Journey نامزد دریافت Grammy بهترین موسیقی شد!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
journey610.jpg

موسیقی بازی انحصاری و دانلودی سونی یعنی Journey ,نامزد دریافت Grammy بهترین موسیقی رسانه های تصویری
شد.این اولین باریست که یک بازی نامزد این بخش می شود.

موسیقی این عنوان توسط Austin Wintory ساخته شده و از دیگر نامزد ها برای این Grammy می توان به: Hugo, The Girl With The Dragon Tattoo, The Dark Knight Rises, The Artist, و The Adventures Of Tintin اشاره کرد.

دوستان بجای تعریف الکی برید البوم موسیقی متنه این بازیو دانلود کنید ببینید چه شاهکاریه حیف که نتونستم این بازیو بازی کنم ولی حداقل با اهنگاش کلی حال کردم
اینم لینک:
vmusic.ir/1391/04/austin-wintory-journey-2012

خیلی خاص و هنریه ولی من نمیتونم یه بازی حسابش کنم و لایق GOTY بدونمش ، درسته که قابل تقدیره ولی باید یه جور دیگه ازش تقدیر بشه نه بعنوان GOTY ... موسیقیش هم واقعا با روح و روان آدم بازی میکنه درست مثل طراحی هنریش .

خیر خوب در مورد TGC اینه که بازی بعدیش رو دوس داری مولتی بسازه تا همه از بازیهاش لذت ببرن . خوشم میاد ازش، استودیوی متفاوتی هست به نظر خودم :d

بسيااار عالي
چقد حرف شايسته اي خودم زدم تو تاپيك امتياز اعضاي بازي سنتر به عناوين PS3:d
journey :9/5
معتقدم اين بازي هنر رو (در تمامي زمينه ها اعم از موسيقي سينما نقاشي و....) يک قدم به جلو برده
:d

خیلی خاص و هنریه ولی من نمیتونم یه بازی حسابش کنم
این کاملا بر می گرده به فلسفه ایرانی بودن شما که بخش اعظمی از تعریف گیم رو شامل جلوه های ویژه و داستان های عمیق می دونید ! به دلیل وجود چنین فلسفه ای در شما هست که Journey بازی به حساب نمیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or