John Carmack : کنسول X360 را بهترین کنسول خواند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Carmack-ps3-600x337.png

John Carmack مرد بزرگی که در صنعت بازی نقش مهم و بسازایی را دارد مرد شماره یک شرکت id Software درطی صحبتی که با گزارشگر سایت Ripten.com اقای Dave Oshry داشت سخنان جالی را در مورد دو کنسول PS3 و 360 بیان نمود . این مصاحبه که 20 دقیقه به طول انجامید چکیده از ان در سایت مذکور جای گرفته است ؛ اقای Dave Oshry که خود یک PC گیمر حرفه ای میباشد عقیده دارد Carmack یک فن 360 هست و PS3 را در رتبه دوم میبینید . شرح سوال جواب این دو در زیر میبینید :

Oshry : خوب اقای جان کارمک نظراتان در مورد کنسول PS3 چیست ؟

جان کارمک » : خوب راستش این کنسول در رتبه دوم بهترین کنسولهای ساخته شده قرار دارد . ( وی بعد از گفتن این جمله میخندد )

Oshry : خوب کنسول اول کدام است ؟

جان کارمک در جواب میگوید : 360 اول است .

اقای Dave Oshry شرمندگی خودش رو از جواب اخر کارمک اذعان میکنه و میگه امیدوار بوده جان کارمک دستگاه اول رو Sega Dreamcast انتخاب میکرد .

اقای کارمک در این مورد میگوید کیتهای PS3 برای ساخت بازی انقدر قوی نیستند ولی با این حال بازی Rage با ps3 به خاطر پردازنده Cell خود بسیار عالی عمل خواهد کرد .

اه اه الان فن های سینه چاک سونی 3
N_aggressive%20(4).gif
میریزن رو سره بزرگنرین فرد fps و خالقش
N_aggressive%20(41).gif
N_aggressive%20(2).gif

اقا خوشش میاد و باهاش تو بازیسازی راحت تره فکر کنم و باهاش راحتتره
N_aggressive%20(33).gif
N_aggressive%20(27).gif
ژ
دمش گرم

این کارمک هم عجب آدم نوبیه لیاقتش همون جعبه مجهوله با اون هیلو و تیرهای رنگیش :|
کارمک هم حزب بادیه و به خاطر کپی خور شدن از 360 تعریف میکنه...:( بهش بگیم بره نوپخونه از فروشنده ها بپرسه حساب کار دستش بیاد:|
اینو خوب اومدی دمت گرم =))
They're Coming ...

دمت حال کردم! خدایی حرف حق رو زدی...

الان PS3 FAN ها دارند منفجر میشدند :))

خدا آخر آخر این تاپیک رو بخیر بگذرونه... بعید میدونم تا شب دووم داشته باشه تاپیک !

45.jpg

واقعا متاسفم برا همچین آدمی با این سابقش که اگه 10 تا حرف بزنه تو 9 تاش از 360 طرفداری میکنه... :|
خب حالا که چی؟ حالا گفتی 360 بهتره ok دیگه برو خداحافظ :-h
این روز ها همه نوب شدن،شما چطور؟ :|

خاک تو سرت کارمک :دی از PC رسیدی جایی که باید طرفدارای کنثول بیان مسخرت کنن :| میمردی هنوز رو PC انحصاری میساختی ؟ :| وارد این بحث های خاله زنکی هم نمی شدی .

