Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

جای سوالت اینجا نیست ولی......................
پچ کردن برای امنیت بیشتره
باید به فروشنده بگی پچ شده برات بزنه-بعضیها هم پچ شده میزنن-برای فهمیدن اینکه بازیت پچ شدس یا نه هم باید از برنامه abgx360 استفاده کنی

جاش هم گذاشتم ولی فعلاً که جوابی که می خوام رو کسی نداده ! :
http://forum.bazicenter.com/thread61529/page82/#post2578510

سرورهاش اینترنت خودتون مشکل نداشته باشه ، خیلی عالیه و دوشواری توش نیست :دی

یعنی این حرکت Super Move سوپرمن کلا تو حلقم :دی

طرف رو کلا از جو کره زمین خارج میکنه ، از اونجا میکوبدش به زمین :d:>

خداست این شخصیت ! خداست !

خداست این شخصیت ! خداست !

آره باگ خوبی هم هستش . بری عقب فقط لیزر بزنی !

در مورد سرور هم من فقط با فایتینگ های این اساتید مشکل داشتم تا به امروز پس موشکل از اینترنت ما نیست :d

آره باگ خوبی هم هستش . بری عقب فقط لیزر بزنی !

با 2 تا حرفه ای بازی کنی ، اصلا کمبو های لیزر رو یادت میره ، چه برسه بخوای بری ته وایسی لیزر بزنی ! :دی

لیزر رو باید حرفه ای استفاده کرد !

من الان دهنم صاف میشه تا بتونم یه لیزر بزنم ، کلی باید ترفند و Block and Pray -- Dash کنم تا موقعیت یدونه لیزر گیر بیاد فقط !!!

آخرین ویرایش:
با 2 تا حرفه ای بازی کنی ، اصلا کمبو های لیزر رو یادت میره ، چه برسه بخوای بری ته وایسی لیزر بزنی ! :دی

لیزر رو باید حرفه ای استفاده کرد !

با این حرف موافقم
مثلا هی میگن دف استروک باگه خب اون برای نوب هاست که میرن عقب تیر میزنن حرفه ای ها تفنگ رو رو هوا یا بعد از کامبو استفاده می کنن

با این حرف موافقم
مثلا هی میگن دف استروک باگه خب اون برای نوب هاست که میرن عقب تیر میزنن حرفه ای ها تفنگ رو رو هوا یا بعد از کامبو استفاده می کنن
خوب همون نوب ها میان بازیرو خراب میکنن دیگه.من خودم تو یک koth رفتم.بعد یک نفر با سوپر من میپرید و لیزر میزد.همه فحشش میدادن.حتی نمیشد بهش نزدیک شد.:| (البته هم نوبت من شد از تو لابی پرت شدم بیرون)

با این حرف موافقم
دقیقا همنطوره که میگین ولی با یه نوب باید مثل خودش بازی کرد مثلا اکوامن پیک کنی بعد تا میره عقب هی پاین عقب y رو بزنی خودش پشیمون میشه که رفته عقب:d

به سلامتی آنلاینشم که... منی که اینترنتم BlazBlue رو میکشه زایید زیر سرورهای این. 2 بار هم رسیدیم توی یه لابی طرف با Green Arrow عقب وایساد تیر زد ما هم یه لبخند زدیم و بازی رو Quit کردیم. الان باید لابی بسازم بنویسم حرفه ای ها فقط؟

خب منم آنلاینشو یه چند دستی با یکی از بچه‌ها بازی کردم. 5 دست بازی کردیم. دست شیشم پرتاب شدیم بیرون :d . ولی کلا سروراش از mk بهتره. چون تو اون من وقتی به همین بچه‌های خودمون هم جوین میشدم بازی به فاک میرفت ولی این این‌طوری نیست خوشبختانه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or