من یه ریپلی از PerfectLegend قهرمان 2 دوره EVO مورتال کمبت دنیا . دقیقا همین کارو میکرد. البته Close Combat هم انجام میداد . اما اکثرا همین کارش بود .خوب همون نوب ها میان بازیرو خراب میکنن دیگه.من خودم تو یک koth رفتم.بعد یک نفر با سوپر من میپرید و لیزر میزد.همه فحشش میدادن.حتی نمیشد بهش نزدیک شد.(البته هم نوبت من شد از تو لابی پرت شدم بیرون)
نصف کاراکترهای این بازی حرکات Range بالا دارند ...
زدن کمبو های درست حسابی رنج بالا هم با یه دکمه نیست و ترکیبیه و احتمال خطا داره + 1001 راه برای مقابله برای Attack های رنج بالا هست + حرکاتی مثل لیزر سوپر من یه تاخیر نیم ثانیه ای قبل اجرا شدن و چند ثانیه بعد هر پرتاب داره ، که خودش کلیه !!
به هیچ عنوان به این سادگی نیست ، که بری یه گوشه وایسی پشت سر هم یه دکمه بزنی ، طرف مقابل نتونه پا بشه !!
از اونور هم با 4 تا تمرین ساده میشه لوله پیچ کرد این افراد رو و مبارزه باهاشون از یه کارکتر نزدیک زن هم راحت تر میشه !!
من رای دادم . گفت کد رو واست ایمیل میکنیم اما خبری نشده . توی توییتر اکثرا چند روز پیش گفتن واسشون سند شدهدوستان کسی این کد لباس گرین ارو رو گرفته ؟
برای منم نیومدهمن رای دادم . گفت کد رو واست ایمیل میکنیم اما خبری نشده . توی توییتر اکثرا چند روز پیش گفتن واسشون سند شده

گیم پلی این بازی فوق العادس.نسبت به مورتال خیلی بهتر شده
اصلا گیم پلی سریع مورتال کجا و این کجا،البته نمیگم که این گیم پلیش سریع نیستش ولی خوب به مورتال نمیرسه ضمنا حیف که مثل مورتال X-Ray نداره.گیم پلی این بازی فوق العادس.نسبت به مورتال خیلی بهتر شده
اصلا گیم پلی سریع مورتال کجا و این کجا،البته نمیگم که این گیم پلیش سریع نیستش ولی خوب به مورتال نمیرسه ضمنا حیف که مثل مورتال X-Ray نداره.