John Carmack : کنسول X360 را بهترین کنسول خواند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Carmack-ps3-600x337.png

John Carmack مرد بزرگی که در صنعت بازی نقش مهم و بسازایی را دارد مرد شماره یک شرکت id Software درطی صحبتی که با گزارشگر سایت Ripten.com اقای Dave Oshry داشت سخنان جالی را در مورد دو کنسول PS3 و 360 بیان نمود . این مصاحبه که 20 دقیقه به طول انجامید چکیده از ان در سایت مذکور جای گرفته است ؛ اقای Dave Oshry که خود یک PC گیمر حرفه ای میباشد عقیده دارد Carmack یک فن 360 هست و PS3 را در رتبه دوم میبینید . شرح سوال جواب این دو در زیر میبینید :

Oshry : خوب اقای جان کارمک نظراتان در مورد کنسول PS3 چیست ؟

جان کارمک » : خوب راستش این کنسول در رتبه دوم بهترین کنسولهای ساخته شده قرار دارد . ( وی بعد از گفتن این جمله میخندد )

Oshry : خوب کنسول اول کدام است ؟

جان کارمک در جواب میگوید : 360 اول است .

اقای Dave Oshry شرمندگی خودش رو از جواب اخر کارمک اذعان میکنه و میگه امیدوار بوده جان کارمک دستگاه اول رو Sega Dreamcast انتخاب میکرد .

اقای کارمک در این مورد میگوید کیتهای PS3 برای ساخت بازی انقدر قوی نیستند ولی با این حال بازی Rage با ps3 به خاطر پردازنده Cell خود بسیار عالی عمل خواهد کرد .

كی داره منفجر می شه؟شماهاييد كه داريد ترول می كنيد!:laughing:
اونم دقيقا مثل بچه مدرسه ایها!:laughing:
بابا به قرآن معنی این کلمه رو درست یاد بگیرید.
کسی درین تاپیک ترول نمیکنه. ترول یعنی وقتی یک نفر میاد به صورت غیرمنطقی چیزی میگه که میدونه بقیه باهاش مخالفن و قصدش اینه که از به جوش آوردن بقیه لذت ببره.

اینجا همه دارن سرِ حرفی که کارمک زده اظهار تعجب میکنن، اینجا ترول خود کارمکه.
من اصلا PS3 ندارم که بخوام ناراحت بشم. اما حرفی که زده برای من بیسواد هم عجیبه.

• Like
Reactions: Sweet Jesus
@Colonel Buendia
دقیقا مساله اینجاست که به عنوان یه سازنده، کارمک هم تنبله. یا شاید باهوش. زیاد فرقی نداره البته؛ باهوش‌ها تنبلند. همه تنبل‌/باهوش‌ها دوست دارند با کمترین کار بیشترین کیفیت رو داشته باشند. و 360 داره این امکان رو به کارمک میده، یا هر سازنده‌ای؛ که با نصف زحمتی که برای ور رفتن با سیستم ساخت PS3 می‌کنند یه بازی با کیفیت مشابه ارائه بدند. هم هزینه ساخت کمتره، هم خیلی چیزای دیگه. اگه کار با PS3 از همون ابتدا انقدر پیچیده نبود برای سازنده‌ها؛ تابحال X360 رو له کرده بود. یه حقیقته این که این سیستم قوی‌تر از 360 ئه.

خب مثل اینکه راهپیمایی شروع شده:d
این اقا کسیه که موتور doom وrage رو نوشته ، سبک fps رو اختراع کرده ! در حال حاضر هم کمپانیش اولین شرکتیه که داره موشک های تفریحی برای سفر به فضا رو میسازه و کلی به خاطر ایده هاش جایزه درو کرده !
آخه چه ربطی داره این یارو هر کی میخواد باشه اصلا ایشون مخترع عقل!
وقتی دو روز در میون بیای یه نظر رو هی تکرار کنی و براش آفتاب بالانس بزنی به عقل طرف شک میکنن حالا هر کی میخواد باشه!
تکرار تکرار تکرار.....خب قبول کنید مسخرس دیگه

الان باز از تو جمعیت یکی میاد میگه بورو بابا ایشون بابای Doomه و از این چرندیات:d

دوستان ازونجایی که این تاپیک مقدار زیادی Reaction Face میطلبه، پیشنهاد میکنم ازین سایت استفاده کنید و وقتتون رو توی گوگل هدر ندید:
http://www.myfacewhen.com

