ios vs android

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

android vs ios

• مجموع رای دهنده‌ها
    82
خواستی با دلیل و منطق و بدور از تعصب دوستان لطف کنن نظرشونو در مورد این دو سیستم عامل بدن من هم بدور از تعصب میگم اندروید :d
من باهاش راحتترم احساس آزادی باهاش داری! البته با بازیهای موبایلی چندان جور نیستم بگم آیفن بهتره یا نه

اینجا چقده آیفن پرطرفداره!؟ :dفکر میگردم نتیجه رای گیری به نفع اندروید بشه!
به نظرم اگه میتونی از کسی قرض بگیر ببین با کدوم بیشتر حال میکنی چون هردوش عالی هستن و به صلیقت برمیگرده...
موفق باشیم./

Ios

دوست عزيز من هم ipad 2 دارم و هم nexus one يعني هر دو سيستم عامل رو با ديوايساي خوبشون تجربه كردم...ios از نظر من به android سرتره....اما android هم خيلي عاليه...البته بين خريد ipod touch يا مثلا htc incridble فكر كنم خريد گوشي بهتر باشه تا ipod...چون هيچوقت ipod جاي گوشيو نميگيره
اگر ميتونىد هزينه كنيد من iphone يا ipad رو بهتون پيشنهاد ميكنم....ضمنا ios5 وicloud واقعا معركه هستن و من شك ندارم خريد يك idevice بيشتر راضيتون ميكنه

داداش شاید ربطی نداشته باشه . ولی اگر بازی برات مهم هست به نظر من صبر کم تا ویتا بیاد و بخرش . فکر کنم خیلی بهتر باشه . در کنارش یه گوشی ساده کار رو راه میتدازه.

سلام به همه :)
اول از همه بگم هیچ ادعایی ندارم اما واقعا با خوندن این نظرات نمی تونم فقط نگاه کنم . راستش من IPOD 64g و IPAD 2 هم دارم .;;)

اپل فن های متعصبی داره گول تعصب بعضی ها رو نخور..:d

من خودم اندورید دارم خیلی هم راضیم یعنی تا حالا هیچ مشکلی چیزی احساس نکردم..

میشه بگی چطوری یه که google این همه فن نداره؟ یا بهتره بگم چرا این همه فن اپل رو گوگل نداره ;;) مطمعا باش دلیل داره دادا

اگه فقط بازی می خوای ، معلومه که iOS !
ولی اگه از همه چیز گلچین می خوای Android !
(راستی برای بازی GS II توانایی اجرای بازی های PS1 و PS2 رو داره !‌)

این حرفتو اصلا قبول ندارم علی نمیدونم چی توی اندروید هست که توی ios نیست :d
این یکی رو دیگه نشنیده بودم . ولی فکر نکنم که بشه همه ی بازی هارو روش انجام اخه نمیتونم تصور کنم که خدای جنگ رو یه گوشی بازی کنم :d
QUOTE]

دوستان سپاسگزارم.
میخواستم بدونم از نظر بازی ios بهتره و آیا تنها مزیت اپل همین بازیهاشه؟اصلا چه مزیتهایی داره؟
ممنون
این چه حرفیه دیگه ;;) هردوتا سیستم عامل برنامه های کاربردی زیادی دارن که واقعا کار باهاشون لذت بخشه اما چون اینجا فقط راجب گیم بحث میشه این ذهنیت افتاده بین همه که فقط به درد بازی میخورن

اگه توجه کرده باشی بنده با دلیل توضیح دادم نه تعصب
god of game جان با حرف های خود اندروید فن ها جواب شمارو میدم
این درست است که App Store بیشتر از ۱۸۰٫۰۰۰ برنامه دارد در حالی که این تعداد برای فروشگاه آندروید فقط ۵۰٫۰۰۰ است .اما آندروید به سرعت در حال رشد است و پتانسیل برتری به App Store آیفون را دارد .آندروید یک برتری دیگر نیز دارد :یک فروشگاه کاملا باز و آزاد .

اپل هر هفته نزدیک به ۱۰٫۰۰۰ برنامه جدید دریافت می کند،هنوز خیلی از app ها در حالت overlook قرار دارند شاید خیلی ساده هستند و یا به دلیل وجود برنامه ای مشابه در App Store .اما فروشگاه آندروید کاملا توسط مصرف کنندگان گردانده می شود.بنابراین بهترین app ، یکی از بهترین برنامه های موفق هست نه اینکه اولین و تنهاترین در فروشگاه.به علاوه ،فروشگاه آندروید برنامه های خود را سانسور نمی کند .

