Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان میشه یکی لطف کنه یه اطلاعات کامل درباره سیزن پس بذاره و 4 شخصیتهای جدید که به بازی اضافه میشه چه کسانی هستن؟سیزن پس هم اومده 1200 ms میخواد انلاین پس هم نمیخواد حالشو ببرین

جایی اسمی از 4شخصیت قابل بازی آورده نشده تا جایی که من میدونم . اسکین جدید هم برای Aquaman , Wonder Woman , Deathstroke آزاد میشه

پچ لايو بازي هم اومد.منم سفارش دادم تا يك ساعت ديگه برسه دستم ببينم مولتيش چجوريه

---------- نوشته

یعنی دوباره باید بازیو بخریم? اینی که چند روز پیش خریدیم امن نیست واسه لایو? اینم از بدی خرید بازی قبل از ریلیز:d

سلام دوستان من بازیو دیروز گرفتم همون دیروز هم تموم شد واقعا لذت بردم فقط یکم کاراکتراش کم بود که اونم با dlc اضافه میشه
وبهترین کاراکترها از نظر من اکوامن بتمن و جوکر و هارلی کوینه

آخرین ویرایش:
بابا اون که خوبه! این deathStorck (اگه درست نوشته باشم) منو تا مرز خورد کردن دسته برد! لامصب وای میسه فقط میبندتت به تیر! اصلآ یه سری از کرکترها رو انگار فقط برا اعصاب خوردی میسازن!!
برای من deathstroke آسون بود ولی آخرا که داشتم با superman بازی می کردم aquaman منو ترکوند ولی بلا خره بردم ازش:دی

دوستان میشه یکی لطف کنه یه اطلاعات کامل درباره سیزن پس بذاره و 4 شخصیتهای جدید که به بازی اضافه میشه چه کسانی هستن؟سیزن پس هم اومده 1200 ms میخواد انلاین پس هم نمیخواد حالشو ببرین
الان رفتم دوباره نتو گشتم
درسته 4تا شخصیت جدید+سه تا لباس اضافه میشه
49154955969930410445.png

آخرین ویرایش:
منم بازیرو گرفتم.یک بارم با catwoman تمومش کردم.بعدش با عرفان رفتیم مولتی بازی.خوشبختانه سروراش خیلی بهتر از mk بود ولی بازم لگ داشتیم.بازم با این لگ تا جایی که میتونست مارو زد.:d
البته منم هیچ کدوم از حرکت هارو یاد نداشتم.تو اون چند دستی هم که بازی کردم catwoman برنداشتم

منم بازیرو گرفتم.یک بارم با catwoman تمومش کردم.بعدش با عرفان رفتیم مولتی بازی.خوشبختانه سروراش خیلی بهتر از mk بود ولی بازم لگ داشتیم.بازم با این لگ تا جایی که میتونست مارو زد.:d
البته منم هیچ کدوم از حرکت هارو یاد نداشتم.تو اون چند دستی هم که بازی کردم catwoman برنداشتم
این چه حرفیه داداش بهرام کاملا مساوی بود شما هم بد نمی زدی:).البته ساعت 1 شب بازی کردیم فکر کنم باز تو روز خیلی بهتر باشه

واقعا بازی عالیه ! دیروز از ظهر یه کله بازی کردم تا شب لول 50 شدم و به شدت لذت بردم . فقط تو بخش Battle بودم و شخصیت های مختلف بازی رو تست میکردم یه سری هم به اون Star Lab زدم خیلی جالب بود . کلا به نظرم از MK بازی کاملتری هستش برای من خیلی لذتبخش بوده
یه مشکلی داره اونم اینکه کاستوم های جدید برای شخصیت های بازی آنلاک میکنی در خیلی از مواقع فرق زیادی با اسکین اصلی ندارن ! برای Catwoman خیلی بهتر میشه . هـات تر میشه لعنتی :d
اسکین Killer Frost هم خیلی خوبه .
کاراکترهای بازی هرکدوم خوبی های خودشون رو دارن و انتخاب این. اینکه کدوم بهتره به عهده ی خود گیمر هستش من با بیشترشون حال کردم حوصله ندارم لیست کنم اینجا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or