John Lewis انتظار دارد XOne فروش بهتری نسبت به PS4 داشته باشد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
شعبه ی فروشگاه زنجیره ای John Lewis پیروزی Xbox One را در نسل بعد پیشبینی میکند.

57695871719144635396.jpg

Jonathan Marsh رئیس بخش تکنولوژی این فروشگاه میگوید: "انتظار داریم که مردم به Xbox One علاقه ی بیشتری نشان دهند. ما در حال آماده کردن PS4 و Xbox One در انبارمان هستیم، اما اگر قرار باشد برتری را به یکی از این کنسول ها بدهیم، به نظرمان Xbox One از نظر تجربه ای که فراهم میکند مشتریانمان را کمی بیشتر ارضا خواهد کرد. بر اساس تجربه هایی که در گذشته داشته ایم، محتوای نرم افزاری که Xbox One با آن عرضه خواهد شد، واقعا برای مشتریان رضایت بخش خواهد بود."

اگرچه John Lewis تنها فروشگاه زنجیره ای نیست که علاقه ی بیشتری را به کنسول مایکروسافت گزارش داده ، اما عادلانه بنظر میرسد اگر بگوییم که اکثریت فروشگاه ها در حال حاضر با درخواست های بیشتری برای دستگاه سونی روبرو هستند.

هرچند Xbox One قطعا بازگشت قدرتمندی را پس از گذراندن یک تابستان سخت داشته و به هیچ وجه نمیتوان گفت که کدام کنسول با لانچ بهتری در ماه آینده روبرو خواهد شد.

منبع

ایالات متحده با اختلاف کمی دست برند XBOX هست ولی اروپا و بریتانیا کاملا PS برتری داره .

فروش PS در ژاپن و اروپا از XBOX بیشتر هست . ولی امریکا قضیه برعکس هست .
منم حرفم این بود دیگه :d
فقط اینکه تو بریتانیا کمی وضعیت ایکس باکس 360 بهتر بوده!
البته این ارقام مال نسل فعلی هست وگرنه اه بر اساس میزان پیش فروش ها بخوایم بگیم الان سونی و کنسولش در تمامی نقاط این کره ی خاکی بهتر بوده حتی اگه پیش فروش بازی هایی نظیر بتلفیلد 4 و اساسین کرید 4 و کال آو دیوتی و.... رو دیده باشید می بینید که نسخه های پلی 4 این عناوین پیشفروش بهتری نسبت به نسخه ی ایکس وان اونم در امریکا داشتن!
حتی پیش فروش فقط کیلزون شادو فال به تنهایی از مجموع پیش فروش فورتزا و رایز و دد رایزینگ 3 بیشتر بوده!

حتی پیش فروش فقط کیلزون شادو فال به تنهایی از مجموع پیش فروش فورتزا و رایز و دد رایزینگ 3 بیشتر بوده!
میشه این آماری که میگه پیش فروش KZ: SF از پیش فروش Forza 5 + DR3 + Ryse بیشتر بوده رو ببینم؟ :دی

شوخی میکنی دیگه؟ :دی فکر کنم فروش X360 تو بریتانیا بیشتر از دو برابر فروش PS3 بوده :دی

نمیدونم محم بریتانیا بود یا اروپا ولی مطمئنم مطئنم فروش PS تو اروپا خیلی بهتر بوده . امریکا هم فرق فکر کنم 3 الی 4 میلیونی بیشتر نبود . در مورد بریتانیا ولی مطمئن نیستم .

نمیدونم محم بریتانیا بود یا اروپا ولی مطمئنم مطئنم فروش PS تو اروپا خیلی بهتر بوده . امریکا هم فرق فکر کنم 3 الی 4 میلیونی بیشتر نبود . در مورد بریتانیا ولی مطمئن نیستم .
UK & US جفتشون مثل بنز دست ماکروسافتن :دی
این بابایی هم که الآن صوبت میکنه فروشگاهش مالِ همینجاهاست و بر اساس تجربه اش داره میگه :دی

اروپا دست سونی میباشد :دی

مگه جنگه اینجا؟:-/
:d
البته که نیست ولی این رو هم بدونید که اکثرا تقیه پیشه کردن و به خاطر حفظ احترام ها خیلی خیلی ملایم حرف می زنن ولی اگه قرار بوده اون چیزی رو که تو ذهنشون هست رو بگن بازیسنتر بتلفیلدی می شد برا خودش :d

بدبخت مایی که باید هی تو رو با یوزرهای مختلف تحمل کنیم!
جدیدا مد شده هر کی که سابقه درخشان داره میاد قیافه حق به جانب می گیره و یادش نمیاد تو یوزرهای قبلی بدتر از اینا رو هزار بار انجام داده...واقعا باحاله! :))
سهيل اين بنده خدا معلوم نيست باخودش چند چنده
شب تا صبح سوني رو ترول ميكنه اونوقت ميره جلوتر از گنده لاتهاي سوني ps4 رو پيش خريد ميكنه:lol:
حرفاشو بايد به ديده جك نگريست:))

تو بریتانیا X360 حتی از Wii هم بیشتر فروخته، ولی خب تو اروپا PS3 بیشتر فروش داشته :دی تو آمریکا هم تفاوتشون خیلی بیشتر از 3 یا 4 میلیون هست.

ملت کنسولی رو می خرند که بازی های بیشتری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که شبکه آنلاین قوی تری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که امکانات بیشتری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که تحول بهتری رو داشته باشه

حالا شاید اول نسل این برتری ها زیاد مشخص نباشه و یک کنسول رو یک عده از روی عشق و علاقه بخرن ولی در ادامه نسل ملت موارد بالا رو بیشتر مد نظر قرار میدن

میشه این آماری که میگه پیش فروش KZ: SF از پیش فروش Forza 5 + DR3 + Ryse بیشتر بوده رو ببینم؟ :دی
خب من الان از کجا باید لینک منبع رو پیدا کنم در حالی که این خبر رو خیلی وقت پیش خوندم!
حالا چون منبع ندارم و نمی دونم از کجا پیداش کنم شما ها باور نکنید !
حالا کسی نیست اون منبع یادش باشه لینکش رو بزاره اینجا؟!:d

خب من الان از کجا باید لینک منبع رو پیدا کنم در حالی که این خبر رو خیلی وقت پیش خوندم!
اگه اون خبر Video Gamer رو میگید که مربوط به آنالیز گروه نمی دونم چی بود، اونجا KZ: SF اول بود ولی پیش فروشش بیشتر از Forza 5 + DR3 + Ryse نبود. چون اولا آمار عددی اعلام نکرده بودن و درصد علاقه مندی بود، دوما درصدها رو با هم جمع میزدیم Forza 5 + DR3 +Ryse از Knack + DC + KZ: SF بیشتر میشد که البته روش صحیحی هم نیست ولی خب دیگه :دی

ملت کنسولی رو می خرند که بازی های بیشتری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که شبکه آنلاین قوی تری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که امکانات بیشتری داشته باشه
ملت کنسولی رو می خرند که تحول بهتری رو داشته باشه

حالا شاید اول نسل این برتری ها زیاد مشخص نباشه و یک کنسول رو یک عده از روی عشق و علاقه بخرن ولی در ادامه نسل ملت موارد بالا رو بیشتر مد نظر قرار میدن
پس طبق دیدگاه شما ملت می رن ps4 می خرن!

احیانا این چیزی که میگین رنکینگ پیش فروش بازی های آمازون نبوده که فقط یک کیلزون بالاتر از فورزا بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or