Joystiq:عنوان Call of Duty: Ghosts در نسخه PS4 دارای افت فریم می باشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
"یکی از مهم ترین مشخصه های Call of Duty ی 60 فریم بودن ان می باشد و فریم بالاتر از اهمیت بیشتری
نسبت به resolutions برخوردار است" این ها رو Mark Rubin قبل ها گفته بود.

با این حال با توجه به نقد Joystiq به نظر می رسد نسخه PS4 این عنوان فریم ثابتی ندارد:

یکی از مشخصه های اصلی Call of Duty تجربه ان در 60 فریم است,همانطور که Call of Duty: Ghosts
در نسخه XBOX 360 اینگونه می باشد اما نسخه PS4 دارای مشکلات فنی می باشد.گاهی اوقات بازی کند می شود مخصوصا در حین set pieceهایی که دارای افکت های مختلفی باشند.
برای مثال یکی از صحنه ها که دارای افکت دود و اتش بود ,به روانی در XBOX 360 و PS3 اجرا می شد
ولی در نسخه PS4 اینگونه نبود.این افت فریم ها در بخش داستانی دیده می شدند. Call of Duty به
دارا بودن صحنه های هیجان انگیز هالیوودی مشهور است ولی این افت فریم ها از لذت بازی کاسته بودند.

بحث اين نيست كه بازي هاي لانچ فلان مشكل رو دارن يا سازنده فلانن بحث سر مقايسه هست بين دو كنسول.... ميبينيد بازي هاي مشترك با سازنده هاي مشترك در بازه زماني يكسان اما رو ps4 بهترن در ضمينه هاي مختلف حالا مشكل از كجاست ؟؟
خب اگر منطقي باشيد متوجه ميشيد مشكل از سخت افزار هست چون ضعف سازنده كه براي هر دو كنسول يكسان وتنها دليلي كه باعث اختلاف ميشه سخت افزار.

اما مارک روبین چنین اعتقادی نداره و کار با XO رو پیچیده توصیف کرده و گفته با سیستم XO آشنا نبوده. من اینو امروز فکر کنم 10 بار نقل قول کردم:d

دلیلی که روبین برای این اختلاف میده نا اشنایی تیم سازنده با سیستم ONe و بهینه سازی 60 فریم بر ثانیه بر روی این کنسول هست.

پیچیدگی که سروره کنسولا داره (ایکس وان) هیچ کنسولی نداره
حقیقتو بباید پذیرفت

اما مارک روبین چنین اعتقادی نداره و کار با XO رو پیچیده توصیف کرده و گفته با سیستم XO آشنا نبوده. من اینو امروز فکر کنم 10 بار نقل قول کردم:d
خب اين اشنا نبودن هم براي هر دوكنسول هست و اين هم يكسان ....قطعا ايشون از زماني كه در گهواره بودن با ps4 اشنا نبودن :d

خب اين اشنا نبودن هم براي هر دوكنسول هست و اين هم يكسان ....قطعا ايشون از زماني كه در گهواره بودن با ps4 اشنا نبودن :d

حداقل مارک روبین اینو نگفته:d فقط از نا آشنایی تیم سازنده با سیستم Xone صحبت به میون آورده و ضمنا اکثر سازنده ها و متخصصین سخت افزار هم گفتن که XO پیچیده تر از PS4 هست که البته من اینو نقطه ضعفی برای XO میدونم.

متاسفانه Microsoft روی نقد بازی های XO یه Embargo گذاشته من فعلا هم در مورد COD:G و هم BF4 این مورد رو دیدم یعنی سایت ها حق ندارن نقد بازی روی نسخه‌ی XO رو منتشر کنن. نمی‌دونم این چه حرکت مسخره‌ای ـیه ! :|

برای همین نمیشه دو نسخه رو مقایسه کرد

البته براي bf4 مقايسش منتشر شد همين df اناليز كرد ولي خب مثل اينكه براي cod شرايطي كه مايكرو وضع كرده خيلي سفت و سختر هست وتا الان مجوز انتشار نداده
yahoo_22.gif
روی قسمت های خاص بازی Embargo گذاشته اگه ویدیو ریویو Gametrailers رو نگاه کنی طرف این رو میگه

آخرین ویرایش:
متاسفانه Microsoft روی نقد بازی های XO یه Embargo گذاشته من فعلا هم در مورد COD:G و هم BF4 این مورد رو دیدم یعنی سایت ها حق ندارن نقد بازی روی نسخه‌ی XO رو منتشر کنن. نمی‌دونم این چه حرکت مسخره‌ای ـیه ! :|

