PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
دست از سره کچل ما بردارید 😂
کم چپ و راست میگن موهات ریخته برو مو بکار، اینجا هم میاییم گیر دادن به کچلی 😂

حالا شاید این بنده خدا قبلا مو داشته مثل ما، طی اتفاقاتی کچل شده، دندان رو جیگر بزارید ببینیم چی میشه

زودتری یه گیم پلی ای چیزی بدن بحث های بهتری واسه بحث پیش بیاد 🙄
بحث‌های بعد از انتشار گیم‌پلی:
۱. از وقتی بروس استریلی از ناتی داگ رفت، برکت هم از استودیو رفت و دیگه بازی‌هاشون گیم‌پلی جالبی نداره و فقط شعارزدگی و بس.
۲. این زنیکه چرا هنوز کچله؟ :| گفتیم حداقل شاید توی یه بخش دیگه از بازی مو داشته باشه.
۳. چطوری یارو تک‌نفره به جنگ ربات‌های پیشرفته می‌ره؟ کاش سازنده‌های بازی انقدر مستقیم قدرت زنان رو توی چشم مخاطب فرو نمی‌کردن...
۴. آیا با خودش موزر به اون سیاره برده که همین‌طور کچل مونده و بعد از چند روز موی جدید درنیومده؟ موزر رو دقیقا چطوری شارژ می‌کنه که همیشه آماده تراشیدن هست؟ یعنی توی اون سیاره سیستم برقی که به وسایل مختلف بخوره وجود داره؟ این همه سوتی توی یه بازی عجیبه. [-( بروس کجایی...
۵. تعداد دیسلایک‌ها ۳۷ برابر لایک‌ها هست و بازی محکوم به شکسته.
۶. اُه اُه ببینین حسنعلی گیمر توی کانال یوتیوبش چقدر قشنگ سراغ تحلیل گیم‌پلی رفته و به تاثیرات بچه شیرین روی انیمیشن‌ راه رفتن جردن و اشارات ظریف فمنیستی در نحوه دست گرفتن شمشیر اشاره کرده!
۷. PS5 Pro دارم، ولی برای نسخه پی‌سی صبر می‌کنم تا کاراکتر بازی با ماد عوض بشه و اسمش که یادآور مرد کچلی به نام مایکل جردن هست هم تغییر پیدا کنه و ارزش بازی کردن داشته باشه.
۸. یه نفر توی توئیتر برای جردن مو گذاشته و چقدر قشنگ موهاش توی گیم‌پلی پیچ و تاب می‌خوره. باید از ناتی داگ بخوایم که ایشون رو توی تیمش استخدام کنه، وگرنه بازی رو تحریم می‌کنیم...

fe2930_24intergalactic-the-heretic-prophet-press-image-3.jpg

یکی از مهمترین ایراداتی که قراره ریش سفیدای صنعت گیم بگیرن بعد گیم پلی اینه که چرا دشمن ما رباته، پس بازی کودکانس! باید خون بپاچه تو تصویر و روده بکشیم بیرون و هرچیزی غیر از این باشه از نظر این ریش سفیدا که ادعاشون میشه گیمر واقعین، شکست خوردس.
نمونشو تو تاپیک GOW جدیدا دیدیم که چرا کریتوس آرومه و روده خونی ثور رو نمی‌کشه از بدنش بیرون یا به زن اودین ت.اوز نمیکنه! :))