البته کار سختی خواهد بود چون من نیم ساعتی هست دنبال یک عکس مناسب میگردم اما نمیشه کاری کرد، همشون برای این خبر مناسبن.
سایت جالبیه.توش یه عکسه جالب پیدا کردم که طرفداران سونی میتونن بذارن.:d
GS2869382-22.gif

آخرین ویرایش:
عجب اسپم بازاری شده اینجا
همه عکس های خفن و منی دار میذارن
N_aggressive%20(2).gif
N_aggressive%20(25).gif

بابا به قرآن معنی این کلمه رو درست یاد بگیرید.
کسی درین تاپیک ترول نمیکنه. ترول یعنی وقتی یک نفر میاد به صورت غیرمنطقی چیزی میگه که میدونه بقیه باهاش مخالفن و قصدش اینه که از به جوش آوردن بقیه لذت ببره.

اینجا همه دارن سرِ حرفی که کارمک زده اظهار تعجب میکنن، اینجا ترول خود کارمکه.
من اصلا PS3 ندارم که بخوام ناراحت بشم. اما حرفی که زده برای من بیسواد هم عجیبه.
منظورم تو نبودی...
يه عده بودن كه از اول مسخره بازی رو شروع كردن و هی گفتن الان PS3 فن ها ميان هر چی از دهنشون درمياد به كارمك می گن در حاليكه اين اتفاق نيفتاد...
خودشون چون سنشون كمه فكر می كنن عده ای كه سن اكثريتشون بالاست و اريج خورن و اصلا تفسير ديگه ای از بازی دارن مثل خودشون سريع جوش ميارن...
اون عكسی هم كه صفحه قبل گذاشتم راجع بشون صدق می كنه;)
مديرا بايد شديدا با اينجور بچه بازیا برخورد كنند...بچه بازی هم حدی داره...

• Like
Reactions: u.T.a
@Colonel Buendia
دقیقا مساله اینجاست که به عنوان یه سازنده، کارمک هم تنبله. یا شاید باهوش. زیاد فرقی نداره البته؛ باهوش‌ها تنبلند. همه تنبل‌/باهوش‌ها دوست دارند با کمترین کار بیشترین کیفیت رو داشته باشند. و 360 داره این امکان رو به کارمک میده، یا هر سازنده‌ای؛ که با نصف زحمتی که برای ور رفتن با سیستم ساخت PS3 می‌کنند یه بازی با کیفیت مشابه ارائه بدند. هم هزینه ساخت کمتره، هم خیلی چیزای دیگه. اگه کار با PS3 از همون ابتدا انقدر پیچیده نبود برای سازنده‌ها؛ تابحال X360 رو له کرده بود. یه حقیقته این که این سیستم قوی‌تر از 360 ئه.
... و اگر سازنده ای حال و حوصله ش رو داشته باشه، برای PS3 بازیهای میسازه که به کل هیکل 360 میرزن. اگر MGS4 قرار بود برای X360 بیاد احتمالا یک چیزی میشد تو مایه های Donkey Kong's Vacation در مقایسه با این چیزی که برای PS3 اومده (گرچه که MGS4 بدترینِ سری بود).

@Colonel Buendia

این حرفتون زیاد نمیشه بهشتکیه کرد که همه باهوشا تنبلن فقط شاید در مورد برخی درست باشه...ولی جان کارمک تنبل که نیست باهوشم هست دیگه چرا میگین تنبل نمیدونم...درسته سخت افزار ps3 قویتره ولی تا نرم افزار مناسب نباشه استفاده نمیشه مثلا یه کارت گرافیک از دایریکس11پشتیبانی میکنه ولی اگه رو سیستم فقط دایریکس9 باشه کارت گرافیک استفاده زیادی ازش نمیشه در مورد ps3 با نرم افزاراش اشنایی ندارم که چیا هست ولی بنظرم مشکلش همین باشه و از طرف دیگر هم بازیسازی براش دردسر داره

این عوامل باعث میشه 360 برتری های جزئیی نسبت به ps3 رو نشون بده(در بازیها بخصوص مولتی فرم ها)

اقایون مثل بچه ادم بیایید حرفی برای گفتن دارید بزنید بیخودی تایپیک رو با گزاشتن اراجیف و عکس پر نکنید . مجبورم دیگه گزارش بدم یه زره هم شعور و جنبه خبر داشته باشید :|

