Infinity Ward: بازیکنان Call of Duty گیمرهای حرفه ای و هاردکور نیستند!

19Rodar

کاربر سایت
64362683901255430382.jpg

اخیرا Infinity Ward سازنده بازی Call of duty در مصاحبه اختصاصی با OXM گفته است که اکثر علاقمندان به بازی Call of duty را افراد غیر حرفه ای و casual تشکیل می دهند و به همین دلیل بر روی کنسولهای نسل بعد هم فروش بالایی خواهیم داشت و از آمدن کنسولهای نسل بعد ضربه نخواهیم خورد.

Mark Robin تهیه کننده بازی Call of Duty Ghosts در این مورد می گوید:

عادت همیشگی گیمرها در بازی کردن به دلیل پلتفرم ها و کنسول های جدید تغییر پیدا نخواهد کرد و ما بازیکنان زیادی را داریم که بازیهای ساده و casual را بازی میکنند ولی این افراد مدت زیادی را مشغول بازی هستند.شاید این حرفی که الان میزنم کمی عجیب باشد اما این افراد گیمر حرفه ای نیستند و حتی شاید اصلا گیمر نیستند اما هر شب Call of duty را بازی می کنند و آنها بدون توجه به پلتفرم ها به بازی کردن خود ادامه میدهند.بنابراین ما نه تنها در این مسیر مدل بازی سازی ادامه خواهیم داد بلکه حتی نسل بعد نیز راه خود را به همین شکل خواهیم رفت و منتظر خواهیم بود که ببینیم تا چه اندازه می توانیم به جلو برویم.

Call of Duty Ghosts در ۵ نوامبر برای Wii U , Xbox 360, PCو PS3 منتشرخواهد شد.نسخه های نسل بعد نیز همزمان با لانچ کنسول ها منتشر می شود.

VG247

تو این دوره زمونه ی الآن تنها Counter بازها میتونن ادعای هاردکور بودن داشته باشند و بس :دی
اون هاردکوری که شما مد نظرته، پلیرهایی هستن که بصورت خیلی حرفه ای بازی میکنن و تو یه بازی خاص تخصص دارنCs یا SC2 یا Dota 2 یا LOL و ... اونا معمولاً اسپانسر مالی دارند واسه اونا گیمر بودن بیشتر یه حرفه و شغل با درآمد مناسب شده .
مشخصه بازیهای مثل COD و BF و Halo و ... هیچوقت نمیتونند این سبک پلیرها را جذب کنه چون هر 1-2 سال یه نسخه جدید از بازی میاد که دیگه نمیشه روی یه گیم خاص تمرکز کرد،
شاید بهتر اینه که یه گیمر حرفه ای را متفاوت از هاردکور بدونیم

آقا سر تانک با صادق بحث نکنید چون واقعا من تا حالا (حداقل تو ایران) تانک سواری مثل صادق ندیدم :دی لامصب 81 نفر زده بود فقط 1 بار تانکشو تونستن منفجر کنن :دی

پشت و جلو اره خوب منم همینو میگم میشه زد وقتی یکی دو باره طرف ادمو زد خوب حساب کار میاد دستش دیگه عمودی میری سراغش وقتی از ارتفاع 700 تا 450راکت هاتو خالی کنی طرف برا اینکه ببینت باید نصف مپو دنده بک بره:دی گاید میسل هم گه از 600 متری با فاصله نصف مپ میشه یزنی اصلا طرف نمیدونه از کجا خورده :دی در کل ربطی به مهارت نداره یچیز غیر ممکنه رنک اول دنیا هم باشی فرقی نداره ربطی بهclan match وpubهم نداره :دی
خوب من نگفتم عمودي كه :d اصلا مگه ميشه:d منظور همون جلو و عقب هست(جت) من فكر كردم متوجه ميشيد نگفتم:d تانك زاويش عمودي نميشه كه اونو بزنه.

guided missile خوب وقتي گانر داشته باشي تو تانكت (هميشه دارم:d ) ميتوني ٢ تا flare بزني پس نميتونه كاري كنه.
بعد pub با Clan match فرق داره:d توي pub هلي يا جت بدبخت همش Stinger روش لاك ميكنن:))