به عنوان کسی که همین چند وقت پیش the last of us 2 رو تموم کرده یه چند تا ایراد توی بازی (و در کل بازی های انحصاری سونی) دیدم که امیدوارم اینجا نباشه
1. توی اکثر بازی های جدید سونی شما حتما باید نصف بازی رو روی حالت مخفی کاری بازی کنید که حداقل واسه من خیلی تکراری شده (اونم مخفی کاری که خیلی حالت سطحی داره)
2. توی the last of us 1-2 بازی کاملا scripted شده هست یعنی 90% بازی شما باید دقیقا همون کاری بکنی و همون دگمه ای رو فشار بدی که سازنده بازی میخواد و یه سری جاها بازی کاملا خطی میشه. امیدوارم این رو یک کم بهترش کنن
3. این آخری رو با توجه به تریلر بازی فکر نکنم بشه کاریش کرد ولی همه بازی های انحصاری سونی شده action-adventure اونم از دید سوم شخص :| ای کاش یک کم هم سراغ بازی های FPS برن ( یادش به خیر یه زمانی killzone و resistance داشتیم...)
4.
من زیاد درگیر این چیزهای woke نیستم ولی دیگه انصافا پیاز داغش رو یک کم کمش کنید. توی the last of us 2 واقعا بیش از حد بود :D

البته مدل اَبی Jocelyn Mettler بود و چیزی که تو بازی از این شخصیت می‌بینیم با مدلش مو نمیزنه(مخصوصا تو عکسِ پایین). کسی که تو عکسه دوبلورشه.

View attachment 361900View attachment 361901
البته عکس پایینی کاس پلی هست و یه سری چیز میز گذاشته زیر لباسش برای اینکه فرم بدنیش شبیه Abby توی بازی بشه.

خود واقعیش هم این شکلیه

Screenshot_20241230_134301_Instagram.jpg

یه چیزی که اتفاقا جالبه تو این بازی
اسمش
اول اینکه خیلی یونیک
اینتر گلکتیک :هرتیک پرافت
حاله برای یه عده سخت تلفظ یکم اطلاعاتشون بالا ببرن
معنای عنوان خیلی به نمایشی که دادن میخوره
پیامبر مرتد یا ( پیامبر بدعت گذار )
که یک پارادکس خیلی جالب داره و چیزی که ازش میشه استنباط کرد معنای طغیان گری داره یا در واقع حال هوای ضد مذهبی در جهانی مذهبی که با افکار دراکمن میخوره به نظرم
چیز دیگه ای هم که برای من جالب بود تو نمایش بازی چه اون قسمت کات سین و چه اون بخش کوتاه از گیم پلی بازی که نشون دادن تم رنگی بازی که همین طور در آرت بازی هم می‌بینیم مشخصا رنگ آبی و قرمز
در جای جای بازی می‌بینیم ( خود همین رنگ بندی هم یه پارادکس جالب داره اونایی که هنر خوندن میدونن چی میگم رنگ قرمز و آبی نشونه های چیه کاملا با هم متضاد )
همیشه ناتی داگ در ای پی های مختلفش از یک رنگ بندی خاص استفاده میکنه
در مورد بحث های حاشیه ای هم که در اینجا میشه به نظرم دوستان نیازی نیست به اینها عکس العملی نشون بدن کلا این عده چون بازی های ناتی داگ واقعا کم ایراد و همیشه بهترین گیم پلی و داستان و گرافیک رو ارائه میده مجبورن برای هیت ورزیدن دنبال این جور چیزا باشن
اینا دقیقا مثل زمان لست ۲ بعد از این که عرضه شد و چه در نمرات و چه جوایز ترکوند زمان عرضه اینتر گلکتیک هم مجبورن اتوماتیک دمشون بزارن روی کولشون و برن 😂
فلذا اینا کلا همین یکی دو سال تا عرضه بازی زمان دارن بیان اینجا خزعبلات بگن کاریشون نداشته باشین راجب اطلاعات به درد بخور بازی صحبت کنیم

Uncharted: Drake's Fortune هم در نگاه اول و به عنوان یه IP جدید، شاید اسم جالبی به نظر نرسه اما وقتی بعد از تموم کردن بازی بهش برمیگردیم میبینم که خیلی خوب انتخاب شده، هم تایتل اصلی که اشاره به کاوش و اکتشاف داره هم ساب تایتل که به کارکتر اصلی و انگیزش برای ماجراجویی اشاره میکنه. اینجا Intergalactic حداقل تو القا کردن وایب و فضای کلی بازی، با توجه به تریلر خوب عمل می‌کنه، فقط باید ببینیم قضیه‌ پیامبر مرتد چیه.

