James Bond: Quantum of Solace

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من به زور 300تاگرفتم شما چجوری 700 تاگرفتین:confused:
من 700 تا نگرفتم ولی راحت 510 تا گرفتم ( هنوز یه سری مراحلشم درست بازی نکردم)

نوید جان شما یه چند تا پست بالا تر برو میبینی که دوستان همه گفتن ما تا آخر بازی 230 تا گرفتیم و بد آچیومنت میده. من الان مرحله کازینو رویال هستم و 230 تا گرفتم.

من اشتباه کردم
Achievementهای آفلاینش 620 هستش و خیلی راحت میشه گرفت

سلام دوباره دوستان من این بازی رو تموم کردم بازی خوبی بود البته به جز گرافیکش. من بازی رو با آچیومنت 460 تمام کردم و اکشن بازی واقعا برای من تا آخر بازی خسته کننده نشده بود. در کل بازی رو به تمام دوستان اکشن جو توصیه می کنم.

اقا یه سوال چرا هر مرحله رو تموم میکنیم نوشته پایانی میاد؟تو مر حله اول با هلکوپتر همه فرار کردند بعد نوشته اومد ؟یعنی بازی تموم شد؟

اقا یه سوال چرا هر مرحله رو تموم میکنیم نوشته پایانی میاد؟تو مر حله اول با هلکوپتر همه فرار کردند بعد نوشته اومد ؟یعنی بازی تموم شد؟

دوست عزیز مرحله تموم نمیشه شما میمیرید و یا یک کاری رو انجام نمیدید. شما باید اون هلیکوپتر رو بندازی

من تو مرحله ي 4 موندم اون جايي كه هليكوپتر ها شليك ميكنن من هم اسلحه ندارم تا ميام راه برم مي زننم لطفا راهنمايي كنين در ضمن اگه كسي كد يا ترينر ازش داره تو رو خدا بزاره دشمناش خيلي زيادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(من3روزه بازيشو گرفتم)

من تو مرحله ي 4 موندم اون جايي كه هليكوپتر ها شليك ميكنن من هم اسلحه ندارم تا ميام راه برم مي زننم لطفا راهنمايي كنين در ضمن اگه كسي كد يا ترينر ازش داره تو رو خدا بزاره دشمناش خيلي زيادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(من3روزه بازيشو گرفتم)

دوست عزیز شما رو چه درجه سختی میری؟ شما اونجا باید پشت سنگرها توقف کنی بعدش یک زمان6 ثانیه در اختیار داری تا به سنگر بعدی بری. همین کار رو ادامه بده تا ردیف شه

دوست عزیز شما رو چه درجه سختی میری؟ شما اونجا باید پشت سنگرها توقف کنی بعدش یک زمان6 ثانیه در اختیار داری تا به سنگر بعدی بری. همین کار رو ادامه بده تا ردیف شه
دستت درد نكنه!"رديف" شد!
درضن رو آسانترين درجه ميرم.
الان هم خيلي وقته اونجا رو رد كردم
الان مرحله كازينو رويال ام

سلام
دوستان عزیز درجه سختی در گرفتن اچیومنت اثر دارد؟ رو چه درجه ای بازی کنم که بیشتر اچیومنت بده ممنون
بله تاثیر داره اگه دنبال آچیومنت هستی باید روی درجه 007 بازی کنی که سخت هست. ولی به نظر من با Agent شروع کنی بهتره.

به نظر من لازم نیست از رو درجه های آسون شروع کنید
چون اولا بازی کوتاه هست و ثانیا اونقدر مشکل نداره
من(با وجود چل منگی در زمینه بازی) به راحتی روی درجه 007 در 11 ساعت تمومش کردم

ممنون از تمام شما دوستان پس با درجه 007 شروع میکنیم
اقا نوید شکسته نفسی نکنید اگه شما اینجور بگی رفیق ما باید چی بگیم شما سالار گیمی رفیق

ممنون از تمام شما دوستان پس با درجه 007 شروع میکنیم
اقا نوید شکسته نفسی نکنید اگه شما اینجور بگی رفیق ما باید چی بگیم شما سالار گیمی رفیق
من بخدا جدی گفتم. بازیش خیلی راحت تر از اونیه که فکرشو بکنی و در ضمن به یک سری مشکلاتی که داشت ارزش دو و سه بار تموم کردن را نداشت.
پس به خاطر همین و به خاطر حدود 150 تا Achievementی که بعد از تموم کردن بازی روی درجه 007 میده، دوستان روی این درجه بازی کنن. :biggrin1:
پ.ن: داداش سالاری از خودته :biggrin1: نوید جان
پ.ن2: چون با نوید زیاد حال میکنم ضحیم مینویسم :biggrin1::biggrin1:

نوید جان Agent آسون ترین درجه بازی نیست:confused:هست:biggrin1: من روی این درجه که دور آول رفتم حدود6 ساعت طول کشید ولی 007 خوب بود و کمی هم سخت بود.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or