البته فکر کنم موقت هستش و به زودی نقدهای XO هم سرازیر میشن

حداقل مارک روبین اینو نگفته:d فقط از نا آشنایی تیم سازنده با سیستم Xone صحبت به میون آورده و ضمنا اکثر سازنده ها و متخصصین سخت افزار هم گفتن که XO پیچیده تر از PS4 هست که البته من اینو نقطه ضعفی برای XO میدونم.
خب چون بازيش داره 1080p رو ps4 ران ميشه و كسي هم ازش سوال نميكنه چرا بازيت رو ps4 به صورت 1080p هست :d كه اون هم در جواب چيزي بگه :d
ولي چيزي كه واضحه همون طور كه گفتم اينه كه ايشون قطعا از زمان طوفوليت با ps4 اشنا نبودن :d

- - -ویرایش - - -

البته براي bf4 مقايسش منتشر شد همين df اناليز كرد ولي خب مثل اينكه براي cod شرايطي كه مايكرو وضع كرده خيلي سفت و سختر هست وتا الان مجوز انتشار نداده :|

تو که خیلی مارک روبین رو قبول داری اینارو هم مارک روبین گفته :d حتی گفته با نظر کارمک که اختلاف دو کنسول کمه مخالفه . شما اینارو هم قبول داری ؟:d کلا به جز پیچیدگی سخت افزار وان چی رو از ایشون قبول داری؟:d کسی منکر این قضیه نمیشه ولی این مورد روی PS4 هم هست . حالا چون بهتر اجرا میکنه دلیل نمیشه بعدا پیشرفت نکنه

همچنین مارک روبین تو مصاحبه جدیدش در پاسخ به اینکه چرا رزولوشن نسخه x1 کمتره گفته تایتان فال و بتل 4 هم اینجوری هستن

Lord Zeus

GC: So the obvious assumption from all this is that the PlayStation 4 is definitely more
powerful than the Xbox One, is that true?

MR: [acting very embarrassed] I can’t answer that

GC: You can’t answer it on a technical level or because you’re being diplomatic

MR: Can’t answer that

GC: You can’t say whether you’re avoiding the question for diplomatic reasons

MR: [embarrassed] I just can’t say anything

[Even the attending PR guy is looking embarrassed by this point]

PR guy: It’s very hard for us to be

GC: Are the console manufacturers leaning on you to avoid these sort of questions

MR: [unsure - speaking to PR guy] I don’t know if that

MR: [even more embarrassed to us] Yeah, there’s things that we… We sign NDAs with the first parties [i.e. Microsoft and Sony - GC] and there are things that we’re not allowed to talk about.

GC: So when John Carmack and Shinji Mikami say the Xbox One and PlayStation 4 are almost identical, is that something you could agree with

MR: Hmm… I would say that’s a bit inaccurate but I wouldn’t be able to tell you any detail of why that’s inaccurate

GC: For diplomatic reasons

MR: Yes

GC: Okay, that’s fine. I think we can all read between those lines. But that’s absurd, how can they not except any journalist, any reasonable journalist, not to ask that question? It’s what everyone wants to know

MR: [still feeling very awkward] The key thing is we try to focus people away from that sort of thing and try to focus them on the fact that the game is fun no matter what platform it’s on

GC: Do you think with the next game you make there will there be such an obvious disparity between the two formats

MR: Unknown… But over time… If you look at Call Of Duty 2 compared to COD 4 there’s a massive graphic difference, they look very different. So I think we’ll get better, yes

آخرین ویرایش:
تو که خیلی مارک روبین رو قبول داری اینارو هم مارک روبین گفته :d حتی گفته با نظر کارمک که اختلاف دو کنسول کمه مخالفه . شما اینارو هم قبول داری ؟:d کلا به جز پیچیدگی سخت افزار وان چی رو از ایشون قبول داری؟:d کسی منکر این قضیه نمیشه ولی این مورد روی PS4 هم هست . حالا چون بهتر اجرا میکنه دلیل نمیشه بعدا پیشرفت نکنه

همچنین مارک روبین تو مصاحبه جدیدش در پاسخ به اینکه چرا رزولوشن نسخه x1 کمتره گفته تایتان فال و بتل 4 هم اینجوری هستن

Lord Zeus

GC: So the obvious assumption from all this is that the PlayStation 4 is definitely more
powerful than the Xbox One, is that true?

MR: [acting very embarrassed] I can’t answer that

GC: You can’t answer it on a technical level or because you’re being diplomatic

MR: Can’t answer that

GC: You can’t say whether you’re avoiding the question for diplomatic reasons

MR: [embarrassed] I just can’t say anything

[Even the attending PR guy is looking embarrassed by this point]

PR guy: It’s very hard for us to be

GC: Are the console manufacturers leaning on you to avoid these sort of questions

MR: [unsure - speaking to PR guy] I don’t know if that

MR: [even more embarrassed to us] Yeah, there’s things that we… We sign NDAs with the first parties [i.e. Microsoft and Sony - GC] and there are things that we’re not allowed to talk about.

