Joystiq:عنوان Call of Duty: Ghosts در نسخه PS4 دارای افت فریم می باشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
"یکی از مهم ترین مشخصه های Call of Duty ی 60 فریم بودن ان می باشد و فریم بالاتر از اهمیت بیشتری
نسبت به resolutions برخوردار است" این ها رو Mark Rubin قبل ها گفته بود.

با این حال با توجه به نقد Joystiq به نظر می رسد نسخه PS4 این عنوان فریم ثابتی ندارد:

یکی از مشخصه های اصلی Call of Duty تجربه ان در 60 فریم است,همانطور که Call of Duty: Ghosts
در نسخه XBOX 360 اینگونه می باشد اما نسخه PS4 دارای مشکلات فنی می باشد.گاهی اوقات بازی کند می شود مخصوصا در حین set pieceهایی که دارای افکت های مختلفی باشند.
برای مثال یکی از صحنه ها که دارای افکت دود و اتش بود ,به روانی در XBOX 360 و PS3 اجرا می شد
ولی در نسخه PS4 اینگونه نبود.این افت فریم ها در بخش داستانی دیده می شدند. Call of Duty به
دارا بودن صحنه های هیجان انگیز هالیوودی مشهور است ولی این افت فریم ها از لذت بازی کاسته بودند.

اگر راه راستی باشه اونم pc هست سال هاست دارم 60 فریم 1080 می زنم همه ی بازی ها هم پایرت کردم بدون هیچ مشکلی خلاصه یکم بیشتر خرج کنید خیلی بیشتر لذت ببرید

اگر راه راستی باشه اونم pc هست سال هاست دارم 60 فریم 1080 می زنم همه ی بازی ها هم پایرت کردم بدون هیچ مشکلی خلاصه یکم بیشتر خرج کنید خیلی بیشتر لذت ببرید

البته به قول یه بنده خدایی پایرت هدفمند هم میشه زد.قیمت این بازی رو اگه بخواین رو pc بگیرین ارزونتر کنسول پاتون در میاد.{تو استیم}.با توجه به دلال بازی و ... تو بازار کنسول.:d

اینا هم که گند زدن با این موتور جدیدشون، اون از نسخه PC که 6 گیگ رم میخواد، اون از 720P وان، اینم از افت فریم این، خوب روشونم میشه عرضه کنن تو لانچ

من به شخصه تاحالا فکر نمی کردم که اونور آبی ها هم با مشکل قطعی آب مواجه هستن!:دی قشنگ معلومه که IW این بار شدید و اساسی گند زده رفته. نمیشه چند تا پلتفرم همه افت فریم داشته باشن که!

دوستان یکی به من بگه چرا این بازی امسال ساخته شد(دلیلی غیر از سود زیاد بیارید)

الان تو یکی از این سایتهای فارسی زبان یه خبر خوندم که خبرنگار سابق IGN گفته نسخه xbox one بازی هم از افت فریم شدید رنج میبره.

پس حتما عمه من تو هر تاپیکی میاد میگه esram و infinite power of cloud و قدرتهای کشف نشده و تاپیک از برتریهای زاده تخیل میزنه:-/

بله بله 100%، دقیقا به همین دلیل که چپ میری راست میایی هی Ryse رو می کشی وسط و واسه گرافیکش غش می کنی. طبق این تعریفی که کردی شما خودت ته ته نوب هستی برادر. خدا سایه تو رو از سر ما کم نکنه که نمک اینجور تاپیک ها هستی.

دیگه ما باید یک جوری جواب شما رو بدیم شما هی میگین گرافیک ما که نمی تونیم بزنیم تو ذوقتون و باهاتون بحث نکنیم ولی همیشه اعتقاد داشتیم گیم پلی مهم تر از گرافیک هست و همیشه هم بازی های که گیم پلی بهتری داشتن بیشتر مورد استقبال قرار گرفتن مثلا Halo 3 و COD در مقابل Uncharted و Killzone که با وجود اینکه به ظاهر U و K گرافیک بهتری دارن ولی شاید یک چهارم Halo و COD مورد استقبال قرار نگرفتن و فروش کمتری داشتن

دیگه ما باید یک جوری جواب شما رو بدیم شما هی میگین گرافیک ما که نمی تونیم بزنیم تو ذوقتون و باهاتون بحث نکنیم ولی همیشه اعتقاد داشتیم گیم پلی مهم تر از گرافیک هست و همیشه هم بازی های که گیم پلی بهتری داشتن بیشتر مورد استقبال قرار گرفتن مثلا Halo 3 و COD در مقابل Uncharted و Killzone که با وجود اینکه به ظاهر U و K گرافیک بهتری دارن ولی شاید یک چهارم Halo و COD مورد استقبال قرار نگرفتن و فروش کمتری داشتن

به ظاهر؟
خدایی دمت گرم من اصلا نظر نمیدم و اصلا هم داخل اکانت نمیام ولی تو اکثر تایپک ها نظرات رو میخونم ایول داری تو نباشی من از افسردگی میمیرم تو طول روز حداقل منو 4-5 بار میخندونی خلاصه که خدا خیرت بده

دیگه ترول کردن گرافیک آنچارتد ندیده بودیم که دیدیم بله!!!!!!!
what is next??!!
راستی یه سوال گیمپلی بهتر؟یعنی تو ایکس وان گیمپلیش متفاوته؟ اونم با تاچ پده دسته ایکس باکس لابد؟:))
پس گرافیک مهم نیست گیمپلی مهمه میگم این رایس سان آف روم عجب شاهکاریه نه؟خخ

دیگه فکر نمی کردم بخوای گیمپلی بسیار روان و جذاب آنچارتد رو ترول کنی!

دیگه ما باید یک جوری جواب شما رو بدیم شما هی میگین گرافیک ما که نمی تونیم بزنیم تو ذوقتون و باهاتون بحث نکنیم ولی همیشه اعتقاد داشتیم گیم پلی مهم تر از گرافیک هست و همیشه هم بازی های که گیم پلی بهتری داشتن بیشتر مورد استقبال قرار گرفتن مثلا Halo 3 و COD در مقابل Uncharted و Killzone که با وجود اینکه به ظاهر U و K گرافیک بهتری دارن ولی شاید یک چهارم Halo و COD مورد استقبال قرار نگرفتن و فروش کمتری داشت
اگر بخوايم صرفا رو امار فروش براي گيم پلي حساب كنيم كه forza در مقابل gt:|
پس با اين استدلال forza در مقابل gt اصلا گيم پلي نداره:|
بعدش انچارتد با هيلو در دوسبك متفاوتن اگر هم ميخواد مقايسه در ميزان فروش صورت بگيره بايد دو بازي هم سبك باشن , مشخصا بازي هاي fps همواره فروش بيشتري نسبت به بازي هاي اكشن ادونچر دارن.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or