Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باشه پس تا فرداشب کلی تمرین میکنم:d فقط ساعتو برام پ.خ کن
راستی حوس نکردی دوباره با بتمن پاهاتو بگیرم بعدش بشکنم؟:-/ منظورم رمز (پاین عقب a) س خلاصه فردانتیجه هرچی شد باید توی این تاپیک بنویسم قبول؟
باشد تا فردا رستگار شویم

دوستانی که مولتیشو بازی کردن
سرور هاش نسبت به مورتال خوبه؟لوگ نداره؟میشه درست حسابی بازی کرد؟
من به خاطر درگیری موفق نشدم خودم امتحانش کنم هنوز
پ.ن:دوستان من رو هم Add کنید تو لایو برای این بازی: badboymady

باشه پس تا فرداشب کلی تمرین میکنم:d فقط ساعتو برام پ.خ کن
راستی حوس نکردی دوباره با بتمن پاهاتو بگیرم بعدش بشکنم؟:-/ منظورم رمز (پاین عقب a) س خلاصه فردانتیجه هرچی شد باید توی این تاپیک بنویسم قبول؟
دوستان ما هم ادد کنید البته بلد نیستم:d
وای چقد سرورهای خوبی داره من که راحت چند دست با خارجیها بازی کردم

دوستان ما هم ادد کنید البته بلد نیستم:d
وای چقد سرورهای خوبی داره من که راحت چند دست با خارجیها بازی کردم
اگه بازیتو ندیده بودم (منظورم همون کمبو هاس) میگفتم شاید شکسته نفسی میکنه:d ولی اگه شما بازدن اون کمبو ها بلد نیستی ما که اصلا نوب هم نیستیم:dدرضم افتخار بازی کردن به شما نمیدمb-):d فعلا playliveon تونبته:d

---------- نوشته در 12:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

باشد تا فردا رستگار شویم
درود
اقا من یه سری کار برام پیش امده نمیتونم فعلا بیام لایو(فکر نکنی جا زدم:d اگه خواستی تو پروفایلم راجع بهش حرف میزنیم) ایشالا سه یا چهار هفته ی دیگه یا بیشتر خلاصه ببخشید دیگه نشد
از همه ی دوستان هم معذرت میخوام که بیش از حد راجع به موضوعی که زیاد به تاپیک ربط نداره صحبت کردم im so sorry:d

ماله شما اين مشكلو نداره!! هنگامه بازي گير كنه يا داري باري ميكني بعد يه دفه صداي بازي قط ميشه!!! مشكل إز بازيه يا إز اكس باكسمه !!story modo نميتونم برم بخاطره اين ;(

ماله شما اين مشكلو نداره!! هنگامه بازي گير كنه يا داري باري ميكني بعد يه دفه صداي بازي قط ميشه!!! مشكل إز بازيه يا إز اكس باكسمه !!story modo نميتونم برم بخاطره اين ;(
نه عزیز نه هنگ میکنه نه صدا قط میشه احتمال زیاد مشکل از دیسکته ولی بازم یه بازیه دیگه بزار تست کن اگه این مشکلو نداشت که دیگه مطمئنی که ماله دیسکه

---------- نوشته در 12:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من این بازیو گرفتم
وسط بازی هنگ میکنه دیسکمم خش نداره مال شما اینجوری نمیشه یا مشکل از دستگامه
با تشکر
نه اصلا همچین مشکلاتی برای من و چندتا دیگه از دوستام پیش نیومد احتمالا بخاطر خش روی دیسکه یا اگه برنر نیست بخاطر همونه

من نسخه برنرمکس توی شهرمون پیدا نکردم که بیام لایو . به خاطر سربازی هم زیاد وقت نمیشه بازی کنم .
اد کردم شمارو تا در اولین فرصت بتونم بازی کنم .
هروقت هم یه آموزش خوب پیدا کنم واستون میزارم .
این یکی که REO یکی از بازیکنان خوب MK توضیح میده چجوری جلوی DeathStroke باید بازی کرد ::
Guide - Dealing with Deathstroke's zoning | Test Your Might

داشتم DLC unlocker نسخه ps3 رو نگاه می کردم دیدم 4 تا شخصیت DLC جدید اطلاعاتش اونجا لو رفته :

[Unlocked DLC.Characters] +Unlocked=CHAR_Lobo +Unlocked=CHAR_Batgirl +Unlocked=CHAR_Scorpion +Unlocked=CHAR_Zod

البته هنوز قابل دسترس نیستن چون فایلاشون داخل دیسک نیست و فقط لایسنسشون unlock شده.دونه دونه بعدا عرضه می شن.

من بالاخره بازی رو درست حسابی تجربه کردم.
بازی خوبیه. خیلی فان و سرگرم کننده به خصوص اینکه ما 11 نفری داشتیم بازی میکردیم :دی. تعداد شخصیت های خوب و متنوع. گرافیک خوب، داستان در جایگاه خودش خیلی خوب.

منتها مشکلی که بازی داره، و Mortal Kombat هم داشت، اینه که این بازی ها جدی نیستند و به قول خودشون رقابتی ( competitive ) نیستند. شما فقط در حد فان میتونی بهش نگاه کنی و میدونی 2 3 ماه دیگه برات همونقدر جالب نیست. به همین دلیله که الان دیگه تورنومنت مورتال کمبتی در کار نیست در حالی که هنوز مارول vs کپکام داره خدایی میکنه. باگ، گلیچ، شخصیت های نه چندان بالانس و ... یه سری ایراد دیگه که این نمیذاره این بازی، و البته MK به بازی های کپکام و نمکو برسه. توی چند ثانیه راحت متوجه میشی که Raven فوق العاده OP و glitchـه.

در هر حال بازیه فانی بود و من به احتمال زیاد Collector Editionـش رو میگیرم. ولی چرا اد بون و بقیه متوجه نیستند که بازی هاشون مهم ترین اصل رو برای بازیهاشون رعایت نمیکنن؟

من بالاخره بازی رو درست حسابی تجربه کردم.
بازی خوبیه. خیلی فان و سرگرم کننده به خصوص اینکه ما 11 نفری داشتیم بازی میکردیم :دی. تعداد شخصیت های خوب و متنوع. گرافیک خوب، داستان در جایگاه خودش خیلی خوب.

منتها مشکلی که بازی داره، و Mortal Kombat هم داشت، اینه که این بازی ها جدی نیستند و به قول خودشون رقابتی ( competitive ) نیستند. شما فقط در حد فان میتونی بهش نگاه کنی و میدونی 2 3 ماه دیگه برات همونقدر جالب نیست. به همین دلیله که الان دیگه تورنومنت مورتال کمبتی در کار نیست در حالی که هنوز مارول vs کپکام داره خدایی میکنه. باگ، گلیچ، شخصیت های نه چندان بالانس و ... یه سری ایراد دیگه که این نمیذاره این بازی، و البته MK به بازی های کپکام و نمکو برسه. توی چند ثانیه راحت متوجه میشی که Raven فوق العاده OP و glitchـه.

در هر حال بازیه فانی بود و من به احتمال زیاد Collector Editionـش رو میگیرم. ولی چرا اد بون و بقیه متوجه نیستند که بازی هاشون مهم ترین اصل رو برای بازیهاشون رعایت نمیکنن؟

خب قبل از هر چیزی همون اول میگفتی که شما فن تیکن و کلا سری بازیهای مبارزه ای ژاپنی هستی و این سبک از بازیهای ساخت اد بون بهت نمیسازه دیگه...اینقدر دیگه نمیخواست لقمه رو دور خودت بچرخونی....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or