PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
این قیافه ی ربات منو به شدت یاد شوالیه ها میندازه.اکثرا هم کلیسا و مذاهب این درجه رو به افراد میدادن.یعنی این ربات با مذهب در ارتباطه.یادمه مطلبی میخوندم در مورد هوش مصنوعی که اگه از کنترل خارج بشه ایجاد پیامبر و مذهب جدید رو ازش بعید نمیدونن، چون نمیتونه ساخت خودش رو درک کنه و کارهای انسان گونه انجام میده
این زبان و نوشته های روی زره داره رازگشایی میشه و فعلا به این نتیجه رسیدن که این ربات یه جور "مجاهد" یا مدافع/جنگجوی دینی هست :D

Ge8gLvnWAAASreo.jpeg Ge8gLvlWYAA7tsh.jpeg

یه چیزی که جالب بود برام مخاطبای غربی خیلی از تبلیغ پورش و ادیداس بدشون اومده بود و تو کامنتا میگفتن.

در حالی ک من فقط واکنشم «عه چه جالب» بود

از مزیتای جهان سومی بودنه دیگه، حالت از تبلیغای برندای جهانی بهم نمیخوره چون برات جالبن هنوز! ولی اونا دائم زیر تبلیغ این شرکتا بمبارون میشن و...

پ.ن: اصلاح میکنم پورشه تلفظ درستشه :D
به طور کلی که بعضی‌ها از قدیم نسبت به این قضیه نقد داشتن و مثلاً به کوجیما هم کلی فحش می‌دادن. :دی اینجا هم عجیب نیست که یه عده ناراحت باشن، ولی خیلی‌ها هم براشون جالب بوده و حال کردن باهاش. این وسط بعضی‌ها هم سعی دارن موضوع رو بیش از حد پررنگ کنن، چون نفرت از دراکمن باعث می‌شه دنبال هر سوژه‌ای برای کوبوندن بازی‌های ناتی داگ باشن.
حالا طراحی کاراکتر که خب حرف و حدیث زیاد داره و طبیعی بود که واکنش به دنبال داشته باشه، ولی مثلاً دیدم یه عده عصبانی شدن و گفتن به چه حقی توی تریلر به IPهای قبلی ناتی داگ اشاره شده، در حالی که دیگه کسی از اون تیم‌های قدیمی توی استودیو نمونده و این ناتی داگ جدید، اون ناتی داگ محبوب ما نیست! :دی از اون ایرادات مسخره که به بقیه استودیوها نمی‌گیرن، در حالی که چیز جدیدی نیست که یه استودیو توی تبلیغات IP تازه خودش به بازی‌های قدیمی اشاره کنه یا مثلاً اثری رو احیا کنه که نسخه قبلیش شاید دهه‌ها قبل اومده و اکثر سازنده‌های قبلی دیگه توی استودیو نیستن. بگذریم که همین دراکمن هم توی تیم تولید Jak 3 حضور داشته و اگه بگردیم احتمالاً افراد دیگه‌ای هم پیدا بشن.
یا مثلاً توی اون انیمه اول تریلر که بانوی زیبایی داره هم گیر دادن به رنگ موهاش که نماد فلان و چنان هست! :دی
حتی یه عده این بحث الهام‌گیری از Akira رو هم مسخره کردن و تیکه انداختن و می‌شه بخشی از نظرات رو اینجا دید.
در مجموع اگه به جای این بانوی کچل، کاراکتر Eve از Stellar Blade هم توی تریلر بازی بود، باز یه چیزی برای گیر دادن پیدا می‌کردن. چون کلاً یه عده همچین وضعیتی پیدا کردن:

