PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
کانسپت ارتیست ناتی داگ این رو ریپست کرده
B-)

View attachment 360285

View attachment - GIF.mp4

اون پاشیدن آب در اثر اصابت سلاح ربات و بعدش هم ریختن قطرات آب از سلاح خیلی قشنگ کار شده. :دی از اون جزئیاتی هست که آدم شاید موقع دیدن تریلر متوجه نشه و توی تصویر آهسته بهتر دیده می‌شه.

من احساسم این هست تیم اصلی داری روی آنچارتد 5 کار میکنه و این بازی برای محک زدن استودیو ، در کنارش دارن می سازن

اینکه همه در مقابل این کارکتر جبهه گرفتن به خاطر عقبه ND و نیل دارکمن هست که علاقه زیادی به زورچپون کردن ووک تو ذهن مخاطب داره وگرنه اگر این شخصیت برای یک استودیو بی حاشیه بود کسی اصلا بهش توجه نمیکرد

• Like
Reactions: PC MR
من بیشتر منتظرم تنوع طراحی دشمنای بازی رو ببینم. برا سبکی که انتخاب کردن جزو مهمترین المان ها به حساب میاد.
اگه کل دشمنا قرار باشه ربات باشن به شخصه برام جذاب نیست. یکی از جذاب ترین بخش های TLOU II دشمن های انسانی بودن که اتفاقا با هم حرف می زدن و تعامل داشتن و نسبت به مردن هم واکنش داشتن و موارد اینچنینی.

در مورد خود تریلرم هم منم نظرم با دوستانی که میگن تریلر یه wow moment نداشت موافقم ولی هر چی فکر می کنم تریلرهای معرفی پروژه های قبلیشون هم اونقدری شگفت انگیز نبودن. اتفاقا همیشه تریلر دومشون که گیم پلی رو نشون میدادن برامون خاطره شده که همشون هم تو E3 خدا بیامرز بود.(تنها استثنا تریلر معرفی TLOU II بود که اونم باز خود تریلر سکانس wow نداشت صرفا به خاطر علاقه امون به نسخه قبلی و اینکه الی داشت آهنگ می خوند حال کردیم به همراه گرافیک بالای تریلر ولی خود تریلرش باز wow نداشت). برا همین امیدوارم تریلر دومشون دقیقا به سبک همون نمایش های گیم پلی ای باشه که تا الان همیشه امضای کارشون بوده.

آخرین ویرایش:
ارادتی که من به آکیرا دارم خیلی زیاده، چندین سال هم اواتارم اینجا میتسورو بوده. بزرگترین فانتزی من همیشه ساخت یه گیم تو همچین فضا و دنیایی بوده. الهام از cowboy bebop را کنارش قرار بده و تبدیل به بهترین اتفاق یک گیمر می‌تونه باشه.

من هنوزم با چهره کرکتر اصلی کنار نیومدم و برآمدم از این موضوع اینه ما گیمرها تغییر نکردیم و عوض نشدیم. این ND و صنعت گیمه که از ساخت یک کرکتر مثل کلوئی تو سال ۲۰۰۹ میرسه به همچین چهره DIE خوریی. مشکل از ما نیست در هر صورت و نباید ایرادی به افرادی که شاکی هستند گرفته بشه.

برگردیم به خود بازی.وجود سلاح سرد و اون رباتی که نشون دادند ، برداشتم اینه بازی سیستم lvl up ، گشت و گذار ، گرایندینگ , بک ترکینک و layered lvl design داره. سفینه هم یه جایی برای استراحت ، کاستومایز و lvl up کردن باشه.

بازی هم احتمالا باید چالشی باشه و از اونجایی که الهاماتی از بلادبورن هم برده باشه و طبق گفته ایجنت شخصیت اصلی , اون مکان خیلی hostile هست پس میشه انتظار داشت هر‌کدوم از اون ربات ها کشتنشون نیاز به کلی مهارت و پلن داره.

احتمالا قراره ما یک نسخه کامل و آپدیت شده روز یک سیاتل رو تو تلو ۲ با تمرکز روی melee combat اینجا ببینیم. چیزی که ناتی داگ طبق مسند ساخت بازی قصد داشت خیلی بزرگتر از اون چیزی که تو نسخه نهایی تلو ۲ بود اتفاق بیوفته ولی بخاطر تایم کم و تصمیمات مدیریتی ابعاد این موضوع تو نسخه نهایی کاهش پیدا کرد.

