PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
با اینکه باهات موافقم ولی چیزی که برام سواله اینه که چرا باید اینقد دوزمونو ببرن بالا؟ :دی آیا نیازه بین هر بازی جامپ بزرگی باشه؟

برای مثال 2009 که آنچارتد اومد یک عنوان تک بود که چیزی شبیهش نبود، فقط دو سال بعد 3 اومد که رو همون بیس 2 ساخته شده بود با یک سری بهبود ها اما لول دیزاین و کیفیت کلیش به قدری بالا بود که همه رو راضی کنه، باز فقط دو سال بعدش tlou اومد که کلا داستان متفاوتی داشت نسبت به بقیه بازیاشون و هنوز بنظرم کامل ترین بازی ناتی داگه.
حالا از اینجا به بعد یکم کند شد و سه سال طول کشید که آنچارتد 4 رو داشته باشیم اما جامپ خیلی بزرگی بود، باز 4 سال بعد P2 رو داشتیم که خییلییی جامپ بزرگی بود، Intergalactic هم احتمالا با توجه به تایمی که برده و قراره عمیق ترین گیمپلی تاریخشونو داشته باشه بزرگترین جامپ فنی رو قراره بزنه اما بازم برام سواله مگه چقد قراره عمر کنیم که کلا یک دونه بازی از ناتی داگ در طول کل عمر نسل بازی کنیم! تازه بعدا از 6-7 سال هم شاید بزنه بالاتر و بشه 10 سال!

حالا این نظر شخصی منه اما بنظرم همون سیستم سنتی جذاب تر بود، ینی اگه قرار بود تو این مدت TlouP3 میداشتیم، 80 درصد بیس P2 میبود بدون اینکه جامپ بزرگی داشته باشه (چون تقریبا پرفکت بود بازیش چه گیمپلی چه گرافیک که هنوز رو دستش نیومده) بقیه تایم هم میرفت پای داستان و طراحی مراحل و دیزاین کلی گیم، در اون صورت شاید میشد 3 یا نهایت 4 سال یک بازی جدید داشته باشیم.
البته انتظارات به قدری رفته بالا و هزینه های ساخت بازی هم زیاد شده که دیگه ریلیز 2-3 ساله رو باید فراموش کرد یه جورایی.
نیل دراکمن داره روی دو تا پروژه همزمان کار میکنه به عنوان رئیس استودیو و کارگردان خلاق که هر بازی چندتا کارگردان زیر دستش کار میکنن. مثل همین بین کهکشانی که الان دو تا کارگردان دارن بازی رو میبرن جلو و از کارگردان های TLOU هم هستن.

بهمن پارسال دراکمن گفت که کانسپت اولیه لست 3 رو کامل کرده و داره روش کار میکنه. الان در حال حاضر اونم داره ساخته میشه و دراکمن به عنوان کارگردان خلاق میدونه پارت 3 باید چطوری شروع بشه و چطوری تموم بشه. طبیعتا حداقل یک کارگردان هم روی این پروژه گذاشته و با گلد شدن مراحل ساخت ITHP، همه اعضای بازی میرن تا لست 3 رو تموم کنن.

سونی رسما اعلام کرده که به لطف PS5 Pro، عمر این نسل 10 ساله س یعنی اگر 2026 این بازی عرضه بشه صد در صد تا 2029 ما لست 3 رو خواهیم داشت که 4 سال دیگه س و 3 سال با بازی قبلی فاصله داره. تازه ساختش راحت تر هم هست چون دنیای کلی بازی و شخصیت ها و فضای بازی از قبل آماده س و کلی Asset آماده داره که تو این بازی استفاده بشه. فقط میمونه انتقال تجربه از بازی جدید به لست 3 که دیگه غوغای نهایی هست. پس اصلا نگران نباش. این نسل حتما دو بازی از ناتی داگ خواهیم دید.

نظر نامحبوب: تو بازياى ناتى داگ اتفاقا از همه بيشتر tlou با dna كمپانى هم خونى نداشت.
چون تا قبلش شايد جدى ترين دنياشون انچارتد بود كه اونم كاملا جدى نبود.
این نظر نامحبوب نیست فکته:D

اینترگلکتیک هم بنظرم دنیاش یه درصدی از تیره و تاری تلو رو داره و شخصیت اصلیش یه درصد زیادی از شوخ و شنگ بودن نیتن دریک و یه مقدارم جدیت الی. کلا هرچی تریلر رو بیشتر میبینم بیشتر با این جوردن حال میکنم. الان یه طوریم که انگار شخصیت اصلی یه سریال چند فصله هست و تو ذهنم میتونم خیلی راحت براش ویژگی های شخصیتی بچینم که بهش میخوره. در کل مطمئن با قوی ترین اثر ناتی داگ روبرو خواهیم شد