مولتی چه بازی به GTA ONLINE نزدیکتره؟کالاف یا بتل؟مسلما بتل . رانندگی با انواع وسایل نقلیه و یا اینکه دویدن به مدت 15 دقیقه برای پیدا کردن حریف ، دلیل بر هارد کور بودن نیست.
از کوچک بودن مپ های کالاف میگین؟مگه dust 2 کانتر بزرگ بود؟مگه غیر از اینه که کالاف هم بیشترین شباهت رو کانتر (به عنوان یه بازی کلاسیک) داره؟
همون زمان قدیم هم تو گیم نت هم کانتر نصب بود و هم بتلفیلد 2 . چند تا بچه مچه میرفتن بتل و رانندگی میکردن و کیف میکردن و بقیه (که سنشون 2 برابر ) بود و همه حرفه ای بودن فقط کانتر بازی میکردن.
قضیه کالاف هم دقیقا همینه.من کسایی رو میشناسم که تا نوک اسلحت رو ببینن ، سرت رفته.
الان بازی کاملا هاردکور واسه مولتی وجود نداره (بحث 'گیرز جداست:d) ولی همین COD از بازی های هم سبک ، هاردکور تره.
....
تو COD هم راه های فراوونی واسه در اووردن حریف از کمپ وجود داره.و حد اقل میدونی طرف کجا میتونه کمپ کرده باشه.
ولی تو بتل به قول دوستمون : میتونه از باگ مپ استفاده کنی و روی شاخه درخت دراز بکشی و دیگران رو اسنایپ کنی:sniper:

دانیاااااااااااااااااااااااااااااال ! به نظرت چرا همه تو گیم نت کانتر یا cod بازی میکنن؟ چون infinity ward گفته اکثر اونایی که cod بازی میکنن نوبن یا گیمر نیستن ! ایراد بن لادنی نگیر ( مپ بزرگه ، کارکتر دو پا داره ! lol ) من بخوام ایراد از cod بگیرم میگم بزرگ ترین ایراد مپای کوچیکه طوری که بسی راحت میشه spawn kill گرفت ، طوری که اصلا نیاز به sniper rifle نیست ، طوری که اگه یارو یه هدست چند بانده داشته باشه خیلی راحت میتونه صدا پا بگیره و مسلما اونایی که نمیتونن صدا پا بگیرن حریف طرف نمیشن ! ( اتفاقا تو bo2 یه perk ّود که صدا پا ها رو بلندتر پخش میکنه !!!!!! :|) با این وجود حرف اول تو مولتی cod رو پول میزنه ! بدبخت بیچاره هایی مثل من و تو چه کنیم ؟! :d
برو خونه ! :|:d

- - -ویرایش - - -

راستی یادم رفت بگم این دانیال راست میگه cod واقعا یه چیزی داره که bf این چنین سیستمی رو نداره متاسفانه ! :-s کال آفا ai fish داره ! :d

- - -ویرایش - - -

43288375943927038717.jpg
77941461749142131493.jpg

- - -ویرایش - - -

من هم وقتی خواستم FPS رو شروع کنم و Casual بودم با CoD شروع کردم ولی بعد از 1 سال رفتم سراغ BF و دیگه پشت سرم رو هم نگاه نکردم , در واقع شده بودم یک CoD Hater ! اما یه چیزی برام خیلی عجیبه ! هر Casualی اصولا بعد از گذشت یک سال یا 2 سال کم کم Pro و H4rd C0re میشه اما این Cod Casuals ها همیشه Casual میمونن :|

- - -ویرایش - - -

آقا سر تانک با صادق بحث نکنید چون واقعا من تا حالا (حداقل تو ایران) تانک سواری مثل صادق ندیدم :دی لامصب 81 نفر زده بود فقط 1 بار تانکشو تونستن منفجر کنن :دی
Xbox Live و PSN توش این کارا هنر نیست 12 نفرو ریپ کردن به 1 تانک هنر نمیخواد تو مپی که نصف مپ های PC هست . شما در PC هم آیا از این حرکت های این مدلی میزنین @صادق ! :d

هم cod و هم bf بازیهای نوب و تینجیری هستن.
دوستان دهه هفتادی برای تجربه یک بازی fp مولتی پلیر هاردکور، کافیه نیم ساعت 2003-2004 Unreal Tournament آنلاین بازی کنن. دیگه بعدش هرکی بهتون بگه bf یا cod هاردکوره، با یه لبخند از بغلش رد میشین.

