John Lewis انتظار دارد XOne فروش بهتری نسبت به PS4 داشته باشد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
شعبه ی فروشگاه زنجیره ای John Lewis پیروزی Xbox One را در نسل بعد پیشبینی میکند.

57695871719144635396.jpg

Jonathan Marsh رئیس بخش تکنولوژی این فروشگاه میگوید: "انتظار داریم که مردم به Xbox One علاقه ی بیشتری نشان دهند. ما در حال آماده کردن PS4 و Xbox One در انبارمان هستیم، اما اگر قرار باشد برتری را به یکی از این کنسول ها بدهیم، به نظرمان Xbox One از نظر تجربه ای که فراهم میکند مشتریانمان را کمی بیشتر ارضا خواهد کرد. بر اساس تجربه هایی که در گذشته داشته ایم، محتوای نرم افزاری که Xbox One با آن عرضه خواهد شد، واقعا برای مشتریان رضایت بخش خواهد بود."

اگرچه John Lewis تنها فروشگاه زنجیره ای نیست که علاقه ی بیشتری را به کنسول مایکروسافت گزارش داده ، اما عادلانه بنظر میرسد اگر بگوییم که اکثریت فروشگاه ها در حال حاضر با درخواست های بیشتری برای دستگاه سونی روبرو هستند.

هرچند Xbox One قطعا بازگشت قدرتمندی را پس از گذراندن یک تابستان سخت داشته و به هیچ وجه نمیتوان گفت که کدام کنسول با لانچ بهتری در ماه آینده روبرو خواهد شد.

منبع

عدد دقیقی مشخص نیست ولی بطور تقریبی همون مقداری که EDGE ، یک سری Developer درپیت اخراجی ، چندین سایت تحلیلگر به همرا تعداد زیادی گیمرهای ساندیس خور که ازشون نظرسنجی میکردن از سونی گرفتن .
:)
چه دست و دلبازه مایکروسافت:d

اتفاقا سردمداران بحث فروش دراینجا اکثرا مایکروسافتی هستند .
WTF؟ من متوجه منظور شما نشدم یا شما به شوخی گفتی؟
حالا به هرحال، طبق برداشتی که از پست شما کردم چند تا از پست های همین سردمداران فروش رو نقل قول چند گانه کردم برای شفاف سازی بیشتر.
(هشدار: خطر ترکیدن صفحه (با انواع gif و عکس و ...) اگه حجم ندارید روی "stop" مرورگرتون کلیک کنید تا لود نشه، من خودمم رفتم رو مین و تا خط مقدم تا اینا همه رو نقل قول کردم!)

مرحبا و صد باركلا به اين تحليلها
دادا تو داري از دست ميري اينجا نمون
99086312359618841512.gif

دقیقا کِی مایکروسافت بیشتر فروخته؟ مثل دو نسل گذشته که Xbox از PS2 و XB360 از PS3 کمتر فروش کرد، این نسل هم اتفاق مشابهی رخ خواهد داد.

توی این نسل با 100 تا مشکلی که سونی جلو روش بود و 1 سال تاخیر باز نذاشت فروشش از مایکروسافت کمتر بشه... حالا این نسل که PS4 از هر نظر جلوتره میخواد کمتر بفروشه؟ NO WAY

محض اطلاع قيمت تمام شده پي اس 4 460$ هست كه اون 60$شم از پلاس بدست مياد گرفتي؟

Jonathan Marsh رئیس بخش تکنولوژی این فروشگاه میگوید: "انتظار داریم که مردم به Xbox One علاقه ی بیشتری نشان دهند.
tige_ananas.jpg

اینا چی مصرف میکنن که با وجود اینهمه اخبار مثبت و پیش فروش بی نظیر ps4 باز از این حرفا میزنن ؟

فعلا که آمار پیش فروش ها و تحسین و تمجید سازنده ها از PS4 چیز دیگه ای رو نشون میده, معلوم نیست این حرفا رو از رو چه حسابی گفته!:-?

فعلا انتظار بکشین...

