stabilizer
کاربر سایت
نويد جان تو هم مثل من ظاهرا هرچي بازي مياد ميگيري !!! ولي يه تفاوتي داريم با هم تو مثل اينكه بازيهارو بازي نميكني بلكه ميخوريشون !:biggrin1:
ببخشيد كه اف شد !
ببخشيد كه اف شد !
بابا نوید دم دستش سرزمین رایانه و هادی هستن برا همین همیشه بازیها زود بهش میرسه
مثل ما نیست که بریم پول بریزیم تازه 1 هفته بعدش بازی ها برسه :biggrin1:
نوید جان یکم تعریف کن ببینیم بازیش چطوره ؟
من که سخت منتظر فیلمش هم هستم میخوام ببینم مارک فورسترچیکار کرده ؟
این بازی نسخه اصلی نیست درسته..؟ میگن امکان داره بن بشی..؟
فیلمش..!! مگه فیلمش کازینو رویال نبود..؟ :confused:

محمد ایشالله بن بشی بفهمی الکی بن نمیکنن:biggrin1:ای خدا خیرت بده کازینو رویال که اسمش روشه اینم اسمش روشه یه فیلمه جداس
این بن شدن رو هم دیگه خزش کردید رفته . خوده مایکروسافتم فکر میکنم ندونه چرا بن میکنه:biggrin1:

بابا امین ازدنیا عقبیا :biggrin1:فیلمش..!! مگه فیلمش کازینو رویال نبود..؟ :confused:
( بادبادک باز - Finding Neverland )ارهمهدی اینی که الان گرفتی استلیث پچ روش داره ؟:confused:
اره
اما کلا بازی خیلی چرتی هست
البته اینو در مقام مقایسه با بورن دارم میگم سیستم چک پوینت خیلی اشغال
این چک پوینت ادم رو خیلی اذیت میکنه

مگه با موتور COD 4 نساخته بودن پس چرا بد شده ؟:confused:گرافیک نسبتا ابتدایی
ببین ابتدایی نه اینکه فکر بد بکنی و فکر کنی گرافیکش مثل بازیهای پلی یکهمگه با موتور COD 4 نساخته بودن پس چرا بد شده ؟:confused:
البته همین بازیسازها(کلا قشر بازیسازها رو میگم ) به UE3 هم گند زدن چه برسه به این موتور COD4
ولی تو تریلراش گرافیک جذابی داشت :blushing:
نوید جان گرافیکش در حد بورن هست ؟:confused:
ای خدا خیرت بده کازینو رویال که اسمش روشه اینم اسمش روشه یه فیلمه جداس
این بن شدن رو هم دیگه خزش کردید رفته . خوده مایکروسافتم فکر میکنم ندونه چرا بن میکنه:biggrin1:
بابا امین ازدنیا عقبیا :biggrin1:
کازینو رویال برا 2 سال پیش بود :biggrin1:
14 نوامبر قسمت جدیده که همین Quantum of Solace هست اکران میشه به کارگردانی مارک فورستر عزیزم( بادبادک باز - Finding Neverland )
فعلا که منتظریم ببینیم این یکی هم مثل کازینو رویال پرطرفدار میشه یا نه ؟
فقط یه چیز بیربط دیگه بگم و خلاص = پل هگیس ( گارگردانی که فیلمش اسکار برده Crash )در بازنویسی فییلمنامه شرکت داشته که بسی مایه خوشحالی است:biggrin1:

یعنی هنوز فیلمش نیومده آمدن بازیشو عرضه کردن..!!
خوب من از کجا بدونم...! آخرین فیلمی که دیده بودم از سری فیلم های جیمز باند همین کازینو رویال بود..![]()