اقا سینا واقعا خوش حال شدم چون نظریات و طرز فکرت تا حدودی مثل منه و همین جا میگم من توی این دوئل ios رو برتر میدونم اما ما این جا اومدیم تا دوستمون رو راهنمایی کنیم
حوب شما میگی فروشگاه آندروید کاملا توسط مصرف کنندگان گردانده می شود. به نظرم این کاملا یک حرکت عجولانه هست و ممکنه گوگل رو در معرض انواع هک و بد افزارها قرار بده .
راستش من تعداد app ها رو برای خرید یک گوشی مد نظر نمیگیرم . منظورم اینه که بین این همه app برای ios و android مگه چندتاشون واقعا بدرد بخورن یا به کار ما میان(حداقل تو اندروید وضع اینطوریه)

من ايپاد ٤ دارم و خيلي راضيم كار رابندازه شديد
و galaxy s2 سخت افزارش قويتره
هردوتا سيستم عامل عالين من اگر گوشي اندرويدي هم ميخريدم حتما ازش راضي بودم خودمم اندرويد دوست دارم
و گوشي بعديم حتما اندرويدي خواهد بود
ولي بايد بدوني كيفيت تصوير ايپاد هاي سري 4 مثله ايفون ميمونه و رتينا هست و واقعا كيفيت داره ولي galaxy s2 هم اندازه ي ال سي دي بزرگتر و صفحه ي نمايش superamoled داره كه كيفيتا هردو بالاست ولي فكر ميكنم اپل از اين نظر كمي بالاتر باشه
تعداد برنامه و بازيهاي اپل ميشه گفت خيلي بيشتر از اندرويده حدود ٥٠٠٠٠٠ ولي اندرويد با سرعت زيادي داره برنامه هاي ماركتشو افزايش ميده كيفيت دوربين ايپاد افتضاح تقريبا اصلا براي عكسبرداري ساخته نشده ولي فيلمبرداريش خوبه و اچ دي هست ولي براي galaxy s2 فكركنم فول اچ دي باشه
تين دةسيستم عامل بهترين سيستم عاملهاي گوشيها هستن و از خريد هيچ كدوم ناراضي نميشي
اگه ميخواي ايپاد و يا ايفون بگيري حتما ٤ بگير و اندرويد هم گلكسي اس رو پيشنهاد ميكنم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

ببین عزیزم همون طور که میدونی(یا شایدم نمیدونی) ipod ها فقط یک player هستنند و کار یک player فقط پخش کردنه همینو بس ولی بخاطر این که هر نسل ipod با نسل قبلیش فرق کنه و یه چیز جدید ابداع کرده باشن دوربین رو هم به نسل4 اون اضافه کردن و این کیفیت پایین رو از عمد بستن روش تا برای نسل5 بتونن اونو افزایش بدن >:d<
راستش به نظرم نمیشه این دوتا رو با هم مقایسه کرد دلایلش رو هم بالا گفتم

من میگم iosبهتره چون مطئنی که 2 سال برا گوشیت اپدیت میاد و برنامه هاش خیلی شاخه و فقط تو گوشی تو هست نه شونصد تا گوشی دیگه کم مونده 1100 هم با گینگربرد بیاد!

:x:-*>:d<;):d

خواستی با دلیل و منطق و بدور از تعصب دوستان لطف کنن نظرشونو در مورد این دو سیستم عامل بدن من هم بدور از تعصب میگم اندروید :d
من باهاش راحتترم احساس آزادی باهاش داری! البته با بازیهای موبایلی چندان جور نیستم بگم آیفن بهتره یا نه

اینجا چقده آیفن پرطرفداره!؟ :dفکر میگردم نتیجه رای گیری به نفع اندروید بشه!
به نظرم اگه میتونی از کسی قرض بگیر ببین با کدوم بیشتر حال میکنی چون هردوش عالی هستن و به صلیقت برمیگرده...
موفق باشیم./

دلیلت کو عزیزم :-/

دوست عزيز من هم ipad 2 دارم و هم nexus one يعني هر دو سيستم عامل رو با ديوايساي خوبشون تجربه كردم...ios از نظر من به android سرتره....اما android هم خيلي عاليه...البته بين خريد ipod touch يا مثلا htc incridble فكر كنم خريد گوشي بهتر باشه تا ipod...چون هيچوقت ipod جاي گوشيو نميگيره
اگر ميتونىد هزينه كنيد من iphone يا ipad رو بهتون پيشنهاد ميكنم....ضمنا ios5 وicloud واقعا معركه هستن و من شك ندارم خريد يك idevice بيشتر راضيتون ميكنه

کاملا موافقم

داداش شاید ربطی نداشته باشه . ولی اگر بازی برات مهم هست به نظر من صبر کم تا ویتا بیاد و بخرش . فکر کنم خیلی بهتر باشه . در کنارش یه گوشی ساده کار رو راه میتدازه.

