IW : Rubin بیشتر از مسائل تکنیکی ، به گیم پلی COD : MW3 اهمیت میدهد .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
mw33.jpg

تهیه کننه عنوان Modern Warfare 3 آقای مارک روبین اظهار داشته است که تیم سازنده بازی یعنی IW بیشتر ازینکه نگران مسائل تکنیکی باشند ، خود را درگیر گیم پلی کرده اند . در جریان Call of Duty XP هفته پیش ، وی در گفتگویی گفت : فلسفه ما ، این نیست که "انجین بازی چقدر خفن باشد" ، بلکه این را مد نظر قرار میدهیم که چقدر گیم پلی بازیها خوش ساخت باشد و مسائل فنی و تکنیکی در معیار بعدی قرار دارند .
به عنوان مثال ، وقتی قرار شد قسمت تک نفره (بخش داستانی) جنگاوری نوین 3 را طراحی کنیم ، این را در نظر گرفتیم که بازی در شهر هایی اتفاق افتد که وجود خارجی داشته باشند . لوکیشن های نسخه های پیشین COD از مکان های عجیب و غریب و واقعی بودند ، اما مکانهایی که گیمرها به آنجا پا نگذاشته بودند . قصه این بار متفاوت است ، لندن ، پاریس ، نیو یورک ، شهرهای آلمان ، روسیه و ... مکانهاییست که برای MW3 در نظر گرفته شده است . همانطور که ملاحظه میکنید ، این لوکیشن ها ، برای گیمر ها آشنا هست و ممکن است در آن زندگی کنند . این خیلی برایتان جالب خواهد بود که بازی ای را انجام میدهید ، که داستان آن در شهر شما اتفاق می افتد . ما نمیتوانستیم MW2 را برداریم و تعدادی ساختمان بلند در آن قرار دهیم ! این یک مثال از آن است که چگونه تکنولوژی کنونی را سابق برین در اختیار نداشتیم . برای این کار ، به جدید ترین و پیشرفته ترین پیکسل ساز ها و خفن ترین جلوه های نور و سایه زنی نیازی نداریم . این را وقعا عرض میکنم ؛ ما نمیخواهیم به آن مسیر برویم ، همانطور که گفتم گیم پلی ، مهم ترین بخش کار ماست و گرافیک آن را حمایت میکند .
=======
میدانیم که انجین استفاده شده در COD : MW3 در واقع همان انجین COD 4 است که آپدیتهایی در ان صورت گرفته است . این انجین همچنان در چند عنوان دیگر Activision من جمله Quantum of Solace و COD : WaW استفاده شده است .
8 November ، تاریخیست که برای عرضه Call of Duty : Modern Warfare 3 در نظر گرفته شده است .

منبع خبر

Last edited by a moderator:
wth انجین مال 2 یا 3 سال پیشه؟ انجین مال قبل از شکل گیریه Doom 3 هست هنوز خیلی از بچه های سایت داشتن شیر خشک میخوردن وقتی این انجین Id tech 3 ساخته شد :دی.

