IW : Rubin بیشتر از مسائل تکنیکی ، به گیم پلی COD : MW3 اهمیت میدهد .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
mw33.jpg

تهیه کننه عنوان Modern Warfare 3 آقای مارک روبین اظهار داشته است که تیم سازنده بازی یعنی IW بیشتر ازینکه نگران مسائل تکنیکی باشند ، خود را درگیر گیم پلی کرده اند . در جریان Call of Duty XP هفته پیش ، وی در گفتگویی گفت : فلسفه ما ، این نیست که "انجین بازی چقدر خفن باشد" ، بلکه این را مد نظر قرار میدهیم که چقدر گیم پلی بازیها خوش ساخت باشد و مسائل فنی و تکنیکی در معیار بعدی قرار دارند .
به عنوان مثال ، وقتی قرار شد قسمت تک نفره (بخش داستانی) جنگاوری نوین 3 را طراحی کنیم ، این را در نظر گرفتیم که بازی در شهر هایی اتفاق افتد که وجود خارجی داشته باشند . لوکیشن های نسخه های پیشین COD از مکان های عجیب و غریب و واقعی بودند ، اما مکانهایی که گیمرها به آنجا پا نگذاشته بودند . قصه این بار متفاوت است ، لندن ، پاریس ، نیو یورک ، شهرهای آلمان ، روسیه و ... مکانهاییست که برای MW3 در نظر گرفته شده است . همانطور که ملاحظه میکنید ، این لوکیشن ها ، برای گیمر ها آشنا هست و ممکن است در آن زندگی کنند . این خیلی برایتان جالب خواهد بود که بازی ای را انجام میدهید ، که داستان آن در شهر شما اتفاق می افتد . ما نمیتوانستیم MW2 را برداریم و تعدادی ساختمان بلند در آن قرار دهیم ! این یک مثال از آن است که چگونه تکنولوژی کنونی را سابق برین در اختیار نداشتیم . برای این کار ، به جدید ترین و پیشرفته ترین پیکسل ساز ها و خفن ترین جلوه های نور و سایه زنی نیازی نداریم . این را وقعا عرض میکنم ؛ ما نمیخواهیم به آن مسیر برویم ، همانطور که گفتم گیم پلی ، مهم ترین بخش کار ماست و گرافیک آن را حمایت میکند .
=======
میدانیم که انجین استفاده شده در COD : MW3 در واقع همان انجین COD 4 است که آپدیتهایی در ان صورت گرفته است . این انجین همچنان در چند عنوان دیگر Activision من جمله Quantum of Solace و COD : WaW استفاده شده است .
8 November ، تاریخیست که برای عرضه Call of Duty : Modern Warfare 3 در نظر گرفته شده است .