پ.ن.: شاخصا Subtitle رو همیشه به شماره گذاری ترجیح میدم! :-"

پیامبر مرتد یا بدعت گذار بنظر پارادوکس میاد ولی وقتی رسالت یک پیامبر اصولا ارتداد یا بدعت از دین قبلیه
و همین الان همه قبلیها به بعدی که اومده میگن false prophet یعنی یک پیامبر نمیتونه مرتد و بدعت گذار نباشه و تعریف تو دلشه
البته صحت یا بطلان شون منظور نیست، ارتداد یا بدعت نسبت به قبلی و اون چیزی که پیشتر بوده منظوره که اصلیست همیشه جاری
وگرنه در آسمانی بودنشون که شکی نیست

• Like
Reactions: PC MR
زودتری یه گیم پلی ای چیزی بدن بحث های بهتری واسه بحث پیش بیاد 🙄
1000005343.jpg

بحث های های بهتر بعد از نمایش گیم پلی ...

برادر ما گوشمون از این حرفا پره ، مشکل جای دیگست ...

بازی منتشر شده بود من داشتم بازی میکردم یه بنده خدایی بهم هی پیام میداد ،،گیم پلی همون گیم پلی نسخه اوله ، هیچ تغییر نکرده هیچ نو اوری ندارن هوش مصنوعیش ریده ،، شماره اول خیلی بهتر بود ، تو نسخه دو خیلی افت کرده ... گان پلی ، گان پلی فاجعه شده، بروس استرلی کجایی که تر زدن به بازیت ... میپرسم داری بازی می‌کنی مگه ... میگه نه تو یوتیوب دیدم🥹🥹🤨
و اگه فکر میکنید اینا رو از خودم در آوردم ، میتونم وقت بزارم و پیداشون کنم پیام ها رو... پس همچین فکری نکنید 😉

View attachment 362019

بحث های های بهتر بعد از نمایش گیم پلی ...

برادر ما گوشمون از این حرفا پره ، مشکل جای دیگست ...

بازی منتشر شده بود من داشتم بازی میکردم یه بنده خدایی بهم هی پیام میداد ،،گیم پلی همون گیم پلی نسخه اوله ، هیچ تغییر نکرده هیچ نو اوری ندارن هوش مصنوعیش ریده ،، شماره اول خیلی بهتر بود ، تو نسخه دو خیلی افت کرده ... گان پلی ، گان پلی فاجعه شده، بروس استرلی کجایی که تر زدن به بازیت ... میپرسم داری بازی می‌کنی مگه ... میگه نه تو یوتیوب دیدم🥹🥹🤨
و اگه فکر میکنید اینا رو از خودم در آوردم ، میتونم وقت بزارم و پیداشون کنم پیام ها رو... پس همچین فکری نکنید 😉
اکثرا دیدم کسایی که نظرات عجیب غریب و صد من یه غاز میدن و کلا دنیا رو تا نیم‌ متری خودشون میدونن البته اینجا کمن بیشتر تو پیج های گیم اینستاگرام دیدم ، (سر همین کامنت هاشون رو هیچ نمیبینم) ، پلتفرمی که بازی ها رو روش تجربه میکنن یوتوبه! 🙄🥴

سازندگان Astro Bot، برنده جایزه بهترین بازی سال، برای Intergalactic: The Heretic Prophet هیجان زده هستند! 🔥

Yatoku، لید دیزاینر بازی: بعد از مراسم، من فرصتی داشتم تا با اعضای Naughty Dog صحبت کنم. شنیدم وقتی Astro Bot به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شد، آنها هم خوشحال شدند و تشویق کردند. بار دیگر پیوند درونی قوی را در PlayStation Studios احساس کردم.

Astro Bot developers excited for Naughty Dog's new IP Intergalactic: The Heretic Prophet - AUTOMATON WEST

البته عکس پایینی کاس پلی هست و یه سری چیز میز گذاشته زیر لباسش برای اینکه فرم بدنیش شبیه Abby توی بازی بشه.