از تاریخ گذشته هم یک کم رد شده :دی.
حرفت کاملا در مورد انجین درسته دوست من اما واقعا میخوای بگی گرافیک MW1 مثلا با MW2 برابر بود ؟! زمین تا آسمون فرقشون بود ! خب هر سال اصلاحاتی انجام میدن که باعث میشه کیفیت بازی بالا بره . هم MW1 و هم MW2 تو سالایی که اومدن اگه بهترین گرافیک نبودن اما حداقل جزو بهترینا بودن دیگه !
گرافیک MW3 هم کاملا استاندارد هست . بازی یه بازیه کنسولی هست و برای اینکه بازی 60 فریم اجرا بشه نمیتونستن خیلی بهتر از این کار کنن . (حالا بحث ریج شروع میشه !)
اگه دقت کرده باشین خود سازنده های بتلفیلدم 1000 بار گفتن بازیه ما رو کنسول 30 fps هست و اگه بخوایم 60 fps کنیم بازی رو , هیچکدوم از این جزئیات گرافیکی رو نمیشه دید !
حالا سوال اینجاست که با توجه به سبک خاص MW بهتره بازی رو 30 fps مثل BF3 بسازن یا مثل MW2 همون 60 fps رو حفظ کنن . نظر من چیه ؟! 60 فریم ! چرا ؟! چون سبک MW3 جوریه که فقط با این تعداد فریم سازگاره در صورتیکه سبک یه بازی مثل BF3 جوریه که با 30 فریم هم سازگاری داره ...
حالا میرسیم به اینجا که گرافیکه MW3 در چه حدیه ! در حد سال 2011 هست ؟! بدون شک هست . در حد خیلی خوبی قرار داره ؟! مسلما قرار داره ! آیا قابل مقایسه با گرافیکای برتر مثل Crysis 2 یا BF3 هست ؟! به هیچ وجه !
اینکه گرافیک MW3 خیلی خوبه با اینکه از بازیایی مثل BF3 یا Crysis بهتره , 2 چیز کاملا متفاوته !
و البته میرسیم به بحث گیم پلی ! شاید اگه یه FPS تو دنیا باشه که گیم پلیش تکراری نمیشه همین MW باشه ! در ضمن هیچوقت توقع نداشته باشید گیم پلی یه بازی که شماره ی سوم از یه مجموعه هست , بیاد هسته ی گیم پلیهای قبلی رو تغییر بده ! در واقع این احمقانه ترین کار هست ! مثل این میمونه که گیم پلی Uncharted 3 رو توش نسبت به شماره ی 2 تغییرات کلی ایجاد کنن ! چرا کسی نمیگه بعد از یه نسل برای چی گیم پلی GOW همون شکلی باقی موند ؟!
اشتباه دوستان همینه ! این گیم پلی MW بود که مسیر دنیای گیم از نظر تجاری رو تغییر داد ! گیم پلی اینقدر خوب بود که فروش شماره ی 2 از سری MW به طرز وحشتناکی بالا رفت در صورتی که گیم پلی نسبت به شماره ی اول تغییر اساسی نداشت ! و حالا هم داریم میبینیم توی پیش فروش MW3 حد اقل 2 برابر BO پیش فروش داشته و این یعنی مردم از گیم پلی راضین !
شما مسئول ساخت MW3 ! سعی میکنید بازی رو جوری بسازید که اون 20 میلیون نفری (5 تا 10 میلیون نفر رو سانسور کردم!) که بازیه قبلیتونو خریدن راضی باشن و برای خرید بازیه جدیدتون صف بکشن یا میاین میگین اون 20 میلیون نفر مهم نیستن و ما میخوایم بازی رو جوری بسازیم که کسایی که از شماره های قبلی خوششون نیومده بیان بازی رو بخرن ؟! مسلما کار دوم فاجعست ! باید اول سعی کنید مشتریای ثابتتونو حفظ کنید و بعد به دنبال بازار جدید باشید ! چیزی که من میبینم اینه : نه تنها Activision اون 20 میلیون رو حفظ کرده بلکه از آمار پیش فروشش مشخصه که تونسته مشتریای زیاد جدیدی هم جذب کنه ...

wth انجین مال 2 یا 3 سال پیشه؟ انجین مال قبل از شکل گیریه Doom 3 هست هنوز خیلی از بچه های سایت داشتن شیر خشک میخوردن وقتی این انجین Id tech 3 ساخته شد :دی.