منبع خبر

Last edited by a moderator:
حرفت کاملا در مورد انجین درسته دوست من اما واقعا میخوای بگی گرافیک MW1 مثلا با MW2 برابر بود ؟! زمین تا آسمون فرقشون بود ! خب هر سال اصلاحاتی انجام میدن که باعث میشه کیفیت بازی بالا بره . هم MW1 و هم MW2 تو سالایی که اومدن اگه بهترین گرافیک نبودن اما حداقل جزو بهترینا بودن دیگه !
گرافیک MW3 هم کاملا استاندارد هست . بازی یه بازیه کنسولی هست و برای اینکه بازی 60 فریم اجرا بشه نمیتونستن خیلی بهتر از این کار کنن . (حالا بحث ریج شروع میشه !)
اگه دقت کرده باشین خود سازنده های بتلفیلدم 1000 بار گفتن بازیه ما رو کنسول 30 fps هست و اگه بخوایم 60 fps کنیم بازی رو , هیچکدوم از این جزئیات گرافیکی رو نمیشه دید !
حالا سوال اینجاست که با توجه به سبک خاص MW بهتره بازی رو 30 fps مثل BF3 بسازن یا مثل MW2 همون 60 fps رو حفظ کنن . نظر من چیه ؟! 60 فریم ! چرا ؟! چون سبک MW3 جوریه که فقط با این تعداد فریم سازگاره در صورتیکه سبک یه بازی مثل BF3 جوریه که با 30 فریم هم سازگاری داره ...
حالا میرسیم به اینجا که گرافیکه MW3 در چه حدیه ! در حد سال 2011 هست ؟! بدون شک هست . در حد خیلی خوبی قرار داره ؟! مسلما قرار داره ! آیا قابل مقایسه با گرافیکای برتر مثل Crysis 2 یا BF3 هست ؟! به هیچ وجه !
اینکه گرافیک MW3 خیلی خوبه با اینکه از بازیایی مثل BF3 یا Crysis بهتره , 2 چیز کاملا متفاوته !
و البته میرسیم به بحث گیم پلی ! شاید اگه یه FPS تو دنیا باشه که گیم پلیش تکراری نمیشه همین MW باشه ! در ضمن هیچوقت توقع نداشته باشید گیم پلی یه بازی که شماره ی سوم از یه مجموعه هست , بیاد هسته ی گیم پلیهای قبلی رو تغییر بده ! در واقع این احمقانه ترین کار هست ! مثل این میمونه که گیم پلی Uncharted 3 رو توش نسبت به شماره ی 2 تغییرات کلی ایجاد کنن ! چرا کسی نمیگه بعد از یه نسل برای چی گیم پلی GOW همون شکلی باقی موند ؟!
اشتباه دوستان همینه ! این گیم پلی MW بود که مسیر دنیای گیم از نظر تجاری رو تغییر داد ! گیم پلی اینقدر خوب بود که فروش شماره ی 2 از سری MW به طرز وحشتناکی بالا رفت در صورتی که گیم پلی نسبت به شماره ی اول تغییر اساسی نداشت ! و حالا هم داریم میبینیم توی پیش فروش MW3 حد اقل 2 برابر BO پیش فروش داشته و این یعنی مردم از گیم پلی راضین !
شما مسئول ساخت MW3 ! سعی میکنید بازی رو جوری بسازید که اون 20 میلیون نفری (5 تا 10 میلیون نفر رو سانسور کردم!) که بازیه قبلیتونو خریدن راضی باشن و برای خرید بازیه جدیدتون صف بکشن یا میاین میگین اون 20 میلیون نفر مهم نیستن و ما میخوایم بازی رو جوری بسازیم که کسایی که از شماره های قبلی خوششون نیومده بیان بازی رو بخرن ؟! مسلما کار دوم فاجعست ! باید اول سعی کنید مشتریای ثابتتونو حفظ کنید و بعد به دنبال بازار جدید باشید ! چیزی که من میبینم اینه : نه تنها Activision اون 20 میلیون رو حفظ کرده بلکه از آمار پیش فروشش مشخصه که تونسته مشتریای زیاد جدیدی هم جذب کنه ...
BF ماجراش فرق میکنه. شما توی BF شاهد یک دنیای نیم Open World هستی که درش تانک هست، ماشین هست، خونه هست، درخت هست و... که هر کدوم نقش خاصی در بازی ایفا می کنند تخریب پذیری در بازی هست، یک عدد چیز به اسم فیزیک وجود داره که در COD شما اصلا حسش نمی کنید گرافیک COD توی همون سال 2007 از رده خارج بود. شما یک نگاه به اون بازی بنداز، یکی از انفجار ها وتخریب های بازی به شکل دینامیک انجام نمیشه و همش از پیش رندر شده و آماده است، علف ها هیچ واکنشی ندارند، یک نگاه به آسمون بنداز، یک نگاه به جنازه ها بنداز، یک نگاه به سلاح های روی زمین بنداز، یک نگاه به کیفیت تکسچر های به کار رفته بنداز، یک نگاه به نورپردازی بنداز، یک نگاه به کیفیت آب بنداز من فکر میکنم کاملا واضح باشه که COD MW هم در زمان خودش یک نسل عقب بود فقط این سری همیشه موفق بوده چون که مردم رو تونسته گول بزنه نمیدونم فیلم "پرستیژ" رو دیدی یا نه؟ توی فیلم بیان میشه مردم پول میدن که سرشون کلاه بره هرچی بهتر بتونی سرشون رو کلاه بزاری و کارت تمیز تر باشه اونا بیشتر خوششون میاد، بیشتر استقبال می کنند. MW و IW تو این سری شدیدا داشتی همین کار رو میکرده همیشه ملت رو با نمایش های از پیش رندر شده و... سرکار میزاره. مرحله برف MW2 وقتی از کوه داری میری بالا رو نگاه کن هربار که با اون چنگک ها به دیوار ضربه میزنی یه مدل خاص یخ ها ترک می خورند حتی سازنده ها جاش رو هم معلوم کردن فکر میکنی این ها خیلی از پرداز بازی نسبت به Crysis که نصف اتفاقات بازی رئال تایم هست استفاده می کنه؟