323617_24vcsadsa.jpg

--------------
در مورد تبلیغات، به نظرم تنها هدف پول گرفتن نبوده و دلایل دیگه‌ای داشته که به کمک این شرکت‌ها، دنیای بازی عجیب‌تر از قبل بشه. از یه طرف سیاره‌ای داریم که ۶۰۰ ساله کسی ازش زنده بیرون نیومده و سفینه‌ای داریم که برای خودش توی فضا گشت و گذار می‌کنه و محصول پورشه‌ای هست که کارش تولید ماشینه، نه سفینه. بعد توی همین شرایط کفش آدیداس قدیمی و آهنگ دهه ۱۹۸۰ روی دیسک داریم. همون سفینه و کفش هم خودشون باعث شدن کلی بحث و تحلیل شکل بگیره و اگه خبری از اونا نبود، خیلی از بحث‌ها هم راه نمی‌افتاد و نهایتش می‌گفتیم حالا یه سفینه‌ای مثل صدها اثر علمی‌تخیلی هست، ولی الآن شرکت سازنده‌ش باعث کنجکاوی بیشتر شده که ببینیم جریان چیه.
این المان‌های ترکیبی قدیمی و جدید هم در حالی توی بازی وجود دارن که عجیب‌ترین بخش ماجرا، اون متن ابتدای تریلر هست که برمی‌گرده به یه کتاب مقدس در سال ۱۹۸۶. یعنی اگه بحث سفر در زمان باشه هم بعیده حالت کلاسیک داشته باشه و احتمالاً عجیب‌تر از چیزیه که انتظار داریم. مثلاً نمی‌تونه این مدلی باشه که ۷۰۰ سال بعد، به تکنولوژی سفر در زمان رسیدن و برگشتن دهه ۱۹۸۰ و یه سری محصولات اون دهه رو برداشتن و خلاص. چون توی دهه ۱۹۸۰ (حداقل در دنیای ما) با اینکه کفش آدیداس و آهنگ It's a Sin وجود داشتن، ولی خبری از اون کتاب مقدس با اون الفبای خاص نبوده و خود این قضیه هم دنیای بازی رو پیچیده‌تر می‌کنه. :دی

به این عکس توجه کردی؟ :D تاریخش به سال ١٩٩۵ هست که نوشته زیرش میگه چهار سال ازش گذشته. یعنی سال ١٩٩٩ هستیم گویا!
View attachment 360616
لزوما سال 1995 نیست. می‌تونه هر ترکیبی از 1995تا مثلا ۲۳۹۵ یا هر سال دیگه‌ای باشه.

توی انیمه Shinsekai yori (که یوری اون ربطی به یوری معروف و محبوب نداره) یه اتفاقی در سال 2011 می‌افته (که توی انیمه هم تقریبا اشاره‌ای بهش نمیشه) و داستان انیمه زمان خیلی طولانی بعد از اون اتفاقه
این وسط هم یه دوران تاریک چند قرنی هست. در نتیجه اون گذشته یه حالت رازآلود و مقدسی پیدا کرده.

این جا هم می‌تونه همین طوری باشه. یعنی توی دنیای داستان دوره انتهایی قرن بیستم یه جذابیت تاریخی داره. همون جور که ما نمای رومی توی ساختمون می‌زنیم. اونا هم مثلا نمای نیویورکی دهه ۸۰ می‌زنن:دی

لزوما سال 1995 نیست. می‌تونه هر ترکیبی از 1995تا مثلا ۲۳۹۵ یا هر سال دیگه‌ای باشه.

توی انیمه Shinsekai yori (که یوری اون ربطی به یوری معروف و محبوب نداره) یه اتفاقی در سال 2011 می‌افته (که توی انیمه هم تقریبا اشاره‌ای بهش نمیشه) و داستان انیمه زمان خیلی طولانی بعد از اون اتفاقه
این وسط هم یه دوران تاریک چند قرنی هست. در نتیجه اون گذشته یه حالت رازآلود و مقدسی پیدا کرده.

