Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

چند سالی بود که بازی با این خشونت بالا ندیده بودیم حالا وقت ان رسیده که لذت کامل را از یک بازی ببریم
دموی بازی با این که کوتاه بود ولی حرف های زیادی برای گفتن داشت مخصوصا فیزیک بازی وانفجار ها خیلی زیبا و طبیعی تر به شده هست .

بازی بلاخره امشب نصب کردم و بدک نبود

البته یه چیزایی جالب بود مثلا لود بازی که انگار میخواد تو سایت فیلم نگاه کنی داره لود میکنه تا فیلم اماده بشه

مرحله اول که تو شانگهای بود یه پیمرد دنبال کردیم که یه خانوم فراری میداد مرحله دوم هم که درگیری تو یه بزرگراه بود

دیگه بقیشم که نرفتم در کل همش دوربین تکون میخوره چون جوری درست کردن که انگار یکی داره فیلمبرداری میکنه یه جورایی سر آدم گیج میخوره

دیگه بقیشم که نرفتم در کل همش دوربین تکون میخوره چون جوری درست کردن که انگار یکی داره فیلمبرداری میکنه یه جورایی سر آدم گیج میخوره
ظاهرا میشه تو بخش تنظیمات این قابلیتو غیر فعال کرد.

من که ازین سبک دوربین خوشم نیومد اگه اینجور که می گین می شه غیر فعالش کرد خیلی عالیه.فقط من بعد از اینکه مرحله اول تموم شد وارد مرحله دوم که می شه صفحه چیزی نشون نمی ده فقط صداشون میادو تیر اندازی می شه بعدشم می گه شما مردید.

من که ازین سبک دوربین خوشم نیومد اگه اینجور که می گین می شه غیر فعالش کرد خیلی عالیه.فقط من بعد از اینکه مرحله اول تموم شد وارد مرحله دوم که می شه صفحه چیزی نشون نمی ده فقط صداشون میادو تیر اندازی می شه بعدشم می گه شما مردید.
بیا بیرون یه بار دیگه برو داخل!

دوستان عزیز

من بعد از اینکه دو سه بار بازی رو اجرا کردم ، حالا وقتی اجراش میکنم پیغام میده :
KL2 Has Stopped Working

ممنون میشم اگر کمکم کنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or