Just Cause 2 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Just Cause 2
===================
Developer: Avalanche Studios
Publisher: Square Enix / Eidos
Genre: Action / TPP
Platform: PC - PS3 - 360
Release Date: Mar 23, 2010
ESRB: 18

Just-Cause-2-Game-Widescreen-1.jpeg

تنها دلیل 2
===================
دستورات بسیار ساده هستند : پیدا کردن و از بین بردن یک نماینده ی بد ذات که اقدام به دزدی اطلاعات محرمانه و یا حتی پول کرده. این کار برای مامور Rico Rodriguez هر چیزی میتونه باشه به غیر از یک عادت روزانه. اینبار هدف , رئیس قبلی و دوست و مربی ریکو یعنی Tom Sheldonهستش که ریکو رو حتی بهتر از خودش میشناسه.

تام خودشو در جزیره ی متعلق به ملت Panau پنهان کرده و این در حالیست که سه دسته ی متفاوت از گنگسترها در خیابان های آن جزیره به جنگ مشغولند و شخصی به نام Baby Panay با زورگویی در جزیره حکمفرمانی میکنه. پس ریکو کار سختی رو برای پیدا کردن تام و جلوگیری از به آتش کشیده شدن جزیره پیش رو داره.

ولی تجهیزات زمینی, دریایی و هوایی متنوع که تعدادشون به بیش از 100 عدد میرسه , ریکو رو در این ماموریت خطیر تنها نذاشته اند. برای مثال می توان جیپ های مسلح, هلیکوپتر های جنگی و جت های جنگنده رو نام برد. در این شماره از بازی , امکاناتی از قبیل حرکات نمایشی نفس گیر , چتربازیهای هیجان انگیز و چنگک بهینه شده به ریکو کمک میکنند تا بتونه مخفیگاه تام رو از پس بیش از 400 مایل مربع (بیش از 1000 کیلومتر مربع) مناطق بیابانی , ساحلی و برفی , پیدا کنه...

نکته 1 : این بازی بر روی ویندوز XP اجرا نمی شود.
نکته 2 : بازی از DirectX 10 پشتیبانی می کند.

تصاویر بازی :
http://www.justcause.com/media
http://www.gamespot.com/pc/action/justcause2/images.html

وبسایت بازی :
http://www.justcause.com

به سيستم حداقل اين بازي دقت كنيد كارت 8800 رو كنار hd2600pro آورده!!!!!!!!!!!
تعريف از خود نباشه اما گمان مي كنم 8800 در حد يه 3870 باشه
خواهشا نگيد اسبم داده چون برام خيلي عجيب بود
حرف شما کاملا درسته. دوستمون تو معرفی سیستم یه کمله رو جا انداخته بود. در واقع سری 8800 یا خانواده 8800 برای بازی لازم هست نه صرفا 8800

بازی هزار جور ایراد داره از سیستم و مکانیک تیراندازی و stunt تا کنترل وسایل نقلیه (زمینی) و داستان و دیالوگهای خنده دار و آبکی ولی واقعا عظمت و وسعت بازی فوق العادس
آدم باورش نمیشه این بازی با همون انجین قدیمیه Havok ساخته شده
فکر کنم یک ساعتی طول بکشه اگه بخواییم از شمال کشور به جنوب کشور بریم اونم با هلی کوپتر!
از این نظر واقعا بی نظیره
به سيستم حداقل اين بازي دقت كنيد كارت 8800 رو كنار hd2600pro آورده!!!!!!!!!!!
من کارتم 8800ـه و روی 1440X900 با حداکثر تنظیمات بدون AA بین 25تا30 فریم میگیرم که نسبتا قابل قبوله .

آخرین ویرایش:
دوستان بازی رو very high و آخرین درجه بجز آنتی آلازینگ و با رزو لوشن 1050*1680 رو با فریم خوبی میارم ولی یه مشکل دارم: وقتی gpu wather simulator رو on میکنم بازی بعضی وقتا هنگ میکنه .. کاری هم نداره که کنار آب باشم یا نه و بیشتر مواقع در هنگام لودینگ هنگ میکنه . درایورم 195 و گرافیکم 9600 gso ddr 3 .

