Just Cause 2 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Just Cause 2
===================
Developer: Avalanche Studios
Publisher: Square Enix / Eidos
Genre: Action / TPP
Platform: PC - PS3 - 360
Release Date: Mar 23, 2010
ESRB: 18

Just-Cause-2-Game-Widescreen-1.jpeg

تنها دلیل 2
===================
دستورات بسیار ساده هستند : پیدا کردن و از بین بردن یک نماینده ی بد ذات که اقدام به دزدی اطلاعات محرمانه و یا حتی پول کرده. این کار برای مامور Rico Rodriguez هر چیزی میتونه باشه به غیر از یک عادت روزانه. اینبار هدف , رئیس قبلی و دوست و مربی ریکو یعنی Tom Sheldonهستش که ریکو رو حتی بهتر از خودش میشناسه.

تام خودشو در جزیره ی متعلق به ملت Panau پنهان کرده و این در حالیست که سه دسته ی متفاوت از گنگسترها در خیابان های آن جزیره به جنگ مشغولند و شخصی به نام Baby Panay با زورگویی در جزیره حکمفرمانی میکنه. پس ریکو کار سختی رو برای پیدا کردن تام و جلوگیری از به آتش کشیده شدن جزیره پیش رو داره.

ولی تجهیزات زمینی, دریایی و هوایی متنوع که تعدادشون به بیش از 100 عدد میرسه , ریکو رو در این ماموریت خطیر تنها نذاشته اند. برای مثال می توان جیپ های مسلح, هلیکوپتر های جنگی و جت های جنگنده رو نام برد. در این شماره از بازی , امکاناتی از قبیل حرکات نمایشی نفس گیر , چتربازیهای هیجان انگیز و چنگک بهینه شده به ریکو کمک میکنند تا بتونه مخفیگاه تام رو از پس بیش از 400 مایل مربع (بیش از 1000 کیلومتر مربع) مناطق بیابانی , ساحلی و برفی , پیدا کنه...

نکته 1 : این بازی بر روی ویندوز XP اجرا نمی شود.
نکته 2 : بازی از DirectX 10 پشتیبانی می کند.

تصاویر بازی :
http://www.justcause.com/media
http://www.gamespot.com/pc/action/justcause2/images.html

وبسایت بازی :
http://www.justcause.com

دوست عزیز دقیقا یادم نیست
ولی فکر کنم بایستی کلید space رو بزنی تا چترت باز بشه
بازم میگم شرمنده اصلا یادم نیست چطوری بود...........

دوست عزیز دقیقا یادم نیست
ولی فکر کنم بایستی کلید space رو بزنی تا چترت باز بشه
بازم میگم شرمنده اصلا یادم نیست چطوری بود...........

خواهش میکنم دوست عزیز دشمنت شرمنده.
اما عزیز این اصلا اون بالا چتر نداره !!!‌ من همه ی کیلیدهای کیبرد رو هم دونه به دونه زدم اما جز جهت های مختلفی که با W.A.S.D میره دیگه هیچی کار نمیکنه.
(البته با F1 هم PDA رو روشن میکنه)

من موندم چیکار کنم !‌ آیا ممکنه اشکل از نصب بازی یا کرک باشه ؟ یعنی بازی ناقص اجرا شده باشه ؟

خواهش میکنم دوست عزیز دشمنت شرمنده.
اما عزیز این اصلا اون بالا چتر نداره !!!‌ من همه ی کیلیدهای کیبرد رو هم دونه به دونه زدم اما جز جهت های مختلفی که با W.A.S.D میره دیگه هیچی کار نمیکنه.
(البته با F1 هم PDA رو روشن میکنه)

من موندم چیکار کنم !‌ آیا ممکنه اشکل از نصب بازی یا کرک باشه ؟ یعنی بازی ناقص اجرا شده باشه ؟
شما یه عکس بزار تا بفهمیم دقیقا کجا رو میگی دوست عزیز!! ;)

عزیزم اون pda رو از تو هواپیما میگیری دیگه
بعدش با اون دوستت که پریدی پایین به سمتش میری و یه چتری ازش میگیری و بعدش خودت چتررو باز میکنی
یه همچین چیزیه ..............
یه چیزایی یادم اومده بود بازم اگه نشد بهم بگو........

