IW : Rubin بیشتر از مسائل تکنیکی ، به گیم پلی COD : MW3 اهمیت میدهد .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
mw33.jpg

تهیه کننه عنوان Modern Warfare 3 آقای مارک روبین اظهار داشته است که تیم سازنده بازی یعنی IW بیشتر ازینکه نگران مسائل تکنیکی باشند ، خود را درگیر گیم پلی کرده اند . در جریان Call of Duty XP هفته پیش ، وی در گفتگویی گفت : فلسفه ما ، این نیست که "انجین بازی چقدر خفن باشد" ، بلکه این را مد نظر قرار میدهیم که چقدر گیم پلی بازیها خوش ساخت باشد و مسائل فنی و تکنیکی در معیار بعدی قرار دارند .
به عنوان مثال ، وقتی قرار شد قسمت تک نفره (بخش داستانی) جنگاوری نوین 3 را طراحی کنیم ، این را در نظر گرفتیم که بازی در شهر هایی اتفاق افتد که وجود خارجی داشته باشند . لوکیشن های نسخه های پیشین COD از مکان های عجیب و غریب و واقعی بودند ، اما مکانهایی که گیمرها به آنجا پا نگذاشته بودند . قصه این بار متفاوت است ، لندن ، پاریس ، نیو یورک ، شهرهای آلمان ، روسیه و ... مکانهاییست که برای MW3 در نظر گرفته شده است . همانطور که ملاحظه میکنید ، این لوکیشن ها ، برای گیمر ها آشنا هست و ممکن است در آن زندگی کنند . این خیلی برایتان جالب خواهد بود که بازی ای را انجام میدهید ، که داستان آن در شهر شما اتفاق می افتد . ما نمیتوانستیم MW2 را برداریم و تعدادی ساختمان بلند در آن قرار دهیم ! این یک مثال از آن است که چگونه تکنولوژی کنونی را سابق برین در اختیار نداشتیم . برای این کار ، به جدید ترین و پیشرفته ترین پیکسل ساز ها و خفن ترین جلوه های نور و سایه زنی نیازی نداریم . این را وقعا عرض میکنم ؛ ما نمیخواهیم به آن مسیر برویم ، همانطور که گفتم گیم پلی ، مهم ترین بخش کار ماست و گرافیک آن را حمایت میکند .
=======
میدانیم که انجین استفاده شده در COD : MW3 در واقع همان انجین COD 4 است که آپدیتهایی در ان صورت گرفته است . این انجین همچنان در چند عنوان دیگر Activision من جمله Quantum of Solace و COD : WaW استفاده شده است .
8 November ، تاریخیست که برای عرضه Call of Duty : Modern Warfare 3 در نظر گرفته شده است .

منبع خبر

Last edited by a moderator:
100% تایید میشه ولی اگه شماره بعدی رو بخوان با همین انجین بسازن واقعا Meh داره و همشم تقصیر اون بابی کوتیک جهود خپل خواهد بود با اون دار و دسته Vivendi اسرائیلیش :دی

بابا حالا خدایی گرافیک بازی خیلی عالیه ، درسته انجین مال 3 4 سال پیشه اما وقتی خیلی خوبه ، و آپدیت هم شده ، چرا باید یه موتور جدید درست کنن ؟ ضمن این که بازی اساسا گیم پلیش معرکست و پرچم دار بازیهای خطی هست :دی

زکی! ده آخه گیم پلیشم که تاریخ مصرف گذشته است.
از اون WaW که کپی گیم پلی MW بود تا الان که MW3 مثلا بهینه شُدَس!! ( هِه! )... جمع کنن بابا!

من که از گرافیکش به شخص خودم راضی هستم گیم پلی روون و سریعش چه تو قسمت SP چه تو MP خدا وکیلی یه چیز دیگه س داستان هاشم تا به امروز حرف نداشته هم از نظر نقش آفرینیش هم گروهی :>
ببین چه حسی داره بازیش طرف چند دست بازی رو تموم کرده (MW2) کماندو شده بعد رفته زده نروژ رو ترکونده :))

بابا حالا خدایی گرافیک بازی خیلی عالیه ، درسته انجین مال 3 4 سال پیشه اما وقتی خیلی خوبه ، و آپدیت هم شده ، چرا باید یه موتور جدید درست کنن ؟ ضمن این که بازی اساسا گیم پلیش معرکست و پرچم دار بازیهای خطی هست :دی
موافقم. گیم پلی بازی که عالیه، اصلا محبوبیت این سری بیشتر روی گیم پلیش هست تا مسائل تکنیکی. گرافیکشم از نظر من قابل قبوله. خوب مطمئنن در حد و اندازه های bf 3 نیست ولی خدایی پایین هم نیست. من که راضیم از گرافیکش. ( البته باید برای سال های بعد یکم رو بعد تکنیکی هم بیشتر وقت بذارن چون یه بازیه بزرگ باید در تمام زمینه ها عالی عمل کنه. )
امیدوارم بازی طرفدارانش رو راضی کنه.