خیلی هم بامزه اس
symmetry صورت کامل رعایت شده
1000004786.jpg

1000004796.jpg

بعد تازه میگن ، دراکمن با زنانگی مشکل داره ، الان مدل کارکتر در حد یه روز ارام آفتابی روی اقیانوس کاملا صاف و مسطحه....😋😉😅 بعد میگن دراکمن درس نگرفته از اتفاقات لست... خو اگه کاملا کارکتر رو مثل مدلش طراحی میکردن که شک ندارم اینجا مجلس عزا ، همراه با بیانیه های جهاد علیه دراکمن میشد
........
جوردن با کله کچل و بی آرایش جذابه

1000004766.jpg

دوست دارم داستان این زخم رو بهمون بگن و صرفا نمایشی نباشه

دوستان اگر امکانش هست یه نظرسنجی بذارن برای حداقل این تریلر از افتضاح تا شاهکار ببینیم نظر واقعی بچه ها چیه، اگر میشه یجوری مخفی کنید که کسی نتونه رای ببینه که چه بهتر، چون احساس میکنم بعضی از دوستان خجالت میکشن حتی یه نقد جزیی به خود ناتی داگ یا شخصیت نچسبش بشه. ممنون
من خودمو فن واقعی ناتی داگ میدونم تا الان هم چندین شاهکار ازش دیدم کل تریلر پوکر فیس بودم نسبت به شخصیت اصلی هم این بودم :-&:-&:-&
دیدم بعضی از دوستان میگفتن سر تریلر لست و انچارتد هم چنین جوی بود حداقل میتونم بگم که برای من فوق العاده بودن همون دو سه دقیقه تریلر منو میبرد به دنیاشون ولی این meeeeeh.
اینم بگم ناتی داگ به شدت میتونه خلافشو بهم ثابت کنه و اینکه خود بازی شاهکار بشه اصلا دور از ذهن نیست ولی واقعا شخصیت اصلی رنگین پوست خانم و احتمالا با گرایشات متفاوت با همه احترام، به نظرم بسه دیگه.

ناتی داگ توی کانال یوتیوبش از زمان انتشار تریلر بخش کامنتو خاموش کرده
اینا دقیقا میدونن چه اتفاقی قراره بیفته و مردم چه نظری در مورد بازیشون دارن و خاموش کردن کامنت ها بیشتر این موضوع رو نشون میده که اصلا براشون اهمیت نداره نظر مردم چیه و نمیخوان بشنون بقیه چی میگن
من خودم شخصا خیلی با تریلر حال کردم و اصلا مسائل حاشیه ای برام اهمیتی نداره ولی اینا خودشونم در ایجاد کردن چنین شرایطی خیلی بی گناه نیستند
همه این جریانات هم فکر میکنم از بعد اتفاقات لست 2 شروع شد
لو رفتن داستان بازی، خود روند داستان و ...
وقتی شرایط لایک و دیسلایک تریلر این بازی رو با بازی ویچر 4 مقایسه میکنم، چیزی که در ذهنم شکل میگیره یک جور تنفر جمعی هست که در طول زمان روبه افزایشه و متاسفانه نشونه ای هم از کم شدنش پیدا نیست، جالبی موضوع اینجاست که این تنفر بیشتر یا حداقل بخش قابل توجهی از اون از جانب طرفداران این استدیو هست اینکه در نهایت این اتفاقات چه تاثیری بر اینده این استدیو و عناوینش داره در گذر زمان مشخص میشه ولی امیدوارم به خیر و خوشی ختم بشه

• Like
Reactions: ( Layken )
اصلا قیافه ی جوردن یه جوریه که تو ذهن آدم میمونه.الان تو اکثر گیمها یا فیلما شخصیت اصلیا خیلی شبیه هم هستن.ولی این جوردن باعث میشه مغزمون شبیه این cpu های کوانتومی عمل کنه و هر وقت اسمش میاد خیلی زود قیافش رو میتونی تصور کنی.دوستانی هم که میگن زشته به نظرم بگن قیافش متفاوت تره توصیف درست تری باشه

اصلا قیافه ی جوردن یه جوریه که تو ذهن آدم میمونه.الان تو اکثر گیمها یا فیلما شخصیت اصلیا خیلی شبیه هم هستن.ولی این جوردن باعث میشه مغزمون شبیه این cpu های کوانتومی عمل کنه و هر وقت اسمش میاد خیلی زود قیافش رو میتونی تصور کنی.دوستانی هم که میگن زشته به نظرم بگن قیافش متفاوت تره توصیف درست تری باشه
اتفاقا خود مدل اصلا هم زشت نیست با چند تا تغییر ظاهری حتی جذابم هست . مشکل اصلی زمانه ای هست که این تریلر نمایش داده شد به اضافه سابقه دراکمن و تاکید بیش از حد عامدانه ( حتی همراه با لجبازی با منتقدین همیشگیش) روی مردانه طراحی کردن کاراکتر زن اونم در زمانی که همین شده پاشنه آشیل صنعت و هممون ازش ناراضی هستیم . اینکه به خاطر کیفیت نهایی باهاش کنار میاییم یه بحث جدا است .
جدا از حاشیه بخواهیم به خود گیم بپردازیم من حس میکنم موزیک تو این عنوان بیشتر از یه ساند ترک و فضا سازیه ساده است و در عمق گیم پلی حتی ممکنه موثر باشه به نوعی .
نه حالا در حد Hifi-Rush یا عنوان ریتمیک ولی قطعا بیشتر از قبل موثره.
حتی به سلاح جردن توجه کنید که افکت لیزرش با طرح اکوالایزر های دهه نود و 2000 روی سلاحش روشن میشه و تاکید کلی تریلر روی موسیقی .