از تاریخ گذشته هم یک کم رد شده :دی.
:| :-/ انجین مال کالاو دیوتی 4 هست ، میشه 4 سال پیش دیگه ...
=====
سوال : الآن تاپیک چه ربطی به بتلفیلد 3 داره که اسمش آورده میشه ؟ ببینم میتونید ببندید تاپیک رو یا نه :) ! آئرین :)

ما تا کی باید این گیم پلی رو با اون انجین اشغال تحمل کنیم ؟؟
اینا نمیتونن همین گیم پلی رو روی یک انجین قدرمت مند تر پیاده کنن ؟؟؟
حرف مفت زده که خودش رو توجیه کنه !!!!
ماشالله زودم فن های بازی میریزن که: اره درست میگه، حق داره، فلانه .... !!!
لازم نیست تحمل کنی. تفنگ گذاشتن رو سرت که بیا این گرافیک و گیم پلی تکراری رو بازی کن؟
اگه اونا کم کاری کردن شما بازی رو نخر. به همین راحتی.
انجین مال کالاو دیوتی 4 هست ، میشه 4 سال پیش دیگه ...
فک کنم انجین مال CoD2 باشه.

فک کنم انجین مال CoD2 باشه.
این ها در وصف کالاو دیوتی 2 هستند :
The game engine, proprietaryIW engine 2.0, is a modified version of id Tech 3, which was used in the first Call of Duty game. With the new game engine, Infinity Ward expanded the scope of combat to try and deliver a realistic battlefield experience and enhanced the visuals. The developers were able to make smoke from smoke grenades cloud visibility and create weather effects like dusty sandstorms and whiteout blizzard. Infinity Ward also confirmed and made a Battle Chatter System, where squad-mates bark out context-sensitive updates in real-time to players through an advanced A.I. system.
اینها هم در وصف کالاو دیوتی 4 :
Call of Duty 4: Modern Warfare runs on the IW engine, specifically IW 3.0, featuring true world-dynamic lighting, HDR lighting effects, dynamic shadows and depth of field.[SUP][14][/SUP] Bullet penetration is calculated by the engine, taking into account factors such as surface type and entity thickness. The game runs in a native resolution of 600p on the Xbox 360 and PS3.http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_4:_Modern_Warfare#cite_note-14
2 , 4 انجینهای متفاوتی دارند .

لازم نیست تحمل کنی. تفنگ گذاشتن رو سرت که بیا این گرافیک و گیم پلی تکراری رو بازی کن؟
اگه اونا کم کاری کردن شما بازی رو نخر. به همین راحتی.
ما منظورم چندین میلیون گیمری هستن که به بازی علاقمندن !!
نمیدونم این چه طرز حرف زدنه !!
شما طرفدار بازی نیستی که هر اشغالی میذارن جلوت بازی میکنی !!! کلی هم ذوق میکنی که اخ جون COD
طرفدار بازی منم که دلم میخواد از هر نظر پشرفت کنه !!
شما کلا سعی کن زود نظریه صادر نکنی !!!
از تو مشاوره نخواستم که در مورد خریدن یا نخریدن بازی راهنمایی میکنی !!!

انجین پایه ی همه ی IW Engineـها id Thech 3 هست.در واقع یعنی خر همون خره،فقط تو این چند سال پالونش عوض شده.
wutwutwutwutwutwutwutw ؟
باو ورژن یه ورژن دیگس :دی اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم هیچ انجین جدیدی وجود نداره:دی مثلا id tech 4 همون id tech 3 هست با تغییرات ... :دی
بعد کالاو دیوتی 4 کلی گرافیکش اعلی بودا :دی کلی سایتا نامزد بهترین گرافیک سال کردنش ، یه سریا هم اصن انتخابش کردن :دی (غلط کردن البته:دی!)
ما منظورم چندین میلیون گیمری هستن که به بازی علاقمندن !!
نمیدونم این چه طرز حرف زدنه !!
شما طرفدار بازی نیستی که هر اشغالی میذارن جلوت بازی میکنی !!! کلی هم ذوق میکنی که اخ جون COD
طرفدار بازی منم که دلم میخواد از هر نظر پشرفت کنه !!
شما کلا سعی کن زود نظریه صادر نکنی !!!
تو هم به کالاو هِیتر و بتلفَن هستی ، پس نظرت قاطی باقالیاس کورش جون :دی ! لول ...

