John Carmack : کنسول X360 را بهترین کنسول خواند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Carmack-ps3-600x337.png

John Carmack مرد بزرگی که در صنعت بازی نقش مهم و بسازایی را دارد مرد شماره یک شرکت id Software درطی صحبتی که با گزارشگر سایت Ripten.com اقای Dave Oshry داشت سخنان جالی را در مورد دو کنسول PS3 و 360 بیان نمود . این مصاحبه که 20 دقیقه به طول انجامید چکیده از ان در سایت مذکور جای گرفته است ؛ اقای Dave Oshry که خود یک PC گیمر حرفه ای میباشد عقیده دارد Carmack یک فن 360 هست و PS3 را در رتبه دوم میبینید . شرح سوال جواب این دو در زیر میبینید :

Oshry : خوب اقای جان کارمک نظراتان در مورد کنسول PS3 چیست ؟

جان کارمک » : خوب راستش این کنسول در رتبه دوم بهترین کنسولهای ساخته شده قرار دارد . ( وی بعد از گفتن این جمله میخندد )

Oshry : خوب کنسول اول کدام است ؟

جان کارمک در جواب میگوید : 360 اول است .

اقای Dave Oshry شرمندگی خودش رو از جواب اخر کارمک اذعان میکنه و میگه امیدوار بوده جان کارمک دستگاه اول رو Sega Dreamcast انتخاب میکرد .

اقای کارمک در این مورد میگوید کیتهای PS3 برای ساخت بازی انقدر قوی نیستند ولی با این حال بازی Rage با ps3 به خاطر پردازنده Cell خود بسیار عالی عمل خواهد کرد .

به شخصه کارمک رو آدم بزرگی میدونم و چون یک برنامه نویس هست فکر نمیکنم اشتباه کنه!ولی باز نظرات شخصی فرق داره هر کسی نظری داره!
وای به حال این تاپیک!:dمن که احتمالا بی خیال اینجا میشم!:d

با شنیدن حرف استاد رفتم سراغ PS3 و محکم کوبوندمش روی زمین....استاد من کنسول دوم نمیخوام میخوام کنسولم اول باشه.میگن خیلی خیلی بازیهاش فرق داره.دمت گرم استاد

نه حالا این که نظر شخصیش رو گفته مشکلی نیست ولی بعضی چیزا باعث حساسیت رو گیم میشن . یه سری حرفا که ما بازیمون گرافیکش فلان جور رندر میکنه و نمیدونم هوش مصنوعیش فلان مدله و غیره همش باعث ایجاد حساسیت میشه که وقتی بازی عرضه میشه ملت و منتقد ها 1000 تا ایراد بنی اسرائیلی از گیم میگیرن و کوچیکش میکنن. واسه این گفتم بهتره زیاد حرف نزنن سازنده ها .

باشه بابا 360 اصلا اول 360 خدا 360 بهشتی....
داریم میریم تو سال 2012 این یارو هنوز داره این حرفای خاله زنکیشو میزنه!

الان باز طرفداراش میریزن اینجا راه پیمایی میکنن

جانم كارمك به اين ميگن مرد قربونت برم مخلصم من الان علاقم 3 برابر شد به كارمك و ريج زنده باد id :d

ابز یکی یه حرفی زد پنکه های محترم شروع کردن یکی نیست به این جان بگه اقاجون مصاحبه نکن بازی سنتر خونریزی میشه:))

کارمک هم حزب بادیه و به خاطر کپی خور شدن از 360 تعریف میکنه...:( بهش بگیم بره نوپخونه از فروشنده ها بپرسه حساب کار دستش بیاد:|

دوستان ازونجایی که این تاپیک مقدار زیادی Reaction Face میطلبه، پیشنهاد میکنم ازین سایت استفاده کنید و وقتتون رو توی گوگل هدر ندید:
http://www.myfacewhen.com

البته کار سختی خواهد بود چون من نیم ساعتی هست دنبال یک عکس مناسب میگردم اما نمیشه کاری کرد، همشون برای این خبر مناسبن.

• Like
Reactions: RoCoCo
این آقا نمی تونه ساکت بشینه اینقدر حرف نزنه :|:| فقط بلده حرکت هایی که زده رو به رخ بکشه :|:| حالا آخر سر اگه این ریج گند نزد !!! :|
کارمک فقط اظهار نظر میکنه راجع بش ، وگرنه کارگردانش نیست

سالی یکبار باید این نظر کذائیش رو عنوان کنه :))

کذائی رو نمیدونم اما کلا بعضی وقتا با وجود سابقه درخشان سوادش ، حرف زیاد میزنه :d واقعا این حرف رو الآن زدن به کلاس کاریش نمیخوره

جان کارمک با ایکس باکس سرویس کرد ما را

ایشون کلا همه رو سرویس کردن با این تز هاشون !!! بعد نکته جالب هم اینجاست که حالا این اقا هم دارن تبدیل می شن به بت برای 360 فن ها ! حکایت همون مرتیکه افغانی لحجه ذیغیه که 2 روز بعد شد جناب استاد کوجیما !!!!! HEH !!!

کارمک فقط اظهار نظر میکنه راجع بش ، وگرنه کارگردانش نیست

عجب !!! اون فقط داره هایپ خودش رو می کنه ! ولی اینقدر مارموزه که بازی سنتر رو به خون می کشه !!!
کذائی رو نمیدونم اما کلا بعضی وقتا با وجود سابقه درخشان سوادش ، حرف زیاد میزنه
yahoo_4.gif
واقعا این حرف رو الآن زدن به کلاس کاریش نمیخوره

لول :)) بله استاد کوجیما هم یه روزی افغانی بی ریخت بود !!! :|

:|:|

توجه کنید این شخص یکنفره موتور Doom III رو نوشته (و من توی کتاب مربوط به الگوریتم فیزیک بازیها خوندم نه آی لاو دووم دات نت) پس این حرفش... شدید عجیب میزنه. شاید واقعا پیر شده.

دمت حال کردم! خدایی حرف حق رو زدی...

الان PS3 FAN ها دارند منفجر میشدند :))

خدا آخر آخر این تاپیک رو بخیر بگذرونه... بعید میدونم تا شب دووم داشته باشه تاپیک !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or