Infinity Ward: بازیکنان Call of Duty گیمرهای حرفه ای و هاردکور نیستند!

19Rodar

کاربر سایت
64362683901255430382.jpg

اخیرا Infinity Ward سازنده بازی Call of duty در مصاحبه اختصاصی با OXM گفته است که اکثر علاقمندان به بازی Call of duty را افراد غیر حرفه ای و casual تشکیل می دهند و به همین دلیل بر روی کنسولهای نسل بعد هم فروش بالایی خواهیم داشت و از آمدن کنسولهای نسل بعد ضربه نخواهیم خورد.

Mark Robin تهیه کننده بازی Call of Duty Ghosts در این مورد می گوید:

عادت همیشگی گیمرها در بازی کردن به دلیل پلتفرم ها و کنسول های جدید تغییر پیدا نخواهد کرد و ما بازیکنان زیادی را داریم که بازیهای ساده و casual را بازی میکنند ولی این افراد مدت زیادی را مشغول بازی هستند.شاید این حرفی که الان میزنم کمی عجیب باشد اما این افراد گیمر حرفه ای نیستند و حتی شاید اصلا گیمر نیستند اما هر شب Call of duty را بازی می کنند و آنها بدون توجه به پلتفرم ها به بازی کردن خود ادامه میدهند.بنابراین ما نه تنها در این مسیر مدل بازی سازی ادامه خواهیم داد بلکه حتی نسل بعد نیز راه خود را به همین شکل خواهیم رفت و منتظر خواهیم بود که ببینیم تا چه اندازه می توانیم به جلو برویم.

Call of Duty Ghosts در ۵ نوامبر برای Wii U , Xbox 360, PCو PS3 منتشرخواهد شد.نسخه های نسل بعد نیز همزمان با لانچ کنسول ها منتشر می شود.

VG247

نه هلی نفر دوم باtv هلی مقابلو میزنه pilot هم تانک رو میترکونه نفر سوم هم تو تانک خیلی کم پیش میاد
اینا همش اگر و اما هست به شرطیه که دو نفر باهم هماهنگ باشن که همون قدر برای تانک که سه نفرش با هم هماهنگ باشند شانس هست
البته قبول دارم که هیچ چیزی جلو دار چاپر نیست به شرطی که driver و guner با هم هماهنگ و فوق العاده حرفه ای باشند که بحث منم سره همینه دیگه! اون دوستمون اومده میگه چاپر و تانک نقش فان دارند و از اسمون میافتند رو سرت !! :|

اخه اینکه 1 تیم از نظر هوایی زیر خط فقر باشه دیگه مشکل بالانس نبودن بازی نمیشه که :| الان تو دنیایی واقعی هم شما کنترل هوا رو از دست بدی تمامه ..... (چند تا مستند دیدم ! اهمیتش مثل اینکه بالاس :d)

اون سرعت و مانور که هلی یا جت داره تانک نداره و خیلی زاویه ها رو هم تانک نمیتونه ببینه

من 900 ساعت بتل بازی کردم اکثرا جت یا هلی اومده سمتم زدمش و مشکلی هم نداشتم. زاویه هم هیچ ربطی نداره هلی و جت برای زدن تانک بهش نزدیک بشن خیلی راحت میشه زدشون.

بابک نمیدونم چقدر بازی کردی (البته احساس میکنم کم بازی کردی تا جایی که یادمه)، اما این حرفه بودن و جایی متوجه میشی با کلنت بری داخل یه مپ. اونموقع چقدر به پویا گفتم تمرین کنید بیاید بازی کنیم فرار کردید همتون :دی تخریب پذیر بودن رو تو بهش میگی زرق و برق من بهش میگم نوب در کن و کمپر بکش. وقتی میبنی 5 نفر تو یه ساختمون کمپ کردن و نمذارن کسی نزدیک بشه، بزن کل ساختمون رو بیار روی سرشون تا حالشون جا بیاد. جت سوار شدن رو میگی زرق و برق، من میگم قاتل نیروی های زرهی زمینی مثل تانک (به غیر از هوایی). در ضمن بابک همین وسایل نقلیه سوار شدن کار هرکسی نیست و به همین راحتی ها هر کسی نمیتونه توش حرفه ای بشه و واقعا زمان بره شاید نزدیک 6 ماه طول بکشه تا طرف بخواد تازه همرده حرفه ای های اون سبک بشه. کلا بحث بلندیه و اینجا نمیشه همه جانبه در موردش صحبت کرد.
اول اینکه من BF رو از زمان BF Vietnam بازی کردم، اون موقع اکثرا نمیدونستن BF چیه:| :دی
بعد شاید جالب باشه بدونی من خیلی زودتر با BF ارتباط برقرار کردم تا CoD. و با اینکه از BF بیشتر خوشم میاد، به نظرم آسون تر هم هست حتی:دی کلا هیچ چیز آنچنان سختی نداره، هر 5 دقیقه راه به راه تانک و هلیکوپتر و جت spawn میشه و کارت رو خیلی راحت میکنن. یعنی انقدر فت و فراوون بود که بعضی ها حتی جت برمیداشتن میرفتن وسط مپ eject میکردن که با چتر برن رو یه ساختمون بلند برای اسنایپینگ و اینا، جت ـه هم اصلا مهم نبود سقوط کنه چون طرف میدونست 5 دقیقه بعد یکی دیگه respawn میشه:دی
در کل به نظر من BF و CoD جفتشون شدیدا عامه پسندن و چون BF تخریب پذیری داره و مپ هاش بزرگه به این معنی نیست که حرفه ای تره. تازه مپ های کوچیک به نظر من هاردکورتره:دی واقعا جالبه برام که چون یه سری سلیقشون به طرف BF ـه میگن ما خیلی حرفه ایم، CoD بازا نوب ـن. در حالی که اینا جفتشون عامه پسند ـن و به خاطر عامه پسند بودن هم بازیکن حرفه ای توشون هست هم نوب.