من از نمایشهای mw3 زیاد خوشم نیومد یعنی چیزه جدیدی نداشت که بخواد چشمو بگیره ولی هر چی فکر کردم دیدم انصافا گیم پلیش حرف نداره و شاید باید به سازنده ها هم حق داد که دست به گیم پلیش نمیزنن.

تو هم به کالاو هِیتر و بتلفَن هستی ، پس نظرت قاطی باقالیاس کورش جون :دی ! لول ...
من هنوزم که هنوزه روی سیستمم بلک آپس و مادرن وارفر 2 ککنار کرایسیس1 و 2 و مترو نصبه و هر روز یه مرحله از یکیشو رو انتخا میکنم و میرم جلو !!!
چرا هرکی از یه بازی (هر چی که باشه) راضیه میشه فن، یکی که راضی نیست میشه هیتر ؟؟
اقا گرافیک بازی دیگه قدیمی شده !
باز بیا بگو هیتر :d
من یه شماره بتلفیلد بازی کردم (بدکامپنی قبلی) و 7 شماره COD (به غیر از شماره یک، و یه دونه هم روی پلی استیشن بازی کردم)
حالا چی میگی؟؟ :d

wutwutwutwutwutwutwutw ؟
باو ورژن یه ورژن دیگس :دی اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم هیچ انجین جدیدی وجود نداره:دی مثلا id tech 4 همون id tech 3 هست با تغییرات ... :دی
بعد کالاو دیوتی 4 کلی گرافیکش اعلی بودا :دی کلی سایتا نامزد بهترین گرافیک سال کردنش ، یه سریا هم اصن انتخابش کردن :دی (غلط کردن البته:دی!)
انجین پایه وقتی قدیمی باشه،هر چقدرم آپدیت بشه بازم اون قدیمی بودن خودشو داره!دیگه از تو idThech 3 که نمیتونن UE 3 در بیارن:دی
البته همینم که تا الان از این انجین بدبخت کار کشیدن و به اینجا رسوندنش که حداقل بعد از نگاه کردن به بازیش آدم حالش بهم نمیخوره(حالا نه باز تا این حد:دی)،خودش هنره:دی

من هنوزم که هنوزه روی سیستمم بلک آپس و مادرن وارفر 2 ککنار کرایسیس1 و 2 و مترو نصبه و هر روز یه مرحله از یکیشو رو انتخا میکنم و میرم جلو !!!
چرا هرکی از یه بازی (هر چی که باشه) راضیه میشه فن، یکی که راضی نیست میشه هیتر ؟؟
اقا گرافیک بازی دیگه قدیمی شده !
باز بیا بگو هیتر :d
من یه شماره بتلفیلد بازی کردم (بدکامپنی قبلی) و 7 شماره COD (به غیر از شماره یک، و یه دونه هم روی پلی استیشن بازی کردم)
حالا چی میگی؟؟ :d
کوروش جان انجین بازی قدیمیه درست میگی ولی چیزی که هست اینه که اغلب کنسول دارا این گرافیکو با 60 فریم ترجیه میذن حالا شایدم بعضیا دیگه خوششون نیاد ولی اکثر دوستای من ، اونایی که هنوز گیم میزنن این اجرا شدن تو 60 فریم رو با هیچی عوض نمیکنن. منم قبول دارم انجین بازی دیگه قدیمی شده ولی هنوز از نظر من برای این نسل انجین جون دار و خوبیه. از لحاظ بصری هم خوبه هنوز. ولی خوب برای شماره های بعد به نظرم در کنار این گیم پلی زیبا یه دستی هم به ویژگی های بصری بازی بکشن بد نیست حداقل امثال گیمر هایی مثل خودت که من ازت تا حالا پستی ندیدم که مغرضانه و از روی تعصب و فن بازی باشه هم راضی میشن. ( چون میدونم دلیل مخالفتت فن بازی نیست و از روی تعصب و اینکه بخوای یه بازیرو بالا ببری یا یکی رو بکوبونی نیست.) به هر حال اکتی برای سال های بعد مجبوره که انجینش رو ارتقا بده چون یه بازیه خوب از همه نظر ( گیم پلی، داستان ، گرافیک و... ) باید عالی باشه.

