erfan.and.wwf
کاربر سایت
اگه دوست داری ادد کن تو لایو بازی کنیم چه mk چه injustice در ضمن scorpion هویج نیست خیار سالادی
عربه
من باهاش بازی کردم حرف نداره کارکتر دومم انتخاب شد![]()
اگه دوست داری ادد کن تو لایو بازی کنیم چه mk چه injustice در ضمن scorpion هویج نیست خیار سالادی
عربه
من باهاش بازی کردم حرف نداره کارکتر دومم انتخاب شد![]()
اصلاً به این موضوع ربط نداره که چون Scorpion به Injustice اضافه شده، حتماً هم باید Sub-Zero اضافه بشه.با این حرفت ثابت کردی mortal باز نیستی
وقتی حرف از مورتال میاد همه یاد scorpion VS subzero میوفتن
الان scorpion عین هویج وسط این بازی به چه دردی میخوره؟؟هووم؟
اصلاً به این موضوع ربط نداره که چون Scorpion به Injustice اضافه شده، حتماً هم باید Sub-Zero اضافه بشه.
به نظرم مبارزهی کلاسیک تو MK مبارزه بین Shao Kahn vs. RAIDENـه.
اگه subzero بود هم همین حرفو میزدی؟واقا چی بگمممم)xهمون Scorpion بدرد همین شخصیتهای DC میخوره
بازم میگم الان scorpion نقش هویج تو مزرعه توت فرنگیو داره
اگه subzero بود هم همین حرفو میزدی؟واقا چی بگمممم)x
اون که قبول دارم اشغالی بیش نبود ولی اگه subzero بود هیچ وقت این حرفا رو نمیزدی اون وقت من میومدم یه چی میگفتمچیزی نمیخواد بگی باید قبول کنی
اصلا شخصیتهای mk هیچ ربطی به dc ندارن
یاد فاجعه mk vs dc بیوفت
mk یعنی fatality یعنی تیلیت مغز یعنی حمام خون و ...................
اون که قبول دارم اشغالی بیش نبود ولی اگه subzero بود هیچ وقت این حرفا رو نمیزدی اون وقت من میومدم یه چی میگفتم
^^ اتفاقا Tekken بازا خدای دکمه زنی ان! با چشم بسته هم دیده شده مواردی از دوستان که نتایج بدی هم نگرفتن...
نه کاری به این بچه مچه هایی که تو کلوپا نشستن تکن بازی می کنن ندارم اصلا! ساختار گیمپلی و کومبو زنی بازی این جوریه! این یه چیز غیر قابل انکار هست. کسی که بدون هر گونه مهارت باشه عمرا بتونه بازی ای مثل DoA، مورتال کامبت، یا استریت فایتر بازی کنه اما، به راحتی می تونه دسته رو بگیره دستش و با فشردن راندوم دکمه ها کمبوهای زیبایی خلق کنه. این اصلا نقطه ضعف نیست، ذات بازی همینه...
^^ اتفاقا Tekken بازا خدای دکمه زنی ان! با چشم بسته هم دیده شده مواردی از دوستان که نتایج بدی هم نگرفتن...