این جا هم می‌تونه همین طوری باشه. یعنی توی دنیای داستان دوره انتهایی قرن بیستم یه جذابیت تاریخی داره. همون جور که ما نمای رومی توی ساختمون می‌زنیم. اونا هم مثلا نمای نیویورکی دهه ۸۰ می‌زنن:دی
درسته ولی دوستان قبلا اشاره کردن که مثلا اگه خیلی توی اینده داریم زندگیم میکنیم پس اون کفش نوی ادیداس یا سی دی های نو یا حتی خود سفینه که کلی ویژگی های یه سفینه ی رترو رو داره چطوری اینهمه مدت دست نخورده موندن! در رابطه با تایم لاین بازی هم گفتن توی یک دنیای موازی پیشرفته هستیم تا یک اینده دور! اینها رو همه کنار هم میذاری چیزی که بازی به ظاهر داره نشون میده همون دنیای موازی پیشرفته ی دهه ٨٠ ٩٠ هست ولی خب از طرفی بازی یه هینت هایی هم داره میده که انگار نمیشه به همین راحت مطمئن بود :D

• Like
Reactions: m.a.t
....
در مجموع اگه به جای این بانوی کچل، کاراکتر Eve از Stellar Blade هم توی تریلر بازی بود، باز یه چیزی برای گیر دادن پیدا می‌کردن. چون کلاً یه عده همچین وضعیتی پیدا کردن:

323617_24vcsadsa.jpg

--------------
به شخصه اگر کاراکترش جذاب بود دیگه هیچ ایرادی ازش نمیگرفتم یعنی نداره ایرادی.ولی واقعا خورد تو ذوقم.خیلی اعصابم خرده.

ناتی داگ تو داستان تلو۲ هم با زمان حسابی بازی کرد و نتیجه کار هم خیلی جالب توجه بود. احتمالا اینجا یک قدم جلوتر رفته باشه، و دلیل انتخاب ستنیگ فضایی هم همینه.چون فضا دست ND رو باز میزاره با زمان هر طوری بخواد بازی کنه.

شک نکنید تایم لاین های مختلف در بازی وجود دارند و سورپرایزهای داستانی و لوکیشنی از دل همین بازی با زمان بیرون میاد.

به شخصه اگر کاراکترش جذاب بود دیگه هیچ ایرادی ازش نمیگرفتم یعنی نداره ایرادی.ولی واقعا خورد تو ذوقم.خیلی اعصابم خرده.
بنظرم اگه تریلر رو کم دیدی (یکی دو بار) بازم با دید عمیق تر و بدون گارد بهش نگاه کن ممکنه نظرت برگرده چون واقعا بنظرم کاراکتر جذابیت داره.
اندام و استایلش که حرفی درش نیست چهره هم از روی همون قسمت درینک خوردنش کاملا جذابه! :D می مونه مو که اونم من یکی به شخصه چون از رفتار و نگاه هاش یه ذره شخصیتش رو متوجه شدم حس می کنم حتی مدل مو هم دقیقا باید همین می بود!
حالا اینارو ترکیب کنید با شخصیت پردازی عمیقی که ناتی داگ در طول بازی سر هر کاراکتر انجام می ده.

من اول حس خاصی نسبت به کاراکترش نداشتم و حتی توی تاپیک TGA یه تیکه‌ای هم بهش انداختم، ولی کم‌کم حس بهتری پیدا کردم و الآن دیگه در عشقش اسیر هستم!
البته شاید تماشای تریلر برای ۲۰۰ بار هم بی‌تأثیر نبوده و آدم اگه سمندون رو هم در عرض چند روز انقدر ببینه، عاشق کمالاتش می‌شه! :دی
تنها تیکه‌ای که هنوز به نظرم زشته، اینجا هست که البته این صحنه هم صفای خاص خودش رو داره و شمایلی از شیطنت و لجوج بودن جردن رو نشون می‌ده و یکی از دلایلی که دارم باهاش حال می‌کنم همین‌جاست:

