iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
HOLY SH*T

Scent Technology

تکنولوژی هست که گوشی از خودش بو تولید میکنه اگه تو ویدیو دقت کنید یه جا استیو میگه "توتفرنگی، حالا شما میتونید بوش رو حس کنید ، نه من شوخی نمی کنم ، اپل یه تکنولوژی جدید طراحی کرده به نام Scent
Technology"

اگه این ویدیو راست باشه....
باید تا ششم منتظر بمونیم ببینیم قضیش چیه و اینبار apple توی سخت افزارش چه تکنورلوژی جدیدی بکار برده!

HOLY SH*T

Scent Technology

تکنولوژی هست که گوشی از خودش بو تولید میکنه اگه تو ویدیو دقت کنید یه جا استیو میگه "توتفرنگی، حالا شما میتونید بوش رو حس کنید ، نه من شوخی نمی کنم ، اپل یه تکنولوژی جدید طراحی کرده به نام Scent
Technology"

اگه این ویدیو راست باشه....

واقعا ؟
مطمعنی دوست عزیز؟

باید تا ششم منتظر بمونیم ببینیم قضیش چیه و اینبار apple توی سخت افزارش چه تکنورلوژی جدیدی بکار برده!
حالا باید دید چی میشه ولی احتمالا داره این تکنولوژی رو چون ویدیو Fake نمیزنه...
واقعا ؟
مطمعنی دوست عزیز؟
چیزی هست که ویدیو میگه ...

ببخشیدا گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده. جایی این حرفو نزنی بهت میخندن.

من با کامنت اون دوستمون موافق نیستم ... ولی گربه دستش به گوشت نمیرسه یعنی چی آخه !!!
دیگه گوشی ۱ تومنی چیه که بگیم "گربه دستش ..."

----------------

:d البته من خواستم 4 رو بگیرم ... تا مرز خرید رفتم ولی خبرش در آمد که مشکل داره البته مشکلش تا اون اندازه نبود ولی خوب برای کسی که یک گوشی میگیره و چند سال داره (همون گوشی بازی نمیکنه) ... کلا دوست دارم perfect باشه ...
مطمئنا این مدل Perfect هست ...

بی صبرانه منتظر این گوشی هستم :d

بله منم تو ویدئو متجه شدم. موقعی که عکس توت فرنگی میاد استیو جون میگه حالا میتونی بوشو حس کنی. خیلی خوفه!!!!! ببنیم آیپاد 5 چی میشه.

در ضمن اپل وعده داده بود که روی آیفون 5 از سخت افزار آیپد 2 استفاده میکنه که هم از نظر gpu و هم از نظر cpu خیلی قوی هست.

cpu ش که dual core 1.5 هست gpu ش هم که a5 هست که 2.5 برابر قبلی قدرت داره. من اینارو تو یه بنچمارک از cnet خوندم.

البته تولید بوی الکترونیکی تکنولوژیه جدیدی نیست و یه پروفسور ایرانی الاصل (تا اونجا که یادمه) حدوده 6 یا 7 سال پیش به صورت عملی انجامش داد با اینحال تجاری کردنش و در دسترسِ عموم گذاشتنش رو ظاهرا مثل خیلی تکنولوژی های دیگه استیو جابز داره انجام میده.

الان اون کسانی که میگن iPhone هر سال داره میاد بیرون برن ببینن که :

iPhone 4 : june 2010
Galaxy S : june 2010

Galaxy S 2 : Feburey 2011
iPhone 5 : TBA 2011 احتمالا نوامبر میاد

اصلا گوشی ای که سیستم عامل Android رو یدک میکشه زود به زود نمیاد فقط همه بر میگرده به iPhone !! در ضمن این گوشی تنها رقیب iPhone بود.

الان اون کسانی که میگن iPhone هر سال داره میاد بیرون برن ببینن که :

iPhone 4 : june 2010
Galaxy S : june 2010

Galaxy S 2 : Feburey 2011
iPhone 5 : TBA 2011 احتمالا نوامبر میاد

اصلا گوشی ای که سیستم عامل Android رو یدک میکشه زود به زود نمیاد فقط همه بر میگرده به iPhone !! در ضمن این گوشی تنها رقیب iPhone بود.
انی که شما میفرمایید تاریخ معرفی هست،تاریخ عرضشون یه نمه اینور اونوره مثلا سکس دو هفتست S II آومده.

پ.ن:من فکر میکردم Galaxyبی رغیبه:دی:p

پ.ن:من فکر میکردم Galaxyبی رغیبه

خیاله باطل :d

آیپاد تاچ5 هم مثل همیشه تو تابستون معرفی میشه ! سر وقت همیشگی !!!!
اپل هیچی نداشته باشه حداقل برنامه خاصی داره برای معرفی محصولاتش !!
مثل بقیه نیس همینجوری هردمبیل محصول میدن بیرون >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or