بحث فیزیک هم که بخوایم بکنیم بهتره نکنیم ...
:| :-/ انجین مال کالاو دیوتی 4 هست ، میشه 4 سال پیش دیگه ...
انجین ID tech 3 هست. COD MW کجا بود؟ هر بار IW اون رو بهبود بخشیده و یک اسم جدید گذاشته روش، این انجین هر سال که یه نسخه جدید میاد با نسخه ی جدید بازی آبدیت میشه :دی از COD 2 به بعد همین طور اینا دارن انجین میسازن؟ هر سال هم بازی میدن بیرون؟ :|.
انجینش بو میده، بوی تاریخ مصرف گذشتگی بوی کهنگی میده. انشاالله ID این انجین ID tech 4 اش رو مجانی میکنه که شاید IW دست از سر این انجین برداره.

فقط یه چیز بگم برای دوستانی که میگن بازی 60 فریمه نمیتونن زیاد رو گرافیک مانور بدن،دیشب یه تریلر از بازی RAGE گذاشتم واسه دانلود که ببینم این 60 فریم واقعا باعث میشه که سزنده مجبور بشه گرافیک رو ضعیفتر از اون چیزی که میتونه عرضه کنه تا 60 فریم باقی بمونه،انصافا گرافیکش 3-2 برابر COD بود توی 60 فریم هم اجرا میشد...

من قبول دارم گیم پلی سری cod معرکه هست ولی باید قبول کرد بعد ار cod4 که یه انقلاب تو سری های این بازی ها بود هر شماره ای که ازش اومد گیم پلیش مثل هم بود و نقطه قوت خاصی به جز داستان نداشت برای همینه که خیلیها میگن cod4 را بیشتر از mw2 یاblack ops دوست داشتن .
در کل گرافیکم که بزاریم کنار گیم پلیش 3 دقیقا مثل شماره قبل میشه

ما منظورم چندین میلیون گیمری هستن که به بازی علاقمندن !!
نمیدونم این چه طرز حرف زدنه !!
شما طرفدار بازی نیستی که هر اشغالی میذارن جلوت بازی میکنی !!! کلی هم ذوق میکنی که اخ جون COD
طرفدار بازی منم که دلم میخواد از هر نظر پشرفت کنه !!
شما کلا سعی کن زود نظریه صادر نکنی !!!
از تو مشاوره نخواستم که در مورد خریدن یا نخریدن بازی راهنمایی میکنی !!!
کلا قبول دارم حرفتو که میگی گرافیک داغونه و فیزیک اصلا نیست، ولی دیگه یکم زیاده روی نکردین؟

