iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
آقا یعنی چی بو میده :d

یعنی بوی اوونجوری هم میده !

خو هیچکی نیس توضیح بده این فرایند تولید بو چطوری هست؟((البته اگه واقعا همچین چیزی توش باشه))

بچه ها قدرت این پخش کننده بو چقدره ؟
به نظرتون میشه بو رو رکورد کرد ؟ :))

فکر کن میری دستشوئی حسابی ... !‌ :d بعد رکوردش میکنی میای میری تو یه رستوران و در کمتر از ۳ ثانیه رستوران رو تخلیه میکنی ! =)) =)) =))

هر چند واسه این کار یدونه از این بادکنک ها هم کفایت میکنه ،‌ نیازی به خرید آیفون نیست ! :d

حالا خارج از شوخی کاربردها باحالی هم میتونه داشته باشه.
مثلا پخش بویی که حشرات رو فراری بده.

بچه ها اگه این داستان واقعی باشه من از همین الان تصمیم گرفتم تاپیکی با عنوان مردم آزاری توسط آیفون ۵ تاسیس کنم :d

کسی میتونه باور کنه ؟
the iPhone 5’s new ‘Scent Technology’ which will enable users to send smells to one another!

اگه واقعا وجود داشته باشه اینش کاری نداره ، مگر اینکه بویی که قراره سند کنی از قبل تعریف شده نباشه ، یعنی خودتم بتونی بهش بو بشناسونی :d که میشه همون سنسور تشخیص بود که این رو نه ، نمیتونم باور کنم ;)

دوستانی که شک دارن نسبت به این ویدئو یه عکس از Keynote معرفی iPad2 و این ویدئو میزارم ببینید پرده های دو طرف کاملا عین هم هستند و اندازه اون مانیتور هم میشه گفت به اندازه هم دیگست پس در واقعی بودن این خبر ذره ای شک نکنید ! :

617p8221os0168ije0v.png

mvggygy2kl5juqttbq2.png

اگه واقعا وجود داشته باشه اینش کاری نداره ، مگر اینکه بویی که قراره سند کنی از قبل تعریف شده نباشه ، یعنی خودتم بتونی بهش بو بشناسونی :d که میشه همون سنسور تشخیص بود که این رو نه ، نمیتونم باور کنم
کل این قضیه همش غیر قابل باوره!و اگر این ویژگی فوق العاده وجود داشته باشه می شه باهاش به جای ارسال ویروس با بلوتوث بو اراسل کرد :D یک دفعه سر کلاس :D
این مدیر عامل اپل چرا مثل لات ها لباس می پوشه؟ D: کت و شولار چرا نمی پوشه؟
راستی دوستان خبری روی gsmarena بود که می گفت Icloud می شه باهاش آهنگ ساخت و روی سرور اپل آپلود کرد و در اختیار دگیر کاربر ها حتی پولی قرار داد!(شاید قدیمی باشه این خبر!)

دوستانی که شک دارن نسبت به این ویدئو یه عکس از Keynote معرفی iPad2 و این ویدئو میزارم ببینید پرده های دو طرف کاملا عین هم هستند و اندازه اون مانیتور هم میشه گفت به اندازه هم دیگست پس در واقعی بودن این خبر ذره ای شک نکنید ! :

617p8221os0168ije0v.png

mvggygy2kl5juqttbq2.png

نه از اون نظر.
مثلا چند نفر که به هر نوعی به اون سالن یا سالنی بسیار شبیه به اون دسترسی داشتن خواستن یه شایعه ای پخش کنن ؟ ممکنه ؟

کل این قضیه همش غیر قابل باوره!و اگر این ویژگی فوق العاده وجود داشته باشه می شه باهاش به جای ارسال ویروس با بلوتوث بو اراسل کرد :D یک دفعه سر کلاس :D
این مدیر عامل اپل چرا مثل لات ها لباس می پوشه؟ D: کت و شولار چرا نمی پوشه؟

کجا شبیه لات ها لباس میپوشه ؟ :d بنده خدا همیشه اینجوری بوده.
کلا از زمانی که از شکم مامانش اومده بیرون با همین لباس ها بوده. ;)

دوست نداری باور کنی با اینکه نیمیتونی باور کنی داستانش فرق میکنه شما دوست نداری باور کنی میتونی تا اون موقع صبر کنی شاید باورت شد ! دیگه از این واضح تر ؟ کی بوده که حوصله داشته بابا بزرگشو یه 1 ماهی غذا نده تا این حد لاغر شه صداشو هم شبیه به استیو کنه ؟ اینقدر حوصله داشته فونت نوشته ها رو هم عین خودش در آورده عجب !!!
این بابایی که فیلمبرداری میکنه کاملا مشخصه به صورتی فیلمبرداری میکنه که کسی متوجه نشه ! از لرزش دستاش همه چی معلومه !

ox61tb6xzqya8r0srhha.png

6ty7x9smv44jnpfwvw.png

دوست نداری باور کنی با اینکه نیمیتونی باور کنی داستانش فرق میکنه شما دوست نداری باور کنی میتونی تا اون موقع صبر کنی شاید باورت شد ! دیگه از این واضح تر ؟ کی بوده که حوصله داشته بابا بزرگشو یه 1 ماهی غذا نده تا این حد لاغر شه صداشو هم شبیه به استیو کنه ؟ اینقدر حوصله داشته فونت نوشته ها رو هم عین خودش در آورده عجب !!!
این بابایی که فیلمبرداری میکنه کاملا مشخصه به صورتی فیلمبرداری میکنه که کسی متوجه نشه ! از لرزش دستاش همه چی معلومه !

ox61tb6xzqya8r0srhha.png

6ty7x9smv44jnpfwvw.png

آقا جان چرا سخت میگیری ما خودمون یه پا فن بوی اپل هستیم به خدا :d
خوب من که نمیگم نه ! فقط میگم باورش سخته و مغزم بیشتر به نه تمایل داره تا به آره !

ولی در کل دلم به آره میره ، من مرده اپل هستم چرا نباید عاشق پیشرفتش باشم ؟

خیلی دیگه نازک میشه! خداییش با انقدر نازک بودن من حال نمیکنم :دی!
آخر ما نفهمیدیم iOS بهتره یا اندروید :دی! کسی مقاله ای چیزی ( بی طرف :دی ) از مزیت و معایب این دوتا نداره :دی؟

فکر کنم این ویدئو بیشتر برای مسخره کردن اپل باشه..:d آخه یعنی چی از خودش بو تولید میکنه..؟:d

البته قبلا این فناوری تشخیص بو درست شده و سازنده هاش میگفتن که میشه حتی اون رو به واسطه اینترنت یا موبایل ارسال کرد..
فقط منبع خبر رو هنوز گیر نیوردم..:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or