نمی خوام اینج حنگ به راه بندازم ولی وقتی Infinity Ward دید DICE با Frostbite 2 اومده فهمید که دیگه نمیتونه از نظر گرافیک رقابت کنه رفت چسبید به گیم پلی ! خوب کار درست رو هم کرد ! ولی گیم پلی این 2 تا بازی MW3 & BF3 خیلی متفاوت هست ! خیلی خیلی ! نمیشه مقایسه کرد !

زکی! ده آخه گیم پلیشم که تاریخ مصرف گذشته است.
از اون WaW که کپی گیم پلی MW بود تا الان که MW3 مثلا بهینه شُدَس!! ( هِه! )... جمع کنن بابا!

چشم بخاطر گل روی شما میرن موتور جدید طراحی میکنن!
شما برچه اساسی گیمپلی بازی رو زیر سئوال میبرید؟!! روچه حسابی میگی تاریخ مصرفش تموم شده؟

الان خودشون رو درگیر گیم پلی کردن دارن همون مد ها ُ اسلحه ها رو بدون تغییر تو همین نسخه قرار می دن ؟ والا بیشتر مشکل COD همین گیم پلی تاریخ مصرف گذشته ـشه. دیگه زمان COD 1 نیست که بعد از 7-8 سال دارن همون گیم پلی رو کپی می کنن. من اگه بدون دونستن اطلاعاتی نسبت به نسخه های اخیر COD اون ها رو بدون ترتیب بازی کنم واقعاّ نمی تونم بگم کدوم نسخه آخرین بار منتشر شده. این یعنی فاجعه.

این بازی تو انتقال هیجان و گیم پلی واقعا N1ِ!

منظورتون همون صحنه های کاذب ـه ؟ Godfather هم زیاد صحنه ی اکشن و قهرمان های پوشالی که دو نفری 200 رو می کشن نبود ولی نسبت به بعضی فیلم های بی خود هالیوودی که کل بازی افکت هستش تاثیر گذار بود. بله اگه می خواین به جای یه قهرمان پوشالی باشین که مثل فیلم های تخیلی به راحتی 300 نفر رو از بین ببرید بازی خوبی ـه ولی اگه به عنوان اثری که حس جنگ رو به خوبی منتقل می کنه قبول ـش دارین که فکر نکنم کسی موافق باشه.

متاسفانه بايد بگم كه حرف مفت زده.
همه دارن گرافيك bf رو ميكوبن تو سرشون و از گرافيك بازيشون ايراد ميگن،
اينا خواستن با اين حرف خودشون رو از اين حرفها خلاص كنن و بعدا هم كه
بازي منتشر شد و اگه گفتن چرا گرافيك بازي اينجوري هستش بگن ما قبلا گفتيم.
كلا ديدن نميتونن با گرافيك bf رقابت كنن،دارن بهونه ميسازن.
حالا اون گيم پلي هم كه اينهمه بهش مينازن يه چيز جديدي داشت حرفي توش نبود ولي الان 400 ساله كه دارن تكرارش ميكنن.

الان هم بايد منتظر واكنش EA باشيم چون اين حرف يه كنايه به EA بود كه توي bf فقط به گرافيك اهميت ميده،ولي سخت در اشتباهن چون
Dice وEA خيلي هم به گيم پلي بازي اهميت ميدن.

به هر حال از نسخه های بعد باید گرافیک خیلی بهتری شاهد باشیم ...
گرافیک بازی برای MW3 خوبه اما اگه قراره نسخه ی بعدی هم گرافیکی در این حد داشته باشه اوضاع خراب میشه , البته یه همچین چیزی غیر ممکنه ...

الان خودشون رو درگیر گیم پلی کردن دارن همون مد ها ُ اسلحه ها رو بدون تغییر تو همین نسخه قرار می دن ؟ والا بیشتر مشکل COD همین گیم پلی تاریخ مصرف گذشته ـشه. دیگه زمان COD 1 نیست که بعد از 7-8 سال دارن همون گیم پلی رو کپی می کنن. من اگه بدون دونستن اطلاعاتی نسبت به نسخه های اخیر COD اون ها رو بدون ترتیب بازی کنم واقعاّ نمی تونم بگم کدوم نسخه آخرین بار منتشر شده. این یعنی فاجعه.

اصولا تاریخ مصرف گذسته چیزیه که بدرد نخوره دیگه اما وقتی تمام جهان مشتری این گیم پلی اند مگه مرض دارن تغییرش بدن که فردا شما بیاین این ایرادو بزارید که بله گیم پلی بازی رو خراب کردن cod رو به هرز بردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or