ios vs android

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

android vs ios

• مجموع رای دهنده‌ها
    82
نه تو بازیهای مشترک اکثرا فرقی باهم ندارند به جز بعضی بازیهای iPad

به نظر من اگ میتونی بگیری هردوشو بگیر یه آیپاد تاچ4gیه 32گیگ با یه گوشی اندرویدی مثل

Galaxy s یا nexus s یا Galaxy Tab خرید iPhone الان توصیه نمیشه چون تقریبا 1 سال از عرضش
گذشته

و وقتی iPhone5 تو سپتامبر بیاد سوزش میگیرتد:|

iOS سیستم عامل لوکس و روونو جالبیه به نظر من یه گوشی اندرویدی کار کن بعد iOs رو دستت

بگیر تفاوت و زیباییش رو متوجه میشی!

حق با شماست ولی همیشه این جمله رو به یاد داشته باشید
که هروقت دنبال اخرین تکنولوژی باشی هیچ وقت بهش نمیرسی
ولی در این زمان بله چون تو قراره با اومد رسمی ios 5 آیفون نسل بعدی هم معرفی بشه به آیپاد یا آیپد فک کن

خوب پس با این اوصاف ios ارجحتره.ولی موزیک گوش دادن با این ipod4 خیلی عذابه.این فرمت ituns حسابی اذیت میکنه.راستی دیروز با رفیقم حرف زدم میگفت 1000تا بازیه توپ میشه روش ریخت:-oخیلی خوبه که:d:-o

خوب پس با این اوصاف ios ارجحتره.ولی موزیک گوش دادن با این ipod4 خیلی عذابه.این فرمت ituns حسابی اذیت میکنه.راستی دیروز با رفیقم حرف زدم میگفت 1000تا بازیه توپ میشه روش ریخت:-oخیلی خوبه که:d:-o
هزار جور برنامه برای فیلم و موزیک روش هست که انواع و اقسام فرمت هارو میتونی باهاش اجرا کنی پس نگران اینم نباش!

تا الان کل کل به این خاله زنکی ندیده بودم. هرکی حرف داره بیاد رو منطق بزنه نه اینکه جوک بگید و خوشحالی کنید:دی خیلی happy میزنه:دی

حالا خوبه همه اینارو با مدرک و لینک گفتم
بعدشم مشکلی تو اهنگ نداره بعضی فرمت هارو خود itunes میگه موقع ریختن convert کنم ؟ اگرم فرمت خاضی بود با ifile بریز بعد اوجا گوش کن
مشکل فیلم هم که بنده با اینکه VLC ریختم اما تا حالا کلی فیلم باحال mp4 ipod کانورت کردم بدون تغییر کیفیت به نظر من ios بهتره اینم از رو منطق گفتم نه جوک
و یک مورد دیگه اگه بیشتر واسه بازی و برنامه فیلم میخوای 64 بگیر اگه نه 32 کافیه من ipad رو 64 گرفتم اما آیفون 16 چون برای مثال روی آیفون بیشتر چیزای کاربردی میریزم و زیاد چیزی اشغال نمیکنه

iPod قويترين دستگاه Mp3 player وموسيقى جهان چجورى موسيقى گوش كردن توش عذابه ؟؟!
كدوم فرمت آيتيونز ؟ شما كافيه هر آهنگى رو كه ميخواى بزارى توى آيتيونز خودش مرتب ميكنه ، دسته بندى ميكنه و همه كارا رو ميكنه ، ديگه واقعا چى سخته ؟
----
هميشه مطمئن باشيد Developer ها ( برنامه نويسها ) هميشه ميرن جايى كه بيشتر توش پول باشه ، اگه iOS اپليكشنهاشو به Appstore محدود نميكرد ( كه اين كار باعث عدم استفاده از نرم افزارهاى غير قانونيى ميشه ) هيچ وقت اين همه Application نداشت !
Appstore يك لينك كامل بين گوشى شما ، تبلت شما و كامپيوتر شما

اندروید بهتره شک نکنید
الانم اپل به زیر کشیده
در ضمن برای بازی xperia play پر از بازیهای انحصاری و سونی قول داده به زودی بازیهای ps2 براش بسازه
پس عملا اپل هیچ حرفی برای گفتن نداره
همین galaxy s گوشی سال 2010 به راحتی iphone 4 به زیر کشید مقایسش تو gsmarena هست برید ببینید
حالا بماند galaxy s2 , xperia arc , htc sensation مقایسه نمیکنم که موجب خنده همه میشه
در مورد marked هم چرا وقتی اطلاع ندارید البکی حرف میزنید
در آوریل سال جاری میلادی تعداد 28 هزار برنامه جدید به Android Market افزوده شد در حالیکه App Store در این مدت تنها 11 هزار برنامه به مجموعه نرم افزارهای خود اضافه کرد.

در همین راستا موسسه تحقیقاتی research2guidance در آمارهای جدید خود برآورد کرده که تعداد کلی برنامه های موجود در Android Market تا پایان آگوست به 425 هزار برنامه می رسد و در نتیجه از نظر تعداد کلی برنامه های نرم افزاری نسبت به App Store برتری می یابد.
آره واقعا كار اپل تمومه و كم كم استيو جابز ميخواد كل نمايندگى هاى اپل رو ببنده ، بعدش اين رقم 425 هزار براى آندرويد نميدونم از كجا در اومد و حتى باقى ارقام ،
طبق آخرين كنفرانس Apple ، بيش از 425000 اپليكيشن ( تا تاريخ كنفرانس ) براى iPhone موجوده و 90 هزار Appliation براى iPad . كه فعلا خيلى كار داره تا برسن .

