Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همین جا رسمآ اعلام میکنم کرکتر محبوبه من arec هست! ازش خوشم نمیومد اصلا!
رسیدم به سوپرمن کلآ 2تا کمبو زد! تا میومد لیزر بزنه تلپورت میکردم پشت سرش! عمش رو میووردم جلو چشش!
بسیار لذت بردم...

خوب همون نوب ها میان بازیرو خراب میکنن دیگه.من خودم تو یک koth رفتم.بعد یک نفر با سوپر من میپرید و لیزر میزد.همه فحشش میدادن.حتی نمیشد بهش نزدیک شد.:| (البته هم نوبت من شد از تو لابی پرت شدم بیرون)
من یه ریپلی از PerfectLegend قهرمان 2 دوره EVO مورتال کمبت دنیا . دقیقا همین کارو میکرد. البته Close Combat هم انجام میداد . اما اکثرا همین کارش بود .
این نوب بودن نیست یه نوع سبک بازیه . Zoning میگن بهش . خیلی هم مهمه .

البته سازنده باید عقلش رو به کار بندازه از همچین اتفاق هایی جلوگیری کنه نمیشه به گیمر ایراد گرفت . به هر حال برد خیلی مهمه حتی به روش های کثیف و اعصاب خورد کن

نصف کاراکترهای این بازی حرکات Range بالا دارند ...

زدن کمبو های درست حسابی رنج بالا هم با یه دکمه نیست و ترکیبیه و احتمال خطا داره + 1001 راه برای مقابله برای Attack های رنج بالا هست + حرکاتی مثل لیزر سوپر من یه تاخیر نیم ثانیه ای قبل اجرا شدن و چند ثانیه بعد هر پرتاب داره ، که خودش کلیه !!

به هیچ عنوان به این سادگی نیست ، که بری یه گوشه وایسی پشت سر هم یه دکمه بزنی ، طرف مقابل نتونه پا بشه !!

از اونور هم با 4 تا تمرین ساده میشه لوله پیچ کرد این افراد رو و مبارزه باهاشون از یه کارکتر نزدیک زن هم راحت تر میشه !!

نصف کاراکترهای این بازی حرکات Range بالا دارند ...

زدن کمبو های درست حسابی رنج بالا هم با یه دکمه نیست و ترکیبیه و احتمال خطا داره + 1001 راه برای مقابله برای Attack های رنج بالا هست + حرکاتی مثل لیزر سوپر من یه تاخیر نیم ثانیه ای قبل اجرا شدن و چند ثانیه بعد هر پرتاب داره ، که خودش کلیه !!

به هیچ عنوان به این سادگی نیست ، که بری یه گوشه وایسی پشت سر هم یه دکمه بزنی ، طرف مقابل نتونه پا بشه !!

از اونور هم با 4 تا تمرین ساده میشه لوله پیچ کرد این افراد رو و مبارزه باهاشون از یه کارکتر نزدیک زن هم راحت تر میشه !!

اضافه کنم به جواب این دوستمون! که با Arec عزیز! سوپرمن سوسکه!!

عشق من lobo اولین شخصیت که برای dlc میاد اگه الان سیزن پس بگیرید پول 3 کارکتر میدید ولی 4 تا کارکتر میگیرید من که گرفتم:)
injustice_gods_among_us_lobo.jpg

اولین DLC بازی که شخصیت LOBO در تاریخ 7MAY عرضه میشه.هر کی Season pass بازی رو خریده میتونه دانلودش کنه.البته به صورت جداگانه هم میشه خریدش که باید 400 ماکرو سافت پوینت برای دریافتش داد

اصلا گیم پلی سریع مورتال کجا و این کجا،البته نمیگم که این گیم پلیش سریع نیستش ولی خوب به مورتال نمیرسه ضمنا حیف که مثل مورتال X-Ray نداره.

شما برو سینگل بتل درجه سختی رو بزار very hard و یک دشمن سریع مثل cat woman یا دث استروک یا فلش انتخاب کن بعد نهایت سرعت بازیو می بینی :d
سوپر موو هم به نظرم از ایکس ری مورتال بهتره . اونجا ایکس ری می زدی اکثر کاراکترها حداکثر 3-4 تا ضربه می زدن که اون هم بیشتر جنبه ی ناقص کردن طرف مقابل رو داشت تا حرکت رزمی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or