PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
من یکم این پازلهایی که به ذهنم رسیده بود رو مرتب و کاملش کردم (شما بخونید توهمات :) )
اول اینکه فکر کنم این تریلر کلا میخواست مفاهیم رو بیان کنه و از کلیت ماجرا بهمون یه سرنخی بده.1 دقیقه ی اول تریلر حرف از سختیها و بینظمی بود تا رسیدن به کمال و تعادل.
این نیم حلقه هایی که به شکل اشک ، هم روی سطح سیاره بود و هم بیرونش و تریلر مدام اصرار داشت تو این یک دقیقه ی اول نشون بده به نظرم همون نماد یینگ یانگ از فرهنگ چین هستش
  • یین: یین نماد انرژی زنانه است و با ویژگی‌هایی چون آرامش، پذیرش، انعطاف‌پذیری و درون‌گرایی ارتباط دارد. این انرژی به‌طور کلی با شب، ماه، آب و تاریکی هم‌راستا است. در انسان‌ها، یین بیشتر به احساسات، ارتباطات عاطفی و توانایی مراقبت از دیگران و خود اشاره دارد.
  • یانگ: یانگ نماد انرژی مردانه است و با ویژگی‌هایی چون قدرت، خلاقیت، پویایی و برون‌گرایی ارتباط دارد. یانگ با روز، خورشید، آتش و روشنایی در ارتباط است. این انرژی موجب حرکت، تحول و دستیابی به اهداف می‌شود و به فرد قدرت می‌دهد تا با چالش‌ها روبه‌رو شود و مسیرهای جدیدی را پیش گیرد.
و در حقیقت این دو تکمیل کننده هم هستن و تعادل رو برقرار میکنن.اون نقطه های سیاه و سفید داخلشون به این معنی هست که همه چی مطلق نیست و میتونه متغیر باشه
تو انیمیشن پاندای کونگفو کار هم پو نماد همین یین یانگ بودش که در عین چاق بودن و یکم خل بودن تونست با نفی نکردن خودش و برجسته کردن داشته هاش یه تعادل برقرار بکنه.رنگ سیاه و سفید پاندا هم دقیقا نماد یین یانگ بودش
بعد میرسیم به جردن کچل و یکم سیاه با ته چهره ی آسیایی که تداعی گر قسمت سیاه نماد یین یانگ هستش که بعضیا رو فشاری کرده بود :)
حالا با یه سفینه ی فضایی طرفیم که اسمش پورشه هستش و بر خلاف تسلا که چشم هوش مصنوعی رو کور کرده برامون تداعی کننده ی جنبه ی مکانیکیه وسیله هست و صدای پیستونهای موتور پورشه که هممون خوب میشناسیمش.یعنی میخام بگم که تریلر انگار میخاد رو این مورد تاکید کنه اینجا هوش مصنعی همه کاره نیست.فضای داخلی سفینه هم باز همینو نشون میده.داخل سیاره هم به نظرم تعادل یینگ یانگ بهم خورده برا همین تو اتمسفر سیاره نمادهای جدا از هم و غیر منظم از این نماد رو میبینیم که به صورت طوفان یا پدیده های خشن جوی دیده میشه.تو قسمت آخر هم رباتی میبینیم که برای ما انسانها نماد هوش مصنوعی هستش.حالا اینکه این ربات ها علیه انسان هستن یا دارن بهش کمک میکنن برای ایجاد تعادل الله واعلم

آخرین باری که گرافیک یه بازی فکم رو انداخت این بخش از تلو بود.

1000086635.jpg

مطمئنم ND دوباره اینکارو با Intergalactic می‌کنه.

در مورد ساختار مراحل بازی، به نظرم این بازی بهترین گزینه واسه پیاده کردن کامل اون ساختار نیمه sandbox ـی هست که ND استارتشو تو یکی از مراحل U4 زد و تو Lost Legacy و تلو ۲ refine کردش.

آخرین باری که گرافیک یه بازی فکم رو انداخت این بخش از تلو بود.

View attachment 360690

مطمئنم ND دوباره اینکارو با Intergalactic می‌کنه.

