Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب بلاخره بازی رو گرفتم. بخش Training خیلی خوب ‍‍‍‍شده . کاستی های MK 9 رو اضافه کردن .
فعلا هم با Raven توی این یکی دو ساعت بازی کردم . همون ارمک خودمونه :d

آقا تا حالا توجه کرده بودید این Nightwing عجب دهن سرویس کنیه?:d

بابا اون که خوبه! این deathStorck (اگه درست نوشته باشم) منو تا مرز خورد کردن دسته برد! لامصب وای میسه فقط میبندتت به تیر! اصلآ یه سری از کرکترها رو انگار فقط برا اعصاب خوردی میسازن!!

بابا اون که خوبه! این deathStorck (اگه درست نوشته باشم) منو تا مرز خورد کردن دسته برد! لامصب وای میسه فقط میبندتت به تیر! اصلآ یه سری از کرکترها رو انگار فقط برا اعصاب خوردی میسازن!!

البته من دهن سرویس کردن بوسیله خودمون منظورم بود:d خیلی حرکاته خفن و عالی داره.کلا من اگه جایی گیر بکنم میرم سراغه نایتوینگ:d.ولی جلوی خودمون هم باز دهن سرویس کنه.2 تا شخصیته اعصاب خورد کن دیگه هم هستند.یکیش این آکوامنه لعنتی با اون نیزش,یکی هم این یارو که مثله گرین لنترنه ولی زرده(اسمشو نمیدونم):d

Nightwing رو خیلی دوست دارم!>:d
وقتی که اون2 تا سلاج کوچیکش رو به هم وصل میکنه خیلی قوی تر میشه.با یان که توی این جالت کندتر میشه ولی ضرباتش قوی تر میشن و خیلی راحت تر میشه کمبو ساخت.
مثل ااین کمبو مورد علاقه منه :
x,forward,x-down,back,y,RT
بعد از اون y,rt هم میشه 1-2 تا کمبو ی دیگه زد.درکل اگه باهشا تمرین کنید خیلی راحت میشه کمبو های 40-50% زد با Nightwing...........

آخرین ویرایش:
تو بازی شخصیت جدیدی هست که بشه ازادش کرد؟؟:-/
چطوری؟؟:-"

اینم یک کرکتر دیگه که شناختی ازش ندارم.

92129.jpg

دوستان میشه یکی لطف کنه یه اطلاعات کامل درباره سیزن پس بذاره و 4 شخصیتهای جدید که به بازی اضافه میشه چه کسانی هستن؟سیزن پس هم اومده 1200 ms میخواد انلاین پس هم نمیخواد حالشو ببرین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or