GC: So when John Carmack and Shinji Mikami say the Xbox One and PlayStation 4 are almost identical, is that something you could agree with

MR: Hmm… I would say that’s a bit inaccurate but I wouldn’t be able to tell you any detail of why that’s inaccurate

GC: For diplomatic reasons

MR: Yes

GC: Okay, that’s fine. I think we can all read between those lines. But that’s absurd, how can they not except any journalist, any reasonable journalist, not to ask that question? It’s what everyone wants to know

MR: [still feeling very awkward] The key thing is we try to focus people away from that sort of thing and try to focus them on the fact that the game is fun no matter what platform it’s on

GC: Do you think with the next game you make there will there be such an obvious disparity between the two formats

MR: Unknown… But over time… If you look at Call Of Duty 2 compared to COD 4 there’s a massive graphic difference, they look very different. So I think we’ll get better, yes

اولا من نگفتم مارک روبین رو قبول دارم:d من فقط حرفشو نقل قول میکردم.این مصاحبش رو هم خوندم و در مورد رزولوشن 720p تایتانفال هم نمیشه قطعی نظر داد چون ایشان سازنده اون بازی نیستند اما احتمال اینکه حرفش درست باشه هست ولی بازم باید منتظر تایید نهایی سازنده خود بازی بود

اولا من نگفتم مارک روبین رو قبول دارم:d من فقط حرفشو نقل قول میکردم.این مصاحبش رو هم خوندم و در مورد رزولوشن 720p تایتانفال هم نمیشه قطعی نظر داد چون ایشان سازنده اون بازی نیستند اما احتمال اینکه حرفش درست باشه هست ولی بازم باید منتظر تایید نهایی سازنده خود بازی بود
اگه قبولش نداشته باشی درست نیست یه جملشو هزار جا کپی کنی:d(البته به گفته خودت)

من حرفم در مورد تایتان فال نبود گفتم که ببینید ایشون نظرش کلا معلومه رو کدوم کنسوله . این اقا در پاسخ به این سوال که چرا رزولوشن نسخه X1 کمتر از نسخه PS4 هست گفتن دلیلش نداشتن شناخت کامل با سخت افزارشه .

خب حالا فرض کنیم یکی میگفت چرا کلا کال اف گرافیکش پیشرفت زیادی نداشته , ایشون چی میگفت ؟! بازم مطمئن باش میگفت در اینده پیشرفت بیشتری میکنه و الان اشنایی کامل نداریم . . یعنی حرفه دیگه ای نمیتونه بگه .سخت افزار هردوشون کامل به کار گرفته نشده نه فقط وان.

این همه میگن GDDR5 و 1.84 ترافلاپ و سرنی و... بعد وقتی نتونه COD:G رو با این گرافیک ضعیف روی 60 فریم اجرا بکنه چه سودی داره..؟

در مورد بلد نبودن سازنده هم حرف نزنید که سر BF4 کاملا تکذیبش کردین.:bighug:

این همه میگن GDDR5 و 1.84 ترافلاپ و سرنی و... بعد وقتی نتونه COD:G رو با این گرافیک ضعیف روی 60 فریم اجرا بکنه چه سودی داره..؟

در مورد بلد نبودن سازنده هم حرف نزنید که سر BF4 کاملا تکذیبش کردین.:bighug:

فعلا که رو همین بازی همه چی به نفع PS4 ـه .واسه دیدن تفاوت هم میتونی به 720p و 1080p فکر کنی

هیچ کسی هم ایراد رو روی سازنده نذاشته . اتفاقا این حرفه خودت بود که Dice و IW رو ناشی میخوندی و میگفتی کار بلد نیستن !

رو بتل 4 نسخه PS4 با یه گونی برتری فریم ریت بهتری هم میداد . خدا اینو به خیر کنه

اگه قبولش نداشته باشی درست نیست یه جملشو هزار جا کپی کنی:d(البته به گفته خودت)

من حرفم در مورد تایتان فال نبود گفتم که ببینید ایشون نظرش کلا معلومه رو کدوم کنسوله . این اقا در پاسخ به این سوال که چرا رزولوشن نسخه X1 کمتر از نسخه PS4 هست گفتن دلیلش نداشتن شناخت کامل با سخت افزارشه .

خب حالا فرض کنیم یکی میگفت چرا کلا کال اف گرافیکش پیشرفت زیادی نداشته , ایشون چی میگفت ؟! بازم مطمئن باش میگفت در اینده پیشرفت بیشتری میکنه و الان اشنایی کامل نداریم . . یعنی حرفه دیگه ای نمیتونه بگه .سخت افزار هردوشون کامل به کار گرفته نشده نه فقط وان.

خب منم همینو میگم ولی مطمئنا کار کردن با XO براشون سخت تر بوده تا PS4 .خیلی از سازنده ها از راحت بودن ساخت بازی برای PS4 ابراز رضایت کردن نمونش همین خبر چند ساعت پیش که یکی از سازنده های NBA اومده بود اینو گفته بود.ببین اصلا من بحث مقایسه قدرت و اینا رو نمیکنم کاری هم ندارم کدوم قوی تره بحثم سر اینه که آیا از نهایت پتانسیل XO استفاده کردن یا نه؟ با نگاه به کانفیگ XO میشه با قاطعیت گفت نه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or