ios vs android

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

android vs ios

• مجموع رای دهنده‌ها
    82

u.s.a

کاربر سایت
دوستان من برای خریدiopd4 و یا یک گوشی با خاصیت آندروید یه مدته حسابی مشغوله مذاکرات هستم:dمیخواستم با دلیل و منطق و بدور از تعصب دوستان لطف کنن نظرشونو در مورد این دو سیستم عامل و مزیتهاش و همچنین بازیهاش بیان کنن.من خودم ios رو بیشتر میپسندم چون چندتا بازیهاشو دیدم کف کردم.معتادم کرد.
ممنون

اگه فقط بازی می خوای ، معلومه که iOS !
ولی اگه از همه چیز گلچین می خوای Android !
(راستی برای بازی GS II توانایی اجرای بازی های PS1 و PS2 رو داره !‌)

دوستان سپاسگزارم.
میخواستم بدونم از نظر بازی ios بهتره و آیا تنها مزیت اپل همین بازیهاشه؟اصلا چه مزیتهایی داره؟
ممنون

دوستان سپاسگزارم.
میخواستم بدونم از نظر بازی ios بهتره و آیا تنها مزیت اپل همین بازیهاشه؟اصلا چه مزیتهایی داره؟
ممنون
همون طور که گفتم اگه GS II بگیرید برید حساب کنید چه بازی های که بازی خواهید کرد !
در کل این دو سیستم عامل با هم تفاوت چندانی ندارند!
بحث کاملا سلیقه ای هست !
البته این مورد هم هست که محدودیت های iOS بیشتر از Android هست و کارباهاش(منظورم برنامه و اهنگ و ویدئو و jailbreak و ... زدن) سختر!
از همین app store و اندروید مارکت میشه ثابت کرد که کردوم بهتره
می شه ثابت کنید ؟!؟:)

بله
1- تعداد برنامه بازی در app store خیلی بیشتر از اندروید مارکت هست
2-اندروید مارکت درصد برنامه های ویروسی و مشکوکش خیلی بالاس
واسه اینکه app store هر برنامه ای واسش فرستاده بشه بعد از چند روز بررسی قرار میده
ولی گوگل واسه اینکه آمار برنامه هاش بره بالا هر برنامه که واسش فرستاده بشه قرار میده
و از نظر بازی هم میشه گقت یک سری بازی های جذاب و زیبا رو واسه هر دو تا میزنن اکثرا
-----------
و در مورد اینکه گفتین کار باهاش سختر بله شما با اندروید مقایسه کنید سخته
به هر حال base برنامه نویسی ios مک هستش
و اینکه فک نکنم jailbreak زیاد سخت باشه درسته مشکلاتی مثل crash دربعضی برنامه هارو ایجاد میکنه
ولی از نظر آهنگ ، ویدیو ، برنامه مشکلی نمیبینم که شما اینجور گفتین

بله
1- تعداد برنامه بازی در app store خیلی بیشتر از اندروید مارکت هست

داداش فکر نمی کنم خیلی هم زیاد باشه !

و در مورد اینکه گفتین کار باهاش سختر بله شما با اندروید مقایسه کنید سخته
به هر حال base برنامه نویسی ios مک هستش
و اینکه فک نکنم jailbreak زیاد سخت باشه درسته مشکلاتی مثل crash دربعضی برنامه هارو ایجاد میکنه
ولی از نظر آهنگ ، ویدیو ، برنامه مشکلی نمیبینم که شما اینجور گفتین
مثلا سازگار نبودن بعضی چیزا با ورژن های مختلفی از اپدیت هایی که میاد چطور ؟ :-/

آخرین ویرایش:
اپل فن های متعصبی داره گول تعصب بعضی ها رو نخور..:d

من خودم اندورید دارم خیلی هم راضیم یعنی تا حالا هیچ مشکلی چیزی احساس نکردم..

اگه توجه کرده باشی بنده با دلیل توضیح دادم نه تعصب
god of game جان با حرف های خود اندروید فن ها جواب شمارو میدم
این درست است که App Store بیشتر از ۱۸۰٫۰۰۰ برنامه دارد در حالی که این تعداد برای فروشگاه آندروید فقط ۵۰٫۰۰۰ است .اما آندروید به سرعت در حال رشد است و پتانسیل برتری به App Store آیفون را دارد .آندروید یک برتری دیگر نیز دارد :یک فروشگاه کاملا باز و آزاد .