خب ایکس وان شاید به پلی 4 در زمینه ی فروش نزدیک بشه ولی هیچ وقت از اون پیشی نمی گیره که دلیل اصلیش این هست که گستره ی بازاری که طالب پلی استیشن هست ( آسیا و اروپا) خیلی بیشتر و وسیع تر از بخش خواهان ایکس وان هست و نکته ی مهمتر اینکه در اون بخشی که ایکس وان فروش بیشتری داره یعنی بریتانیا و ایالات متحده سونی هم در اونجا خیلی خیلی نزدیک به اونهاست ولی در جاهایی که بازار سونی هست مخصوصا ژاپن و اروپا تفاوت فروش و استقبال پلی استیشن خیلی بیشتر از ایکس باکس بوده!
به این دلیل هم یک دلیل مهم دیگه یعنی شروع سونی با سیاستهای مشتری پسند رو هم اضافه کنید که از همون اول باعث پیشی گرفتن پلی 4 شد!
یک دلیل دیگه هم هست اون هم اینکه سونی تو زمینه ی انحصاری ها در نسل هفتم خیلی سرتر بوده و یکی از ملاک های هر شخص برای خرید کنسول عناوین انحصاری هست که باعث میشه درخشش سونی در این نسل تو این زمینه مخاطب های بیشتری رو یرای نسل بعد جذب کنه!
سونی تو این نسل هم یک سال دیر شرو کرد و با کلی سیاست اشتباه شرو کرد ولی در آخر بهتر بود و فروش بیشتری داشت!

- - -ویرایش - - -

ای کاش این اعتراضات رو تو پستهایی که هم سنگری های شما از این کار ها می کنند داشته باشد

ایالات متحده با اختلاف کمی دست برند XBOX هست ولی اروپا و بریتانیا کاملا PS برتری داره .

فروش PS در ژاپن و اروپا از XBOX بیشتر هست . ولی امریکا قضیه برعکس هست .

منم حرفم این بود دیگه :d
فقط اینکه تو بریتانیا کمی وضعیت ایکس باکس 360 بهتر بوده!
البته این ارقام مال نسل فعلی هست وگرنه اه بر اساس میزان پیش فروش ها بخوایم بگیم الان سونی و کنسولش در تمامی نقاط این کره ی خاکی بهتر بوده حتی اگه پیش فروش بازی هایی نظیر بتلفیلد 4 و اساسین کرید 4 و کال آو دیوتی و.... رو دیده باشید می بینید که نسخه های پلی 4 این عناوین پیشفروش بهتری نسبت به نسخه ی ایکس وان اونم در امریکا داشتن!
حتی پیش فروش فقط کیلزون شادو فال به تنهایی از مجموع پیش فروش فورتزا و رایز و دد رایزینگ 3 بیشتر بوده!

نمیدونم محم بریتانیا بود یا اروپا ولی مطمئنم مطئنم فروش PS تو اروپا خیلی بهتر بوده . امریکا هم فرق فکر کنم 3 الی 4 میلیونی بیشتر نبود . در مورد بریتانیا ولی مطمئن نیستم .

نه خبر جدولی بود که میزان پیش فروش تمامی بازی ها رو تو اگه اشتباه نکنم ایالت متحده زده بود و آمار فروش پیش فروششون رو به طور دقیق وجود داشت! مثلا یادمه کیلزون شادوفال 200 هزار و خورده ای پیش فروش داشت که میزان پیش فروش سه بازی فورتزا و دد رایزینگ و رایز رو که جمع می کردی به این بازی نمی رسید :d

Killzone: Shadow Fall 234,262
Forza Motorsport 5 75,513
Dead Rising 3 72,755
Ryse 69,345

واحد ها به هزار هستن! منبع هم طبق آمار هایه فتگی حساب شده که مجموعا شده اینا که بالا نوشتم.

USA Pre-Order Chart - VGChartz

البته میدونم میخواید با لحن تمسخر بگید VGChartz ؟ ولی این چیزی رو تغییر نمیده :)

البته من یه چیزی رو دقت نکرده بودم، مسلما هر چی سونی بگه درسته فقط، پس چون اینجا سونی و شخص مارک سرنی این حرف رو تایید نکردن در نتیجه صحبت این یارو هم اعتباری نداره!

