capitan milan
کاربر سایت
اصلا ربطی به بورن نداره فقط یه Take Down کردنش (البته اونم یه حدودی) شبیه به بورنهفک کنم منظورت بورن باشه؟
من هنوز نگرفتم ولی دوستان میگن تو همون مایه ها هستش
توحالت آسونش توی 5 ساعت تمومه چرا برای شما 2 روز ظول کشید:confused:..ولی کلا زیاد Achivment نمیده من شرایط همشو خوندم رفتم 230 تا بیشتر نتونستم بگیرممن حالت آسون نشو تموم کردم با 229 GC و 14 Achivement می خوام 1000 تاشو بگیرم آخه کوتاهه من تو 2 روز تمومش کردم
نه نداره(آدم تا اخرش تو کفماشین بازی داره یا نه
اون DB9 میمونه)باز سریهای قبلیش صرف نظر از گرافیک. GAme PLay خوب و روونی در زمانه خودشون داشتن(بخصوص نسخه Tomorrow never die برای PS1 معرکه بود{یارش بخیربه جز Golden Eye که برای N64 اومد بقیشون همچین گرافیک خوبی در نسل خودشون نداشتند.
}) اما این چی موی بلند.روی سیاه.ناخن دراز.واه و واه و واه:laughing::cheesygri:laughing:کی گفته بد Achievement میده؟ راحت میشه 620 تا آفلاین ازش گرفتدوستان من هم این بازی رو گرفتم و روی دومین درجه سختی دارم میرم. اینقدر هم که میگید بد آچیومنت نمیده من تا مرحله Airport رفتم و 150 تا آچیومنت گرفتم. تو هر مرحله باید یک کار خاص رو انجام بدبد اگه انجام بدبد 15 امتیاز میگیرید. جای مبایلهام که خیلی تابلو و میشه همش رو راحت جمع کرد و 60 تا امتیاز گرفت. بازی خوبی هست از لحاظ گرافیک بد نیست. گیم پلیش خیلی خوبه من باهاش حال کردم. داستان هم تا اینجا خوب بوده.
کی گفته بد Achievement میده؟ راحت میشه 700 تا آفلاین ازش گرفت