این حرفتون زیاد نمیشه بهشتکیه کرد که همه باهوشا تنبلن فقط شاید در مورد برخی درست باشه...ولی جان کارمک تنبل که نیست باهوشم هست دیگه چرا میگین تنبل نمیدونم...درسته سخت افزار ps3 قویتره ولی تا نرم افزار مناسب نباشه استفاده نمیشه مثلا یه کارت گرافیک از دایریکس11پشتیبانی میکنه ولی اگه رو سیستم فقط دایریکس9 باشه کارت گرافیک استفاده زیادی ازش نمیشه در مورد ps3 با نرم افزاراش اشنایی ندارم که چیا هست ولی بنظرم مشکلش همین باشه و از طرف دیگر هم بازیسازی براش دردسر داره

این عوامل باعث میشه 360 برتری های جزئیی نسبت به ps3 رو نشون بده(در بازیها بخصوص مولتی فرم ها)

دقیقا چون اطلاع نداری یه سری حرف بی‌ربط زدی الان :دی دلیل ضعف PS3 سخت‌افزارش نیست. پورت شدن بازی‌ها روشه. که پورت همیشه بده. حتی بهترین پورت بده :دی یه جایی یه چیزیش همیشه لنگ میزنه. PS3 از نظر سخت‌افزاری قوی‌تر از 360ئه. اما به بیان خیلی ساده، بازی ساختن براش سخته. بازی ساختن برا اکس‌باکس مثل اینه که از رو یه دستور قدیمی یه غذای خیلی خوشمزه بپزی؛ بازی ساختن برا PS3 مثل اینه که یه غذای کاملا جدید اختراع کنی. قطعا غذای کاملا جدید بهتره، اما درست کردنش هم سخت‌تره.

• Like
Reactions: Tommy Fisher
هر دو جناح ماشالا یه پستایی دادن که زبان Gif های رو سیستم من قاصر ـه از جواب دادن بهشون!

کارمک نه هر چی بگه درسته چون خالق دووم و موتور فلان وسبک اول شخص بوده نه نفهمه چون به علت علاقه شخصی یا تنبلی و.... گفته با 360 راحت تره!
یکم تو قضاوت کردنتون این سیستم "صفر و صد" ـــو کنار بزارید.....

دقیقا چون اطلاع نداری یه سری حرف بی‌ربط زدی الان :دی دلیل ضعف PS3 سخت‌افزارش نیست. پورت شدن بازی‌ها روشه. که پورت همیشه بده. حتی بهترین پورت بده :دی یه جایی یه چیزیش همیشه لنگ میزنه. PS3 از نظر سخت‌افزاری قوی‌تر از 360ئه. اما به بیان خیلی ساده، بازی ساختن براش سخته. بازی ساختن برا اکس‌باکس مثل اینه که از رو یه دستور قدیمی یه غذای خیلی خوشمزه بپزی؛ بازی ساختن برا PS3 مثل اینه که یه غذای کاملا جدید اختراع کنی. قطعا غذای کاملا جدید بهتره، اما درست کردنش هم سخت‌تره.

منم نگفتم سخت افزار ps3 ضعیف تره گفتم بازیسازی واسش دنگو فنگ داره... و یه نظر شخصی هم دارم که گفتم ولی مطمئن نیستم درست باشه و شاید هم چیز مسخره ای باشه ولی بازم میگم:

درسته سخت افزار ps3 قویتره ولی تا نرم افزار مناسب نباشه استفاده نمیشه مثلا یه کارت گرافیک از دایریکس11پشتیبانی میکنه ولی اگه رو سیستم فقط دایریکس9 باشه کارت گرافیک استفاده زیادی ازش نمیشه در مورد ps3 با نرم افزاراش اشنایی ندارم که چیا هست ولی بنظرم مشکلش همین باشه

من کجا گفتم سخت افزار 360 قوی تره؟:-/

خواستم همون اول قفلش کنم بعد دیدم به احترام نویسنده بزار تاپیک باشه ولی خب دوستان مثل همیشه شاهکارن ! خسته نمیشین همیشه یه سری حرف های تکراری رو میزنین ؟! تک تک جمله های این تاپیک رو هزار بار خوندم تو جاهای مختلف...

• Like
Reactions: FaRd!N
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or