ای بابا بازم خوابیدن روی یه جمله ی توهمی از تولیدات داخلی ؟!!! ضمن اینکه کلا بی ربط بود ، شما خودت پرسیدی MS چقدر پول داده ، منم خواستم تا جایی که اطلاع دارم اطلاع رسانی کنم . حالا تایید و غیرتاییدش دیگه با خودتونه که این سوال واستون پیش اومده .

WTF؟ من متوجه منظور شما نشدم یا شما به شوخی گفتی؟
حالا به هرحال، طبق برداشتی که از پست شما کردم چند تا از پست های همین سردمداران فروش رو نقل قول چند گانه کردم برای شفاف سازی بیشتر.
(هشدار: خطر ترکیدن صفحه (با انواع gif و عکس و ...) اگه حجم ندارید روی "stop" مرورگرتون کلیک کنید تا لود نشه، من خودمم رفتم رو مین و تا خط مقدم تا اینا همه رو نقل قول کردم!)

منظور من کلا بحث فروش در این فروم بود نه این تاپیک ، کلا نعداد افراد مایکروسافتی که مباحث فروش رو بهش علاقه دارن بیشتر هستند ، البته طبیعی هم هست چون MS در این نسل مخصوصا در بخش نرم افزار از لحاظ فروش برتر بود و مسلما طرفدارانش هم به این موضوع علاقه مند میشن . اگر هم برعکس بود خب بازم قضیه فرق میکرد .

ای بابا بازم خوابیدن روی یه جمله ی توهمی از تولیدات داخلی ؟!!! ضمن اینکه کلا بی ربط بود ، شما خودت پرسیدی MS چقدر پول داده ، منم خواستم تا جایی که اطلاع دارم اطلاع رسانی کنم . حالا تایید و غیرتاییدش دیگه با خودتونه که این سوال واستون پیش اومده .
خب منم خواستم اگه نگرانی چیزی به وجود اومده برطرف بشه، چون سونی و مارک سرنی خبر رو تایید نکردن :دی به هر حال چون نقل قول کردی حدس زدم به قضیه علاقه مند شدی که با توجه به عدم تایید سونی و مارک سرنی دیگه مشکلی نیست قاعدتا!

پ.ن: حالا نه اینکه این چیزهایی که شما گفتی رو تمام فن های مایکروسافت گفتن :)) یه نفر یه چیزی گفته شده سوژه شماها که بچسبونین به همه. در نتیجه چیزی که عوض داره گله نداره :دی
پ.ن2: این پول گرفتن هم از تولیدات فن های سونی هست، بله :دی
خب تو چرا میای سوالی رو میپرسی که از امثال همون یه نفر انتظار میره تا جوابی متناسب با همون یه نفر داده بشه ؟!
yahoo_4.gif
این چند روزه گویا تاپیک ها رو نخوندی، بخونی متوجه قضیه میشی :دی رجوع شود به پ.ن 2 :دی

آخرین ویرایش:
منظور من کلا بحث فروش در این فروم بود نه این تاپیک ، کلا نعداد افراد مایکروسافتی که مباحث فروش رو بهش علاقه دارن بیشتر هستند ، البته طبیعی هم هست چون MS در این نسل مخصوصا در بخش نرم افزار از لحاظ فروش برتر بود و مسلما طرفدارانش هم به این موضوع علاقه مند میشن . اگر هم برعکس بود خب بازم قضیه فرق میکرد .
اگه برعکس بود احیانا" سونی فنها به مبحث زیبای فروش علاقه مند نمیشدن؟:confused:یه جوری حرف میزنید که انگار فنای مایکرو یه مشت فضایی هستن !

خب منم خواستم اگه نگرانی چیزی به وجود اومده برطرف بشه، چون سونی و مارک سرنی خبر رو تایید نکردن :دی به هر حال چون نقل قول کردی حدس زدم به قضیه علاقه مند شدی که با توجه به عدم تایید سونی و مارک سرنی دیگه مشکلی نیست قاعدتا!

پ.ن: حالا نه اینکه این چیزهایی که شما گفتی رو تمام فن های مایکروسافت گفتن :)) یه نفر یه چیزی گفته شده سوژه شماها که بچسبونین به همه. در نتیجه چیزی که عوض داره گله نداره :دی

خب تو چرا میای سوالی رو میپرسی که از امثال همون یه نفر انتظار میره تا جوابی متناسب با همون یه نفر داده بشه ؟! :d

اگه برعکس بود احیانا" سونی فنها به مبحث زیبای فروش علاقه مند نمیشدن؟:confused:یه جوری حرف میزنید که انگار فنای مایکرو یه مشت فضایی هستن !