کچله و آرایش نداره، شما ملکه زیبایی دانمارکی امسال رو بیاری کچلش کنی بدون آرایش بشونیش جلوی دوربین ، بهتر و خوشکل تر از این جوردن نیست ...
الان من غیر از این گفتم به نظرت؟!

موضوع همینه که هدفت از استفاده از ملکه زیبایی دانمارک به صورت کچل و بی آرایش چیه دقیقا؟
و این بیانیه ها به من و شمای نرمال که حق و حقوق دیگران هم ضایع نکردیم و من حتی خودم به شخصه حتی تو مراحل مشکلات و جراحی هاشون هم از نزدیک کمک کردم به این افراد و مشکلی باهاشون ندارم چه ارتباطی داره
که دارن خفمون میکنن؟؟؟؟؟!!!!
بعدشم جبهه گرفتنتون رو واقعا نمیفهمم !!!
الان این سرطان کل مدیوم های سرگرمی رو گرفته مختص سونی و دراکمن و مایکی و ... و حتی گیم هم نیست.
دلمون برای شخصیت پردازی های نرمال تنگ شده .
کم کم باید از دنیای بازی و سرگرمی بیایم زندگی عادیمون یکم نرمال یا زیبا بودن ببینیم .

آخرین ویرایش:
اتفاقا خود مدل اصلا هم زشت نیست با چند تا تغییر ظاهری حتی جذابم هست . مشکل اصلی زمانه ای هست که این تریلر نمایش داده شد به اضافه سابقه دراکمن و تاکید بیش از حد عامدانه ( حتی همراه با لجبازی با منتقدین همیشگیش) روی مردانه طراحی کردن کاراکتر زن اونم در زمانی که همین شده پاشنه آشیل صنعت و هممون ازش ناراضی هستیم . اینکه به خاطر کیفیت نهایی باهاش کنار میاییم یه بحث جدا است .
جدا از حاشیه بخواهیم به خود گیم بپردازیم من حس میکنم موزیک تو این عنوان بیشتر از یه ساند ترک و فضا سازیه ساده است و در عمق گیم پلی حتی ممکنه موثر باشه به نوعی .
نه حالا در حد Hifi-Rush یا عنوان ریتمیک ولی قطعا بیشتر از قبل موثره.
حتی به سلاح جردن توجه کنید که افکت لیزرش با طرح اکوالایزر های دهه نود و 2000 روی سلاحش روشن میشه و تاکید کلی تریلر روی موسیقی .
کچله و آرایش نداره، شما ملکه زیبایی دانمارکی امسال رو بیاری کچلش کنی بدون آرایش بشونیش جلوی دوربین ، بهتر و خوشکل تر از این جوردن نیست ...

• Like
  • Poker Face
Reactions: unloved and Nike-90
آخرین ویرایش:
اقا صبر کنید اول داستانش مشخص بشه شاید فیزیک و چهرش خورد به داستان بازی
مثل این میمونه بگی چرا تو بازی زلدا لینک شبیه کریتوس نی:D
فمبوی ساختن پس مردا رو ضعیف نشون بدن
بله قشنگ نی ولی شاید به روایت داستان بازی خورد همه که لارا کرافت قرار نی باشن:D
سر ابی هم همین داستان پیش اومد که دیدم اون فیزیک و چهره کاملا مناسب شخصیتی که داشت بود
با توجه به اسم بازی بنظر میاد که بخوره بهش شما اسمو ببین intergalactic the heretic prophet
اسم بازیو که دیدم اپیلاسیون شدم
حس دوران قدیم و اسمای اپیک طور

من دارم کم کم مثبت اندیش میشم. خود نیتن هم یه شخصیت شوخ و طنز بود جدا از توانایی هاش. شاید این هم یه چیزی مثل آنچارتد فضایی باشه. حالا نه صرفا مثل آنچارتد مقبره و جاهای باستانی برن ولی اکشن فضایی با گروه سرخوش مثل کابوی بیباب و اکشن که ناتی داگ توش حرفه‌ای شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or