سلام به همه
اول از همه بگم هیچ ادعایی ندارم اما واقعا با خوندن این نظرات نمی تونم فقط نگاه کنم . راستش من IPOD 64g و IPAD 2 هم دارم .
میشه بگی چطوری یه که google این همه فن نداره؟ یا بهتره بگم چرا این همه فن اپل رو گوگل نداره
مطمعا باش دلیل داره دادا
این حرفتو اصلا قبول ندارم علی نمیدونم چی توی اندروید هست که توی ios نیست :d
این یکی رو دیگه نشنیده بودم . ولی فکر نکنم که بشه همه ی بازی هارو روش انجام اخه نمیتونم تصور کنم که خدای جنگ رو یه گوشی بازی کنم :d
QUOTE]
این چه حرفیه دیگه
هردوتا سیستم عامل برنامه های کاربردی زیادی دارن که واقعا کار باهاشون لذت بخشه اما چون اینجا فقط راجب گیم بحث میشه این ذهنیت افتاده بین همه که فقط به درد بازی میخورن
اقا سینا واقعا خوش حال شدم چون نظریات و طرز فکرت تا حدودی مثل منه و همین جا میگم من توی این دوئل ios رو برتر میدونم اما ما این جا اومدیم تا دوستمون رو راهنمایی کنیم
حوب شما میگی
فروشگاه آندروید کاملا توسط مصرف کنندگان گردانده می شود. به نظرم این کاملا یک حرکت عجولانه هست و ممکنه گوگل رو در معرض انواع هک و بد افزارها قرار بده .
راستش من تعداد app ها رو برای خرید یک گوشی مد نظر نمیگیرم . منظورم اینه که بین این همه app برای ios و android مگه چندتاشون واقعا بدرد بخورن یا به کار ما میان(حداقل تو اندروید وضع اینطوریه)
ببین عزیزم همون طور که میدونی(یا شایدم نمیدونی) ipod ها فقط یک player هستنند و کار یک player فقط پخش کردنه همینو بس ولی بخاطر این که هر نسل ipod با نسل قبلیش فرق کنه و یه چیز جدید ابداع کرده باشن دوربین رو هم به نسل4 اون اضافه کردن و این کیفیت پایین رو از عمد بستن روش تا برای نسل5 بتونن اونو افزایش بدن >:d<
راستش به نظرم نمیشه این دوتا رو با هم مقایسه کرد دلایلش رو هم بالا گفتم
:-*>:d<
:d
دلیلت کو عزیزم
کاملا موافقم
نظر جالب و منطقی ایی بود .>:d<
ممنون دوستان