John Lewis انتظار دارد XOne فروش بهتری نسبت به PS4 داشته باشد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
شعبه ی فروشگاه زنجیره ای John Lewis پیروزی Xbox One را در نسل بعد پیشبینی میکند.

57695871719144635396.jpg

Jonathan Marsh رئیس بخش تکنولوژی این فروشگاه میگوید: "انتظار داریم که مردم به Xbox One علاقه ی بیشتری نشان دهند. ما در حال آماده کردن PS4 و Xbox One در انبارمان هستیم، اما اگر قرار باشد برتری را به یکی از این کنسول ها بدهیم، به نظرمان Xbox One از نظر تجربه ای که فراهم میکند مشتریانمان را کمی بیشتر ارضا خواهد کرد. بر اساس تجربه هایی که در گذشته داشته ایم، محتوای نرم افزاری که Xbox One با آن عرضه خواهد شد، واقعا برای مشتریان رضایت بخش خواهد بود."

اگرچه John Lewis تنها فروشگاه زنجیره ای نیست که علاقه ی بیشتری را به کنسول مایکروسافت گزارش داده ، اما عادلانه بنظر میرسد اگر بگوییم که اکثریت فروشگاه ها در حال حاضر با درخواست های بیشتری برای دستگاه سونی روبرو هستند.

هرچند Xbox One قطعا بازگشت قدرتمندی را پس از گذراندن یک تابستان سخت داشته و به هیچ وجه نمیتوان گفت که کدام کنسول با لانچ بهتری در ماه آینده روبرو خواهد شد.

منبع

اگه اون خبر Video Gamer رو میگید که مربوط به آنالیز گروه نمی دونم چی بود، اونجا KZ: SF اول بود ولی پیش فروشش بیشتر از Forza 5 + DR3 + Ryse نبود. چون اولا آمار عددی اعلام نکرده بودن و درصد علاقه مندی بود، دوما درصدها رو با هم جمع میزدیم Forza 5 + DR3 +Ryse از Knack + DC + KZ: SF بیشتر میشد که البته روش صحیحی هم نیست ولی خب دیگه :دی
نه خبر جدولی بود که میزان پیش فروش تمامی بازی ها رو تو اگه اشتباه نکنم ایالت متحده زده بود و آمار فروش پیش فروششون رو به طور دقیق وجود داشت! مثلا یادمه کیلزون شادوفال 200 هزار و خورده ای پیش فروش داشت که میزان پیش فروش سه بازی فورتزا و دد رایزینگ و رایز رو که جمع می کردی به این بازی نمی رسید :d

ملت کنسولی رو می خرند که بازی های بیشتری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که شبکه آنلاین قوی تری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که امکانات بیشتری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که تحول بهتری رو داشته باشه

حالا شاید اول نسل این برتری ها زیاد مشخص نباشه و یک کنسول رو یک عده از روی عشق و علاقه بخرن ولی در ادامه نسل ملت موارد بالا رو بیشتر مد نظر قرار میدن
1-این نسلی که میاد دیگه ماکرو کم نمیاره. پس برابر هستن.
2-سونی آنلاین رو قوی تر کرده ولی ماکرو بهتره.
3-هر دو امکانات خاصی دارن. سلیقه ای هست.
4-از لحاظ تحول ماکرو با کینکتش عالیه فقط باید بازی براش بسازه.
پس در نتیجه هم سونی و هم ماکرو عالی هستن.

دیگه خدارو شکر از بس قابلیتهایت کشف نشده داره این کنسول مدیر یه فروشگاه ازش تعریف میکنه نه شرکتهای بازی سازی و تحلیلگرا و نه از تکنولوژی فقط از روی حدس و گمان...:o

نه خبر جدولی بود که میزان پیش فروش تمامی بازی ها رو تو اگه اشتباه نکنم ایالت متحده زده بود و آمار فروش پیش فروششون رو به طور دقیق وجود داشت! مثلا یادمه کیلزون شادوفال 200 هزار و خورده ای پیش فروش داشت که میزان پیش فروش سه بازی فورتزا و دد رایزینگ و رایز رو که جمع می کردی به این بازی نمی رسید :d
اگه همچین چیزی بود قاعدتا مربوط به VGChartz بوده که خیلی دقیق نمیشه به آمارش استناد کرد :دی

بذار مائام تو این سیرک بی مزه و مسخره ای که این سونی فنا تو BC راه انداختن سهیم باشیم:
باز از 4 تا بازی فروش سوال کردن:-/
آدم احساس میکنه تو مهد کودکه چند نفر گیف میذارن یکی یه چیزی میگه که اصلا ربطی به خبر نداره اون یکی که اصلا خبرو نخونده و میاد یه چیزی میگه که گفته باشه کلا هر کدوم یه جوری در حال شیلنگ تخته انداختنن ناظما و مدیرا هم که نیستن اصلا تو این مواقع

میشه این آماری که میگه پیش فروش KZ: SF از پیش فروش Forza 5 + DR3 + Ryse بیشتر بوده رو ببینم؟ :دی

Killzone: Shadow Fall 234,262
Forza Motorsport 5 75,513
Dead Rising 3 72,755
Ryse 69,345

واحد ها به هزار هستن! منبع هم طبق آمار هایه فتگی حساب شده که مجموعا شده اینا که بالا نوشتم.

