ios vs android

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

android vs ios

• مجموع رای دهنده‌ها
    82
دوست عزیز چون دوستان به galexy گیر دادن منم گلکسی رو مثال زدم و این حرف درسته
اما به نظر من یه مشکله کلی وجود داره که خیلی ها هم میخوان مثلا ipod رو با یه گوشی مثل گلکسی مثال بزنن واسه همین منم اینو گفتم

دوست عزیز گلکسی هم multi-touch هست!
کلا Fruit ninjaایی که برای android هست تا اونجایی که من میدونم ، مولتی تاچ نداره ;)

دوست عزیز گلکسی هم multi-touch هست!
کلا Fruit ninjaایی که برای android هست تا اونجایی که من میدونم ، مولتی تاچ نداره ;)
من خودم Fruit ninja دارم و بازی کردم و مولتی تاچه !!
.
تو ایران Andorid < iOS . جون نمی تونی از امکاناتش استفاده کنی . مگه مرض داری چیزی بگیری بدرد نخره ؟
یک فرد معمولی بشه پول بدی میره iphone میگیره ولی حرفه ای نه . صفحه نمایش Galaxy S از Iphone هم بهتره هم بزرگتره . تاچشم گه TwichWiiz III بود فکر کنم (ماله ایفون ) هردو 1 گیگا هرتز ولی قیمت هارو مقایسه کنید . انتن دهی 1100 از Iphone 4 بهتره . اپل داره پوله برندشو میخوره . هرچی اپل بزنه بدم باشه بازم فروش داره !!!
گوشی هم عام و خواص داره . مثلا اکثرا Wii دارن ولی کسی که گیمر باهش عمرن از PS3 و XBOX بگزره Wii بگیره . گوشی هم همین طور . مردم عادی (ایران نه خارجه :دی ) راحتی Iphone رو ترجیه میدن (مثلا iTunes ) . دوستم iPhone 4 داشت داد S2 گرفت. کاملا راضی هست .

آخرین ویرایش:
.
تو ایران Andorid < iOS . جون نمی تونی از امکاناتش استفاده کنی . مگه مرض داری چیزی بگیری بدرد نخره ؟
یک فرد معمولی بشه پول بدی میره iphone میگیره ولی حرفه ای نه . صفحه نمایش Galaxy S از Iphone هم بهتره هم بزرگتره . تاچشم گه TwichWiiz III بود فکر کنم (ماله ایفون ) هردو 1 گیگا هرتز ولی قیمت هارو مقایسه کنید . انتن دهی 1100 از Iphone 4 بهتره . اپل داره پوله برندشو میخوره . هرچی اپل بزنه بدم باشه بازم فروش داره !!!
گوشی هم عام و خواص داره . مثلا اکثرا Wii دارن ولی کسی که گیمر باهش عمرن از PS3 و XBOX بگزره Wii بگیره . گوشی هم همین طور . مردم عادی (ایران نه خارجه :دی ) راحتی Iphone رو ترجیه میدن (مثلا iTunes ) . دوستم iPhone 4 داشت داد S2 گرفت. کاملا راضی هست .

خوبه این همه ما نوشتیم
درضمن اینیم که من راجع به fruit ninja نوشتم چون دوستان اسم galaxy آوردن منم با اون مقایسه کردم
یه سری حرفارو الکی نزنین

من خودم گلکسی دارم و fruit ninja نصب کردم به جونه خودم مولتی تاچ هست !!! اونی که شما دیدید شاید نسخه ی قبلیش باشه .

نمیدونم شاید اینطور که شما میگی باشه
منم روی گلکسی دوستم دیدم و موقع امتحان فهمیدم
یه 2تا برنامه دیگه هم بود آخه اونا هم مولتی کار نمیداد

نمیدونم شاید اینطور که شما میگی باشه
منم روی گلکسی دوستم دیدم و موقع امتحان فهمیدم
یه 2تا برنامه دیگه هم بود آخه اونا هم مولتی کار نمیداد
بستگی به ورژن برنامه هم داره . من دودل جامپ رو ورژن جدید ریختم سنسش خیلی فرق کرد .

از تمامی دوستان عذر می خوام ، با آپدیت بازی fruit ninja ما هم از امکان مولتی تاچ در این بازی در گلکسی اس بهره بردیم که اصلا کاربرد نداشت !!!!

.

اصلا دلم نمياد به اين پستت جواب بدم خدا شاهده =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or