136717_24ezgif-7-5dcde10bf6.gif

صحنه معروفی هم شده و در آینده بیشتر در قالب عکس و میم می‌بینیمش. :دی

این زبان و نوشته های روی زره داره رازگشایی میشه و فعلا به این نتیجه رسیدن که این ربات یه جور "مجاهد" یا مدافع/جنگجوی دینی هست :D

View attachment 360657View attachment 360658

من از اونجایی که دکترام زبانشناسی بوده این متن رو ترجمه کردم، متن رو بدن این رباته که یجور مبارز دینی یا شوالیه هست میشه این:

جمله اول: ماها مبارزه میکنیم تا جنگ به سیاره زمین نرسه و شما بتونید در آرامش زندگی کنید.
جمله دوم: مبارز مدافع امنیت در سیاره Sempiria.

یه متنی هم رو لباسش هست که ترجمه اش میشه این:
زمین 25 سال آینده رو نخواهد دید.

آخرین ویرایش:
من اول حس خاصی نسبت به کاراکترش نداشتم و حتی توی تاپیک TGA یه تیکه‌ای هم بهش انداختم، ولی کم‌کم حس بهتری پیدا کردم و الآن دیگه در عشقش اسیر هستم!
البته شاید تماشای تریلر برای ۲۰۰ بار هم بی‌تأثیر نبوده و آدم اگه سمندون رو هم در عرض چند روز انقدر ببینه، عاشق کمالاتش می‌شه! :دی
تنها تیکه‌ای که هنوز به نظرم زشته، اینجا هست که البته این صحنه هم صفای خاص خودش رو داره و شمایلی از شیطنت و لجوج بودن جردن رو نشون می‌ده و یکی از دلایلی که دارم باهاش حال می‌کنم همین‌جاست:

آقا بیشتر از هرچیز با این اندام و استایل و شخصیتش در حین مبارزات بنظرم بیش از پیش خوش می گذره و خفن می شه :D من نمی دونم چرا ملت به این دید بهش نگاه نمی کنن. مثلا آخر تریلر که با اون ربات می جنگه قطعا نیاز به همین تیپ و چهره و استایل داره. با اون کفشای خفن :D
با الی نباید مقایسه اش کرد. الی یه بچه بود که کم کم جنگیدن رو یاد گرفت. اما ایشون کلا تو یه فاز دیگه و خِبره بنظر می رسن! :D

فکر کنم دراکمن کارای عطاران رو هم دنبال میکنه
بهش خبر بدیم حق کپی رایت بگیره از این جهود :)

تموم-شد-خیلی-تاثیر-گذار-بود.gif

یکم در مورد تعوری شوالیه بودن این ربات تحقیق کردم و تقریبا به یقین رسیدم دوستمون شوالیه هستش.خصوصا به کفشش توجه کنید.چه دلیلی داره اینقدر آشکارا نوک تیز باشه ؟

View attachment 360669

من دفه اول که تریلر رو دیدم این رباته منو یاد General Grievous تو Star Wars: Episode II - Attack of the Clones انداخت .( بیشتر بخاطر اینکه چندتا دست داره )

grievous.jpg

تئوری های جالبی در مورد سال 1986 وجود داره. یکی از این تئوری ها، در مورد ایدزه :D

اولین دارو برای درمان ایدز در سال ۸۶ ساخته شد. بعد اینو بزارین کنار آهنگ Its a sin که حسابی جالب میشه.

حدس خودم اینه که مردم سمپیریون توسط یه بیماری آلوده شده باشن و یه فرقه مذهبی کنترل سیاره رو بدست گرفتن و برای همین کسی اجازه ترک اون سیاره رو نداشته باشه.

این مقاله نیویورک تایمز هم حسابی جالبه.
Creator of The Last of Us Reveals New Sci-Fi Game

اینم موزیک ویدیو فوق العاده Its a sin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or