در مورد ساختار مراحل بازی، به نظرم این بازی بهترین گزینه واسه پیاده کردن کامل اون ساختار نیمه sandbox ـی هست که ND استارتشو تو یکی از مراحل U4 زد و تو Lost Legacy و تلو ۲ refine کردش.
من امیدوارم به لطف داستان سرایی جذابش، همین روند گیم های قبل باشه و اوپن ورلد نباشه و RPG

من اول حس خاصی نسبت به کاراکترش نداشتم و حتی توی تاپیک TGA یه تیکه‌ای هم بهش انداختم، ولی کم‌کم حس بهتری پیدا کردم و الآن دیگه در عشقش اسیر هستم!
البته شاید تماشای تریلر برای ۲۰۰ بار هم بی‌تأثیر نبوده و آدم اگه سمندون رو هم در عرض چند روز انقدر ببینه، عاشق کمالاتش می‌شه! :دی
تنها تیکه‌ای که هنوز به نظرم زشته، اینجا هست که البته این صحنه هم صفای خاص خودش رو داره و شمایلی از شیطنت و لجوج بودن جردن رو نشون می‌ده و یکی از دلایلی که دارم باهاش حال می‌کنم همین‌جاست:

136717_24ezgif-7-5dcde10bf6.gif

صحنه معروفی هم شده و در آینده بیشتر در قالب عکس و میم می‌بینیمش. :دی
اون جماعت اقلیت هم دنبال چیز خاصی نیستن فقط میخوان بوسیله چسبیدن به بهترین و محبوب ترین استودیوهای گیم سازی با این حجم مخاطب ریزبین و دقیق ، دیده بشن و دوس داشته بشن که تا اینجا به هدفشون رسیدن :دی

اون جماعت اقلیت هم دنبال چیز خاصی نیستن فقط میخوان بوسیله چسبیدن به بهترین و محبوب ترین استودیوهای گیم سازی با این حجم مخاطب ریزبین و دقیق ، دیده بشن و دوس داشته بشن که تا اینجا به هدفشون رسیدن :دی
اقلیت یعنی کچل‌ها یا زشت‌ها؟ :(

نه آقا
بهتره این نگاه تنفرآمیز نسبت به همدیگه رو عوض کنیم.

اون حجم از نفرت در ابتدا طبیعی بود. جالبه خود ناتی داگ کامنت ها رو بسته بود
IMG_20241217_215616_260.jpg

رکورد دیسلایک هم ظاهرا شکسته شده بود :D
IMG_20241217_215620_705.jpg

خود من بدجوری اولش خورد تو ذوقم. ولی بعد پست آریا، سه بار پشت هم تریلر رو دیدم و عجیبه که نظرم برگشت.

در کل با اومدن تریلرهای بیشتر و اطلاعات جدید، این موج منفی هم بر میگرده.

من اول حس خاصی نسبت به کاراکترش نداشتم و حتی توی تاپیک TGA یه تیکه‌ای هم بهش انداختم، ولی کم‌کم حس بهتری پیدا کردم و الآن دیگه در عشقش اسیر هستم!
البته شاید تماشای تریلر برای ۲۰۰ بار هم بی‌تأثیر نبوده و آدم اگه سمندون رو هم در عرض چند روز انقدر ببینه، عاشق کمالاتش می‌شه! :دی
تنها تیکه‌ای که هنوز به نظرم زشته، اینجا هست که البته این صحنه هم صفای خاص خودش رو داره و شمایلی از شیطنت و لجوج بودن جردن رو نشون می‌ده و یکی از دلایلی که دارم باهاش حال می‌کنم همین‌جاست:

136717_24ezgif-7-5dcde10bf6.gif

صحنه معروفی هم شده و در آینده بیشتر در قالب عکس و میم می‌بینیمش. :دی
از اینکار ها ناتی داگ زیاد کرده و تا حالا کلی از چیزایی که ساختن میم های پر طرفدار مجازی بوده ... فکر کنم خودم اولین نفری بودم که چند دقیقه بعد معرفی همچین سو استفاده ای ازش کردم
اول نکته ای که نظر همه ما رو جلب می‌کنه موسیقی متن تریلر هست که شاهکاره و واقعا برای اثر علمی تخیلی فضایی که خیلی هاشون موسیقی متن های شاهکار دارن این آهنگ می‌تونه سری تو سرا بلند کنه ...

دومین نکته اینه که بازی نه یک scifiرمز آلود و نجات جهان و مبارزه با شرارت و این داستان ها که قطعا

View attachment 359873

یه انچارتد فضایی هست ...
......