آهنگ‌ساز بازی آقای Atticus Ross هستش. تو سریال شوگان، بلک میرور کار کرده. بر فیلم سوشیال نتوورک جایزه گرفته. بر فیلم دختری با تتوهای اژدها هم گرمی برده. خیلی کارش درسته. بنظرم اون حس آهنگ‌های خفن هانس زیمر تو اینتراستلارو ما تو این بازی میبینیم.

درسته که تریلر خیلی فک براندازی نبود ولی مشخصه که سعی خودشون رو کرده بودن.
مثل انتخاب موزیک نوستالژی مخصوصا برای ما ایرانیها.

هر بار که تریلر رو میبینم این موزیک روی تریلر "it's a sin" رو که میشنوم یاد برنامه های قدیمی تلویزیون میفتم.
این یکی از موزیکهای معروف تلویزیون اگه اشتباه نکنم تو اواخر دهه 60 یا 70 بود.
نسخه بدون کلامش رو که تلویزیون پخش میکرد رو بیشتر روی میکس صحنه های فوتبالی یا همچین چیزی میزاشت .
خلاصه حس عجیبیه.

نسخه بدون کلامش رو اگه خواستین:
It's A Sin - Pet Shop Boys (Instrumental Version)

آخرین ویرایش:
اولین بار که تریلر رو دیدم خیلی نفهمیدم چی شد (به خاطر بی خوابی و طولانی بودن ایونت) , از یه طرف هم اصلا دوست نداشتم حاشیه های TLOU P II دوباره برا بازی بعدی ND تکرار بشه ولی خب وقتی تریلر پخش شد در حالی که شدیدا ذوق داشتم یهو کاراکتر رو دیدم گفتم یا خدا بدبخت شدیم :D و همون هم شد کل موارد دیگه بازی رفت زیر سایه چهره کاراکتر که البته ماله کشی خاصی هم نمیشه کرد به نظرم بعد از اون حاشیه های وحشتناک پارت2 فکر میکردم یکم باهوش تر عمل کنن ولی خب گویا دوستان کلا به یه ورشونه اینجور اتفاقات :D
بعدا که بارها تریلر رو با کیفیت بالا دیدم هر بار بیشتر هایپ بازی شدم مخصوصا اون چند ثانیه پایانی که عجیب غریبه + اون موسیقی شاهکار (عاشق موزیک دهه 80 هستم) . فارق از اینکه همه میدونیم ناوتی داگ چیزی غیر از شاهکار تحویل نمیده کلا ستینگ و اطلاعاتی که از بازی لیک شده رو خیلی دوست دارم فقط ای کاش یکم باهوش تر عمل میکردن

آخرین ویرایش:
من از دیروز مدام دارم تریلر بازی رو میبینم (:دی) هر دفعه جزییات بیشتری به چشمم میخوره و بیشتر پشمام میریزه و غیر این ها، بیشتر در خصوص دنیا و داستان بازی کنجکاو میشم و سوال تو ذهنم شکل میگیره، در این حد که الان فکر میکنم اونچه ND بهمون نشون داده همه ماجرا نیست و برعکس تعمدانه انتخاب شده و جزییات رو کنار هم چیدن تا ما گول بخوریم و اصل قضیه یه چیز دیگه است!

عمده مساله و سوالات شکل گرفته تو ذهن من حول محول تناقضات تو این دنیاست. یعنی چیزهایی رو کنار هم چیدن که واقعا نمیتونن درست باشن و انگار هر کدوم از یه دنیای مختلف کنده شده و امده اینجا چسبیده به هم! مثلا دنیای داستان رترو سای فای هست، تو قرن 20 اتفاق میفته، انقدر با دنیای واقعی قرابت داره که توش کفش آدیداس و سفینه پورشه میبینیم، و نکته جالب در خصوص این پورشه اینه که مدل 984 Tempest NDX یه کانسپت واقعی هست که سال 1988 پروتوتایپ میشه اما هیچ وقت مدل واقعیش نمیاد و این اشاره نمیتونه شانسی باشه، اما در عین حال از سیاره ای صحبت میکنن که 600 ساله کسی نتونسته ازش بیرون بیاد و به شکل یه خرافه در امده که رفتن توش شگون نداره مثلا، یا هرکی بره میمیره! قاعدتا این زمان ها به تاریخ دنیای بازی نمیخورن. و بعد دنیایی که توش کفش آدیداس هست یا کانسپت تولید نشده پورشه مبدل شده به یه سفینه نمیتونه درش از 600 سال پیش سفر بین ستاره ای هم وجود داشته باشه.