اپل هر هفته نزدیک به ۱۰٫۰۰۰ برنامه جدید دریافت می کند،هنوز خیلی از app ها در حالت overlook قرار دارند شاید خیلی ساده هستند و یا به دلیل وجود برنامه ای مشابه در App Store .اما فروشگاه آندروید کاملا توسط مصرف کنندگان گردانده می شود.بنابراین بهترین app ، یکی از بهترین برنامه های موفق هست نه اینکه اولین و تنهاترین در فروشگاه.به علاوه ،فروشگاه آندروید برنامه های خود را سانسور نمی کند .

درضمن یه نگاه هم به این بنداز usa جان
http://gsm.ir/review.php?phoneid=2306
البته مقایسه با galexy s هست
داداش من این مقایسه رو خیلی وقت پیش دیده بودم ، اگه توجه کنی جمع کل گلکسی 78 و ایفون 68 !!!
تو این مقایسه ایفون 2 تا برتری داره:
طراحی که یک چیزه سلیقه ای هست و با نوع فرد ع نوع امتیاز هم فرق می کنه!
تو پایگاه های نرم افزاری هم فقط 1 امتیاز بیشتره که 100 درصد الان وضع بهتر هم شده !

همین !

من ايپاد ٤ دارم و خيلي راضيم كار رابندازه شديد
و galaxy s2 سخت افزارش قويتره
هردوتا سيستم عامل عالين من اگر گوشي اندرويدي هم ميخريدم حتما ازش راضي بودم خودمم اندرويد دوست دارم
و گوشي بعديم حتما اندرويدي خواهد بود
ولي بايد بدوني كيفيت تصوير ايپاد هاي سري 4 مثله ايفون ميمونه و رتينا هست و واقعا كيفيت داره ولي galaxy s2 هم اندازه ي ال سي دي بزرگتر و صفحه ي نمايش superamoled داره كه كيفيتا هردو بالاست ولي فكر ميكنم اپل از اين نظر كمي بالاتر باشه
تعداد برنامه و بازيهاي اپل ميشه گفت خيلي بيشتر از اندرويده حدود ٥٠٠٠٠٠ ولي اندرويد با سرعت زيادي داره برنامه هاي ماركتشو افزايش ميده كيفيت دوربين ايپاد افتضاح تقريبا اصلا براي عكسبرداري ساخته نشده ولي فيلمبرداريش خوبه و اچ دي هست ولي براي galaxy s2 فكركنم فول اچ دي باشه
تين دةسيستم عامل بهترين سيستم عاملهاي گوشيها هستن و از خريد هيچ كدوم ناراضي نميشي
اگه ميخواي ايپاد و يا ايفون بگيري حتما ٤ بگير و اندرويد هم گلكسي اس رو پيشنهاد ميكنم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

• Like
Reactions: God_of_game
ولي بايد بدوني كيفيت تصوير ايپاد هاي سري 4 مثله ايفون ميمونه و رتينا هست و واقعا كيفيت داره ولي galaxy s2 هم اندازه ي ال سي دي بزرگتر و صفحه ي نمايش superamoled داره كه كيفيتا هردو بالاست ولي فكر ميكنم اپل از اين نظر كمي بالاتر باشه
داداش من چیزی نمی گم و درست همون امتیازی رو می زارم که iOSina جان لینکش رو گذاشته بودن :
صفحه نمایش