View attachment 359874
همچین سفینه اسپرت تر و تمیزی به ناتی داگ نمی‌اد ، آدم از ناتی داگ انتظار یه سفینه اوراقی و کر و کثیف انتظار داشت ...
.........

بازی قطعا و بدون شک و تردید از شاهکار cowboy bebop الهام گرفته شده و اگه بتونن داستانی در حد cb ارائه بدن قطعا بازی تضمین شده است ...
........
و در آخر من در حال خوندن نق نق هیتر ها

View attachment 359876

ملاک شخصیت‌پردازی هست یا زشتی/زیبایی یا رنگ پوست؟ :دی
چون اگه به شخصیت‌پردازی باشه که همون ابی و لِو شخصیت‌پردازی‌های خیلی خوبی داشتن.
اگه به زشتی/زیبایی باشه که نیدین، نورا و مل هیچ‌کدوم زشت نیستن. عروسک فانتزی نیستن، ولی زشت هم نیستن به هیچ وجه.
اگه به رنگ پوست باشه، بازی Marvel 1943 که می‌شه اون رو اولین بازی کامل امی هنیگ بعد از جدایی از ناتی داگ دونست، ۴ تا کاراکتر اصلی داره که ۳ تاشون یعنی ۷۵٪ کاراکترهای اصلی سیاه‌پوست هستن، در انواع مختلف: ابرقهرمان سیاه‌پوست، سرباز مرد سیاه‌پوست، جاسوس زن سیاه‌پوست. :دی

c83117_24GJKGh3ka0AAqddi.jpg

ملاک شخصیت‌پردازی هست یا زشتی/زیبایی یا رنگ پوست؟ :دی
چون اگه به شخصیت‌پردازی باشه که همون ابی و لِو شخصیت‌پردازی‌های خیلی خوبی داشتن.
اگه به زشتی/زیبایی باشه که نیدین، نورا و مل هیچ‌کدوم زشت نیستن. عروسک فانتزی نیستن، ولی زشت هم نیستن به هیچ وجه.
اگه به رنگ پوست باشه، بازی Marvel 1943 که می‌شه اون رو اولین بازی کامل امی هنیگ بعد از جدایی از ناتی داگ دونست، ۴ تا کاراکتر اصلی داره که ۳ تاشون یعنی ۷۵٪ کاراکترهای اصلی سیاه‌پوست هستن، در انواع مختلف: ابرقهرمان سیاه‌پوست، سرباز مرد سیاه‌پوست، جاسوس زن سیاه‌پوست. :دی

c83117_24GJKGh3ka0AAqddi.jpg
اگه علاقه اقا نیل به زن های عضلانی مرد گونه کم بشه هم راضی هستیم
مشکل اینه زشت خالی نبستن اصلا زن نیستن. جدا اون شخقیت ابی و این جدیده رو بدون اطلاعات خاصی به چند نفر نشون بدی احتمالا بگن پسره

حال و حوصله ندارم نقش قبر کنم

ولی ابی که رونمایی شد ، گفتن این نمیتونه زن باشه ، بدن هیچ زنی این شکلی نمیشه .... ده ها نمونه آوردیم که میشه .... گفتن برای ساختن همچین بدنی به باشگاه و رژیم سخت و پروتئین نیاز هست و تو دنیای آخر زمانی این چیزا کجا بود ، ناتی داگ باشگاه و پروتئین و رژیم گذاشت جلوشون .. باز بهونه آوردن که نه ، این بدن بدون هورمون و پودر ساخته نمیشه ... 🤣🤣🤣🤣🤣

حالا نمی‌دونم سر جوردن که بدنش یک سوم ابی هم نیست و توی یک دنیای فوق پیشرفته ، سوار فضا پیمای پورش میشه ، که حتی احتمالش هست بدن اکثر آدم ها سایبورگ باشه ..این چرت و پرت ها چیه ما می‌خونیم رو متوجه نمیشم ...

حالا نمی‌دونم چرا اونهایی که سال ها قبل از انچارتد چهار و لست دو از ناتی داگ نفرت داشتن ، و میگفتن بزرگترین فاجعه صنعت گیم گوتی شدن انچارتد ۲ بوده و تاثیر منفی روی این صنعت می‌زاره ... حالا نگران و و ناراحت شدن که بازی های سینما زده و دوربین روی شونه ناتی داگ همه پسند نیست و ما ناراضیم که ما رو نادیده میگیرن ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or