James Bond: Quantum of Solace

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من حالت آسون نشو تموم کردم با 229 GC و 14 Achivement می خوام 1000 تاشو بگیرم آخه کوتاهه من تو 2 روز تمومش کردم
توحالت آسونش توی 5 ساعت تمومه چرا برای شما 2 روز ظول کشید:confused:..ولی کلا زیاد Achivment نمیده من شرایط همشو خوندم رفتم 230 تا بیشتر نتونستم بگیرم

ماشین بازی داره یا نه
نه نداره(آدم تا اخرش تو کف:eek: اون DB9 میمونه)

به جز Golden Eye که برای N64 اومد بقیشون همچین گرافیک خوبی در نسل خودشون نداشتند.
باز سریهای قبلیش صرف نظر از گرافیک. GAme PLay خوب و روونی در زمانه خودشون داشتن(بخصوص نسخه Tomorrow never die برای PS1 معرکه بود{یارش بخیر:(}) اما این چی موی بلند.روی سیاه.ناخن دراز.واه و واه و واه:laughing::cheesygri:laughing:

دوستان من هم این بازی رو گرفتم و روی دومین درجه سختی دارم میرم. اینقدر هم که میگید بد آچیومنت نمیده من تا مرحله Airport رفتم و 150 تا آچیومنت گرفتم. تو هر مرحله باید یک کار خاص رو انجام بدبد اگه انجام بدبد 15 امتیاز میگیرید. جای مبایلهام که خیلی تابلو و میشه همش رو راحت جمع کرد و 60 تا امتیاز گرفت. بازی خوبی هست از لحاظ گرافیک بد نیست. گیم پلیش خیلی خوبه من باهاش حال کردم. داستان هم تا اینجا خوب بوده.

دوستان من هم این بازی رو گرفتم و روی دومین درجه سختی دارم میرم. اینقدر هم که میگید بد آچیومنت نمیده من تا مرحله Airport رفتم و 150 تا آچیومنت گرفتم. تو هر مرحله باید یک کار خاص رو انجام بدبد اگه انجام بدبد 15 امتیاز میگیرید. جای مبایلهام که خیلی تابلو و میشه همش رو راحت جمع کرد و 60 تا امتیاز گرفت. بازی خوبی هست از لحاظ گرافیک بد نیست. گیم پلیش خیلی خوبه من باهاش حال کردم. داستان هم تا اینجا خوب بوده.
کی گفته بد Achievement میده؟ راحت میشه 620 تا آفلاین ازش گرفت
پ.ن:ویرایش شد

آخرین ویرایش:
کی گفته بد Achievement میده؟ راحت میشه 700 تا آفلاین ازش گرفت

نوید جان شما یه چند تا پست بالا تر برو میبینی که دوستان همه گفتن ما تا آخر بازی 230 تا گرفتیم و بد آچیومنت میده. من الان مرحله کازینو رویال هستم و 230 تا گرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or