Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وااای لعنتی چقدر خــوبه این بازی ! استفاده از محیط برای درگیری مخمو ترکوند واقعن ! عالیه ! هرچند خیلی شخصیتا بد ریختو لباسن ( من خیلیاشونو اصن نمیشناسم ! ) :دی ولی بهشون عادت میشه کرد ! قضیه دفاع هم من خودم تو تکن یا استریت فایتر مشکلی ندارم با گرفتن جهت عقب ولی تو این بازی که قشنگ مشخصه غالبِ MK رو داره ( Green Lantern خــودِ جانی کِیجِ :دی ) اصلا تو کـَتم نمیره ! و تو اکثره مبارزه هام دفاع نمیکنم اصن ! که خب آمارِ باخت بالا میره ! گرافیک هم تو Story وحشتناکِ!منظورم ولی فقط کات سین هاست !!!

واقعا برای من یه تجربه یِ خاصِ فایتینگِ ! و دارم ازش لذت میبرم ! قسمت Battle و S.T.A.R هم که ساعتها وقت میبرن ! من 9 میدم به بازی !

وااای لعنتی چقدر خــوبه این بازی ! استفاده از محیط برای درگیری مخمو ترکوند واقعن ! عالیه ! هرچند خیلی شخصیتا بد ریختو لباسن ( من خیلیاشونو اصن نمیشناسم ! ) :دی ولی بهشون عادت میشه کرد ! قضیه دفاع هم من خودم تو تکن یا استریت فایتر مشکلی ندارم با گرفتن جهت عقب ولی تو این بازی که قشنگ مشخصه غالبِ MK رو داره ( Green Lantern خــودِ جانی کِیجِ :دی ) اصلا تو کـَتم نمیره ! و تو اکثره مبارزه هام دفاع نمیکنم اصن ! که خب آمارِ باخت بالا میره ! گرافیک هم تو Story وحشتناکِ!منظورم ولی فقط کات سین هاست !!!

واقعا برای من یه تجربه یِ خاصِ فایتینگِ ! و دارم ازش لذت میبرم ! قسمت Battle و S.T.A.R هم که ساعتها وقت میبرن ! من 9 میدم به بازی !

با همه ی حرفات موافقم ولی از نظر من لباسا و ریختشونو عالی در اوردن نسبت به کامیک ها

با همه ی حرفات موافقم ولی از نظر من لباسا و ریختشونو عالی در اوردن نسبت به کامیک ها
خیــــلی کلاسیکن :دی من برای مثال اصـلا با این " واندر وومن " نمیتونم ارتباط برقرار کنم !! مشکل شخصیه و ایرادی به بازی وارد نیس :دی

واي اصلا با مورتال كمبات ٩ قابل قياس نيست.كاراكترهاي كلاسيك و اصيل اون كجا اينا كجا

فاتالاتي ندارن؟

کی به شما یاد داده این بازی رو با کامبت مقایسه کنی
بابا اگه با استریت مقایسه کنی یه چیزی....ولی با کامبت.....چیزیش که به اون سری نمیخوره

ظاهرا قراره هر چی DLC برای بازی هست رو بدن بیرون.

red-son-dlc-480x330.jpg

Next Tuesday, the Red Son DLC pack will be available to buy. Who else would you want to see in the Red Son universe? twitter.com/InjusticeGame/…

— InjusticeGame (@InjusticeGame) May 16, 2013
The official Twitter account for the game

confirmed this; they also asked what other characters you would like to see from the Red Son arch. No information on the pricing of the DLC was made available.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or