نظر جالب و منطقی ایی بود .>:d<

ممنون دوستان:x

اندروید بهتره شک نکنید
الانم اپل به زیر کشیده
در ضمن برای بازی xperia play پر از بازیهای انحصاری و سونی قول داده به زودی بازیهای ps2 براش بسازه
پس عملا اپل هیچ حرفی برای گفتن نداره
همین galaxy s گوشی سال 2010 به راحتی iphone 4 به زیر کشید مقایسش تو gsmarena هست برید ببینید
حالا بماند galaxy s2 , xperia arc , htc sensation مقایسه نمیکنم که موجب خنده همه میشه
در مورد marked هم چرا وقتی اطلاع ندارید البکی حرف میزنید
در آوریل سال جاری میلادی تعداد 28 هزار برنامه جدید به Android Market افزوده شد در حالیکه App Store در این مدت تنها 11 هزار برنامه به مجموعه نرم افزارهای خود اضافه کرد.

در همین راستا موسسه تحقیقاتی research2guidance در آمارهای جدید خود برآورد کرده که تعداد کلی برنامه های موجود در Android Market تا پایان آگوست به 425 هزار برنامه می رسد و در نتیجه از نظر تعداد کلی برنامه های نرم افزاری نسبت به App Store برتری می یابد.

1000000000000% موافقم
ps vita بهترینه

Last edited by a moderator:
سلام به همه :)
اول از همه بگم هیچ ادعایی ندارم اما واقعا با خوندن این نظرات نمی تونم فقط نگاه کنم . راستش من IPOD 64g و IPAD 2 هم دارم .;;)

میشه بگی چطوری یه که google این همه فن نداره؟ یا بهتره بگم چرا این همه فن اپل رو گوگل نداره ;;) مطمعا باش دلیل داره دادا

این یکی رو دیگه نشنیده بودم . ولی فکر نکنم که بشه همه ی بازی هارو روش انجام اخه نمیتونم تصور کنم که خدای جنگ رو یه گوشی بازی کنم :d
QUOTE]

این چه حرفیه دیگه ;;) هردوتا سیستم عامل برنامه های کاربردی زیادی دارن که واقعا کار باهاشون لذت بخشه اما چون اینجا فقط راجب گیم بحث میشه این ذهنیت افتاده بین همه که فقط به درد بازی میخورن

اقا سینا واقعا خوش حال شدم چون نظریات و طرز فکرت تا حدودی مثل منه و همین جا میگم من توی این دوئل ios رو برتر میدونم اما ما این جا اومدیم تا دوستمون رو راهنمایی کنیم
حوب شما میگی فروشگاه آندروید کاملا توسط مصرف کنندگان گردانده می شود. به نظرم این کاملا یک حرکت عجولانه هست و ممکنه گوگل رو در معرض انواع هک و بد افزارها قرار بده .
راستش من تعداد app ها رو برای خرید یک گوشی مد نظر نمیگیرم . منظورم اینه که بین این همه app برای ios و android مگه چندتاشون واقعا بدرد بخورن یا به کار ما میان(حداقل تو اندروید وضع اینطوریه)

ببین عزیزم همون طور که میدونی(یا شایدم نمیدونی) ipod ها فقط یک player هستنند و کار یک player فقط پخش کردنه همینو بس ولی بخاطر این که هر نسل ipod با نسل قبلیش فرق کنه و یه چیز جدید ابداع کرده باشن دوربین رو هم به نسل4 اون اضافه کردن و این کیفیت پایین رو از عمد بستن روش تا برای نسل5 بتونن اونو افزایش بدن >:d<
راستش به نظرم نمیشه این دوتا رو با هم مقایسه کرد دلایلش رو هم بالا گفتم

:x:-*>:d<;):d

دلیلت کو عزیزم :-/

کاملا موافقم

نظر جالب و منطقی ایی بود .>:d<

ممنون دوستان:x

خوب دوست عزیز منم همین بود دیگه
میخواستم به god of game دلیل برتری store اپل رو با حرف های خود فن ها بدم و شما هم خوب منظورم رو متوجه شدین اینکه گوگل گذاشته به عهده کاربرا و اینکه کلا بدون بررسی گذاشته میشه مشکل سازه من که خودم تا ه حال به بد افزار یا چیزی واسه ios ندیدم

QUOTE]

دوست عزیز در جواب فقط میتونم بخندم و بگم خیلی چیزا توی Android هست که توی iOS نیست :))
اینارو : 1. صفحه های خانگی شخصی سازی شده

2. ویجت ها
3.
کنترل گوشی از طریق کامپیوتر
4.
نصب بیسیم و از راه دور اپلیکیشن ها
5. ّAdobe Flash Player (این مهم ترین App برای باز کردن صفحه های اینترنتی فلش مثل YouTube هست) و خیلی چیزای دیگه
...