USA Pre-Order Chart - VGChartz

البته میدونم میخواید با لحن تمسخر بگید VGChartz ؟ ولی این چیزی رو تغییر نمیده :)

Killzone: Shadow Fall 234,262
Forza Motorsport 5 75,513
Dead Rising 3 72,755
Ryse 69,345

واحد ها به هزار هستن! منبع هم طبق آمار هایه فتگی حساب شده که مجموعا شده اینا که بالا نوشتم.

USA Pre-Order Chart - VGChartz

البته میدونم میخواید با لحن تمسخر بگید VGChartz ؟ ولی این چیزی رو تغییر نمیده :)
VGChartz؟ :-j:biggrin1:

من خودم قبلا فکر می کردم آمار VGChartz با تخمین مناسبی به واقعیت نزدیکه ولی بعد از یه مدت که آمار رسمی می اومد و مقایسه می کردم به این نتیجه رسیدم که خیلی هم آمارش جالب نیست. تو همین فروم خودمون اگه تو بخش اخبار فروش، آمار از VGChartz بزارید سریع پاک میشه :دی

آخرین ویرایش:
ملت کنسولی رو می خرند که بازی های بیشتری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که شبکه آنلاین قوی تری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که امکانات بیشتری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که تحول بهتری رو داشته باشه

حالا شاید اول نسل این برتری ها زیاد مشخص نباشه و یک کنسول رو یک عده از روی عشق و علاقه بخرن ولی در ادامه نسل ملت موارد بالا رو بیشتر مد نظر قرار میدن
ملت کنسول بازی رو برا بازی باکیفیتش مبگیرن نه کمیتش
ملت کنسول بازی رو برا راحت شدن از مشکل نصب این داستان ها میگیرن نه که استرس سوختنش رو داشته باشن
ملت کنسول بازی رو برای بازی میگرن نه پرش با مانع!!!!
ملت کنسول بازی 1.5 کیلو اداپتور نداشته باشه و با دستش بشه یه هفته بازی کرد ......
بله هرکی کنسول ماکرو رو بگیره آخر نسل تو کف تلو وB2T میمونه :|

VGChartz؟ :-j:biggrin1:

من خودم قبلا فکر می کردم آمار VGChartz با تخمین مناسبی به واقعیت نزدیکه ولی بعد از یه مدت که آمار رسمی می اومد و مقایسه می کردم به این نتیجه رسیدم که خیلی هم آمارش جالب نیست. تو همین فروم خودمون اگه تو بخش اخبار فروش، آمار از VGChartz بزارید سریع پاک میشه :دی
آمارش بد نیست فقط مشکلش اینه که تو قسمت فروش دیجیتالی تخمیناش با مشکل روبرو میشه ولی فروش فیزیکیش مو لا درزش نمیره. اتفاقا خودت حتما یادت هست با مایکرو مشکل پیدا کرده بودن که با عذرخواهی مایکرو قضیه حل و فصل شد

lol اتفاقا یکی باید باشه اینو به دوستای شما بگه:-j:d

اتفاقا سردمداران بحث فروش دراینجا اکثرا مایکروسافتی هستند .

راستش رو بگو، چقدر از مایکروسافت گرفتی؟ :-/

عدد دقیقی مشخص نیست ولی بطور تقریبی همون مقداری که EDGE ، یک سری Developer درپیت اخراجی ، چندین سایت تحلیلگر به همرا تعداد زیادی گیمرهای ساندیس خور که ازشون نظرسنجی میکردن از سونی گرفتن . :)

عدد دقیقی مشخص نیست ولی بطور تقریبی همون مقداری که EDGE ، یک سری Developer درپیت اخراجی ، چندین سایت تحلیلگر به همرا تعداد زیادی گیمرهای ساندیس خور که ازشون نظرسنجی میکردن از سونی گرفتن . :)
البته من یه چیزی رو دقت نکرده بودم، مسلما هر چی سونی بگه درسته فقط، پس چون اینجا سونی و شخص مارک سرنی این حرف رو تایید نکردن در نتیجه صحبت این یارو هم اعتباری نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or