iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
دوستان آیفون 5 اگر بیاد کی می یاد و به ظنرتونقیمتش چچقدری می شه؟
راستی در مورد این سنسور بو،فکر نکنم منظورش تولید بو باشه،چون این طوری باید بعد از یک مدت اون ماده ای که از گوشی خارج می شه رو شارژ کرد.که د راین صورت یا باید اون ماده توی بازار باشه یا این که یک متور وجود داشته باشه داخل خود گوشی که برق رو تبدیل به بو کنه :D
به نظر من منظورش تشخیص بود بوده!یعنی هر جایی که وب بیاد می تونه تشخصی بده بوی چیه؟
موفق باشید/

دوستان آیفون 5 اگر بیاد کی می یاد و به ظنرتونقیمتش چچقدری می شه؟
راستی در مورد این سنسور بو،فکر نکنم منظورش تولید بو باشه،چون این طوری باید بعد از یک مدت اون ماده ای که از گوشی خارج می شه رو شارژ کرد.که د راین صورت یا باید اون ماده توی بازار باشه یا این که یک متور وجود داشته باشه داخل خود گوشی که برق رو تبدیل به بو کنه :D
به نظر من منظورش تشخیص بود بوده!یعنی هر جایی که وب بیاد می تونه تشخصی بده بوی چیه؟
موفق باشید/

+1.5 هست.

مگه میشه بتونه بو رو تشخیص بده؟!شاید بوی سیب اینجا با بوی سیب آمریکا فرق کنه! بعد میتونه تشخیص بده؟!:d اگه اینطور باشه خوبه ها دیگه چرا پلیس بیاد این همه سگ تربیت کنه از آیفون 5 استفاده می کنه

حتما منظورش همون تولید بو هست به هر حال باید صبر کرد بفهمیم چیه

آخرین ویرایش:
ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه
بیچاره تو تمرینشم امنیت نداره .تازگیا همه چی داره لو میره :d:d
و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
دیگه چقدر می خواد سبک و باریک شه .می خواد اندازه ipod touch شه حتما:-o:-o

- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
به به .چه اسم زیبایی.5 هم برای مقدسه حتما چیز خفی میشه.:d:d
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
holy shit علنا دیگه اندازه اش شده اندازه پشمک:d:d
- ُScent Technology سنسور تشخیص بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
مگه انسان یا سگ دارن میسازن که همچین توانایی داره ؟؟:-/
واقعا کاربرد این برنامه چیه؟؟؟؟:-/
apple به چه تکنولوژی هایی دست پیدا میکنه.:-o:-o کف و خون قاطی میکنه ادم.:d
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
حالا این پشت ipad 2 چه ویژگی داره که اینم شبیه اونه؟؟؟؟؟:-/:-/
اگه تو ایران بیاد کمه کمش بالای 2 تومنه .شک نکنید
:من فکر میکردم Galaxyبی رغیبه
این galaxi در مقابل iphone 4 بنظر من ضعیف بود.ولی این نسل دومش خیلی خفنه.

آخرین ویرایش:
حالا Android رو یه نیگا بنداز ! هر روز هزار نمونه گوشی با سخت افزار های متفاوت و رزولوشن ها متفاوت و سایز های متفاوت LCD میاد که کار برنامه نویس ها رو چقدر سخت میکنه !
در مورد این موضوع قبلا استیو صحبت کرده بود من خلاصه ای از حرفاشو گفتم !

تو google i/o گفتن که این بستنی حصیری قراره یکپارچه بشه ! یعنی هم تبلت ها هم اسمارت فون ها ازش استفاده کنن این طوری دیگه مشکلی نیست....

پ.ن: این تشخیص بو حالا به چه درد میخوره؟:دی باحاله ها ! یعنی تهه کلاسه ولی کاربردش چیه :دی

تو google i/o گفتن که این بستنی حصیری قراره یکپارچه بشه ! یعنی هم تبلت ها هم اسمارت فون ها ازش استفاده کنن این طوری دیگه مشکلی نیست....

پ.ن: این تشخیص بو حالا به چه درد میخوره؟:دی باحاله ها ! یعنی تهه کلاسه ولی کاربردش چیه :دی

حتما وقتی میخوان ازش استفاده کنن،کاربردش رو هم می گن تا روشن بشیم.

اگه بتونه محلی که بو داره ازش میاد رو تشخیص بده دیگه چه شود:d

شما اگه دقت کنید میبینید که اپل فقط داره از iOS استفاده می کنه ولی شرکت های مثل سامسونگ،ال جی،HTC،گوگل و... دارن از آندروید استفاده می کنن، اپل در مقابل این همه شرکت واقعا فروشش خوب بوده

عزیزه من اولا اینکه گوگل که سازنده ی Android هست اون وسط چیکار میکنه جزو گوشی ها :دی
دوما اینکه گوگل خیلی از امکاناتش Free هست به همین خاطر هم هست که بیشتر از اون استفاده میکنن.
سوما iOS ماله Apple است و در انحصار اون مثله بقیه ی سیستم عامل ها خز نیست که تو هر موبایلی پیدا شه! و البته یکی از خوبی هایه Apple هم اینکه بیشتر امکاناتش پولیه پس کیفیت کار بالایه ( نرم افزار هاش ) در نتیجه گوگل در این مورد هم نمی تونه جلویه Apple وایسته.
البته اوایل گوگل بیشتر چیزاش Free بود اما الان کم کم اونم داره سیاست Apple رو پی میگیره.
در ضمن تو ایران 100% اندروید بهتره با اینکه شخصا Apple و iOS رو ترجیح میدم اما به دلایلی مانند نبود نمایندگی Apple و Free نبودن اون احتیاج زیاد اون به اینترنت و AppleStore و هک و ...

عزیزه من اولا اینکه گوگل که سازنده ی Android هست اون وسط چیکار میکنه جزو گوشی ها :دی
دوما اینکه گوگل خیلی از امکاناتش Free هست به همین خاطر هم هست که بیشتر از اون استفاده میکنن.
سوما iOS ماله Apple است و در انحصار اون مثله بقیه ی سیستم عامل ها خز نیست که تو هر موبایلی پیدا شه! و البته یکی از خوبی هایه Apple هم اینکه بیشتر امکاناتش پولیه پس کیفیت کار بالایه ( نرم افزار هاش ) در نتیجه گوگل در این مورد هم نمی تونه جلویه Apple وایسته.
البته اوایل گوگل بیشتر چیزاش Free بود اما الان کم کم اونم داره سیاست Apple رو پی میگیره.
در ضمن تو ایران 100% اندروید بهتره با اینکه شخصا Apple و iOS رو ترجیح میدم اما به دلایلی مانند نبود نمایندگی Apple و Free نبودن اون احتیاج زیاد اون به اینترنت و AppleStore و هک و ...

حواسم نبود:d

تمام منظورم رو گفتی:d

فکر کنم یه اشتباه منظوری این وسط بین بچه ها ایجاد شده.

دوستان تشخیص بو نداره بلکه بو رو ایجاد میکنه. مثلا در ویدئو میگه توت فرنگی و بعدش رایحه توت فرنگی پخش میشه.

• Like
Reactions: 54M113

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or