Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها ببخشید تاپیک رو از خواب بیدار کردم...
میخواستم بدونم برای اجرای بازی رو دستگاه های rgh باید burnermax بازی رو بگیرم؟؟
سوالم به اون جریان فریبوت ربطی نداره نوع دیسک رو میخوام بدونم...

خب پنجمین DLC بازی هم در EVO مشخص شد: Martian Manhunter
چند وقت پیش یه لیستی در مورد 4 کارکتری بعدی برای DLC لیک شده بود که اولی درست در اومد. امیدوارم بعدی ها هم درست باشه.
Martian Manhunter
Power Girl
Red Robin
Sub-Zero :(

خب پنجمین DLC بازی هم در EVO مشخص شد: Martian Manhunter
چند وقت پیش یه لیستی در مورد 4 کارکتری بعدی برای DLC لیک شده بود که اولی درست در اومد. امیدوارم بعدی ها هم درست باشه.
Martian Manhunter
Power Girl
Red Robin
Sub-Zero :(

من داخل پردیس تریلرشو گذاشتم.
زیاد کاراکتر جالبی نبود. ولی دمیج های خوبی از راه دور می داد.
ضمنا از بین لیستی که دادی Power girl و Red Robin رو باید حذف کنی.
suzero که صد درصد نیست و ادبون بارها تأکید کرد دیگه از مورتال کاراکتر نمی یاد.
هم چنین ادبون گفته که از خانواده بتمن دیگه کاراکتر نمی یاره پس رابین حذفه.
در مورد power girl هم بگم که احتمال زیاد داخل بازی نیست. چون چند وقت پیش تصاویری از رندرهای طراحی شده کادر اینجاستیس برای شخصیت Black Canary لو رفت و با حضور این کاراکتر، فکر نکنم کاراکتر مونث دیگری حداقل در بین 4 کاراکتر DLC فعلی که قراره بیان، موجود باشه.

14424902099484939253.jpg

79103317258575476290.jpg

تصاویر لیک شده از black canary در بخش رندرهای بازی رو در بالا می بینید.

بازیش خیلی‌ جالب نیست.اصلا به مورتل کمبت قبلی‌ که اومده بود نمیرسه.از اینا گذشته، یه خشونتی چیزی.یه قطره‌ خون هم توش ندیدیم.مسخره

ضمنا از بین لیستی که دادی Power girl و Red Robin رو باید حذف کنی.
suzero که صد درصد نیست و ادبون بارها تأکید کرد دیگه از مورتال کاراکتر نمی یاد.
هم چنین ادبون گفته که از خانواده بتمن دیگه کاراکتر نمی یاره پس رابین حذفه.
در مورد power girl هم بگم که احتمال زیاد داخل بازی نیست. چون چند وقت پیش تصاویری از رندرهای طراحی شده کادر اینجاستیس برای شخصیت Black Canary لو رفت و با حضور این کاراکتر، فکر نکنم کاراکتر مونث دیگری حداقل در بین 4 کاراکتر DLC فعلی که قراره بیان، موجود باشه.
من این لیست رو خودم ندادم.:d تو چند تا سایت این لیست رو گذاشته بودن. ولی احتمالش زیاده که درست باشه چون 4 کارکتر قبلی هم همگی قبل از رونمایی لیک شده بودن. خودم هم به شخصه علاقه ای به حضور یه کارکتر دیگه از MK تو بازی ندارم.
اون Black Canary هم جالب بود خوشمان آمد:d خیلی امیدوار بودم که تو بازی اصلی باشه ولی نبود و احتمالا با DLC به بازی اضافه میشه.

درود.

دوستان میشه لطف کنند بفرمایند این بازی چطوره؟ خوبه که بخریمش؟ ارزشش رو داره؟

اگه از سبک مورتال کمبت خوشت میاد مطمئنا از این هم خوشت میاد، ولی اگه فن دوآتیشه مورتال کمبتی احتمالا کلی به بازی گیر خواهی داد، ولی در کل به نظر من خیلی بازی قشنگیه، حداقل استوری مودش ارزش یه بار تموم کردنو داره

بچه ها هر کسی واسه اینجاستیس پایه بود گیمر تگ منو اد کنه. لینکش داخل امضام هست---◄ Ahmadreza PRO
سرعت آنلاینش خوبه به نسبت بقیه بازی های فایتینگ و مشکلی نداره. فقط یه کوچولو نیم ثانیه ای لگ داره که باعث می شه کمبوهای پیشرفته نشه زد. اگرنه در کل سرعتش عالیه واسه آنلاین. البته در صورتی که دو طرف ایرانی باشند! اگرنه با خارجی ها داغونه!:d

هر کی بیاد بگه شخضیت محبوبش کیه ؟
قویترین شخصیت کیه ؟
ضعیفترین کیه ؟
نظر خودم اینه که lex luthor از همه قویتره اون تبر بلندی که داره نمیزاره بهش نزدیک شی
ضعیفترین هم نمیشه گفت ضعیف ولی raven killer frost بدرد نمیخورن
شخضیت محبوب هم که سوپرمنه

هر کی بیاد بگه شخضیت محبوبش کیه ؟
قویترین شخصیت کیه ؟
ضعیفترین کیه ؟
نظر خودم اینه که lex luthor از همه قویتره اون تبر بلندی که داره نمیزاره بهش نزدیک شی
ضعیفترین هم نمیشه گفت ضعیف ولی raven killer frost بدرد نمیخورن
شخضیت محبوب هم که سوپرمنه

ضعیف و قوی بستگی به نظر داره.
Lex Luthor که خیلی ضعیفه. نمی دونم چه جوری می گی قوی ترین. من باهاش بازی نکردم. ولی لایو که می زنم هیچ کس طرف Lex Luthor نمی ره. خودم هم نرفتم!:d
Raven هم قوی ترین کاراکتر مونث بازیه از نظر من که ملت رو راحت سوسک می کنه! البته batgirl به عنوان DLC هم کاراکتر شاخیه.
killer frost هم فن های خاص خودش رو داره. جالبه بدونی توی رقابت های فایتینگ جهانی EVO 2013 تنها کاراکتر مونث که جزو top 8 فینال اینجاستیس بود، همین Killer Frost بود. البته کار باهاش سخته و زمان بندی دقیقی می خواد کمبوهاش.
از نظر محبوبیت هم Green Lantern و Raven و Batman رو بیشتر علاقه دارم. البته کم و بیش با بقیه هم می رم تا بازی خیلی یکنواخت نباشه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or