کسی از MW3 انتظار نداشت گرافیکی در حد BF3 داشته باشه وقتی اکتیویژن تمام تمرکز خودش واسه کنسول میذاره و بعد بازی را واسه PC پورت میکنه با توجه به عمر کنسولهای نسل حاضر تقریبا دیدن سری COD با اون گرافیک غیرممکن به نظر میرسه، میشه تا حدودی حدس زد که تا زمانی که نسل حاضر هستیم دیدن یه گرافیک بالاتر با 60FPS برای COD که سالی یه بار عرضه میشه تقریبا غیرممکن باشه ،تنها توقعی که اکثر فن های COD از بازی داشتن پیشرفت قابل محسوس نسبت به MW2 بود همون پیشرفتی که از MW1 به MW2 یا WAW به BO دیدیم تریلرهایی که چند روز پیش پخش شد نشون داد که حتی کوچکترین جزئیات مثل بازی مثل MW2 هستند ،شاید پیشرفت داشته ولی اصلا محسوس نیست
same shi** diffrent year
اگه MW3 رکورد BO را جابجا کنه از لحاظ فروش چه دلیلی داره اکتیویژن به فکر Engine جدید باشه ؟
با توجه به سیاست قبلی که مپ های MW1 را با تغییرات تو MW2بصورت DLC دادن دیگه واسه MW3 نیاز به تغییر ندارن همون قبلی ها را دوباره میدن ملت هم پول میدن به خیالشون بهترین DLC دنیا را گرفتن

راجع به گیم پلی هم اکثر شما MW3 فن ها کنسول باز هستید که MW1 را یا آنلاین بازی نکردید یا مثلا تجربه promod را ندارید وگرنه کاملا احساس میکردید بعد از MW1 بازی به سمتی پیشرفت داشته که اکثریت گیمرها خصوصا کژوال ها را راضی نگه داره وگرنه چرا MW1 تنها سری COD که مسابقات بین المللی داره؟ کسی که COD زیاد بازی کرده میتونه بفهمه بازی آسون شده یا سخت ترشده

راجع به 60FPS هم اینجوری که من فهمیدم اکثر بازیهایی که افتخار کنسول شما هستن و با اسم اونا یه کنسول را میشناسن 60FPS ندارن نمونه اش Halo یا Killzone

'' فکر '' هم چیز خوبیه , که البته دوستان حیفشون میاد ازش استفاده کنن , واقعا من نمی دونم این اظهار فضل های تخصصی از این چند خط نوشته چجوری در میاد !

آقا طرف داره میگه گرافیکی شکست می خوریم و چیزی تو دستمون نداریم , گیم پلی رو دریاب :d