نکته دوم اون رباته و دنیای مه آلودی هست که یه تیکه اش رو دیدیم. تدوین تریلر به شکلی هست که انگار جردن بعد گرفتن ماموریت به سیاره میره و با اون رباته مبارزه کینه، و این یعنی رباته تو اون سیاره است، اما آیا واقعا اون فضا مربوط به همون سیاره Sempiria میشه یا تدوین داره مارو گول میزنه؟ بعد کلا این ربات ها اونجا چه غلطی میکنن؟:دی

و نکته اساسی تر برای من اون عبارت مرموز خانوم یه چشمه، I'll see u on the other side، منظورش از Other side چیه؟ اون طرف چی؟ یعنی جردن الان این طرفه و وقتی برگرده به اون طرف به دنیای مشترکشون برگشته؟ سفر در زمان؟ اما سفینه جردن دیزاین داخلیش هم رترو و قدیمی هست، مدل پورشه هم میگه مربوط به سال 1988 میشه، پس نمیتونه مسافر زمان باشه و از آینده امده باشه، پس در این صورت چطور میشه تو این دنیا از 600 سال پیش خیلی راحت واسه خودشون بین سیارات نقل مکان کنن؟ قاعدتا 600 سال پیش ملت داشتن توسط کلیساها شکنجه میشدن!:دی سفر بین ستاره ایشون کجا بوده؟:دی

بعد یه سوال دیگه هم دارم، چرا جردن با وجود اینکه زنه گفت سیاره خیلی خطرناکی هست باز میخواد بره اونجا و دنبال اون یارو بگرده، و بعد سعی داشت کول جلوه کنه، اما وقتی تماس قطع شد رید به خودش تقریبا؟:دی

و چی میشه اگه از عمد آدیداس و پورشه و آهنگ قدیمی گذاشتن تا مارو گول بزنن و دنیای بازی اصلا مال سالی که به نظر میاد نباشه؟

و نکته آخر، این بحث پیامبر کفر آور و ایده گناه که آهنگ It's a Sin هم باهاش قرابت معنایی داره چی میگه این وسط؟:دی

پ.ن: من واقعا به اندازه مرگ برای این بازی هایپ شدم الان:دی فکر اینکه ND داره این بازی رو میسازه باعث میشه مغزم سوت بکشه:دی کی بشه چیزهای بیشتری نشون بدن پشم و پیل برامون نمونه.

اولین بار که تریلر رو دیدم خیلی نفهمیدم چی شد (به خاطر بی خوابی و طولانی بودن ایونت) , از یه طرف هم اصلا دوست نداشتم حاشیه های TLOU P II دوباره برا بازی بعدی ND تکرار بشه ولی خب وقتی تریلر پخش شد در حالی که شدیدا ذوق داشتم یهو کاراکتر رو دیدم گفتم یا خدا بدبخت شدیم :D و همون هم شد کل موارد دیگه بازی رفت زیر سایه چهره کاراکتر که البته ماله کشی خاصی هم نمیشه کرد به نظرم بعد از اون حاشیه های وحشتناک پارت2 فکر میکردم یکم باهوش تر عمل کنن ولی خب گویا دوستان کلا به یه ورشونه اینجور اتفاقات :D
بعدا که بارها تریلر رو با کیفیت بالا دیدم و هر بار بیشتر هایپ بازی شدم مخصوصا اون چند ثانیه پایانی که عجیب غریبه + اون موسیقی شاهکار (عاشق موزیک دهه 80 هستم) . فارق از اینکه همه میدونیم ناوتی داگ چیزی غیر از شاهکار تحویل نمیده کلا ستینگ و اطلاعاتی که از بازی لیک شده رو خیلی دوست دارم فقط ای کاش یکم باهوش تر عمل میکردن

علی جردن خیلی بانمکه، اینجوری نگید:دی من شک ندارم بعدا همه عاشقش میشن. باحالی کارکترهای ND به قیافه شون نیست، به کارکتر بامزه و شوخ و کولشون هست. به شخصیت پردازی عمیقشون. ایشون هم به نظر من فضای فان UC رو داره تا اون دنیای بی رحم و خسته تلو. بهش زمان بدید، عاشقش میشید.