N_aggressive%20%284%29.gif
N_aggressive%20%2841%29.gif
N_aggressive%20%282%29.gif

N_aggressive%20%2833%29.gif
N_aggressive%20%2827%29.gif
ژ
دمش گرم

حالا اگه بلعکس میگفت چی میشد :|

بابا نظره شخصیش رو گفت دیگه... مثله تمامه ps3 بازا که میکن ps3 اوله!!!! ؟؟ !
الکی جوش میارین یه بازی ساز رو از بالا با حرفاتون میکوبونین زمین.. هرچند حرف هایه من و شما براش اهمیت نداره

حالا اگه بلعکس میگفت چی میشد :|

اصلا هر چی می گفت فرهاد جان !! مشکل اینکه ایشون ( کارمک ) زیادی جو گرفتتش و کنسولیزه شده !!! یادش رفته PC رو :| هر چی ننگ و خرابکاری تو صنعت گیم می شه به این جعبه ماستی ربط داره :|:|
الکی جوش میارین یه بازی ساز رو از بالا با حرفاتون میکوبونین زمین.. هرچند حرف هایه من و شما براش اهمیت نداره

اصلا مسئله این نیست !!! این اقا برای اینکه هایپ خودش رو بکنه ( اجرای خوب بازی رو ps3 ) اومده این حرف رو می زنه ! و فقط به فکر حرف خودشه و جنبه های دیگه ی حرفش :|

خب البته ایشون نظر شخصیشو گفته و هرگز Fact به حساب نمیاد ...

N_aggressive (4).gif
N_aggressive (41).gif
N_aggressive (2).gif

N_aggressive (33).gif
N_aggressive (27).gif
ژ
دمش گرم

حالا اگه یه چیز دیگه گفته بود که احمق هیچی ندون بود ...
N_aggressive (33).gif

• Like
Reactions: S0HEIL
1.نظر شخصی رو یه بار میگن تموم میشه میره نه اینکه دستشویی هم بخواد بره یه بار بیاد بگه 360 بهتره ها!!! یه وقت فک نکنید ps3 بهتره!!!
2.حرفی نزنه که باعث بشه کسی ازش انقاد کنه.الان ایشون شده مثل یه بچه ی 12 ساله که هی میخواد بگه اسباب بازی من بهتر از مال شماست :|
3.اتفاقا حرفهای ایشون هم برا ما هیچ اهمیتی نداره :) به حرف گربه سیاه که بارون نمیاد :)

مثل اینکه ایشون هنوز یاد نگرفتن واسه ابراز نظرات شخصیشون باید با کاربرهای اینجا هماهنگ کنن :دی و البته نظر شخصی لزوما Fact به حساب نمیاد.

واقعا متاسفم برا همچین آدمی با این سابقش که اگه 10 تا حرف بزنه تو 9 تاش از 360 طرفداری میکنه... :|
خب حالا که چی؟ حالا گفتی 360 بهتره ok دیگه برو خداحافظ :-h
این روز ها همه نوب شدن،شما چطور؟ :|

این روز ها همه نوب نوب میکنن ولی معنیش رو هم نمیدونین. شما چطور ؟

باید دیگه عادت کنیم به این کارای استاد.
biggrin1.gif

ولی‌ احتمالا این حرفو زده چون بازی ساختن رو پلی ۳ سخت تره.

آخرین ویرایش:
اقای کارمک در این مورد میگوید کیتهای PS3 برای ساخت بازی انقدر قوی نیستند ولی با این حال بازی Rage با ps3 به خاطر پردازنده Cell خود بسیار عالی عمل خواهد کرد .

ما که نفهمیدیم چی شد
ضعیف هست هاااا اما نه واسه rage
یه موقع جوری نشه ps3 دارا rage نخرن
واسه rage فعلا ضعیف نیس
مجبوری بازیت رو مالتی پلتفرم کنی؟!
انحصاری میکردی عمو جون !

• Like
Reactions: S0HEIL
مریض، یارو، دیوانه،ناخوش و...... خیلی فیض میبریم اینجا از الگوریتم دو جمله ای ذهن یک فن ! خوب گفت : ستایش کن ، بد گفت : دودمانشو بیار جلو چشمش!
این اقا کسیه که موتور doom وrage رو نوشته ، سبک fps رو اختراع کرده ! در حال حاضر هم کمپانیش اولین شرکتیه که داره موشک های تفریحی برای سفر به فضا رو میسازه و کلی به خاطر ایده هاش جایزه درو کرده !
ادامه بدید....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or