حرفت کاملا در مورد انجین درسته دوست من اما واقعا میخوای بگی گرافیک MW1 مثلا با MW2 برابر بود ؟! زمین تا آسمون فرقشون بود ! خب هر سال اصلاحاتی انجام میدن که باعث میشه کیفیت بازی بالا بره . هم MW1 و هم MW2 تو سالایی که اومدن اگه بهترین گرافیک نبودن اما حداقل جزو بهترینا بودن دیگه !
گرافیک MW3 هم کاملا استاندارد هست . بازی یه بازیه کنسولی هست و برای اینکه بازی 60 فریم اجرا بشه نمیتونستن خیلی بهتر از این کار کنن . (حالا بحث ریج شروع میشه !)
اگه دقت کرده باشین خود سازنده های بتلفیلدم 1000 بار گفتن بازیه ما رو کنسول 30 fps هست و اگه بخوایم 60 fps کنیم بازی رو , هیچکدوم از این جزئیات گرافیکی رو نمیشه دید !
حالا سوال اینجاست که با توجه به سبک خاص MW بهتره بازی رو 30 fps مثل BF3 بسازن یا مثل MW2 همون 60 fps رو حفظ کنن . نظر من چیه ؟! 60 فریم ! چرا ؟! چون سبک MW3 جوریه که فقط با این تعداد فریم سازگاره در صورتیکه سبک یه بازی مثل BF3 جوریه که با 30 فریم هم سازگاری داره ...
حالا میرسیم به اینجا که گرافیکه MW3 در چه حدیه ! در حد سال 2011 هست ؟! بدون شک هست . در حد خیلی خوبی قرار داره ؟! مسلما قرار داره ! آیا قابل مقایسه با گرافیکای برتر مثل Crysis 2 یا BF3 هست ؟! به هیچ وجه !
اینکه گرافیک MW3 خیلی خوبه با اینکه از بازیایی مثل BF3 یا Crysis بهتره , 2 چیز کاملا متفاوته !
و البته میرسیم به بحث گیم پلی ! شاید اگه یه FPS تو دنیا باشه که گیم پلیش تکراری نمیشه همین MW باشه ! در ضمن هیچوقت توقع نداشته باشید گیم پلی یه بازی که شماره ی سوم از یه مجموعه هست , بیاد هسته ی گیم پلیهای قبلی رو تغییر بده ! در واقع این احمقانه ترین کار هست ! مثل این میمونه که گیم پلی Uncharted 3 رو توش نسبت به شماره ی 2 تغییرات کلی ایجاد کنن ! چرا کسی نمیگه بعد از یه نسل برای چی گیم پلی GOW همون شکلی باقی موند ؟!
اشتباه دوستان همینه ! این گیم پلی MW بود که مسیر دنیای گیم از نظر تجاری رو تغییر داد ! گیم پلی اینقدر خوب بود که فروش شماره ی 2 از سری MW به طرز وحشتناکی بالا رفت در صورتی که گیم پلی نسبت به شماره ی اول تغییر اساسی نداشت ! و حالا هم داریم میبینیم توی پیش فروش MW3 حد اقل 2 برابر BO پیش فروش داشته و این یعنی مردم از گیم پلی راضین !
شما مسئول ساخت MW3 ! سعی میکنید بازی رو جوری بسازید که اون 20 میلیون نفری (5 تا 10 میلیون نفر رو سانسور کردم!) که بازیه قبلیتونو خریدن راضی باشن و برای خرید بازیه جدیدتون صف بکشن یا میاین میگین اون 20 میلیون نفر مهم نیستن و ما میخوایم بازی رو جوری بسازیم که کسایی که از شماره های قبلی خوششون نیومده بیان بازی رو بخرن ؟! مسلما کار دوم فاجعست ! باید اول سعی کنید مشتریای ثابتتونو حفظ کنید و بعد به دنبال بازار جدید باشید ! چیزی که من میبینم اینه : نه تنها Activision اون 20 میلیون رو حفظ کرده بلکه از آمار پیش فروشش مشخصه که تونسته مشتریای زیاد جدیدی هم جذب کنه ...

yahoo_24.gif

خودت داری می گی گرافیک بازی در حد 2011 هست , در حد خیلی خوبی قرار داره اونوقت با عناوین برتر قابل مقایسه نیست ! انصافا یخورده فکر کن به این جملت ببین معنی میده ؟
این کسایی که میبینی به MW3 دارن اعتراض می کنن همشون فن BF نیستن بلکه اکثرا از طرفدار های CoD هستن , حالا شما جهت حفظ مشتری چیکار می کنی ؟

آدم وقتی این پست های فنون MW رو می خونه سجده می کنه به فنون U3 و Geow , GT و ...
بازی که مال CoD هست چرا باید تغییر کنه ؟ اصلا دلیلی نداره !