آخرین ویرایش:
حالا خوبه همه اینارو با مدرک و لینک گفتم
بعدشم مشکلی تو اهنگ نداره بعضی فرمت هارو خود itunes میگه موقع ریختن convert کنم ؟ اگرم فرمت خاضی بود با ifile بریز بعد اوجا گوش کن
مشکل فیلم هم که بنده با اینکه VLC ریختم اما تا حالا کلی فیلم باحال mp4 ipod کانورت کردم بدون تغییر کیفیت به نظر من ios بهتره اینم از رو منطق گفتم نه جوک
و یک مورد دیگه اگه بیشتر واسه بازی و برنامه فیلم میخوای 64 بگیر اگه نه 32 کافیه من ipad رو 64 گرفتم اما آیفون 16 چون برای مثال روی آیفون بیشتر چیزای کاربردی میریزم و زیاد چیزی اشغال نمیکنه

ریپورتش دادم برای پست اسپم اومدن پستشو پاک کردن

خیر به غیر از مورد شماره دو بقیه چیز ها روی ios قبلا مشاهده می شد
درمورد این موارد تو iOS 5 چطور ؟

سیستم اطلاع رسانی قبلی iOS بسیار ضعیف بود و برای کاربر مزاحمت ایجاد میکرد ، تغییرات اعمال شده در این قسمت به قدری شبیه اندروید بود که خود اپل هم این موضوع را قبول دارد. ‏

‏ ‏Lock Screen ‏ ‏
اجرای یک اپلیکیشن مستقیماً از lock screen ؟ بله اندروید آن را دارد/ گوشی هایی با رابط کاربری Samsung’s TouchWiz 4.0 و HTC’s Sense 3.0 هر دو این از این قابلیت پشتیبانی میکنند، جالب اینجاست که اپل از هردوی این کمپانی ها بابت کپی کردن iOS شکایت کرده است در حالی که خودش ابایی از این کار ندارد. ‏

‏ ‏Twitter Integration ‏ ‏
اپل اعلام کرد توییتر به صورت یکپارچه در داخل iOS وجود خواهد داشت. در حالی که در اندروید به کمک محیط بازش این اجازه را به تمام اپلیکیشن های Third party میدهد تا با گالری عکس ها ، مرورگر و دیگر قسمت ها متصل و یکپارچه شوند. این امکان همین الان هم توسط کاربران اندروید در حال استفاده است. ‏

‏ ‏Tabbed Browsing ‏ ‏
سافاری بر روی دسکتاپ مدت هاست که از ویژگی tab برخوردار است، اما آوردن این ویژگی بر روی iOS درست چند ماه بعد از اینکه گوگل آن را برای Honeycomb اعلام کرد جالب نیست؟ ‏

به نظر میرسد اپل به شدت درگیر عقب نماندن در رقابتش با اندروید شده که ویژگی های جدیدی را که همیشه در محصولاتش مشاهده میشد را فراموش کرده، این در حالیست که در پاییز نسخۀ Ice Cream Sandwich اندروید وارد بازار میشود. آیا نسخۀ بعدی اندروید، iOS 5 را وارد چالش های جدی تری هم می کند؟

داداش ما اخر نفهمیدیم انتظارت از اون چیزی که می خوای بخری چیه ؟
اگه بازیه من تو همون اولین پستم گفتم برو سمت iOS :)

Last edited by a moderator:
اولا که بنا به کپی برداری باشه چیزی که تابلو ساده ترین چیزه اونم keyboard
بعدشم اگه واسه اپلیکیشن و برنامه می خوای برو سراغ ios
اگه واسه فیلم و اهنگ می خوای برو سراغ آیپاد:p
اخرش ختم میشه به اینا :d

دوستان بالاخره من هم اسیر ایپاد شدم و تصمیم گرفتم برم بخرم.دوستان لطف کنن راهنمایی کنن چه نکاتی رو در خریدش باید مد نظر داشته باشم.ممنونم

چیزه خاصی که نداره فقط یه چیزی بگم گارانتی توی اینجور چیزا به کارت نمیاد و یه نکته دیگه
من آیپاد رو یهجا فیمت کردم 4g 32gb 420t اما یه جا دیگه 390t سعی کن بگردی خوب زیرو رو کنی :d

خوب دوست عزیز الان شما ببین اون قابلیت ها با چه امکاناتی هست
و یک مورد دیگه شما بازی Fruit Ninja رو توی Galexy Tab بازی کن و با یک انگشت میوه هارو بزن
اما توی Ipod , iphone, ipad به راحتی اونهارو با 4،5 انگشت هم زمان میوه هارو بزن که البته این در iphone , ipoad قابلیت ساپورت 5 انگشت و در ipad قابلیت 10 انگشت داره البته این قابلیت ماله خود محصولاته اپله و ربطی به بازی نداره می خواستم مثال بزنم

ببخشید دوست عزیز شما اگه یه محصول ضعف داره نباید به os بچسبونی که من الان Htc desire hd دارم با هر چندتا انگشت که بخوای برات میوه میزنم. این که نشد دلیل بهتر بودن ios که:)

دوست عزیز چون دوستان به galexy گیر دادن منم گلکسی رو مثال زدم و این حرف درسته
اما به نظر من یه مشکله کلی وجود داره که خیلی ها هم میخوان مثلا ipod رو با یه گوشی مثل گلکسی مثال بزنن واسه همین منم اینو گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or