خود واقعیش هم این شکلیه

View attachment 361956
موضوع ربطی به تاپیک نداره اما تو اون عکس هم به هر حال خودشه که تو یک مجموعه‌ی عکس، کاس‌پلیِ اَبی شده و در توضیحاتشم نوشته که لباسو کی براش طراحی کرده، تو اینستاگرامشم هست:
Screenshot 2024-12-31 144312.png
Jocelyn Mettler on Instagram: "Abby cosplay pt. 6 Here is the final set! Thank you so much for all the love and support 💞 Costume and 📷: @el_fett"

اینجا هم که با دوبلور اَبی و نیل دراکمنه و مشخصه چهره‌ی اَبی کاملا شبیهشه:
g.png

Jocelyn Mettler on Instagram: "We hit our sub goal on Twitch and as promised here is the surprise- This is from the Uncharted The Lost Legacy release party where I met Laura for the first time!"

اینجا که کاس‌پلی هم نشده مشخصه کاملا شبیه به اَبیه (ینی به جز اون عکسی که گذاشتی، همه جا شبیه به اَبیه و خب مشخصه که هیکلش نمیتونه مثل اَبی باشه :D ):
Screenshot 2024-12-31 144630.png

خلاصه اگه بخوام یه چیزی هم مرتبط به تاپیک بگم اینه که برخلاف نظر عده‌ای ناتی‌داگ هم قبل از Intergalactic در جاهایی از چهره‌ی بازیگر یا مدل استفاده می‌کرد. نمونه‌ش همین اَبی و یا شخصیت دینا که اونم عینِ مُدلش Cascina Caradonna ساخته شده:
Screenshot 2024-12-31 145054.png

آخرین ویرایش:
بعضی دوستان متوجه قضیه نیستن و فقط بلدن اتهام بزنن و بگن تو هیتری، تو سوختی، تو فشاری شدی و...
به شخصه برای خود من مسئله، بحث کچل بودن جردن نیست. مسئله نفوذ تا خرتناق کالچر ووک و dei در بازیهای سونی هست. از اسپایدرمن ۲ بگیر تا تلو و هورایزن، و بازیهایی در که در آینده عرضه میشه مثل ghost of yotei و همین اینترگلکتیک.
دوستان ظاهرا یادشون رفته همین چند ماه پیش این مصاحبه انجام شد.
حالا باز انگ بزنید یا عین بت پرستان هی بگین این NDعه. بله منم از الان چشم بسته میگم گیم پلی بازی و موزیک و صحنه های سینمایی بازی شاهکار میشه. ولی مسئله اساسی همونه که گفتم.

حالا یا باز انگ بزنید یا ماستمالی.

بعضی دوستان متوجه قضیه نیستن و فقط بلدن اتهام بزنن و بگن تو هیتری، تو سوختی، تو فشاری شدی و...
به شخصه برای خود من مسئله، بحث کچل بودن جردن نیست. مسئله نفوذ تا خرتناق کالچر ووک و dei در بازیهای سونی هست. از اسپایدرمن ۲ بگیر تا تلو و هورایزن، و بازیهایی در که در آینده عرضه میشه مثل ghost of yotei و همین اینترگلکتیک.
دوستان ظاهرا یادشون رفته همین چند ماه پیش این مصاحبه انجام شد.
حالا باز انگ بزنید یا عین بت پرستان هی بگین این NDعه. بله منم از الان چشم بسته میگم گیم پلی بازی و موزیک و صحنه های سینمایی بازی شاهکار میشه. ولی مسئله اساسی همونه که گفتم.

حالا یا باز انگ بزنید یا ماستمالی.
انگ نمیزنیم.میگیم یه بار گفتید،دوبار گفتید, ۱۰۰ بار گفتید اوکی دیگه بسه فهمیدیم .یه تاپیک آنتی ووک در مورد بازیها بزنید و برید اونجا با دوستانِ هم نظرتون بحث و تبادل نظر کنید و دنیا رو نجات بدید.لازم نیست دم به دقیقه تو تاپیک بازی رو اعصاب ملت رژه برید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or