البته منظور طرف از هاردکور گیمر هاییه که همه نوع سبکی بازی میکنن و میخواسته بگه فروش COD ربطی به پلتفرم نداره چون بازیکنا براشون پلتفرم مطرح نیست چون فقط COD بازی میکنن:d

من هم وقتی خواستم FPS رو شروع کنم و Casual بودم با CoD شروع کردم ولی بعد از 1 سال رفتم سراغ BF و دیگه پشت سرم رو هم نگاه نکردم , در واقع شده بودم یک CoD Hater ! اما یه چیزی برام خیلی عجیبه ! هر Casualی اصولا بعد از گذشت یک سال یا 2 سال کم کم Pro و H4rd C0re میشه اما این Cod Casuals ها همیشه Casual میمونن :|

- - -ویرایش - - -

Xbox Live و PSN توش این کارا هنر نیست 12 نفرو ریپ کردن به 1 تانک هنر نمیخواد تو مپی که نصف مپ های PC هست . شما در PC هم آیا از این حرکت های این مدلی میزنین @صادق ! :d
بحث این دو بازی کم بود که PC باز ها هم وارد میدون شدن. نه عاقا ما کنسول بازا هممون بیچاره ایم و هیچی هم بلد نیستم و تا حالا هم دستمون به PC نخورده و فقط شماها میدونین چی به چیه :| ولمون کنید تورو قران بذارین زندگمون رو بکنیم، خستمون کردین اینقدر پز PC های High engـون رو دادین تو این سایت و بقیه رو غیرحرفه خطاب کردید.

هم cod و هم bf بازیهای نوب و تینجیری هستن.
دوستان دهه هفتادی برای تجربه یک بازی fp مولتی پلیر هاردکور، کافیه نیم ساعت 2003-2004 Unreal Tournament آنلاین بازی کنن. دیگه بعدش هرکی بهتون بگه bf یا cod هاردکوره، با یه لبخند از بغلش رد میشین.
من هنوزم ut 2004 رو بازی میکنم و کلا دوران نوجوانی هم در گیم نت مشغول همین بازی بودم.واقعا عالیه . ولی از لحاظ هاردکور بودن بازم به نظرم هیلو و cod چند قدم جلوترند.

تخریب پذیری و وسایل نقلیه و این جور چیزا دقیقا برای افزایش جذابیت پیش چشم مردم عادی ساخته و تبلیغ میشه، وگرنه بری از یه کسی که تو اون مسابقات شرکت میکنه بپرسی بهت میخنده.
خدا هم با دیدن همچین صحنه هایی به وجد میاد چه برسه به یه پرو پلیر.

تو این دوره زمونه ی الآن تنها Counter بازها میتونن ادعای هاردکور بودن داشته باشند و بس :دی
=))

زاويه از نزديك ربطي نداره ، ميدوني چرا چون وقتي داره ميره بالا يه دنده عقب ميگيري ميزنيش قرار نيست عمودي باشه كه:d مگرنه بله بالا سرت باشه بايد بري زير به جايي پناه بگيري:d
بابا Clan Match كه بازي نميكني:d توي PUB يا يارو اصلا بلد نيست يا خيلي خفنم باشه قفط فكر كيل گرفتنه :d اونقت ميشه راحت زدش.
ولي جت بيا پايين نزديك تانك (فاصلش كم باشه ) خيلي راحت ميشه زد . اون مارو Disable هم كنه ميشه زدش. عمودي درسته ولي وقتي از پشت و جلو مياد كارش تمومه:d
Sh*T دمت گرم بابا حداقل 20000 نفر رو با خاک یک سان کردی حیف نت من خراب شد اون موقع که BF3 میزدم ایشاله تو bf4 میبینمت !:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or