رقابت در این قسمت به اوج خود می رسد. بهترین صفحه نمایش های موجود که مایه مباهات و افتخار Apple و Samsung هستند.
در Galaxy S ، صفحه نمایش 4 اینچی از نوع Super AMOLED است که از رزولوشن WVGA یا 480*800 پیکسل پشتیبانی می کند. در سمت دیگر صفحه نمایش Retina که قطری 3.5 اینچی دارد و از نوع S-IPS LCD است، قرار دارد. این صفحه نمایش از رزولوشن 640*960 پیکسل پشتیبانی می کند. هر دوی این صفحه نمایش ها توان نمایش 16 میلیون رنگ را دارند و بنابراین گسسته نشان داده شدن رنگ ها در اینجا امکانپذیر نیست.
در مورد حساسیت صفحه نمایش های لمسی این دو گوشی هم تنها کلمه خارق العاده است که می تواند توصیف کننده آن ها باشد. در اینجا شاهد به کارگیری بهترین نمونه های صفحه نمایش های خازنی هستیم که ابعاد بزرگی دارند و با رابط بهینه سازی شده ، حتما از کار با آن ها لذت خواهید برد.
فناوری Super AMOLED نسبت به LCD - بخصوص در گوشی های تلفن همراه که تفاوت طول عمر آن دو نامحسوس است - برتر است . iPhone 4 به صورت اسمی از رزولوشن بالاتری برخوردار است و تصاویری شفاف تر ارائه می دهد.
علاوه بر این LCD به کار رفته در Apple iPhone 4 زاویه دیدی خارج از حد تصور دارد و عملکردی دارد که ما هیچگاه نمی توانستیم به واقعیت پیوستن آن را تصور کنیم. تصویر از زاویه های تنگ تر بهتر هم به نظر می رسد. گرچه با در نظر گرفتن اینکه کسی از این زاویه به صفحه گوشی خود نگاه نمی کند ، این واقعیت بیش از کاربران برای علاقمندان فناوری جالب توجه خواهد بود.
و بالاخره رزولوشن ، iPhone 4 با رزولوشن بسیار بالا که با گوشی های تلفن همراه قابل مقایسه نیست ، تصویری فوق العاده شفاف ارائه می کند. مهم نیست که از کجا به صفحه نمایش خیره شوید ، چراکه یافتن پیکسل های منفرد بر روی این صفحه نمایش واقعا غیر ممکن است. این پیشرفت نسبت به آیفون های قبلی که تراکم پیکسل بسیار کمی داشتند ، بسیار رضایت بخش است اما نمی توانیم I9000 Galaxy S را بازنده این بخش بدانیم.
در جهت مقابل ، I9000 Galaxy S با رزولوشن WVGA هم تصاویری بسیار شفاف ارائه می کند. علاوه بر این ، با در نظر گرفتن فاصله ای که گوشی نسبت به چشمان شما دارد (حدودا اندازه یک دست) به ندرت می توانید متوجه تفاوت تراکم پیکسل ها در این دو گوشی شوید.
گرچه در این فاصله ، می توانید به آسانی برتری کنتراست صفحه نمایش Super AMOLED I9000 Galaxy S را نسبت به Apple iPhone 4 مشاهده کنید. این صفحه نمایش ها ، بر خلاف LCD ها ، رنگ های تیره را با عمق فوق العاده و سایر رنگ ها را با اشباع بیشتری نمایش می دهند که در کل ، همان گونه ای است که کاربران مایل به دیدن آن ها هستند. در هنگام تماشای فیلم بر روی صفحه نمایش موبایل هم قطعا متوجه این موضوع خواهید شد.در این مورد می توانیم Samsung I9000 Galaxy S را برنده اعلام کنیم.
در مورد پخش ویدیویی ، I9000 Galaxy S برتری دیگری هم نسبت به iPhone 4 دارد . صفحه نمایش این گوشی با تناسب 15:9 برای تماشای فیلم هایی که با تناسب 16:9 یا حتی وایدتر تولید شده اند ، مناسب تر است. در اینجا هم بخش کوچکی (نوارهای مشکی رنگ) از صفحه برش داده می شود اما iPhone عملکرد بسیار بدتری در این مورد دارد.
با توجه به تمامی موارد بالا ، ما بر این عقیده ایم که Samsung I9000 Galaxy S در قسمت های اصلی عملکرد صفحه نمایش نسبت به iPhone 4 برتر است. علاوه بر این باید یک امتیاز دیگر هم برای بزرگتر بودن صفحه نمایش برای I9000 Galaxy S در نظر بگیریم که باعث می شود برنده ما در این قسمت هم این گوشی باشد.

Apple iPhone 4 : 9/10 ، Samsung I9000 Galaxy S : 10/10 .

منظورم از این پست این بود که نظر ها فرق دارن و این دو سیستم عامل و گوشی های مربوط به این 2 سیستم عامل ، بسیار به هم نزدیکن !
پس همیشه آخرین تصمیم رو خودتون باید بگیرید!
تازه Android وارد نسل 2 هسته ای ها شده ولی iPhone هنوز نه ع اگرهم بشه هنوز خیلی مونده تا تولید بشه و وارد ایران بشه و قیمتش به حدی برسه که بتویند بخرید ...

دوستان خیلی خیلی سپاسگزارم.ولی فکر نمیکنم به اندازه gs2 پول داشته باشم.خیلی گرونه.بدجورم تو کفشم.ولی این ipod4 هم خیلی چشمو گرفته ولی حیف که موبایل نیست.

من میگم iosبهتره چون مطئنی که 2 سال برا گوشیت اپدیت میاد و برنامه هاش خیلی شاخه و فقط تو گوشی تو هست نه شونصد تا گوشی دیگه کم مونده 1100 هم با گینگربرد بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or