ازون مدل بازی هایی هست که داستان صفر هست و بیشتر پیشنهاد میشه توی مناطق مختلف ولگردی کنید تا اینکه ماموریت بگیرید و خودتون رو اذیت کنید!
ازون بازی هایی که من به شدت متنفرم و یه قل دو قل رو به بازی کردن این بازی ترجیح می دم!

ازون مدل بازی هایی هست که داستان صفر هست و بیشتر پیشنهاد میشه توی مناطق مختلف ولگردی کنید تا اینکه ماموریت بگیرید و خودتون رو اذیت کنید!
ازون بازی هایی که من به شدت متنفرم و یه قل دو قل رو به بازی کردن این بازی ترجیح می دم!

با اینکه با شدت تو اعلام انزجار نمیکنم ولی تفاوت شاهکاری مثل GTA IV با این بازی بخش زیادیش غیر از کیفیت کلی ساخت مربوط به همین داستان و شخصیت پردازی nPC هاست.
در این بازی واقفعا هیچ اتفاق به یاد ماندنی در ذهن شما ماندگار نمیشه ولی در GTA IV که به نظر من کامل ترین عنوان این نسل بود هر ماموریت چنان عمقی داره که مدت ها باعث میشه بهش فکر کنی...

دقیقا باهاتون هم عقیدم . غیر از کمی جنگولک بازی به اضافه محیطهای بزرگ مورد جالب دیگه ای که منو برای انجامش ترقیب کنه نداشت.تمام چیزهای موجود در این بازی رو به صورت خیلی بهتر و بهینه شده در بازیهای openworld دیگه قبلا دیدیم.

خوب شد بازی رو نگرفتم !

میشه اینقدر تو سر بازی نزنید؟ اینجوری که دارین حرف می زنین انگار بازی شده یه چیزی تو مایه های Rouge Warrior.
من که هنوز بازی رو نگرفتم ولی به امتیازات سایتهای مختلف اگر توجه کنید ازش زیاد تعریف کردن.
درسته بازی تقلیدی هست از GTA ولی به هر حال بازیهای سبک OpenWorld همیشه موفق نیستن. از طرفی چون بازی مال شرکت Eidos هست و این شرکت توی بازی های اکشن می تونم به جرات بگم با تجربه ترین شرکت هست پس حتما بازی حرفهای زیادی واسه گفتن داره.
نکته: من قصد توهین به نظر هیچ کدوم از دوستان رو ندارم اما همیشه وقتی می خواین در رابطه با یه بازی نظر بدین خوب در رابطه باهاش فکر کنین. چون نظرات شما روی ذهنیات دیگران هم تاثیر میزاره. باز هم میگم قصد توهین به نظر هیچ کدم از دوستان رو ندارم.

اشتباه نشه من حودم اینو دارم بازی میکنم ولی میخوام دوستان حد وحدود بازی دستشون بیاد
بازی به هیچ وجه یه عنوان HardCore مثلهgta iv نیست....

سلام
بچه ها خدایش این بازی رو با خود gta مقایسه نکنید ولی با بازیهای که در این سبک خودشون رو با gta مقایسه می کنند دقت کنید میبینید که تنها بازی که خودشو تونسته به gta یه مقدار نزدیک کنه همینه و خدایش هم خوب کار کرده
اینقدر هم تو سر این بازی نزنید . انصافا این saints row 2 رو با این مقایسه کنید در برابر این just cause2 یه آشغال بود ولی من نمیدونم چرا دوتاشون امتیازشون یکیه!!!gamespot:8.5

Just.Cause.2.Limited.Edition.Content.DLC-SKIDROW

x8r3vif2rd43glnliol6.jpg
67d429su3l209u6l8igs.jpg
0bspycah7ossmlwbvkh7.jpg

s3usmepc6c3z02q3f38v.jpg
k3e6udgexu5go0sxqcw5.jpg
j7zin87o3uggzp8z2tr7.jpg
Code:
http://www.mediafire.com/download.php?zuqmqjjzwzh
بعد از نصب dlc, سیو های بازی رو باید در مسیر زیر کپی کنید.
Code:
C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\8190\
.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or