیوانگی های لینچ باعث می شد قسمتی از وجود احمقانه كین را بیشتر زنده كنیم و نقشه های غیر منطقی او را بهتر نشان دهیم. پس سعی كردیم این دو دیوانه را از جهاتی خیلی به هم نزدیك كنیم. باید به برایان بلوم (Brian Bloom) و جاریون مونروئه (Jarion Monroe) صداگذاران كین و لینچ اشاره كنم كه ما در هر دو شماره اجازه دادیم كه آن ها بداهه گویی های خود را بكنند تا خیلی خوب درگیر متن شوند و با نقش های خود کیف كنند. پس فكر می كنم كمی از این دیوانگی ها از آن ها وارد این شخصیت ها شده باشد.

979997_20100730_790screen004.jpg

پردیس گیم: بزرگترین منابع الهامتان برای داستان بازی چه بوده است؟
ویندینگ: مستند "Fly in The Wall" در Youtube. همچنین نگاهی به فیلم The French Connection اثر ویلیام فردکین (William Friedkin) داشته ام. ما به فیلم های هالیوودی که با دوربین سر شانه ای ساخته می شوند هم نگاه كردیم و نه تنها در بخش گرافیك، بلكه سعی كردیم دیالوگ ها را هم واقعی جلوه دهیم، چون این كاری است كه واقعا ما در واقعیت انجام می دهیم. فكر كنم این موضوع باعث زنده شدن این دو شخصیت شد. ما آن ها را بیشتر از شخصیت های دیگر در بازی های متفاوت پرداختیم و این موضوع به خوبی وارد بازی شد. این كار تقریبا شبیه شخصیت پردازی های Rockstar است و فكر می كنم ما در این زمینه با هم تفاهم داریم.
پردیس گیم: چطور داستان را می نویسید؟ چند بار هر داستان را دوره می كنید؟
ویندینگ: نوشتن سناریو در هر دو بازی (به خصوص نسخه دوم) خیلی زمان برد. ما می خواستیم ابتدا سناریو را داشته باشیم و بعد وارد ساخت مراحل شویم. البته این موضوع نكات مثبت و منفی خود را دارد، ولی ما خیلی سناریو را بررسی كردیم. باید بدانید طراحی مراحل خیلی تغییر می كنند. بعضی اوقات بعضی مراحل خوب نیستند و یا ایده بهتری جایگزین می شود و شما هم باید سناریو را با آن هماهنگ كنید. شما می توانید یك بازی خیلی خوب با یك سناریوی ضعیف بسازید، ولی تضمینی نیست كه از روی یك سناریوی شاهكار یك بازی خوب بسازید. حتی ما بعضی دیالوگ ها را هم تغییر می دادیم، آن ها را وارد بازی می كردیم و اگر جواب نمی دادند حذفشان می كردیم.

979997_20100818_790screen003.jpg

پردیس گیم: من عاشق لحن بد شخصیت ها هستم. چطور روی این فحش ها كار می كردید؟
ویندینگ: خیلی خوشحالم كه پرسیدید. دو نكته در این زمینه وجود دارد، ما در نقش شخصیت های فارغ تحصیل شده از دانشگاه آکسفورد بازی نمی كنیم! آن ها شخصیت های خشنی هستند كه خشنونت آن ها را احاطه كرده است. آن ها شخصیت های تحصیل نكرده و دپرس هستند. من در انگلستان به دنیا آمده ام و كلمه "F***" خیلی كلمه متداولی است و زیاد شنیده می شود. من نمی گویم تمام خلافكارها بد دهن هستند، ولی فكر كنم بیشترشان این طور باشند. من سعی كردم خودم را در موقعیت های متفاوت بگذارم و واكنش های خودم را وقتی گلوله ها در هوا پرواز می كنند، ببینم. مسلما خیلی در اطراف می چرخم و از كلمه F زیاد استفاده می كنم. من قصد ندارم به كسی توهین كنم، ولی جای تعجب است که بعضی بازیكن ها خیلی نجیب هستند. این بازی ای است برای سنین بالا، پس زبان بازی هم برای افراد بالغ است. ما به منتقدها گوش كرده ایم و این كلمات را كمتر كردیم، ولی وقتی گلوله از بالای سرتان رد می شود من نمی توانم قول دیالوگ های دیزنی را به شما بدهم!
پردیس گیم: خیلی ممنون بابت وقتی كه به ما دادید.
ویندینگ: باعث افتخار است.

979997_20100813_790screen001.jpg

مصاحبه کننده: حمیدرضا نیکوفر
پردیس گیم

سلام بچه ها
من بازی رو امروز گرفتم
دستم به دامنتون
فردا با قطار دارم میرم بندر عباس 17 ساعت راهه
میخام باهاش سرگرم شمو عاشقشم
ولی یه مشکلی هست
از setup که میره تو steam و آپدیت
steambackup.exe هم ارور میده و کار نمیکنه
چیکار کنم؟:(

سلام بچه ها
من بازی رو امروز گرفتم
دستم به دامنتون
فردا با قطار دارم میرم بندر عباس 17 ساعت راهه
میخام باهاش سرگرم شمو عاشقشم
ولی یه مشکلی هست
از setup که میره تو steam و آپدیت
steambackup.exe هم ارور میده و کار نمیکنه
چیکار کنم؟:(
از اونجا نمیخواد نصب کنی که.فایل steam back up رو باید بزنی از اونجتا نصب میکنه.اصلا احتیاج به استیم نداری.راستی اگه به نت وصلی قطع شو اگرم انتی ویروس داری خاموشش کن به خاطره اونا هم ممکنه باشه.
چی رو سانسورش کردن؟
مغز ترکوندن و چندتا صحنه چیز دارو سانسور کردن با 4 خونه کردن البته فایل ضد سانسورش اگه نیومده باشه حتما بعدا میاد.

آخرین ویرایش:
اون جاهایی که کینو رفیقش ل خ ت ن من منفجر شدم از خنده !!! ایده عجیب ولی جالبی بود !! جلو یه پیرمرده وایسادم بنده خدا فرار کرد !:))

از اونجا نمیخواد نصب کنی که.فایل steam back up رو باید بزنی از اونجتا نصب میکنه.اصلا احتیاج به استیم نداری.راستی اگه به نت وصلی قطع شو اگرم انتی ویروس داری خاموشش کن به خاطره اونا هم ممکنه باشه.

مغز ترکوندن و چندتا صحنه چیز دارو سانسور کردن با 4 خونه کردن البته فایل ضد سانسورش اگه نیومده باشه حتما بعدا میاد.
خوب استیم بک آپه ارور میده دیگه مشکل اینجاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or