من 900 ساعت بتل بازی کردم اکثرا جت یا هلی اومده سمتم زدمش و مشکلی هم نداشتم. زاویه هم هیچ ربطی نداره هلی و جت برای زدن تانک بهش نزدیک بشن خیلی راحت میشه زدشون.
ما که ترو هر دفه دیدیم تو mobile aa بودی ولی خوب .......تانک تو استت بالاتر از همس ... زاویه اتفاقا خیلی هم مهمه و تازه تانک باید هواسش به c4 و rpg و اینا هم باشه هلی هم همینطوره ولی خوب راحت تر میشه پیچوند

اول اینکه من BF رو از زمان BF Vietnam بازی کردم، اون موقع اکثرا نمیدونستن BF چیه:| :دی
بعد شاید جالب باشه بدونی من خیلی زودتر با BF ارتباط برقرار کردم تا CoD. و با اینکه از BF بیشتر خوشم میاد، به نظرم آسون تر هم هست حتی:دی کلا هیچ چیز آنچنان سختی نداره، هر 5 دقیقه راه به راه تانک و هلیکوپتر و جت spawn میشه و کارت رو خیلی راحت میکنن. یعنی انقدر فت و فراوون بود که بعضی ها حتی جت برمیداشتن میرفتن وسط مپ eject میکردن که با چتر برن رو یه ساختمون بلند برای اسنایپینگ و اینا، جت ـه هم اصلا مهم نبود سقوط کنه چون طرف میدونست 5 دقیقه بعد یکی دیگه respawn میشه:دی
در کل به نظر من BF و CoD جفتشون شدیدا عامه پسندن و چون BF تخریب پذیری داره و مپ هاش بزرگه به این معنی نیست که حرفه ای تره. تازه مپ های کوچیک به نظر من هاردکورتره:دی واقعا جالبه برام که چون یه سری سلیقشون به طرف BF ـه میگن ما خیلی حرفه ایم، CoD بازا نوب ـن. در حالی که اینا جفتشون عامه پسند ـن و به خاطر عامه پسند بودن هم بازیکن حرفه ای توشون هست هم نوب.
بابک همش داری میپیچونی بحث رو. بازی های اینچنین همیشه عامه پسند بودن و خواهند بود. اینکه مثلا آسونه هم کلا حرف غیرمنطقی هست برای هر عنوانی. انسان هر عنوانی رو که روش بیش از اندازه وقت بذاره همه خم و چمش رو یاد میگیری و براش آسون میاد. اصلا بحث سخت و آسون بودن نیست این وسط. بحث همکاری تیمی و تاکتیک هست که BF رو یه سروگردن از دیگر عناوین بالاتر قرار میده. وقتی قراره یه بازی دارای تیم باشه و هم تیمی داشته باشی، باید تاکتیک داشته باشی که متاسفانه COD از این موارد هیچ بویی نبرده. تو CoD یه نفر به تنهایی میتونه یه تیم رو بالا نگه داره اما تو بتلفید هرچقدر هم که حرفه ای باشه، اگر تیمت باهات همکاری نکنه و هر کس به فکر خودش باشه مطمئنن تیمت شکست میخوره. نمونش بارزش هم دیروز بود که من و دوستم با هم هماهنگ بودیم و تا گذاشتن بمب پیش میرفتیم اما چون هم اسکوئاید هامون با ما هماهنگ نمیشدن آخر سر تیم باخت. من با کسانی که به قول بچه ها از بتلفید 3 شروع کردن به بازی کردن و دیگر افراد رو نوب خطاب میکنن و ادعای هاردکور بودنشون میشه کاری ندارم؛ بحث من اینه که بتلفید شاید تنهای بازی ای باشه که بصورت solo نمیتونی کاری رو از پیش ببری و باید تاکتیک تیمی و جنگی داشته باشی.

