Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
injustice_gods_among_us_nightwing_vs_superman_screen.jpg

ویدیوی 2 دقیقه ای مربوط به مبارزه Superman و Nightwing :

Superman-Vs.-Nightwing-gameplay-(Xbox-360)(2).webm

---------- نوشته در 11:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 PM ارسال شده بود ----------

gsm_169_injustice_x3601_071412_640.jpg

ویدیوی 2 دقیقه ای مربوط به مبارزه The Flash و Cyborg :

the flash and cyborg game play XBOX 360(2).flv

injustice_gods_among_us_season_pass.jpg

با خرید نسخه اورجینال بازی علاوه بر دریافت season pass چهار کاراکتر جدید به صورت DLC به بازی اضافه خواهند شد.همچنین یک مد داستانی جدید و چند Skin Pack مربوط به زمین های مبارزه به بازی اضافه خواهند شد و اشناتیون هم یک دفترچه مصور از نقاشی ها و تصاویر مربوط به کاراکترها و قسمتهای مختلف بازی به انتخاب خریدار هدیه داده میشود.

نکته جالب اینجاست که بازی علاوه برکنسولها مدتی بعد بر روی گوشیهای آیفون هم به صورت HD منتشر میشود.

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 AM ارسال شده بود ----------

کاراکترهای آماده برای انتخاب :

Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Harley Quinn, Solomon Grundy, Nightwing, Cyborg, Catwoman, Green Arrow, The Joker, Green Lantern, Deathstroke, Lex Luthor, Bane, Aquaman, Captain Marvel, Doomsday, Sinestro, Hawkgirl, Raven, Black Adam

کاراکترهای زیر را فقط میتونید در قسمت story mode بازی ببینید و از قبل به صورت اماده قابل انتخاب شدن نیستند :

- Dr. Fate, Giganta, Atom Smasher, Darkside, The Penguin, The Riddler, Scarecrow

ریلیز رسمی بازی 16 اوریل در آمریکا - 17 اوریل در استرالیا - 19 اوریل در انگلستان و در نیمه دوم اوریل برای سیستم عامل IOS گوشیهای آیفون منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
احتمالا شخصیتهای dlc بازی بعدا روی دیسک عرضه میشه.درست مثل بازی mortal kombat
پس صبر میکنیم....................... :دی :دی
البته فروش بازي و نمراتش تو اين كه رو ديسك بدن تأثير داره.بخوان رو ديسك هم بدن اين dlc هارو بايد يك سالي صبر كرد

نایت وینگ همون رابینه فکر کنمدی ال سیش به عنوان لباس برای نایت وینگ باشه
این بازی چون در باره ی جاستیس لیگ هست احتمال داره رابین توش نیاد چون نایت وینگ اول رابین بود کسی که بتمن بهش آموزش داد بعد که خودش از گروه یانگ جاستیس رفت تو جاستیس لیگ شد نایت وینگ بعد اومد به یکی دیگه آموزش داد که اون شد رابین :d

بازی خوبیه کلا، اینکه تقریبا شبیه کمبت هست واسه من خوب بود دیگه نیازی نیست از اوب همه چیو یاد بگیرم! یه مقدار همه چیز رنگ پریده و مرده به نظر میاد در مقایسه با کمبت. سیستم هاش خیلی بیشتر شده اینکه همش یاد بمونه طول میکشه، کاشکی یه دکمه واسه دفاع میذاشتن اینکه عقب رو بگیریم یه مقدار بده. با دسته xbox خیلی زجره combo زدن من فک کنم منتظر ورژن ps3 بمونم. clash move ولی خیلی احمقانس،کاملا راندومه و به نظر من اصلا سیستم خوبی نیست!

injustice_gods_among_us_season_pass.jpg

با خرید نسخه اورجینال بازی علاوه بر دریافت season pass چهار کاراکتر جدید به صورت DLC به بازی اضافه خواهند شد.همچنین یک مد داستانی جدید و چند Skin Pack مربوط به زمین های مبارزه به بازی اضافه خواهند شد و اشناتیون هم یک دفترچه مصور از نقاشی ها و تصاویر مربوط به کاراکترها و قسمتهای مختلف بازی به انتخاب خریدار هدیه داده میشود.

نکته جالب اینجاست که بازی علاوه برکنسولها مدتی بعد بر روی گوشیهای آیفون هم به صورت HD منتشر میشود.

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 AM ارسال شده بود ----------

کاراکترهای آماده برای انتخاب :

Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Harley Quinn, Solomon Grundy, Nightwing, Cyborg, Catwoman, Green Arrow, The Joker, Green Lantern, Deathstroke, Lex Luthor, Bane, Aquaman, Captain Marvel, Doomsday, Sinestro, Hawkgirl, Raven, Black Adam

کاراکترهای زیر را فقط میتونید در قسمت story mode بازی ببینید و از قبل به صورت اماده قابل انتخاب شدن نیستند :

- Dr. Fate, Giganta, Atom Smasher, Darkside, The Penguin, The Riddler, Scarecrow

ریلیز رسمی بازی 16 اوریل در آمریکا - 17 اوریل در استرالیا - 19 اوریل در انگلستان و در نیمه دوم اوریل برای سیستم عامل IOS گوشیهای آیفون منتشر خواهد شد.

آقا من استوری مود رو تموم کردم این کاراکتر هارو ندیدم

اکثر این ها فقط به صورت یکی پس زمینه تو محیط بازی بودن نه به عنوان کاراکتر داخل استوری مود

Last edited by a moderator:
دوستان کسی میدونه این بازی 97% هم اجرا میشه یا نه برای لایو بازی کردنش مشکل نداره که بن نمیکنه
97% كه نميدونم اجرا ميشه يا نه ولي بازي 10 روز ديگه عرضه جهاني ميشه و بايد تا اون موقع واستي تا خطر بن نداشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or