IW : Rubin بیشتر از مسائل تکنیکی ، به گیم پلی COD : MW3 اهمیت میدهد .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
mw33.jpg

تهیه کننه عنوان Modern Warfare 3 آقای مارک روبین اظهار داشته است که تیم سازنده بازی یعنی IW بیشتر ازینکه نگران مسائل تکنیکی باشند ، خود را درگیر گیم پلی کرده اند . در جریان Call of Duty XP هفته پیش ، وی در گفتگویی گفت : فلسفه ما ، این نیست که "انجین بازی چقدر خفن باشد" ، بلکه این را مد نظر قرار میدهیم که چقدر گیم پلی بازیها خوش ساخت باشد و مسائل فنی و تکنیکی در معیار بعدی قرار دارند .
به عنوان مثال ، وقتی قرار شد قسمت تک نفره (بخش داستانی) جنگاوری نوین 3 را طراحی کنیم ، این را در نظر گرفتیم که بازی در شهر هایی اتفاق افتد که وجود خارجی داشته باشند . لوکیشن های نسخه های پیشین COD از مکان های عجیب و غریب و واقعی بودند ، اما مکانهایی که گیمرها به آنجا پا نگذاشته بودند . قصه این بار متفاوت است ، لندن ، پاریس ، نیو یورک ، شهرهای آلمان ، روسیه و ... مکانهاییست که برای MW3 در نظر گرفته شده است . همانطور که ملاحظه میکنید ، این لوکیشن ها ، برای گیمر ها آشنا هست و ممکن است در آن زندگی کنند . این خیلی برایتان جالب خواهد بود که بازی ای را انجام میدهید ، که داستان آن در شهر شما اتفاق می افتد . ما نمیتوانستیم MW2 را برداریم و تعدادی ساختمان بلند در آن قرار دهیم ! این یک مثال از آن است که چگونه تکنولوژی کنونی را سابق برین در اختیار نداشتیم . برای این کار ، به جدید ترین و پیشرفته ترین پیکسل ساز ها و خفن ترین جلوه های نور و سایه زنی نیازی نداریم . این را وقعا عرض میکنم ؛ ما نمیخواهیم به آن مسیر برویم ، همانطور که گفتم گیم پلی ، مهم ترین بخش کار ماست و گرافیک آن را حمایت میکند .
=======
میدانیم که انجین استفاده شده در COD : MW3 در واقع همان انجین COD 4 است که آپدیتهایی در ان صورت گرفته است . این انجین همچنان در چند عنوان دیگر Activision من جمله Quantum of Solace و COD : WaW استفاده شده است .
8 November ، تاریخیست که برای عرضه Call of Duty : Modern Warfare 3 در نظر گرفته شده است .

منبع خبر

Last edited by a moderator:
در کل سالهاست سازندگان بازی به گیم پلی اهمیت نمیدن و چسبیدن به گرافیک و همین شده که ما شاهد بازیهای بدون کیفیت هستیم ببینیم چه گیم پلی میخوان بدن بیرون

یه سری اینجا اسلحه به دست منتظرن تا کوچکترین خبری از این بازی منتشر بشه و شروع کنن به کوبیدنش یادش بخیر زمانی که mw1.2 عرضه شده بود و چه چیزایی که نمیشنیدیم چه قدر جو چیز بدیه چه حالی میده اگه این بازی منتظر بشه و نمره های بالاییم بگیره اون موققع خیلیا نظرشون بر خواهد گشت

اینا گرافیکو ول کردن چسبیدن به گیم پلی ! تو گرافیک میدان نبرد 3 برد ! ولی آیا دایس و EA آنقدر احمق اند که بی خیال گیم پلی بازیشون بشن ! هر کس گفته گیم پلی میدان نبرد فان هست اصلا بازی رو بازی نکرده یا اونقدر درگیر گیم پلی ندای وضیفه بوده که هیچی حالیش نشده ! من خودم جفتشونو بازی میکنم ! به نظر من میدان نبرد گرینه ی بهتری هست ! چونکه از شبه سازی بهتری برخورداره تا ندای وظیفه ! هم کیت اسنایپرش واقعی تره ! اصلا کلاس بندی داره ! وسایل نقلیه و جنگی داره و کلی چیزه دیگه که در 2 سطر نمیگنجه ! اینا رو شما جزو گرافیک حساب میکنید یا گیم پلی ؟ ولی من هر دو رو میخرم و بازی میکنم ! عاشق جفتش هستم و برای زحمتی که سارنده هاش کشیدن ارزش قائل هستم .

اینا گرافیکو ول کردن چسبیدن به گیم پلی ! تو گرافیک میدان نبرد 3 برد ! ولی آیا دایس و EA آنقدر احمق اند که بی خیال گیم پلی بازیشون بشن ! هر کس گفته گیم پلی میدان نبرد فان هست اصلا بازی رو بازی نکرده یا اونقدر درگیر گیم پلی ندای وضیفه بوده که هیچی حالیش نشده ! من خودم جفتشونو بازی میکنم ! به نظر من میدان نبرد گرینه ی بهتری هست ! چونکه از شبه سازی بهتری برخورداره تا ندای وظیفه ! هم کیت اسنایپرش واقعی تره ! اصلا کلاس بندی داره ! وسایل نقلیه و جنگی داره و کلی چیزه دیگه که در 2 سطر نمیگنجه ! اینا رو شما جزو گرافیک حساب میکنید یا گیم پلی ؟ ولی من هر دو رو میخرم و بازی میکنم ! عاشق جفتش هستم و برای زحمتی که سارنده هاش کشیدن ارزش قائل هستم .
خداییش کی الان گفت bf گیم پلیش بده همه گفته مال mwخوبه اصلا حرفی از bf زده نشد

call of شده دقیقا مثل :
یه غذای خوشمزه که همه دوسش دارن اما این غذا انقدر زیاد خورده میشه ( تکراری ) که از چشم میوفته
حداقل برای من که اینطور بوده
همه ی تریلرهای بازی رو دیدم دقیقا همون حس mw2 رو میداد و واقعا فرقی احساس نکردم . فقط فرقش اینه که قبل از عرضه ی mw2 من با تریلرهاش زندگی میکردم >:d