!!! خوبی ؟!!! چرا خودزنی میکنید شماها ! میگم اگه برعکس بود ، یعنی Sony بهتر عمل کرده بود خب قضیه فرق میکرد و طرفداران سونی بیشتر علاقه مند میشدند ! باید تک تک کلمات بیان بشه که کسی دچار دِگَرفهمی نشه ؟! شما داری حرف خودمو به خودم تحویل میدی ؟ همین یکی دو روز پیش بود در جواب یکی از دوستانتون که خیلی دچار مشکلات روحی شده بود از دست سونی فن ها گفتم همه چیز دوطرفست ، هیچ طرفی نباید خودش رو خیلی پاک و مطهر بدونه و فکر کنه تافته ی جدابافته ست . من تو این چند سال هر اتفاقی که افتاد دیر یا زود برعکسشم هم دیدم و اصلا نمیتونی بگی فلان خصوصیت بد یا خوب فقط مخصوص فلان دسته ست .

آخرین ویرایش:
خب اگه اینم منظور شما بوده بازم درهر صورت فرقی نمی کنه:دی این تاپیک و اون چیزایی هم که نقل قول آوردم مشتی هستن از خروار، تعمیم بدید به کل فروم ببینید چی میشه.
در کل:
:arrowd::arrowd::arrowd:
این چند روزه/ساله گویا تاپیک ها رو نخوندی، بخونی متوجه قضیه میشی :دی رجوع شود به پ.ن 2 :دی

Partially edited by ДядsЙ II

یه بابایی اومده گفته
انتظار داریم که مردم به Xbox One علاقه ی بیشتری نشان دهند.
یه عده چقدر کف و خون قاطی کردن
حالا اگه میگفت فروش وان توی فروشگاه ما بیشتر بوده چه اتفاق هایی که نمی افتاد
وای وای وای،احتمالا بازی سنتر Down میشد!
البته توی این همه خبر ناامید کننده و جو منفی که وجود داره حق دارن خوش حالی کنن واسه یه ابراز امیدواری خشک و خالی!
زیاد بهشون سخت نگیرین دوستان...

آخرین ویرایش:
ps3 تونست مگه سونی رو بالا ببره ؟ خوب مسلما نه بعد توقع داریی شمارش چهارش اینکار بکنه ؟ خوب مسلما نه ولی خوشحال میشیم رقابت تنگا تنگ بشه

یه بابایی اومده گفته
انتظار داریم که مردم به Xbox One علاقه ی بیشتری نشان دهند.
یه عده چقدر کف و خون قاطی کردن
حالا اگه میگفت فروش وان توی فروشگاه ما بیشتر بوده چه اتفاق هایی که نمی افتاد
وای وای وای،احتمالا بازی سنتر Down میشد!
البته توی این همه خبر ناامید کننده و جو منفی که وجود داره حق دارن خوش حالی کنن واسه یه ابراز امیدواری خشک و خالی!
زیاد بهشون سخت نگیرین دوستان...
فعلا که دوستان شما تایپک رو پر کردن با عکس و گیف. برای ما هیچ فرقی نمیکنه سونی بفروشه یا ماکرو. مگه من توش سهام دارم که نگران باشم؟؟؟!!!!:d

Jonathan Marsh رئیس بخش تکنولوژی این فروشگاه میگوید: "انتظار داریم که مردم به Xbox One علاقه ی بیشتری نشان دهند.
tige_ananas.jpg

من که فقط میام تاپیک اخبار گیفت ها و عکس های جدید رو ببینم .به نظرم محتواش از حرف های بعضی کاربرا خیلی بیشتره.برای اینکه پستمم اسپم نشه مدتی هم هست دنبال اناناسم ولی تو بازار نیست

یه بابایی اومده گفته انتظار داریم که مردم به Xbox One علاقه ی بیشتری نشان دهند
البته این بابا رو از تو خیابون که نیاوردن، طرف مسئول یه فروشگاه زنجیره ای بزرگ تو بریتانیا هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or