iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
وای خدای من :-o
عجب چیپسیه این :d
من بی صبرانه منتظر همچین چیزی خواهم بود با اینکه فکر نمیکنم عملی بشه ! :p

انقدر عجیبه که من به استیو بودن اون آقا شک کردم

ios از نظر نرم افزاری از آندروید کم نداره،فقط مشکلش اینه که یکم دستت توش بسته هست

و هرکاری رو بخوای نمی تونی انجام بدی و برای هرکاری کلی دنگ و فنگ داره،اگر اپل در ios

جدید بیاد و یکم دست کاربرها رو بازتر کنه خیلی بهتر میشه یا اصلا قابلیت نصب آندروید و ویندوز

موبایل رو روش اضافه کنه.

ولی آیفون با ios هست که آیفونِ

ios از نظر نرم افزاری از آندروید کم نداره،فقط مشکلش اینه که یکم دستت توش بسته هست

و هرکاری رو بخوای نمی تونی انجام بدی و برای هرکاری کلی دنگ و فنگ داره،اگر اپل در ios

جدید بیاد و یکم دست کاربرها رو بازتر کنه خیلی بهتر میشه یا اصلا قابلیت نصب آندروید و ویندوز

موبایل رو روش اضافه کنه.

ولی آیفون با ios هست که آیفونِ

متاسفانه رفیق اگه اپل اهل این کارا بود Microsoft Windows نمیتونست Apple MAC OS X رو شکست بده بدونه شک. این انحصار طلبی اپل هست که همیشه کار دستش میده البته خوب این هم یک سیاستیه که اپل داره و با همین سیاست هم هست که الان بزرگترین شرکت کامپیوتری جهانه.
البته با این که طرفدار دو آتیشه اپل هستم اما به این شک ندارم که با این کاراش باز هم به مشکل بزرگی بر میخوره.

متاسفانه رفیق اگه اپل اهل این کارا بود Microsoft Windows نمیتونست Apple MAC OS X رو شکست بده بدونه شک. این انحصار طلبی اپل هست که همیشه کار دستش میده البته خوب این هم یک سیاستیه که اپل داره و با همین سیاست هم هست که الان بزرگترین شرکت کامپیوتری جهانه.
البته با این که طرفدار دو آتیشه اپل هستم اما به این شک ندارم که با این کاراش باز هم به مشکل بزرگی بر میخوره.
به قول استیو بحث Widnows و Mac با iOS و Android و بقیه سیستم عامل های اسمارت فون ها فرق میکنه !
با همه بدی هاش یه خوبی داره که هر سال یه سخت افزار خاصی میاد و کار برنامه نویس ها رو خیلی خیلی راحت میکنه
حالا Android رو یه نیگا بنداز ! هر روز هزار نمونه گوشی با سخت افزار های متفاوت و رزولوشن ها متفاوت و سایز های متفاوت LCD میاد که کار برنامه نویس ها رو چقدر سخت میکنه !
در مورد این موضوع قبلا استیو صحبت کرده بود من خلاصه ای از حرفاشو گفتم !

• Like
Reactions: x to the z
جالبه... وقتی چراغا رو می گه روشن کنین سریع فیلم رو متوقف می کنه!! استیو یه کفش سبک راحت می پوشه و می گه آیفون 5 مثل این کفش سبکه! از همه جالب Scent Technology...! فکرشو بکن iPhone 5 رو که باز می کنی بوی سیب میاد! Amazing !!! >:d<

جالبه... وقتی چراغا رو می گه روشن کنین سریع فیلم رو متوقف می کنه!! استیو یه کفش سبک راحت می پوشه و می گه آیفون 5 مثل این کفش سبکه! از همه جالب Scent Technology...! فکرشو بکن iPhone 5 رو که باز می کنی بوی سیب میاد! Amazing !!! >:d<
عجب ایده ی باحالی بود ! واقعا راست میگن فکرشو کنید گوشی رو روشن میکنید لوگوی اپل که میاد به همراهش بوی سیب هم به مشامتون بخوره ! 8-}

موافقم این انحصار طلبیش همینطور که گفتی باعث شده بزرگترین شرکت کامپیوتری بشه.
من بین این همه شرکت سازنده گوشی و لب تاپ فقط اپل رو قبول دارم چون با این که قیمت
محصولاتش بالای ولی واقعا کیفیت و خدماتشون عالیه،تنها دلیل این که کسی تو ایران
استقبال نکرده اینه که وارد کردنش سخته و قیمتش واس ما گرون میوفته مخصوصا لب تاپ ولی در کشور های دیگه همه از محصولات اپل استفاده می کنن

جدا این Scent Technology چه کاربردی داره؟ برای کلاسش که نذاشتن؟ مثلا GPS، قطب نما و ... کاربردی هستند ولی خوب شاید به عنوان Airfresh بشه تو ماشین ازش استفاده کرد :دی

جدا این Scent Technology چه کاربردی داره؟ برای کلاسش که نذاشتن؟ مثلا GPS، قطب نما و ... کاربردی هستند ولی خوب شاید به عنوان Airfresh بشه تو ماشین ازش استفاده کرد :biggrin1:
شاید وقتی یک بوی بد آمد سریع بتونی از شرش خلاص بشی:d

درنظر بگیرید یک نرم افزار بدن که حس بویاییت رو بسنجه،مثلا بوی سیب تولید کنه بعد از بپرسه این بوی چیه و بعد یک درصدی بده،تو این نسل (4) که قابلیت نشون دادن ضربان قلب و درصد سلامتی قلب بود دیگه اینم بیاد چی می مونه؟!:d

به قول استیو بحث Widnows و Mac با iOS و Android و بقیه سیستم عامل های اسمارت فون ها فرق میکنه !
با همه بدی هاش یه خوبی داره که هر سال یه سخت افزار خاصی میاد و کار برنامه نویس ها رو خیلی خیلی راحت میکنه
حالا Android رو یه نیگا بنداز ! هر روز هزار نمونه گوشی با سخت افزار های متفاوت و رزولوشن ها متفاوت و سایز های متفاوت LCD میاد که کار برنامه نویس ها رو چقدر سخت میکنه !
در مورد این موضوع قبلا استیو صحبت کرده بود من خلاصه ای از حرفاشو گفتم !

میدونم رفیق ، خط به خط صحبت هاش یادمه.
اما منظور فقط این مسائله نیست ، بحث بسته کردن سیستم هاش بیش از این آزار میده آدم رو.

سامسونگ یه مدل از گوشی های سادش بود که پنل خورشیدی داشت درب کاور باتریش.{ البته دوستان اشاره کردن اسمارت فون های سامسونگ و منظور من فقط اشاره و اگاهی دوستان بازیسنتری بود.}

یا امام هشتم...! من به خاطر این کنفرانسه ایفون 4 نخریدم گذاشتم ببینم چی میشه...! بابا این استیو جابز خدایی آخرشه...! فک کن بیاد ایران زیر 2 میلیون نمیدنش...! :))

شما اگه دقت کنید میبینید که اپل فقط داره از iOS استفاده می کنه ولی شرکت های مثل سامسونگ،ال جی،HTC،گوگل و... دارن از آندروید استفاده می کنن، اپل در مقابل این همه شرکت واقعا فروشش خوب بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or