فقط یه چیز بگم برای دوستانی که میگن بازی 60 فریمه نمیتونن زیاد رو گرافیک مانور بدن،دیشب یه تریلر از بازی RAGE گذاشتم واسه دانلود که ببینم این 60 فریم واقعا باعث میشه که سزنده مجبور بشه گرافیک رو ضعیفتر از اون چیزی که میتونه عرضه کنه تا 60 فریم باقی بمونه،انصافا گرافیکش 3-2 برابر COD بود توی 60 فریم هم اجرا میشد...
حرف منم همینه !!
اکتیویژن کمترین هزینه رو میکنه بیشترین سود رو هم میبره !!
فن های بازی هم از این موضوع خیلی خوشحالن !
ما میگیم بازی باید پیشرفت کنه میشیم هیتِر !!!
مسئله اینجاست که اینها یک هزارم درامد و وقت خودشون رو حاضر نیستن صرف کنن برای طرفدارشون و اونرو راضی تر کنن
یه عده خیلی دردشون میاد انگاری که این حقیقت رو درک کنن !!!

• Like
Reactions: behrooz key
اینجا رو تازه دیدم من :دی

عجب حرفی زده هاااا. یکم دیر به این حرف رسیدن چون فن های با تعصب بازی خیلی وقت پیش به این مهم رسیده بودن :دی

حرف منم همینه !!
مسئله اینجاست که اینها یک هزارم درامد و وقت خودشون رو حاضر نیستن صرف کنن برای طرفدارشون و اونرو راضی تر کنن
کوروش جان نور به قبرت بباره:d
به خدا حرف دل ما رو زدی
انگار بعضی از فن های COD خوشحالن که ACTIVISION زده ر..ده تو IW و 50 60 نفر از خفن ترین اعضای IW رو اخراج کرده
کسایی که MOH و خود سری COD به دست اونا خلق شده بود و به اوج رسیده بود
من نمیدونم این فن ها فقط به اسم فرانچایر اهمیت میدن!؟!؟
اصلا واسشون مهم هست که چه بلایی قراره سر بازیشون بیاد!؟!؟
عارف خان بحث این نیست که IW نخواد تغیراتی تو COD ایجاد کنه،بحث اینه که نمی تونه همچین کاری رو انجام بده
چون الان کسانی تو IW شدن همه کاره که کوچکترین نقشی تو خلق و موفقیت COD نداشتن
واسه همین ترس از گند زدن به بازی همیشه باهاشون هست
واسه همین تنها راه موجود رو درست کردن مپ های جدید واسه بازی دونستن
بابا به خدا تحریم از سوی فن های بازی صورت میگره،نه دشمناش!
این جور که شما به اکتیوژن حال میدید،بهش حق میدم که نخواد کاری واسه پیشرفت COD بکنه
عجیبه به خدا
اکتیوژن بیاد تو پک های COD جای بازی هوا جا کنه ،باز هم کک اینا نمیگزه!

آخرین ویرایش:
حرف منم همینه !!

دقیقا،هر کی ندونه فکر میکنه ما اصلا کال بازی نکردیم و یا جو زده بازی رقیب شدیم،به خدا پیشرفت خیلی خوبه حالا که نمیتونی گیم پلی رو عوض کنی گرافیک رو که میتونی،گرافیک هم نمیتونی حداقل میتونی کاری بکنی که وقتی 4 تا تریلر از بازی میبینیم نگیم این که کپیه قبلیه،درسته که بازی خوبه و فروش میکنه اما دلیل نمیشه که بگیم هیچ ایرادی نداره از سرمون هم زیاده،بین دو نسخه بازی باید تغییراتی صورت بگیره که بشه اسمشو گذاشت نسخه بعدی وگرنه میشه همون قبلی توی محیطهای جدید...

بدی فنهاش هم این شده سریع میان توی تاپیک تا ببینن یه نفر به یه موضوعی اشاره کرده بلافاصله بگن شما منتظرید که اسم این تاپیک توی تیتر باشه تا بیاید بکوبیدش،جوری رفتار میکنن انگار فقط خودشون میفهمن کال چیه یا چی بوده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or