آخرین ویرایش:
برخلاف تصور برخی دوستان تریلر و اتمسفری که به نمایش گذاشتن هیچ شباهتی به ساخته های قبلیشون نداره و چیزی که در سرتاسر تریلر خودنمایی می کرد Cosmic Horror ـه، تلفیق مواردی که ذکر شد با جو لاوکرفتی حس هر کسی رو برای کاوش در بازی برانگیخته می کنه. این زیر ژانر صرفا به ترس از ناشناخته ها نمی پردازه و روی حس تعلیق و کنجکاوی تمرکز ویژه ای داره مثل فیلم Annihilation (نابودی)

یکی دو تا نکته دیگه هم داشت تریلر.
یکی اینکه همون اول تریلر به سال ۱۹۸۶ یک سال باستانی اشاره می‌کنه.این یعنی تایم لاین بازی باید حداقل چندین سده جلوتر باشه.

تصاویر روی دیوار سفینه ، تصاویر چندین خودرو رو نشون میده که میشه برداشت کرد تو بازی ماشین و وسیله نقلیه هم وجود داره.
جالبترین نکته تریلر هم واسه من اون شهر زنده پشت ایجنت بود. یه شهر سایبرپانکی با خودروهایی که پرواز میکنند.شباهت زیادی به توکیوی آکیرا داره. نمی‌دونم به چنین شهری دسترسی داریم یا نه ولی اگر یک درصد چنین سورپرایزی وجود داشته باشه معرکه میشه.

Attachments

• 1000035573.jpg
    1000035573.jpg
    439.8 KB · مشاهده: 25
یه بحثی که در مورد شخصیت اصلی هست اینه که طرف یه شکارچی هست، ظاهرا یه جایزه بگیر! گذشته از بحث جنسیت که در حال حاضر جنسیت مونث ترند هست، شخصا انتظارم از همچین شخصیتی یه استیل و ظاهر به قول معروف گولاخ هست! نه چهره و اندام مثلا سیدنی سوئینی. قبول دارم چهره شخصیت اصلی دوست داشتنی و کیوت نیست ولی خوب نباید باشه واقعا این چیزی که ازش نشون دادن نباید باشه! این شخصیت با این استیل و ظاهر ازش کارای خفن بر میاد من اینو باور میکنم.

گذشته از این، شخصیت محور بودن یه بازی خیلی وقته دیگه ترند نیست. نسل 7، آخرین نسلی بود که سازنده ها رو طراحی کاراکترهای کاریزماتیک حساسیت نشون میدادن. نه که الان نباشه ولی مثل قبل سازنده ها حساسیت رو این مسئله ندارن. بنظرم خیلی رو شخصیت اصلی حساس نباشید. نکته بعدی، یه سری برچسب ها الان رو شخصیت های همه بازی ها باید زده بشه، این بازی هم مطمئن باشید شاملش میشه متاسفانه اینا جزئی از مدیوم سرگرمی شده و ظاهرا قرار هم نیست به این زودی کنار بره. شخصا سعیمو میکنم رو این مسائل دیگه خیلی حساس نشم.

الان داشتم مجدد تریلر رو میدیدم(:دی) و این دفعه داشتم به ری تریسینگ مافوق پشم ریزون بازی توجه میکردم. ریفلکشن جردن رو اون تصاویری که به دیوار چسبیده رو دیدید؟ چیه این لامصب که اینا ساختن؟:دی

اونجایی پشمات کامل شیو میشه که میفهمی بازی داره 4K 60FPS روی کنسول بیس اجرا میشه!!!

خدا میدونه این وسط مسله و آخر نسل لست 3 چی در میاد روی این کنسول!

پشم ریزونه واقعا! جزییات گرافیکیش وحشتناکه! از فیزیک پارچه بگیر، تا انیمیشن صورت که واقعا نکست لوله! تا همین ریفلکشن بازی! رو همه سطوح ریفلکشن هست و ری تریسینگش واقعا عجیب غریبه. جزییات اون صحنه مبارزه هم که دیگه نگم براتون! بعد همه اینا فور کی شصت فریم رو کنسول بیس:دی هیولان واقعا این عوضیا:دی

آخرین ویرایش:
الان داشتم مجدد تریلر رو میدیدم(:دی) و این دفعه داشتم به ری تریسینگ مافقو پشم ریزون بازی توجه میکردم. ریفلکشن جردن رو اون تصاویری که به دیوار چسبیده رو دیدید؟ چیه این لامصب که اینا ساختن؟:دی
اونجایی پشمات کامل شیو میشه که میفهمی بازی داره 4K 60FPS روی کنسول بیس اجرا میشه!!!

خدا میدونه این وسط نسله و آخر نسل لست 3 چی در میاد روی این کنسول!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or