بله برادر من پیکان هم ماشینه کار می کنه , راه میره , دنده داره و ... چه دلیلی داره ایرانخودرو بیاد مشتری هاش رو از دست بده 405 بزنه ؟ واقعا این کار فاجعست

چکید نظرات طرفداران Mw در یک جمله :d

آخرین ویرایش:
کسی از MW3 انتظار نداشت گرافیکی در حد BF3 داشته باشه وقتی اکتیویژن تمام تمرکز خودش واسه کنسول میذاره و بعد بازی را واسه PC پورت میکنه با توجه به عمر کنسولهای نسل حاضر تقریبا دیدن سری COD با اون گرافیک غیرممکن به نظر میرسه، میشه تا حدودی حدس زد که تا زمانی که نسل حاضر هستیم دیدن یه گرافیک بالاتر با 60FPS برای COD که سالی یه بار عرضه میشه تقریبا غیرممکن باشه ،تنها توقعی که اکثر فن های COD از بازی داشتن پیشرفت قابل محسوس نسبت به MW2 بود همون پیشرفتی که از MW1 به MW2 یا WAW به BO دیدیم تریلرهایی که چند روز پیش پخش شد نشون داد که حتی کوچکترین جزئیات مثل بازی مثل MW2 هستند ،شاید پیشرفت داشته ولی اصلا محسوس نیست
same shi** diffrent year
اگه MW3 رکورد BO را جابجا کنه از لحاظ فروش چه دلیلی داره اکتیویژن به فکر Engine جدید باشه ؟
با توجه به سیاست قبلی که مپ های MW1 را با تغییرات تو MW2بصورت DLC دادن دیگه واسه MW3 نیاز به تغییر ندارن همون قبلی ها را دوباره میدن ملت هم پول میدن به خیالشون بهترین DLC دنیا را گرفتن

راجع به گیم پلی هم اکثر شما MW3 فن ها کنسول باز هستید که MW1 را یا آنلاین بازی نکردید یا مثلا تجربه promod را ندارید وگرنه کاملا احساس میکردید بعد از MW1 بازی به سمتی پیشرفت داشته که اکثریت گیمرها خصوصا کژوال ها را راضی نگه داره وگرنه چرا MW1 تنها سری COD که مسابقات بین المللی داره؟ کسی که COD زیاد بازی کرده میتونه بفهمه بازی آسون شده یا سخت ترشده

راجع به 60FPS هم اینجوری که من فهمیدم اکثر بازیهایی که افتخار کنسول شما هستن و با اسم اونا یه کنسول را میشناسن 60FPS ندارن نمونه اش Halo یا Killzone
والا من اصلا mp باز نیستم. تا حالا هم 1 ثانیه هم نه مولتیه کال رو بازی کردم نه مولتی بتل فیلد رو چون وقتشو ندارم. بحث من راجع به گیم پلی فقط راجع به سینگل بازی بود. اونم سلیقه ایه من با گیم پلی کال بیشتر حال میکنم. bf هم خوبه ولی سلیقه ی من با کال بیشتر جوره. راجع به کنسولم خودم کنسول ندارم ولی همونطور که گفتم دوستانی دارم که 60 فریم کال رو روی کنسول با کمتر بازی ای عوض میکنن. منم حرف اونارو نقل قول کردم. البته تو پست قبلیم هم گفتم اکتی برای اینکه بتونه برای سال های بعد محبوبیت این فرنچایز رو حفظ کنه مجبوره که انجین بازی رو عوض کنه. ولی با توجه به اینکه داریم به آخر این نسل میرسیم گرافیک mw3 واسه ی این نسل از نظر من خوبه و برای کنسول دار ها هم میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or