Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب این بازی رو گذاشتم تو دستگاه تا نصف استوری مودش رو رفتم تا الان از آکوامن و دث استروک بسیار لذت بردم این دث استروک خیلی سریعه ح.ز.
دوستانی که آنلاین میزنن مشکلی با خارجیا ندارین؟ یا مثل MKفقط با ایرانی ها میشه بازی کرد؟

خب این بازی رو گذاشتم تو دستگاه تا نصف استوری مودش رو رفتم تا الان از آکوامن و دث استروک بسیار لذت بردم این دث استروک خیلی سریعه ح.ز.
دوستانی که آنلاین میزنن مشکلی با خارجیا ندارین؟ یا مثل MKفقط با ایرانی ها میشه بازی کرد؟
سروراش که به بدیه mk نیست.ولی خوبم نیست.با خارجیا هم میشه بازی کرد.البته یکمی طول میکشه

نمی دونم فقط من با این قضیه که برای دفاع کردن جهت عقب رو گرفت مشکل دارم و اصلا بهم نمی چسپه(تا خرد کردن مانیتور هم پیش رفتم به مولا) یا بقیه هم این طورن
توی مورتال با همه شخصیت ها روی درجه سختی expert در عرض 10 دقیقه می رفتم تا اخر اینجا توی هاردش موندم(تا خرد کردن مانیتور هم پیش رفتم به مولا)
گیم پلی اصلا بهم نمی چسپه گرافیکشم از مورتال کمتره .
لطفا فحش ندین ولی نا امید شدم از این بازی .با تشکر

نمی دونم فقط من با این قضیه که برای دفاع کردن جهت عقب رو گرفت مشکل دارم و اصلا بهم نمی چسپه(تا خرد کردن مانیتور هم پیش رفتم به مولا) یا بقیه هم این طورن
توی مورتال با همه شخصیت ها روی درجه سختی expert در عرض 10 دقیقه می رفتم تا اخر اینجا توی هاردش موندم(تا خرد کردن مانیتور هم پیش رفتم به مولا)
گیم پلی اصلا بهم نمی چسپه گرافیکشم از مورتال کمتره .
لطفا فحش ندین ولی نا امید شدم از این بازی .با تشکر
البته این نوع دفاع کردن اصلا چیز بدی نیست؛ مثلا توی استریت فایتر همین جوریه.
ولی خب من هم تعجب کردم که چرا تو این بازی، برخلاف مورتال، این‌طوری شده. به هر حال، عادت می‌کنید بهش. البته خود من هم بازی چندان بهم نچسبید.
پ.ن: خواهشا بی‌خیال اون مانیتور شو! :d

خب بازیش رو گرفتم و Story Mode هم تموم کردم....شخصیت هاش هم باحاله....من که با همشون یجور بازی میکنم و برام زیاد فرقی نمیکنه(دکمه ها رو پشت سر هم میزنم، کمبو در میاد:d....تا حالا که این روش جواب داده البته تو درجه ی سختی Normal)

[h=1]Injustice: Gods Among Us Patch 1 Release Notes[/h]note: next patch will lkely come when Batgirl is released, which will be soon.
Code fixes

- Added Lobo Gameplay Functionality.
- Strengthened the stability of online connections between different connections, resulting in less de-synchronizations.
- Added the ability to initiate a transition attack when the defender is at an elevated position.
- Removed the ability for two gadget characters to both place bombs at the same time on some Interactive Objects.

Balance tweaks

- Increased overall combo damage scaling after a knockdown from Interactive Objects.
- Increased overall combo damage scaling on planted sticky bombs (Down + Interact button) pop-up combos.
- You can no longer initiate a clash on Killer Frost’s Ice Spike outside of a combo.
- The hitsphere on Doomsday’s jumping splash was adjusted to be slightly smaller and more in line with the original intention.
- Players land slightly further apart after Arkham/Joker Asylum and Insurgency transitions to make it easier to avoid the ability to use an Interactive Object immediately after landing.

دوستان من بازی کردم خوب بود
فقط برای باز کردن لباس شخصیتا چیکار باید کرد میشه اورد ؟
برای الیور کوئین لباس برا سریال جدیدش هست؟
با تشکر

دوستان من بازی کردم خوب بود
فقط برای باز کردن لباس شخصیتا چیکار باید کرد میشه اورد ؟
برای الیور کوئین لباس برا سریال جدیدش هست؟
با تشکر
برای لباس کاراکترها باید بری توی Archve با Hero Cardهایی که با لول آپ شدن به دست میاری از قسمت Custome لباس بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or