Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیــــلی کلاسیکن :دی من برای مثال اصـلا با این " واندر وومن " نمیتونم ارتباط برقرار کنم !! مشکل شخصیه و ایرادی به بازی وارد نیس :دی
واندر وومن کلا همه باهاش مشکل دارن.اخه خیلی 4 شونه درستش کردن.اصلا هیکل زنونه نداره.فقط لباس زنونه پوشیده.مثل این میمونه که یه مرد لباس زنونه بپوشه.
سرشونه ای که wonder woman داره،رستم نداشت.

واندر وومن کلا همه باهاش مشکل دارن.اخه خیلی 4 شونه درستش کردن.اصلا هیکل زنونه نداره.فقط لباس زنونه پوشیده.مثل این میمونه که یه مرد لباس زنونه بپوشه.
سرشونه ای که wonder woman داره،رستم نداشت.

این 4 شونه بودن یه آمازون به گیم پلی یه بازی فایتینگ هم خیلی لطمه میزنه البته.

لباس دوم کاراکترها چطوری باز میشه؟
لباس دومی مثل سمت چپیه؟
22960897345309022959.jpg

آخرین ویرایش:
بار اول که با بتمن قسمت battle رفتم بعد از فیلم پایانی لباس دوم solomon grundy خود به خود باز شد!
اما الان با هر کاراکتری تا پایان رفتم یه سری آیتم باز میشه و لباس باز نمیشه
میخوام بدونم اون بار اول چطور باز شده؟

بار اول که با بتمن قسمت battle رفتم بعد از فیلم پایانی لباس دوم solomon grundy خود به خود باز شد!
اما الان با هر کاراکتری تا پایان رفتم یه سری آیتم باز میشه و لباس باز نمیشه
میخوام بدونم اون بار اول چطور باز شده؟
در واقع اون بار لباس سوم solomon grundy بود که باز شد، در کل تو بازی سه تا کاراکتر هستند که لباس سوم دارند، solomon grundy، Nightwing و سوپرمن، که سوپرمن وقتی مود داستانی رو تموم کنی یه لباس شاخ بهت میده و دیگه هرچی لباس هست یا از Archive باید باز کنی یا از لایو بگیری.

InjusticeScorpionDLC610.jpg

گیم پلی scorpion دقیقا مثل mk 2011 ه.هیچ فرقی نکرده.فقط چیز میزای مربوط به injusticeو بهش اضافه کردن(rt+lt - rb )
فیتالیتی هم در کار نیست فقط آخرش که میبره ماسکشو در میاره(اسکلتی میشه) و یه آتیش میزنه زمین و طرفو با خنجری که کرده تو شیکمش میبره تو زمین
اولش هم خیلی بیخود معرفی میشه: درحال فیتالیتی subzeroه که یهو میره تو دنیای Dc
کلا حال نکردم-باید subzero رو هم در dlc بعدیشون بیارن تو بازی تا مبارزه این دو شخصیت کامل شه

اینم از گیم پلی scorpion به عنوان dlc بازی injustice
http://www.gameinformer.com/b/news/...tice-gods-among-us-fatality-not-included.aspx

آخرین ویرایش:

گیم پلی scorpion دقیقا مثل mk 2011 ه.هیچ فرقی نکرده.فقط چیز میزای مربوط به injusticeو بهش اضافه کردن(rt+lt - rb )
فیتالیتی هم در کار نیست فقط آخرش که میبره ماسکشو در میاره(اسکلتی میشه) و یه آتیش میزنه زمین و طرفو با خنجری که کرده تو شیکمش میبره تو زمین
کلا حال نکردم-باید subzero رو هم در dlc بعدیشون بیارن تو بازی تا مبارزه این دو شخصیت کامل شه

Scorpion Joins Injustice: Gods Among Us, Fatality Not Included - News - www.GameInformer.com
یعنی عالی بود دیشب یکی از دوستام تو کلوپ بهم گفت هایپ شدم رفتم تریلر بازی رو دیدم کف کردم راستی تاریخ عرضه 4 june هست درسته؟

Scorpion Joins Injustice: Gods Among Us, Fatality Not Included - News - www.GameInformer.com

از حرفایی که Ed boon زده میشه برداشت کرد که بازی بیشتر از 4 تا Dlc داره
پس به احتمال زیاد حدس میزنم subzero هم به عنوان dlc قرار بدن تا مبارزه این دو تکمیل شه

جطوره سابزیرو، ارمک، رایدن، اسموک، کابال، سونیا و جکس هم بذارن توی گیم که کامل شه؟

جطوره سابزیرو، ارمک، رایدن، اسموک، کابال، سونیا و جکس هم بذارن توی گیم که کامل شه؟

با این حرفت ثابت کردی mortal باز نیستی
وقتی حرف از مورتال میاد همه یاد scorpion VS subzero میوفتن
الان scorpion عین هویج وسط این بازی به چه دردی میخوره؟؟هووم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or