خدارو شکر طرفدار COD نیستم . خیلی بده طرف عاشق یه بازی باشه بعد سازندش اینجوری بگه .:d. افسردگی قلمبه میگیره
خلاصه دوستان عزیز از قدیم هم گفتیم بیاین به سمت BF ول کنید این شرکت پول پرست نوب پرور را :d

آخرین ویرایش:
بخدا يه نفر كه fps باز هم نباشه بياري بعد تست كردن نيم ساعته هردوشون ميگه كدوم هاردكور پسند تره كدوم نوب پسند تره
در وصف بتل همين بس كه ادم رو 2 سال بيمه ميكنه از هر fps يي. واقعا يه دنياست مولتيش و فوق العاده تكراري نشدني:bighug:

بابک همش داری میپیچونی بحث رو. بازی های اینچنین همیشه عامه پسند بودن و خواهند بود. اینکه مثلا آسونه هم کلا حرف غیرمنطقی هست برای هر عنوانی. انسان هر عنوانی رو که روش بیش از اندازه وقت بذاره همه خم و چمش رو یاد میگیری و براش آسون میاد. اصلا بحث سخت و آسون بودن نیست این وسط. بحث همکاری تیمی و تاکتیک هست که BF رو یه سروگردن از دیگر عناوین بالاتر قرار میده. وقتی قراره یه بازی دارای تیم باشه و هم تیمی داشته باشی، باید تاکتیک داشته باشی که متاسفانه COD از این موارد هیچ بویی نبرده. تو CoD یه نفر به تنهایی میتونه یه تیم رو بالا نگه داره اما تو بتلفید هرچقدر هم که حرفه ای باشه، اگر تیمت باهات همکاری نکنه و هر کس به فکر خودش باشه مطمئنن تیمت شکست میخوره. نمونش بارزش هم دیروز بود که من و دوستم با هم هماهنگ بودیم و تا گذاشتن بمب پیش میرفتیم اما چون هم اسکوئاید هامون با ما هماهنگ نمیشدن آخر سر تیم باخت. من با کسانی که به قول بچه ها از بتلفید 3 شروع کردن به بازی کردن و دیگر افراد رو نوب خطاب میکنن و ادعای هاردکور بودنشون میشه کاری ندارم؛ بحث من اینه که بتلفید شاید تنهای بازی ای باشه که بصورت solo نمیتونی کاری رو از پیش ببری و باید تاکتیک تیمی و جنگی داشته باشی.
دقیقا موضوع همینه که بتلفیلد از یه حدی حرفه ای تر نمیشه دیگه:دی اگه میشد الان کلی تو MLG ملت داشتن مسابقه برگزار میکردن و بازی میکردنش. چرا تو MLG بازی نمیشه اصلا؟:-/ دیگه از MLG هاردکورتر که نداریم.

دقیقا موضوع همینه که بتلفیلد از یه حدی حرفه ای تر نمیشه دیگه:دی اگه میشد الان کلی تو MLG ملت داشتن مسابقه برگزار میکردن و بازی میکردنش. چرا تو MLG بازی نمیشه اصلا؟:-/ دیگه از MLG هاردکورتر که نداریم.
چرا فکر می کنی خودت فکتی؟ حالا چون هیلو تو لیست بازی های MLG هست پس هاردکورتره؟
این رو بی زحمت نگاه کن. اعتبارش از MLG بیشتره FACT.

p.s: هاردکورترین تورنمنت هم این هست و این.

آخرین ویرایش:
عزیز من با تانک میشه هلی و جت رو راحت زد نفر سوم نمیخواد..
البته نه هر جتی رو:d

اون سرعت و مانور که هلی یا جت داره تانک نداره و خیلی زاویه ها رو هم تانک نمیتونه ببینه
بیا من لینک از یوتیوب میدم ببین طرف چجوری با تانک جت و هلی رو از فاصله دور میزنه البته یارو توی کارش واقعا استاده من تا الان تانک سوار به مهارت اون توی BF ندیدم توی رنکینگ تانک هم اگه اشتباه نکنم باید بین نفرات اول تا پنجم دنیا باشه

البته نه هر جتی رو:d

بیا من لینک از یوتیوب میدم ببین طرف چجوری با تانک جت و هلی رو از فاصله دور میزنه البته یارو توی کارش واقعا استاده من تا الان تانک سوار به مهارت اون توی BF ندیدم توی رنکینگ تانک هم اگه اشتباه نکنم باید بین نفرات اول تا پنجم دنیا باشه
منم میتونم از تو youtube highlight بازی یکیو بت بدم......در مورد نفرات اول جهان که حرف نمیزنیم در مورد اکثریت میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or