QUOTE]

دوست عزیز در جواب فقط میتونم بخندم و بگم خیلی چیزا توی Android هست که توی iOS نیست :))
اینارو : 1. صفحه های خانگی شخصی سازی شده

2. ویجت ها
3.
کنترل گوشی از طریق کامپیوتر
4.
نصب بیسیم و از راه دور اپلیکیشن ها
5. ّAdobe Flash Player (این مهم ترین App برای باز کردن صفحه های اینترنتی فلش مثل YouTube هست) و خیلی چیزای دیگه
...

1- این رو قبول دارم
2- یه نگاه به ios 5 بنداز میبینی که هست
3- ماشالا واسه این یه مورد تا دلت بخواد اپلیکیشن هست(crazyremote , jump , teamviewer ....)
4- قابلیت PC Free در iOS 5
5- اولا که iOS خودش برنامه YouTube داره بعدم نصب فلش روی آیپد و آیفون کاره سختی نیست مثل بقیه چیزاس

مثل اینکه iOS 5 جواب همه این هارو داده;)

دوستان ممنونم.
میخواستم بدونم در بین بازیهای مشترک کیفیت کدوم یکی بهتره.مثلا بازی angry bird تو کدوم یکی بهتره؟اصلا تفاوتی دارن یا نه؟ممنون

1- این رو قبول دارم
2- یه نگاه به ios 5 بنداز میبینی که هست
3- ماشالا واسه این یه مورد تا دلت بخواد اپلیکیشن هست(crazyremote , jump , teamviewer ....)
4- قابلیت PC Free در iOS 5
5- اولا که iOS خودش برنامه YouTube داره بعدم نصب فلش روی آیپد و آیفون کاره سختی نیست مثل بقیه چیزاس

مثل اینکه iOS 5 جواب همه این هارو داده;)
بله روی iOS 5 درسته. اما این دوستمون گفت که Android چیزی نداره که iOS انو نداشته باشه . خواستم بهشون اطلاع بدم که اینجوری نیست. بعدشم اینکه تقریبا همه ی موارد جدیدی که به iOS اضافه شده رو Android خیلی قبل تر از اونا بهره میبرد.;)

خوب دوست عزیز الان شما ببین اون قابلیت ها با چه امکاناتی هست
و یک مورد دیگه شما بازی Fruit Ninja رو توی Galexy Tab بازی کن و با یک انگشت میوه هارو بزن
اما توی Ipod , iphone, ipad به راحتی اونهارو با 4،5 انگشت هم زمان میوه هارو بزن که البته این در iphone , ipoad قابلیت ساپورت 5 انگشت و در ipad قابلیت 10 انگشت داره البته این قابلیت ماله خود محصولاته اپله و ربطی به بازی نداره می خواستم مثال بزنم

بله روی iOS 5 درسته. اما این دوستمون گفت که Android چیزی نداره که iOS انو نداشته باشه . خواستم بهشون اطلاع بدم که اینجوری نیست. بعدشم اینکه تقریبا همه ی موارد جدیدی که به iOS اضافه شده رو Android خیلی قبل تر از اونا بهره میبرد.;)

خیر به غیر از مورد شماره دو بقیه چیز ها روی ios قبلا مشاهده می شد

دوستان ممنونم.
میخواستم بدونم در بین بازیهای مشترک کیفیت کدوم یکی بهتره.مثلا بازی angry bird تو کدوم یکی بهتره؟اصلا تفاوتی دارن یا نه؟ممنون

نه تو بازیهای مشترک اکثرا فرقی باهم ندارند به جز بعضی بازیهای iPad

به نظر من اگ میتونی بگیری هردوشو بگیر یه آیپاد تاچ4gیه 32گیگ با یه گوشی اندرویدی مثل

Galaxy s یا nexus s یا Galaxy Tab خرید iPhone الان توصیه نمیشه چون تقریبا 1 سال از عرضش
گذشته

و وقتی iPhone5 تو سپتامبر بیاد سوزش میگیرتد:|

iOS سیستم عامل لوکس و روونو جالبیه به نظر من یه گوشی اندرویدی کار کن بعد iOs رو دستت

بگیر تفاوت و زیباییش رو متوجه میشی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or