آره تو راست میگی.واقعا تو هیچ بازی مثل BF نمیشه با Shotgun تا 700 متر اونورتر رو زد.=))که نشانه ی واقعی تر بودن و بهتر بودنه بازیه!!! :d

مرد حساب تو اینو به من بگو: اصلا این تاپیک چه ربطی به BF3 داره؟

حالا اون گيم پلي هم كه اينهمه بهش مينازن يه چيز جديدي داشت حرفي توش نبود ولي الان 400 ساله كه دارن تكرارش ميكنن.
آقا دیگه جو زده نشین،400سال؟؟؟؟!!!! 400 سال پیش داوینچی داشته واسه اتزیو اسلحه میساخته......
به هر حال از نسخه های بعد باید گرافیک خیلی بهتری شاهد باشیم ...
گرافیک بازی برای MW3 خوبه اما اگه قراره نسخه ی بعدی هم گرافیکی در این حد داشته باشه اوضاع خراب میشه , البته یه همچین چیزی غیر ممکنه ...
دقیق نمیشه گفت نسخه بعد،چون الان تقریبا نصفشو ساختن...البته شاید هم شد ولی نمیشه گفت صد در صد،اما دو نسخه بعد صد در صد عوض میشه(که به احتمال زیاد نسل بعد هم شروع شده)
در کل سالهاست سازندگان بازی به گیم پلی اهمیت نمیدن و چسبیدن به گرافیک و همین شده که ما شاهد بازیهای بدون کیفیت هستیم ببینیم چه گیم پلی میخوان بدن بیرون
چیزه جدیدی قرار نیست بدن،همون گیمپلی همیشگیه (که من اصلا باهاش مشکل ندارم خیلیم خوبه، هر بازی گیمپلی خاص خودش و طرفدارای خودش رو داره نمیشه که همه مثل هم بشن یا تغییر بدن)
یه سری اینجا اسلحه به دست منتظرن تا کوچکترین خبری از این بازی منتشر بشه و شروع کنن به کوبیدنش یادش بخیر زمانی که mw1.2 عرضه شده بود و چه چیزایی که نمیشنیدیم چه قدر جو چیز بدیه چه حالی میده اگه این بازی منتظر بشه و نمره های بالاییم بگیره اون موققع خیلیا نظرشون بر خواهد گشت
حالا نمیخواد انقدر اینو بگید،هر کی ندونه انگار اگه خبری از اون بازی باشه هیچکی اسلحه به دست نمیاد جو اونجا رو خراب کنه...

ما تا کی باید این گیم پلی رو با اون انجین اشغال تحمل کنیم ؟؟
اینا نمیتونن همین گیم پلی رو روی یک انجین قدرمت مند تر پیاده کنن ؟؟؟
حرف مفت زده که خودش رو توجیه کنه !!!!
ماشالله زودم فن های بازی میریزن که: اره درست میگه، حق داره، فلانه .... !!!

با داستان و جو سری cod به جز 3و5 خیلی حال کردم.
ولی گیم پلی و گرافیک بازی تا اینجا واقعا تکراری بوده به شخصه خیلی خسته شدم وقتی مراسم cod xp رو دیدم ! واقعا تکراری شده.
اکتیوژن یک شرکت بزرگ و پولدار هست ، پس باید باسه سری های بعدی یک انجین حتی آماده ولی قوی رو خریداری کنه.

به نظر من با اون گیم پلی سریع COD کسی زیاد به گرافیک توجه نمیکنه ولی این قضیه در مورد بازیهای مثل Gears و Uncharted صدق نمیکنه..

در کل آیا میشه یک بازی از سری COD بیاد و ما بازیش نکنیم..؟

شرط fps سریع و هیجان آور گیم پلی سریع و گرافیک معقول 60 فریم است . رقابت خیلی سنگینه به خصوص بازی مثل mw3 چون بیشتر مشتریان به سابقه بازی نگاه می کنند .

همین که برا بازیشون over hype نمیکنن خودش کلی ارزش داره!!
گیم پلی و هیجان cod انصافا عالیه حالا هی بیاین بگین تکراری شده...انتظار دارین برا اینکه غیر تکراری بشه وسطش یه boss fight با کریتوس بذارن؟
گرافیک هم درسته که عالی نیست ولی هنوز هم از خیلی بازی ها سرتره و با توجه به 60 فریم بودنش قابل قبوله.حداقل برا امسال. در ضمن یکسان بودن هر سه پلتفرم هم حساب کنید.
حالا تا یکی دو ماه دیگه هر دو بازی میان و میانگین متا و فروش رو مقایسه میکنیم ;)

بابا حالا خدایی گرافیک بازی خیلی عالیه ، درسته انجین مال 3 4 سال پیشه اما وقتی خیلی خوبه ، و آپدیت هم شده ، چرا باید یه موتور جدید درست کنن ؟ ضمن این که بازی اساسا گیم پلیش معرکست و پرچم دار بازیهای خطی هست :دی
wth انجین مال 2 یا 3 سال پیشه؟ انجین مال قبل از شکل گیریه Doom 3 هست هنوز خیلی از بچه های سایت داشتن شیر خشک میخوردن وقتی این انجین Id tech 3 ساخته شد :دی.

از تاریخ گذشته هم یک کم رد شده :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or