Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
ایول چقدر تعریف شده از این بازی اما حیف که هم واسه نیاز داشتن به پول می خوام کنسولمو بفروشم هم اینکه خیلی بد شد واسه کپی خورها فعلا نمیاد دلی از بازی در بیاریم....

J O U R N E Y - O S T

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Journey™: Original Soundtrack[/TD]
[TD]Title[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Austin Wintory[/TD]
[TD]Artist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Tracks[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]102.7mb[/TD]
[TD]Size[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"05'59[/TD]
[TD]Length[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]256kbps[/TD]
[TD]Bit rate[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]£3.99[/TD]
[TD]Price[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Download Free[/TD]
[TD]Link[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JOURNEY2012/03/14[/TD]
[TD]Password Zip[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

از Store خریدم(حلال حلال):dو تقدیم به دوستاران این شاهکار ، فقط تا 90 روزه دیگه این لینک اعتبار داره:d.

-----------------------------------------------
ویرایش : شرمنده همگی یادم رفته بود پس زیپ رو بزارم :-s:d.

اقا این رو چجوری باید بریزم روی دستگاهم میشه راه نماییم کنید لطفا:-/

اقا این رو چجوری باید بریزم روی دستگاهم میشه راه نماییم کنید لطفا:-/

بریز تو فلش ات
بعد وصل اش کن به PS3 بعد از تو قسمت Music گزینه ای که مربوط به فلش ات هست رو پیدا کن
روش مثلث رو بزن بعد Display All رو انتخاب کن و فایل موزیک هاتو روش دوباره مثلث رو بزن و بعدش گزینه Copy رو انتخاب کن :d

بریز تو فلش ات
بعد وصل اش کن به PS3 بعد از تو قسمت Music گزینه ای که مربوط به فلش ات هست رو پیدا کن
روش مثلث رو بزن بعد Display All رو انتخاب کن و فایل موزیک هاتو روش دوباره مثلث رو بزن و بعدش گزینه Copy رو انتخاب کن :d

در ضمن فلشت هم باید پسوندش FAT32 باشه ;) !

دیشب این بازی تجربه کردم.
عجب چیزی بود.واقعا تجربه خیلی خوبی بود.
داشتم تو صحرا واسه خودم رو تپه های شن اسکی میکردم و لذت میبردم که یکی مثل خودم دیدم.از اونجا به بعد بازی با هم رفتیم.واقعا تجربه خیلی خوبیه وسط اونجا یکی مثل خودت میبینی و همسفر میشی.به نظر من تمام مزه بازی به همسفر داشتنشه.
وقتی دو تایی از اون دریچه نور رد میشدیم واقعا حس عالی داشت

دیشب این بازی تجربه کردم.
عجب چیزی بود.واقعا تجربه خیلی خوبی بود.
داشتم تو صحرا واسه خودم رو تپه های شن اسکی میکردم و لذت میبردم که یکی مثل خودم دیدم.از اونجا به بعد بازی با هم رفتیم.واقعا تجربه خیلی خوبیه وسط اونجا یکی مثل خودت میبینی و همسفر میشی.به نظر من تمام مزه بازی به همسفر داشتنشه.
وقتی دو تایی از اون دریچه نور رد میشدیم واقعا حس عالی داشت

اد ميکردي طرفو!!
منم ديشب برا بار سوم.تمومش کردم از مرحله دو (مرحله ساخت پل) با يکي از اون شنل سفيدا همراه شدم تاااااااا اخر....
طرف خيلي با مرام بود!!
جاي همه نقاط نوراتي. و نقش و نگارهاي رو ديوارو بهم نشون ميداد!!قشنگ انگار باهم حرف ميزديم!!(با دايره!!)...
خيلي حال داد...اخر سرم طرفو اد کردم!
الان درگير ي رابطه عاطفي شديم باهم!!:d

با 500 مگ هم ميشه شاهکار خلق کرد!!!!!!
(قابل توجه بازي سازان ايراني)
نخیر !ما هر کاری کنیم اول اول سخت ترین و غیر ممکن ترین و شروع مکنیم گند میزینیم و میگیم بودجه نداریم!
یکی نیست بگه مرد حسابی بودجه نداری چرا رفتی سراغ چیزی که بودجه ی سنگین می خواد که آخرشم جز آبرو ریزی چیزی نداره!

اد ميکردي طرفو!!
منم ديشب برا بار سوم.تمومش کردم از مرحله دو (مرحله ساخت پل) با يکي از اون شنل سفيدا همراه شدم تاااااااا اخر....
طرف خيلي با مرام بود!!
جاي همه نقاط نوراتي. و نقش و نگارهاي رو ديوارو بهم نشون ميداد!!قشنگ انگار باهم حرف ميزديم!!(با دايره!!)...

من کلا با این بازی درگیر رابطه عاطفی شدم.
منم با همسفرم با پریدن و دایره حرف میزدیم :)) مخصوصا قسمتی که داشتیم از نور رد میشدیم جفتمون تند تند دایره میزدیم ذوق مرگ شده بودیم :))
فکر کنم من یه بار دیگه بشینم بازی کنم:lol:

اد ميکردي طرفو!!
طرف خيلي با مرام بود!!

من هم با يه همچين كسي رو به رو شدم و خيلي باهاش حال كردم !!!
اسمش GASKDESIGS يا همچين چيزي نبود ؟؟؟
واقعا" از لحاظ ايجاد روابط JOURNEY يكي از برترين بازي هاي تمام دورانه !!!

آره وقتی کسی پیشم نبود، شدیدا احساس تنهایی میکردم! ولی وقتی کسی باهام بود یک حس همکاری خیلی جالبی بهم دست میداد! (فقط بعضی خیلی نامرد بودن زود میزاشتن میرفتن ولی بعضی ها هم نیم ساعتم یکجا میموندی باهات بودن! :d )
اون آخرش ...
آخر آخرا که به زور به قله ی کوه و نور داشتیم میرسیدیم هم خیلی حال میداد! با تند تند دایره زدن انگار به همدیگه میگفتیم دووم بیار،تو میتونی و ... :d

به قول دوستان با بازی درگیر یک رابطه ی عاطفی شدیم :d

کجا شو دیدید من با یکی به آخر بازی( قله )رسیدم قبل اینکه از اون راه نورانی عبور کنیم روی برف با راه رفتن شکل می کشیدیم و اولین شکل هم یه قلب بود:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or