همچین گرافیک بالایی هم نداره نمی دونم چرا اینقدر الکی شلوغش کردن فقط ابر هاش خیلی قشنگ درست شده...
در کل اگه نمی تونید بازی کنید چیز بزرگی رو از دست ندادید(نظر شخصی)

همچین گرافیک بالایی هم نداره نمی دونم چرا اینقدر الکی شلوغش کردن فقط ابر هاش خیلی قشنگ درست شده...
در کل اگه نمی تونید بازی کنید چیز بزرگی رو از دست ندادید(نظر شخصی)
دوست عزیز من به نظر شخصیتون احترام میذارم
ولی این بازی رو با بازی های هم سبک خودش مقایسه کن ببین گرافیک با این وسعت به چی میگن
مرسیرنز 2- سینتز روو2- سبوتیر-و.........
حالا خودت قضاوت کن...............

بچه ها خیلی عجیبه ! Screen Shot با Print Screen نمیگیره ! :cheesygri
وقتی Print Screen رو میزنم بعد تو Paint پیست میکنم یه صفحه سیاه میاره !

حالا بگذریم.
من همون اول اول بازی رو میگم.
وقتی از هلی کوپتر میپره پائین (بعد اولین دموی بازی) اولش میری از مارشال که در هوا معلق هست و مرده یک PDA رو میگیری (وقتی رو هوا به فاصله ۲۰ متریش میرسه دمو میشه خودش از مارشال PDA رو میگیره.)
بعد تموم شدن این دموی کوتاه حالا در هوا معلق هستی هیچ کیلیدی هم نیست که چتری برات باز کنه همینجوری میری پائین تا با زمین برخورد کنی. :confused:

بچه ها ممکنه ایراد از کرک یا ناقص نصب شدن بازی باشه ؟

حالا بگذریم.
وقتی از هلی کوپتر میپره پائین (بعد اولین دموی بازی) اولش میری از مارشال که در هوا معلق هست و مرده یک PDA رو میگیری (وقتی رو هوا به فاصله ۲۰ متریش میرسه دمو میشه خودش از مارشال PDA رو میگیره.)
بعد تموم شدن این دموی کوتاه حالا در هوا معلق هستی هیچ کیلیدی هم نیست که چتری برات باز کنه همینجوری میری پائین تا با زمین برخورد کنی. :confused:

دوست عزیز بازی هایی که از DX 10 استفاده میکنند با کلید Print Screen نمیشه ازشون Screen Shot گرفت.اما شما میتونی از برنامه ی Fraps استفاده کنی.
حالا حتما من هم بازی رو از اول شروع میکنم ببینم مشکل شما چیه چون یادمه منم همین مشکل رو داشتم که نمیدونم چیکار کردم درست شد.

دوست عزیز من به نظر شخصیتون احترام میذارم
ولی این بازی رو با بازی های هم سبک خودش مقایسه کن ببین گرافیک با این وسعت به چی میگن
مرسیرنز 2- سینتز روو2- سبوتیر-و.........
حالا خودت قضاوت کن...............

درسته ولی همه چیز در گرافیک خلاصه نمیشه شاید گرافیک بهتری از بقیه داشته باشه ولی این بازی رو اگر با GTA IV که چند سال قبل هم ساخته شد مقایسه کنیم می بینیم که فیزیک اون بازی از این بهتر بود و گرافیکشم لا اقل در حد این بود ولی در کل من یه نظر شخصی دادم که دوستانی که احیانا نمی تونن بازی رو بازی کنن دلشون نسوزه و بگن چه عنوان بزرگی رو از دست دادیم این بازی در سبک خودش بازی قشنگی هست ولی به پای GTA IV و همسال اون نمی رسه.

پ.ن: این بحث مقایسه رو هم همینجا تموم کنیم که مثل تاپیک BF:BC 2 نشه :biggrin1:

حالا بگذریم.

بايد موس رو يكم بالا بگيري بره رو اوج بعد نزديك اون منطقه كه شدي space بزني چترشو باز ميكنه ميرسي رو زمين!!:cheesygri:cheesygri

حالا بگذریم.

سلام

منم همین مشکل را دارم. همون اول بازی گیر کردم . شاید 200 بار امتحان کردم همش میخوره زمین . هیچی چتری هم نداره فقط PDA مسخره:evil::evil:

حالا بگذریم.

توی یک سایت خودندم . انگار مشکل از کراکی هست که استفاده میکنیم

کراکی که من استفاده کردم حدوده 5mb بود یک کرارک دیگه گرفتم 13mb اونم تست میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or